Hirdetés
- A Holdra vinnék az adatközpontokat
- A felhőből segítik az automatizált tőzsdézést az új AI-modellek
- EU: a Facebook, a YouTube és az X is többet tesznek a gyűlölet ellen
- Donald Trump a tech szektort is felkavarja, Musk vihetné a TikTokot
- A fizetett hirdetésekre nem terjeszti ki a Meta a közösségi jegyzeteket
Új hozzászólás Aktív témák
-
dudika10
veterán
válasz Rebirth II. #148 üzenetére
A test mode-ot ez után ki lehet kapcsolni valahogy?
Kétszer próbáltam meg mind a kétszer rendszervisszaállítás lett a vége mert nem működött az egér.
Nem mintha nagyon zavaró lenne a test mód nem csinál semmi érdekeset, csak az a kis vízjel ott a jobb alsó sarokban...
Prodipe Pro 5 aktiv hangfalpar elado.
-
cabala
csendes tag
válasz Rebirth II. #160 üzenetére
Egyébként teljesen mindegy a márkája, mert én szinte minden egeret kipróbáltam. Ennél vannak drágább egerek is és olcsóbbak is - nem véletlen dicsérem, hogy megtaláltam a számomra legjobbat - és mindenkinek csak ajánlani tudom a G9-et.
Bill kérdésben pedig a Genius tényleg nem rossz, de várom az igazit!
-Cabala-
-
cabala
csendes tag
válasz Rebirth II. #154 üzenetére
Sajnálom, de Genius ki van zárva a versenyből, mert az enter kicsi, nincsenek benne makrózható gombok, stb. Azért köszönöm és várom esetleg a további javaslatokat.
Azok az olcsó egerek meg nem véletlen olcsók. Ugyan hogy használsz egy olyat napi 8+ órás pontos fotósopos pixelvadászathoz??? Persze lehet, de önsanyargatás. Kb olyan, mint számítógépes munkahelyen sámlin ülni. Lehet úgy dolgozni, de fárasztó és nem hatékony.
De tudod mit: mondj egy egyeret ebben az árban (2.5k) és megmondom konkrétan, mi a gond vele.
[ Szerkesztve ]
-Cabala-
-
WolfheartGR
őstag
válasz Rebirth II. #148 üzenetére
Maximális tiszteletem és hálás köszönetem az úrnak!!!!
"Mindegy, hányszor adsz enni a farkasnak, mindig visszavágyik az erdőbe..."
-
Djuree
félisten
válasz Rebirth II. #54 üzenetére
nálam már 5 éve megy pedig counter-strike megy éjjel-nappal
LEGO gyűjtő és moc építő (munkát is keresek, bármit ami LEGOval kapcsolatos!), tankász, bringás, WH40k fan, MacGyver
Új hozzászólás Aktív témák
- Ú, bontatlan, iPhone 16 Pro Max gyárilag kártya-független, apple világgaranciával
- új, bontatlan, iPhone 14 gyárilag kártya-független, apple világgaranciával
- Topping d70s kettős ak4497dac
- Playstation 5 Drive Edition 825GB (CFI-1116A), 6 hónap garanciával, Bp-i üzletből eladó!
- XBOX Series, ONE, S, X, XBOX360, PS4, PS5 konzolok és kontrollereik javítása garanciával üzletben!
Állásajánlatok
Cég: Marketing Budget
Város: Budapest