Új hozzászólás Aktív témák
-
zézsolt
csendes tag
jó. szóval, sztem semmi értelme sok malomba őrölni eccerre.. "sok multinál" - ezt nem értem. legalább eu-s gart jópár itthoni számtech brand cuccára kapsz - az apple nincs köztük.
ha vki komoly garanciális hátteret óhajt, mert a millás gépeivel dolgozni akar, mindenáron, és nem várni a szervizre, az ma nem vesz macet itthon. next business day gar, ez a mantra kulcssora.. a te konkrét hp-s ügyedet nyilván nem tudom megítélni, de egy biztos, amikor a mac ugyanaz a digitális padlólemez, mint a pc, sokkal több értelme van egy hp dualquad xeont nbd garral megvenni, amire ugyanúgy felteszed az os x-et. az már csak hab a tortán, h jóval olcsóbb is így..
God first appeared to Moses as a bush that was burned but not consumed. "What can you burn without consuming it?" Berzin asks. "Renewable fuels."
Új hozzászólás Aktív témák
- Apple Macbook Pro 16 2019 Core i9, 32GB, 1TB SSD
- Lenovo Yoga 7 2 in 1 OLED panel - 14AHP9 + Ajándék Conceptronic USB 3.2 10Gbits/s PD HUB
- Fujitsu Celsius H770, 15,6" FHD IPS Kijelző, i7-7920HQ CPU, 32GB DDR4, 512GB SSD, M2000 4GB VGA, WIN
- Macbook Pro M2 TouchBar (magyar bill., 3 év garancia) + ajándék!!
- HP ZBook 15-G3, 15,6" FHD IPS Kijelző, i7-6700HQ CPU, 32GB DDR4, 256GB SSD, M2000 4GB VGA, WIN 10, S
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest