Új hozzászólás Aktív témák
-
Tirexi
addikt
Na végre van Magyar támogatása is a YT-nak!
Indulhat a YT Partner Program!! -
Corleone33
senior tag
Nekem momentán csak egy kunponvilág reklámot tölt be ha megpróbálom megnyitni a weboldalt. Amúgy meg mi lenne a fő tartalom? Régi archív magyar rajzfilmek? Mónika Show archívumok? Józsi Barát archívumok? XD
"Might be a tragedy / Devastation right in front of me /Am I a future disaster that's waiting to happen? /That's waiting to happen /Like blood on white
-
Nite
őstag
azert egy hangyanyit feszelyez, hogy angol nyelvu windows alol angol nyelvu firefox-al angol nyelvu es "worldwide" youtube beallitas mellett a 93. video elott is el kell induljon a "daganatos gyerekek tamogatasa" fele reklam, amikor egy japan youtube csatornat nezek!
hat ez mi a budos *********? es ami meg fontosabb, hogyan lehet kikerulni?
Paid my dues!
-
Apika
addikt
Egy próbát megér! Ha gáz lesz, akkor még mindig ott a régi...
-
Fontos?
tag
mennyit tudtok szenvedni
Töröltem a régi youtube könyvjelzőz,beírtam a com-ost...nem irányított
-legörgettem legalulra,ott kiválasztottam így:
MAGYAR , VILÁGSZERTE , BIZTONSÁG KI...ezt lekönyvjelzőztem...
Azóta sem irányít semerre
-az a gagyi reklám sincs , sem Király Linda összes számahttp://www.youtube.com/watch?feature=player_embedded&v=XNBP18nrRdw#!
-
rt06
veterán
válasz #16820480 #54 üzenetére
a google engem is atdob, ha a fooldalt nyitom meg - ha cimsorbol keresek, vagy vaalmelyik aloldal cimet gepelem be, marad a .com domain-en
a youtube viszont ide dob at a .hu domain-rolPolitikailag korrekt, valamint munkahely- és gyermekbarát aláírás, amiben egyáltalán nincsen p*na.
-
törölt tag
most pont a yt esetében nem próbáltam, mert innen alapból meg sem nyílik, de a google.com folyton át akar irányítani a com.hk-ra, vagy a .hu-ra (attól függ hol vagyok fizikailag éppen), illetve a bing is át akart a bing.cn-re eleinte, de az nem ilyen kitartó. a skype is átirányít a helyi oldalra, de az megkerülhetetlenül. illetve van még más is, ahol nem tudtam választani, mindenképpen a lokalizációd/IP-címed alapján választja ki a domaint.
-
-
törölt tag
nem egészen értem miért jók ezek a lokalizált domainek egy ilyen szolgáltatásnál. vagyis hogy a felhasználóknak miért jók. mert így könnyedén lehet szortírozni (=letiltani) tartalmat, és erőszakosan átriányítani az adott domain-re (például magyar IP-ről van valaki, akkor mindenképpen a yt.hu-ra irányít).
de sokkal felhasználóbarátabb lenne, ha ki lehetne választani a régiót/nyelvet kézzel, és azt sütibe mentené, aztán nem erőlködne nekem, hogy csakazértis a google.hu-val keressek, amikor én direkt a .com-ot akarom használni. -
big-J
őstag
válasz BlackPriest #47 üzenetére
a yt partnereknek lehetőség a reklám berakása, tetszés szerintn a vidijük elejére vagy végére
[ Szerkesztve ]
-
válasz BlackPriest #49 üzenetére
kb olyan mint a tv-ben a reklám, csak ezt át lehet ugrani pár mp nézése után, de nem tudom hogy mi alapján kap valaki ilyen ajándékot
A sas száll ide - száll oda, de a szálloda nem sas ide - sas oda || Logitech <3
-
BlackPriest
őstag
válasz enginev3.0 #48 üzenetére
olvasom az elejétől, csak példát nem láttam. szóval nem általános szerencsére. nem szívesen néznék meg egy bárátokközt részt minden klipp előtt
Bogár nélkül lehet élni, de minek?!_______________________________________________ Elnézést, hogy nem illik bele a véleményem a világképedbe.
-
válasz BlackPriest #47 üzenetére
láttam már párat ma, de nem fogom megtalálni őket, viszont olvasd vissza a topicot, írták már jó páran, pl 2-vel felettünk
-
BlackPriest
őstag
válasz enginev3.0 #44 üzenetére
vagy nem ugyanazt nézzük, vagy rossz dolgokra keresek, milyen videó előtt van reklám?
Bogár nélkül lehet élni, de minek?!_______________________________________________ Elnézést, hogy nem illik bele a véleményem a világképedbe.
-
Sokáig lesz a vidik előtt a reklám? Mert ez siralmas, ott várok rá hogy kattinthassak mert különben végigmegy. Igen ez sem tetszik ahogy semmi ebben a ...........
2db APC BE-700GR szünetmentes tápegység eladó + Varta 12V 44Ah (EN350A) akku. 2.5 éves.
-
válasz BlackPriest #40 üzenetére
rákeresel, és mi van a videók előtti reklámokkal? pfff...
-
big-J
őstag
Jól tudjuk, de aki nem ül a gép elött gyerekkora óta/jópár éve annak nem is igen van profilja, és egyszerüen azt néz amit eléraknak, "az internetet", mert nem tud jobbat és nem tudja hol találja.
Attól hogy te nem tartozol közéjük, sok ember van így, ezekben a hsz-ekben az ő sorsukért mutatunk szolidaritást.
[ Szerkesztve ]
-
BlackPriest
őstag
mint ahogy a régi klavimból ki volt pattintva a windows gomb. én tecsőn is direktbe keresek, szóval nem érdekel milyen felesleges dolgot ajánlanak...
-
gaborbp
tag
a szemetet eddig sem néztem amit ont magából a tv2 meg az RTL csupán idegesítő hogy már a neten is beléjük kell botlanom. Már direkt nincs a tévében beprogramozva ez a 2 csatorna hogy még véletlenül se kapcsoljak oda ha netalántán tévét nézek..
-
BlackPriest
őstag
csak én nem láttam a cikkben, hogy kötelező lesz a szemetet nézni?
-
fesii
aktív tag
Kicsit túlzásba viszi itt egykét ember sztem.
Mért is zavar az téged, hogy a tv2 feldobálja a tartalmait? Ha nem lenne rá igény akkor nem lenne ilyen... pl: heti hetest akartam megnézni anno az rtl most honlapján. Volt fél óra míg regiztem letöltöttem stb... Itt meg elindítom megy.. Nem értem ezzel mi a bajotok.
Az hogy magyar találatokat dob előre annak ismételten örülök. Ha külföldi számot akarok megtalálni úgyis külföldit dob ki, de sokszor volt már olyan, hogy magyar számot kerestem erre tele szórta nekem angollal.
Amit én is fontosnak tartok hogyha én a .comról akarok zenét halhatni akkor ne irányítson át engem a .hu-ra. -
Vico87
tag
Nagyon jó ez a lokalizált jutúb! Most már végre az arcodba tolják a magyar reklámot a videók előtt!
-
-
powergoku
tag
Nem rossz ötletnek tartom.
Egy hazug eladót értékeltem negatívval és bosszúból én is azt kaptam.Ez jár 13 év reg és több száz pozitív értékelés után.Köszönöm.
-
BlackPriest
őstag
azt jónak tartom, hogy a zenészek a klippjük bámulásáért kapjanak pénzt. aki nem gyilkolja le progival a reklámokat, az úgyis immunis rájuk, ennyi belefér
-
gaborbp
tag
Na szerencsére át lehet állítani alul más országra így el lehet kerülni a tv2 és hasonló baromságokat
-
varjasitv
csendes tag
ennyire ne legyetek már hülyék... szerintetek a Justin Bieber klipeket nem tudják megnézni a lokalizált változatokat használó userek? annyi lesz össz-vissz hogy a magyar videók lesznek előnyben részesítve, reklámozzák majd az eredeti magyar tartalmat... de attól még ugyanúgy meg tudod nézni a külföldi vidiket is...
-
KEndre
HÁZIGAZDA
Mi ez a pesszimizmus?
Én már régen nem nézek szutyok tévéműsorokat, ezután meg - ha olyan lesz, amilyennek gondoljuk - youtube-ot is hanyagolom.
Cigiről is leszoktam...
Légy óvatos, sokan pályáznak a nehezen megszerzett pénzedre! Tudd, hogy csak te vagy képes megvédeni magad!
-
Zewa
senior tag
válasz WonderCSabo #29 üzenetére
Én úgy gondoltam hogy a yt.hu-ra költözik és úgy mint az RTL Klub a .com -ról leszedeti az anyagaikat. No nem mintha érintene de azért elég logikusnak tűnne.
"Táncolni kell, uram, a zene majd csak megjön valahonnan…"
-
gaborbp
tag
Remélem az is eszükbe jut, hogy komplett (magyar) filmeket lehetne így ingyenesen, azaz reklámokért cserébe megnézni. A film.indavideo.hu-hoz hasonlóan.
jajistenem a zindavideo meg a extramegaszr nagyonművész nagyon mondanivalós magyar filmek igen ezzel akarom tölteni a szabadidőm
-
Zewa
senior tag
Hát ettől nekem sem áll fel.
RTL klub leszedte a videóit Youtube.com-rol szerintem így fog tenni a TV2 is."Táncolni kell, uram, a zene majd csak megjön valahonnan…"
-
Narxis
nagyúr
Én örülök neki, szerintem ideje volt már.
"As long as there are those that remember what was, there will always be those that are unable to accept what can be. They will resist."
-
MacCaine
őstag
Itt se muszáj megnézni...
Elég sokáig nem tudtam, ki az a fluor tomi, pedig mindenki mizuzott már jó ideje...
[ Szerkesztve ]
-
big-J
őstag
Ha senki se nézi a szennyet a TV-be ? Rakd fel internetre !!
-
senior tag
Várom!
essexboy
-
BonFire
veterán
Én azért kíváncsian várom. Elég gyakran szoktam szemelgetni az mtv archívumát, és sokszor bosszankodom a fapados Silverlightjuk, meg a heti kétszeri éjjeli karbantartásuk miatt, ami az egyenletesen szar szolgáltatás minőségét hivatott fenntartani.
Jó lenne egy ilyen videomegosztó szájt, amin kimondottan magyar tartalmakból van többség, és "rendes" flash palyerrel mennek, nem szilverlájttal, html5-tel meg WMP pluginnal.
A Prohardveren nem olvasok privátot! Csak topikban vagy a publikus e-mailemen adok tanácsot.
-
MacCaine
őstag
Remélem az is eszükbe jut, hogy komplett (magyar) filmeket lehetne így ingyenesen, azaz reklámokért cserébe megnézni. A film.indavideo.hu-hoz hasonlóan.
-
-
kiskaktusz
addikt
Biztos gyakran látogatott lesz, mert túl sok ember nézi a megasztárt és hasonló színvonalú szarokat kis hazánkban... :/ Én is maradok a .com-on
"Don't try to understand women... ...women understand women and they hate each other."
-
doc
nagyúr
remelem ez nem azt jelenti, hogy oda jutunk ahova a nemetek, hogy szinte mar egyetlen videot sem lehet megnezni, mindenre csak az a !@(U#%@% fekete ablak jon be, hogy az ilyen olyan kiado miatt ez a video Nemetorszagban nem nezheto...
egyebkent meg nem ertem a hisztit, attol meg hogy lesz .hu domain, senki nem lesz arra kenyszeritve hogy TV2 musorokat nezzen rajta
[ Szerkesztve ]
-
na mi van veletek? örüljetek, hogy ha lemaradtok a legfrissebb "sztár(??????)" pletykákról akkor itt visszanézhetitek. Hát nem nagyszerű?
-
spanyoll
addikt
Köszönjük emese, szerintem nekem is felejtő...
"Super perfundo on the early eve of your day."
-
MODERÁTOR
Köszönöm kihagyom
http://phmegbizhatosag.atw.hu/phtabla.php?nev=domperke
-
anulu
félisten
válasz enginev3.0 #2 üzenetére
ezért nézem továbbra is a külföldit, a -hu-st nagy ívben fogom kerülni.
"Jelenleg a cloud nem más mint a sales által elhazudott és eladott utópia, egy ígéret, csalánba csomagolt mézesmadzag, amit az üzemeltetés f@$zával vernek" | Feel the power! Intel Core i7 | iPhone 14Pro 256GB | iPad Pro 2017 64GB
-
gaborbp
tag
minden vágyam megasz@rt meg Liptai Kaligulát nézni a lokalizált youtube-on. remélem valahogy átlehet majd kapcsolni nemzetközi változatra ha nem akkor max majd proxyval Nézem az oldalt.
-
őstag
válasz enginev3.0 #2 üzenetére
csak 'www'-vel irányít át
VGA-t, AM4, AM5/ Intel 10-14. gen CPU-t, Alaplapot, Tápot, DDR4-, DDR5-t, SSD-t veszek!
-
hazai jogtulajdonosok pedig részesedést kapnak a reklámbevételből.
Na mekkora boldogság lehet számukra
Egyébként most a youtube.hu nem irányít át sehova, legalább is engem
-
nincsisbéla
aktív tag
Kíváncsian várom!
Mentalita'
Új hozzászólás Aktív témák
- Rekordbevétel az Apple-nél a csökkenő iPhone érdeklődés árnyékában
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- A kutatók és elemzők munkáját is átvenné már az OpenAI újdonsága
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 7***(X) "Zen 4" (AM5)
- Genshin Impact (PC, PS4, Android, iOS)
- Nvidia GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Autós topik látogatók beszélgetős, offolós topikja
- Kínai és egyéb olcsó órák topikja
- Óra topik
- Intel Core Ultra 3, Core Ultra 5, Ultra 7, Ultra 9 "Arrow Lake" LGA 1851
- További aktív témák...
- Zsír HP EliteBook 845 G7 Fémházas Laptop 14" -45%Ryzen 5 PRO 4650U 16/256 FHD IPS SURE VIEW
- 1TB Western Digital SN850X M.2 PCIex4 SSD (WDS100T2X0E) ÚJ!!! 36 hónap garancia
- Intel Core i5-12400F LGA1700 OEM (ÚJ!!! 36 hónap garancia)
- AMD Ryzen 7 5700X OEM (ÚJ!!! 36 hónap garancia)
- Eladó Samsung Galaxy Watch 6 Classic 47mm Bluetooth
Állásajánlatok
Cég: Marketing Budget
Város: Budapest