Hirdetés
-
IT café
>> Légy szives kérdezés előtt olvasd el! <<
Új hozzászólás Aktív témák
-
DonDragonka
őstag
válasz
ADAM1337 #15780 üzenetére
OnePlus 1-2-3 után lett a P20 Pro... Most vettem meg a P30 Pro-t és nem bántam meg, pedig pont ezeken agyaltam, amiket most írtok. amire nekem kell egy teló azt bőven tudja a P30 Pro, és mivel 8/256-os ezért egy ideig nem is nagyon van szükségem másra... Szerintem P20 Pro után a 30 még egy jó alternatíva... Két év múlva? Ki tudja i lesz. Talán béke az USA és Kína között, bár ebben én se nagyon hiszek...
-
janosibaja
őstag
válasz
ADAM1337 #15777 üzenetére
Tudom, ők sem tévedhetetlenek, de várom, mit mond a dxomark majd a OnePlus 8 Pro kamerájáról, két éve ők hozták ki a P20 Pro-t is győztesnek. A Tech2-s srác is arra váltott.
(Mondjuk én még kivárom ennek a válságnak a végét, meg a 8 Pro árának a némi árcsökkenését. Szerencsémre felpúposodott pár hónapja a kamerája a mobilomnak, kaptam új hátlapot, meg új akkut garanciálisan - ezt most baromság lenne leváltani. Pedig viszket...) -
-
Peet91
aktív tag
válasz
ADAM1337 #8948 üzenetére
Sziasztok!
Visszaolvasva a fórumon már vagy 4 napja nem volt kijelző beégés topic, szóval gondoltam borzolom picit a kedélyeket. Egy éves p20 pro napi átlag 2 óra waze, és bizony beég. Együtt lehet élni vele, én emiatt nem fogok kijelzőt cserélni, viszont hasznos infó azoknak, akik használtan terveznek telefont venni, hogy egy screen test az első dolgok között legyen amit ellenőrzünk. Ha kell akkor tudok feltölteni képeket este, csak az az elődön maradt, illetve szerintem mindenki látott már szellemképes navinyilacskát, és n perc érkezési időt.
-
-
-
winben
aktív tag
válasz
ADAM1337 #6294 üzenetére
Van usb-c az adapteren, igen. Hááát. Ha terhelve van a készülék és még a kijelző is világít aligha tartja egyáltalán szinten is az akksit még akkor is nagyon lassan merülget.
Ha csak általános dolgokat csinálok (netezés, videó nézegetés) + a képernyő sötét és a rendes gyári töltő van az usb-c csatira rádugva akkor szépen lassan tölti is a telefont. -
winben
aktív tag
válasz
ADAM1337 #6292 üzenetére
Ha már felállt az EMUI desktop akkor már úgy tudom le lehet lockolni a kijelzőt. Legalábbis nekem világító kijelző nélkül ment a rendszer mikor legutoljára próbáltam.
Az angol kiosztást pedig át tudod magyarra állítani, csak annyi, hogy minden egyes csatlakozáskor újra be kell állítani egymás alatt 4 helyen a qwertz/magyar kiosztást. -
Sumptuous
senior tag
válasz
ADAM1337 #6137 üzenetére
Látom már megtették. Én nem éreztem, hogy bármi személyest közlök, de ez legyen az én bajom.
Megérkezett ma az eddigi legjobb tokom. Ha ti is régóta kerestek szép és kellemes tapintású tokot, akkor ajánlom nektek ezt!
Az alis-képek engem nem győztek meg, de valamiért csak berendeltem... Nem bántam meg, annyira kellemes a tapintása és az egész olyan jó minőségűnek tűnik, hogy ebben az árban szerintem nincs párja. -
-
válasz
ADAM1337 #5238 üzenetére
A most ősszel megjelent iPhone-ok már sztereó hangot rögzítenek a videóhoz - a korábbi típusok még nem, ezért sokaknál kiesnek, még a X is -, vagy a csúcs Samsungok jók/jobbak még videózásban.
Én Mate 10 Pro -> Note9 cserét eszközöltem néhány napja, van különbség videózásban (is) a Note javára. -
papelado
aktív tag
-
GMalik
tag
válasz
ADAM1337 #2936 üzenetére
Sajna nagyon durván ront az élvezeten...
Kapcsolatba léptem a huawei képviselettel, szerintük is problémát jelent.
Kifehéredik a kijelző alsó fele(rgbw színmegjelenítés), a felső pedig két ujjnyi sötétebb sávot jelenít meg..
Olyan, mintha TFT panel lenne hibásan...
Nagyon gáz..
A héten elállási joggal fogok élno, mert másképp nem cserélnék ki sajna. -
Mans20
addikt
válasz
ADAM1337 #2831 üzenetére
kakuk100 Írtam priviben.
Nekem a Ringke van, elég jó csak a hátulja gyűjti a ujjlenyomatot. Nem lesz a toktól sokkal vastagabb a telefon, a kamera meg nem lóg ki szerencsére a tokból, kicsit beljebb van. Fogása is jó a recék miatt. A gombokat nem rosszabb használni az oldalán.
-
racerx
őstag
válasz
ADAM1337 #2480 üzenetére
Biztos hogy nem lógna be. Most is van legalább 2mm a tokom, és az üveg széle között. Eddig egy Spigen tokom se nyomta fel a Nillkin ilyenfajta üvegét sehol sem, kizárt hogy itt annyira ráhajlana.. De kb 2 nap múlva megjön a Spigen Ultra hybrid tokom, amit véglegesnek szánok, és kiderül.
-
mhydas99
aktív tag
válasz
ADAM1337 #2356 üzenetére
Egykezes hasznalat engexelyezese, utana ha navigombok a kijelzon vannak csak huzd balra v jobbra az ujjad rajta es osszemegy a kezdokepernyo igy mar egyszeruen le tudod huzni az ertesitesi savot, nem kell nyujtozkodni. Plusz egy mozdulat. Zeneleptetest meg nem ertem, mjkodnie kene...
-
janosibaja
őstag
válasz
ADAM1337 #2356 üzenetére
Én kábé öt perc után hajítom le minden telefonomról a gyári launchert, s rakom fel az egyszer régen megvásárolt Nova Prime-ot. (Még az ingyenes változat is sokkal többet tud bármelyik gyárinál.)
Szerintem ne vacakolj ezzel: Nova-n ott lesz a kereső és úgy néz ki, ahogy te akarod, áttetsző vagy hupilila, millió gesztus, érkezett üzenetek számláló, átszabható ikoncsomagok, nav bár beállítás, satöbbi.
-
winben
aktív tag
válasz
ADAM1337 #2341 üzenetére
Eddig még csak ott tartottam, hogy bekalibráltam és tanulom a használatát.
BTW az ájfónnál az a gond, hogy ott optikai képstabilizátor van. Itt nincs.Ha elszabadulok az irodából lecsekkolom, hogy mit tud kihozni 1080p30 és 60-ban, illetve 4K-ban.
@philoxenia
Így lehetett jelenleg egyáltalán beszerezni. Mindenhol máshol nincs készleten. -
-
bmwsan
senior tag
válasz
ADAM1337 #2322 üzenetére
Nálam ez még a "szodával elmegy" kategória, hosszú ideig hasonló méretu telefonjaim voltak(HTC One X Optimus G, S4, S6, S7), így most ez lett a nagyobb ugrás. Pár óra használat után meg lehet szokni, mint ahogy a notch-ot is.
Gyárit érdemes rajta hagyni , amíg nem lesz meg a tökéletes utód.
-
bmwsan
senior tag
válasz
ADAM1337 #2320 üzenetére
Hogy oszinte legyek 960-at nem nagyon probálgattam, de annak minoségétol nem kell elájulni, illetve a más videómódok se túl acélosak. A 1080p 30FPS stabilizálva viszont jó, UHD TV hiányában a többi engem nem érint, a 60FPS-el pedig nincs stabilizálás. Nekem a kamera, meg a zoom ami fontos volt, sebesség, üzemido, eddig ezekre egy szavam sem lehet.
Hogy a kérdésedre is válaszoljak, sajnos nincs sok jó fólia, új telefonok problémája elojönitt is. Vagy nem ér ki a szélekre, ami kiér az pedig a 2.5D üveg miatt elválik, esetleg a tok nyomja fel.
Ma linkelt valaki egyet, ami elsore ígéretesnek tunik:
Új hozzászólás Aktív témák
ma Az új P-sorozat csúcsmodellje három hátlapi kamerával, OLED kijelzővel, betüremkedéssel és mesterséges intelligenciával próbál tarolni. Irgalmatlan jó telefon, de nem hibátlan.
- ÚJ - iPhone 16 Pro 256 GB Black Titán - - Apple Garancia
- ÚJ - iPhone 16 Pro 256 GB Natúr Titán - - Apple Garancia
- iPhone 16 Pro MAX 1 TB Black Titán - - Apple Garancia Warranty: 2025-11-10
- ÚJ - iPhone 16 Pro MAX 256 GB White Titán - - Apple Garancia
- ÚJ - iPhone 16 Pro MAX 256 GB Natúr Titán - - Apple Garancia
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest