Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
törölt tag
most pont a yt esetében nem próbáltam, mert innen alapból meg sem nyílik, de a google.com folyton át akar irányítani a com.hk-ra, vagy a .hu-ra (attól függ hol vagyok fizikailag éppen), illetve a bing is át akart a bing.cn-re eleinte, de az nem ilyen kitartó. a skype is átirányít a helyi oldalra, de az megkerülhetetlenül. illetve van még más is, ahol nem tudtam választani, mindenképpen a lokalizációd/IP-címed alapján választja ki a domaint.
-
törölt tag
nem egészen értem miért jók ezek a lokalizált domainek egy ilyen szolgáltatásnál. vagyis hogy a felhasználóknak miért jók. mert így könnyedén lehet szortírozni (=letiltani) tartalmat, és erőszakosan átriányítani az adott domain-re (például magyar IP-ről van valaki, akkor mindenképpen a yt.hu-ra irányít).
de sokkal felhasználóbarátabb lenne, ha ki lehetne választani a régiót/nyelvet kézzel, és azt sütibe mentené, aztán nem erőlködne nekem, hogy csakazértis a google.hu-val keressek, amikor én direkt a .com-ot akarom használni.
Új hozzászólás Aktív témák
- Otthoni hálózat és internet megosztás
- Yettel topik
- BestBuy topik
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- PlayStation 5
- Szó szerint táptitán az FSP legfrissebb üdvöskéje
- Nvidia GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Revolut
- Adatmentés - HDD - SSD - Flash
- További aktív témák...
- AMD RADEON RX 6700 XT PowerColor Red Devil
- Új Lenovo ThinkPad P16s Workstation Érintős LAPTOP -50% 16" Ryzen 7 PRO 6850U 32/1TB 680M 4GB FHD+
- Bontatlan Lenovo ThinkPad P16s Workstation LAPTOP -50% 16" Ryzen 7 PRO 6825U 16/512 RADEON 680M FHD+
- MSI RTX 3060 Ti VENTUS 2X OCV1 LHR
- Razer Blackshark v2 Pro Wireless White
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest