Új hozzászólás Aktív témák
-
Jajjmár. A nagyobb márkák "világgaranciája" közül ki tud olyat mondani, ami nálunk is érvényes? Ugyanmár. Legvidámabb barak, meg birkaól vagyunk mi. És szintén a multik közül hány cég van, ahol a .hu weblap egyből átdob a német nyelvű .de-re vagy az angol .com-ra? Addig érdekeljük csak őket, amíg kasszírozni kell a divatcikkért egymást taposó magyarok pénzét.
A tej élet, erő, egészség.
-
zézsolt
csendes tag
ne viccelj már.
hp. konkrétan ismerek olyan céget, aki írországból rendeli a szervereit, mert ott a legolcsóbb az euban, és ugye ehhez jön a next business day gari. élesben csak így, vagy sehogy.
ezért para az apple, amikor itthon képesek azt "tanácsolni", h a hónapos gariztatás helyett inkább vegyél egy újat. nonszensz.
emellett sajnos jópár olyan almás sztorim van, ahol széthullott a vas 1 éven belül. (cinema display, imac, leginkább..) az imacekkel folyamatosan napirenden van a beszürkülő kijelző pl., tökmind1, melyik gen.
és mégis van egy macbookom. skizofrén, ugye?
[ Szerkesztve ]
God first appeared to Moses as a bush that was burned but not consumed. "What can you burn without consuming it?" Berzin asks. "Renewable fuels."
-
EU-n belül lenni egy kérdés, bár sok multinál már az Ausztriában vett cuccal is kitörölheted.
De konkrétan a HP-nál maradva, próbáld csak meg a világgaranciádat érvényesíteni egy USÁból behozott cuccra. Nekem nem ment. Illetve egy filléres javításért akkora általánydíjat kértek volna el, amennyiért egy másik neves gyártó vadonatúj termékét megkaptam. Szerinted melyik lehetőséget választottam?...
-
zézsolt
csendes tag
jó. szóval, sztem semmi értelme sok malomba őrölni eccerre.. "sok multinál" - ezt nem értem. legalább eu-s gart jópár itthoni számtech brand cuccára kapsz - az apple nincs köztük.
ha vki komoly garanciális hátteret óhajt, mert a millás gépeivel dolgozni akar, mindenáron, és nem várni a szervizre, az ma nem vesz macet itthon. next business day gar, ez a mantra kulcssora.. a te konkrét hp-s ügyedet nyilván nem tudom megítélni, de egy biztos, amikor a mac ugyanaz a digitális padlólemez, mint a pc, sokkal több értelme van egy hp dualquad xeont nbd garral megvenni, amire ugyanúgy felteszed az os x-et. az már csak hab a tortán, h jóval olcsóbb is így..
God first appeared to Moses as a bush that was burned but not consumed. "What can you burn without consuming it?" Berzin asks. "Renewable fuels."
-
Az én ügyem valóban tescogazdaságos kisnyugdíjas egyéni szociális problémája. A cégnél viszont egy nemolcsó HP szerverrel kellett hasonlókat kavarni: bár kényelmesebb lett volna itthon megvennünk és összeraknunk a rendszert, garanciális okokból muszáj volt az ügyfél országában megvenni, és kint telepítgetni. A next business day garancia szép, bár nem túl olcsó. Az általunk kirakott rendszernél persze muszáj volt, mert 24/7-es a cucc.
Új hozzászólás Aktív témák
- Apple Macbook Pro 16 2019 Core i9, 32GB, 1TB SSD
- Lenovo Yoga 7 2 in 1 OLED panel - 14AHP9 + Ajándék Conceptronic USB 3.2 10Gbits/s PD HUB
- Fujitsu Celsius H770, 15,6" FHD IPS Kijelző, i7-7920HQ CPU, 32GB DDR4, 512GB SSD, M2000 4GB VGA, WIN
- Macbook Pro M2 TouchBar (magyar bill., 3 év garancia) + ajándék!!
- HP ZBook 15-G3, 15,6" FHD IPS Kijelző, i7-6700HQ CPU, 32GB DDR4, 256GB SSD, M2000 4GB VGA, WIN 10, S
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest