- TP-LINK routerek
- Kodi és kiegészítői magyar nyelvű online tartalmakhoz (Linux, Windows)
- 10 gigabites hálózat USB4 Type-C kapuból a QNAP átalakítóival
- Linux kezdőknek
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- A német hatóság szerint visszaélt erőfölényével az Apple
- Mesterséges intelligencia topik
- Mikrotik routerek
- Mobilinternet
- Reklámblokkolók topikja
Új hozzászólás Aktív témák
-
TomiLi
addikt
Igazad van, szerencsésebb lett volna másképp fogalmaznom (helyesen). Pl: simán csak "feltételezés". Mázli hogy a tápcsatlakozó csatlakoztatás jobban megy...
#15 Dragon3000
Mások jobban, egyértelműbben leírták amire utalni akartam. Én is arra gondoltam, hogy nem túl megnyugtató egy méregdrága eszközzel kapcsolatban egy nem egyértelmű fogalmazás.
Ebben a formában olyan mintha csak annyit lehet tudni: papíron jó, de tesztelve nem volt (ez meg részemről feltételezés)
Bogyorisz
-
tserrof77
őstag
-
bobalazs
nagyúr
tápcsaltakozó
a címbenPC Gaming: Optimized https://www.patreon.com/posts/88124101
-
-=MrLF=-
senior tag
Gyors összefoglaló, ha másnak sincs fogalma arról, hogy mi változott
infographics about 12V-2x6 and 12VHPWR power connectors: [link]
protonmail.com Secure Email Based in Switzerland . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . startpage.com The world's most private search engine from Netherland
-
ripla
addikt
"Úgy gondolja"
vs
"A 2000 dolláros árba már nem fért bele a tesztelés, de semmi gond, hiszen itt vagytok TI" -
tserrof77
őstag
Meg egy normális minőségű csatlakozó. És akkor akkor a 1xxx dolláros kártyán kb 1-2 dollárral lenne kevesebb haszon. De akkor legalább nagyságrendekkel kevesebb potenciális meghibásodás lehetne. Mert erősek akkor is lesznek...
Két informatikus beszélget: Neked milyen hosszú volt az eddigi legjobb kapcsolatod? Válasz: 8Mbites DSL 2 év hűségnyilatkozattal :)) Laptopszerviz (is)
-
stawros
tag
válasz
FragMaster #23 üzenetére
Sztem 1 visszajelző-led nem is lenne hülyeség.
Nos ha piros a jelzés, akkor rossz a csatlakozás, ha zöld akkor meg ok, lehetne ezt h...e biztosra készíteni, csak akarni kell.Ha nem érsz el telón hagyj privit, mindenképp válaszolok, ahogy időm engedi.Ha privátra nem válaszolok az azért van mert nem vagyok gép előtt, jelenleg.
-
Robitrix
senior tag
Ja nem a tápcsatlakozó fog megolvadni, hanem a villanyvezeték a falban... a teljesítmény miatt...
-
ncc1701
veterán
A régin sem gondolták volna.
-
válasz
Dragon3000 #19 üzenetére
Gondolom 20 centet spóroltak vele.
Az új szabványban azért nem csak fizikailag változtattak, én bízok benne hogy ez most tényleg beválik."A számítógépek hasznavehetetlenek. Csak válaszokat tudnak adni." (Pablo Picasso) "Never underrate your Jensen." (kopite7kimi)
-
válasz
Dragon3000 #17 üzenetére
Volt mindefle konteó, az is amit rtál.
Pl az MSI volt az első olvadós, utána meg az MSI vissza küldési aránya átlagos volt mégis. A szabvány túl szabad kezet biztosított minőségileg valószínűleg és szerintem a gyártóknak és zéró hibázási lehetőséget a fogyasztóknak.
Ehhez hozzájön még, valamint nem volt elég rugalmas.[ Szerkesztve ]
"A számítógépek hasznavehetetlenek. Csak válaszokat tudnak adni." (Pablo Picasso) "Never underrate your Jensen." (kopite7kimi)
-
Dragon3000
nagyúr
Azért ehhez hozzátartozik az is, ha a 3000 esetében sikerült jó saját megoldást találni, akkor a belső tesztek alapján, hogy nem tűnt fel nekik, hogy a szabványosított megoldás szar lesz? Vagy csak a sorozatgyártás közben jöttek az olcsósított megoldások az adapterek esetében is, mivel a 4000-res széria esetében szinte minden megoldásnál kötelező volt az új csatlakozót használni, így mindenből sokkal több kellett a piacra...
[ Szerkesztve ]
-
-
Pikari
addikt
Immár harmadik éve próbálkoznak ránézésre 10a csatlakozókon keresztül 40-50-et felvenni a világ legnagyobb tech vállalatainak termékei, élükön az nvidiával. Egy követlezmények nélküli világ kapujához érkeztünk, ahol 100 egyetemet elhagyó mérnökből mind a 100 szellemi fogyatékos.
[ Szerkesztve ]
A Dunning−Kruger-hatás az a pszichológiai jelenség, amikor korlátozott tudású, kompetenciájú vagy képességű emberek rendkívül hozzáértőnek tartják magukat valamiben, amiben nyilvánvalóan nem azok.
-
BusinessGuy
őstag
A régin is csak balfékek ocidióták és egyéb idiótáknak sikerült olvasztani, azt is csekély létszámmal amitől maximum a reddites csőcselék volt hangos...
-
Néztem azért elég jó lett az új csati. Itt van róla elemzés: [link] és tesztek, videók: [link]
igazából full terhelésen hűvösebb mint a hagyományos 8 pines és ha nincs jól beillesztve nem indul el a kártya. A kialakítása meg ahhoz képest hajlékony,szerintem ebből kifolyólag kevésbé sérülékeny. Meglátjuk majd de nekem egyelőre ez a változat már azt hozza, amit elvárnék."A számítógépek hasznavehetetlenek. Csak válaszokat tudnak adni." (Pablo Picasso) "Never underrate your Jensen." (kopite7kimi)
-
CPT.Pirk
Jómunkásember
Jaja. De elnézve a mechanikai kialakítását az új csatinak, az ellen ez sincs védve önmagában, mert ahhoz burkolatnak kellene körülvennie. A csati elején csak pozicionáló csapok vannak, nem forrasztott kötés.
Nincs más - csak egy szál gitár - szidom a rendszert - forradalmár. - Én vagyok egyedül 88 telén. (Auróra)
-
CPT.Pirk
Jómunkásember
Mi rakattunk össze egy gépet hivatalos jó nevű boltban (mert sürgős volt), erre megjött a gép benne a b. drága nVidia 4080-al amin a tápcsati ugyan nem égett meg, de a tápcsati az aljzatát konkrétan lehajlította a nyákról, mert túl feszes volt a tápkábel amit oda bekötöttek. Ment is vissza gariba...
Szóval azért vannak itt koncepcionális gondok, de reméljük a legjobbakat.
Nincs más - csak egy szál gitár - szidom a rendszert - forradalmár. - Én vagyok egyedül 88 telén. (Auróra)
-
A tápcsaltakozó garantáltan nem fog semmilyen porblémát sem okozni.
A tej élet, erő, egészség.
-
-
tserrof77
őstag
Gondolni sok mindent lehet.
Aztán majd úgyis a gyakorlat hozza meg a végeredményt. Amíg nem csinálják 99%-os hülyebiztosra (100%-ra TUTI nem fog), addig a vérpistikék meg majd jönnek hőbörögni, hogy némá, mégis kióvatt... Aztán megint mehet a vita, hogy usererror vagy esetleg mééégis tervezési hiba.
Nem baj, hozunk popcorn-t, várjuk a fejleményeket
Két informatikus beszélget: Neked milyen hosszú volt az eddigi legjobb kapcsolatod? Válasz: 8Mbites DSL 2 év hűségnyilatkozattal :)) Laptopszerviz (is)
-
TomiLi
addikt
Teljes mértékben megnyugtatott a feltételes mód!
Bogyorisz
Új hozzászólás Aktív témák
ph Erről a vállalat szóvivője egy dél-koreai rendezvényen beszélt, kiemelve azt, hogy változtattak magán a csatlakozón.