- Elon Musk kezébe adnák az amerikai TikTokot
- Nem tetszik az EU-nak az új díj, amit az Apple a fejlesztők vállára tesz
- Egy hibás appfrissítés miatt távozott a vezérigazgató
- Csoportos keresetek tömegeit zúdítják a tech cégekre a britek, az Apple az első
- Kiderült, hogy miért nem viszik az NVIDIA új AI-chipjeit
- Egy hibás appfrissítés miatt távozott a vezérigazgató
- Proxmox VE
- Hálózati / IP kamera
- Linux kezdőknek
- KAÜ/Ügyfélkapu – már elérhető a kétfaktoros hitelesítés
- Nem tetszik az EU-nak az új díj, amit az Apple a fejlesztők vállára tesz
- Volumio (minden verzió: RPi(ARM), x86/x64, bármi)
- Vírusirtó topic
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- 300 százalékkal emelné meg az árait az Arm
Új hozzászólás Aktív témák
-
dezz
nagyúr
Akkor tanulj meg a sorok között olvasni, ill. ne csak a konkrétan leírtakra figyelni, hanem az egész képet nézni.
HDD: nem kett darabjaira szedni, egy kis nyíláson keresztül cserélhető a vinyó. Viszont nem csak ez a különbség a két változat között.
dabadab, #47: ne sértegess, ha egy mód van rá. Attól hadd ne legyen már valaki fanboy, hogy szereti a korrektséget. Inkább te vagy Sony/PS3 hater.
''A Blueray lemezek hangresze gyakorlatilag megegyezik a DVD-evel''
Ez meg nem igaz.
[Szerkesztve] -
dabadab
titán
A Blueray lemezek hangresze gyakorlatilag megegyezik a DVD-evel, vagyis ezek szerint egy tizezres tecsos DVD-jatekost sem lehet enelkul hasznalni. Az DVD lejatszok eladasai viszont azt mutatjak, hogy nalunk egy csomo penzes audiofil el
FullHD LCD-k ugy 37''-tol kezdodnek es olyan 46''-ig tartanak, de mondom, ilyen meretben meg nem nagyon latod a kulonbseget. Ahol elojohet, azok a projektorok a ket-harom meteres kepukkal, de eros a gyanum, hogy kevesen hasznaljak igy a PS3-at
[Szerkesztve]DRM is theft
-
dabadab
titán
A rezidens Sony fanboi
Ott a eszmefuttatas eleje is, amiben a lenyeg van: a PS3-bol nem tudjak a vart mennyiseget eladni, az idezett resz meg csak azt mutatja, hogy ez nem a gyartasi nehezsegek miatt van. (Erdekes adat, egyebkent: Japanban januar masodik heteben 25000 PS3-at es 93000 Wii-t vettek, ehhez kepest aprisig mindket ceg osszesen hatmilliot akar eladni.)
-
rocket
nagyúr
Elolvastam mar 5x a cikket, semmi olyan resz nincs benne ami barmifele csoport erdekeket sugalna a sony ellen, sony altal kozolt adatok vannak benne.
Tudom tapasztalatbol, hogy Magyarorszagon nagy sony mania uralkodik (azt is tudom miert van ez, de ez mar nagyon off lenne), de ahogy eszak amerikaban se, itt se fognak fogyni olyan szamban a konzolok ahogy szeretnek, a vasarloero legnagyobb resze az anyukak/apukak, ok pedig az arcimket nezik.
Szep meg jo a bluray, csak mire elterjed sokadik generacios asztali lejatszok lesznek 40k-ert, jatekok se lesznek hosszabbak a nagy helytol, nagyfelbontasu videokkal lesznek tele a lemezek, meg a vedelemmel.
Tehat aki jatek konzolt szeretne, annak az xbox360 jobb valasztas jelenleg, es egy ideig ez meg nem fog valtozni, aztan majd kiderul milesz.
Az biztos minden konzolon van/lesz 2-3 jatek ami csak arra a konzolra jelenik meg, es amiert erdemes lenni megvenni mindet
[Szerkesztve]"A lower resolution generally means that there can be more quality per pixel."
-
dabadab
titán
-
Stiky
senior tag
Egy külföldi fórumon vannak képek ahol szétszedik a PS3-at az alapanyagaira...
Mutatják ott a 60GB-os Seagate winchijét...a csatolófelülete nem látszik tisztán, de sztem ha megegyezik a hagyományossal akkor akármekkora HDD-t beletehetünk (mondjuk sztem gondolt rá a sony h ne legyen hagyományos, mint a psp-nél az umd lemez...)
[link]
[Szerkesztve]~ http://pancakespeedy.tumblr.com/ ~
-
Den
veterán
''Ezt valószínűsíti az is, hogy az egyesült államokbeli és japán üzletekben általában van készleten a gépből, miközben a Nintendo Wii mindenhol hiánycikk.''
hahaha Már megint nincs rajtad sapka nyuszika?www.simson4t.hu
-
SzlobiG
félisten
''>>> A gép 600 euróba (az Egyesült Királyságban 425 fontba, ami ~646 euró) kerül majd, ez az ár a ''premium'', 60 gb-os kiszerelésre vonatkozik, amely jelenleg az EGYETLEN elérhető változat''
Itt nálunk lesz az több is. -
dabadab
titán
Nyilvan itt tipikus felhasznalasrol volt szo, az meg az, hogy rakotod a TV-re (lsd meg a bill+eger temaju hsz-emet). Az, hogy a mostani konzol generaciot (Xbox360 / PS3) ra lehet kotni monitorra (a 360-nal speci, kulon beszerzendo kabel van ehhez, PS3-nal meg talan ez se, ott lehet, hogy a HDMI-vel kell varialni mindenfele atalkitokabellal), amugy is ujdonsag, az eddigieket nem lehetett.
DRM is theft
-
rocket
nagyúr
A gyartok mindig MSRP arakat adnak meg, ha nem valtozik az MSRP ar akkor az azt jelenti, hogy a gyarto altal a viszonteladok fele se valtozik az ara, hanem a viszonteladok adjak olcsobban
Valoszinuleg mint eddig mindig, most se lesz eleg gep a premierkor, messze a becsult 1 milliotol lesznek a valodi keszletek, es az elorendesek miatt nem lesz tul nagy a bolti raktarkeszlet, igy az a 600 euro konnyen lehet tobb is az elso hetekben, es arra se vennek merget a m$ nem fog valamit kisutni valasz lepesul"A lower resolution generally means that there can be more quality per pixel."
-
Balage76
senior tag
Miért is kell? PC-n min játszol? Jobb esetben egy 20''-os monitoron, az átlag PC gamer inkább 17-es LCD-n nyomja. Erre ugyanúgy rá tudod kötni a konzolt is és összehasonlítható a játékélmény.
A konzoloknak az a nagy előnye, hogy egyszer megveszed (kb annyiért mint egy éppen aktuális top vga kártyát) és 2-3 évig nem kell semmire sem költened. Az hogy szobafal méretű Tv-n játszhatsz vele szerintem csak extra. -
-
dezz
nagyúr
Az inkább PC-orientált website-okon megjelenő, hasonló hangvételű cikkek a PS3-ról, és úgy általában a Sonyról, tanúbizonyságot tesznek egy dologról: a PC-ben érdekelt piaci szereplők igencsak tartanak a PS3-tól, hovatovább félnek tőle, hiszen igen sok vevőt csalogathat át magához, így potenciálisan árthat a saját eladásaiknak. Felnőtt fejjel ezen a hozzáálláson nem lehet csodálkozni, de azért mégis elszomorító egy kicsit, hogy az üzleti szempontok irányítanak mindent, a profit-maximizálás, egy kisebb szeletet sem akar adni senki másoknak a tortájából, tekintet nélkül annak értékére, előremutató voltára, stb. Bár szerintem az újságíróknak inkább az utóbbi szempontokra kellene figyelnie. Amúgy jól meglehetnek egymás mellett a konzolok és a PC.
Kraptor: Rossz a példa: 50-nel egy Suzukival is mehetsz. A két számérték inkább legyen mondjuk 200 és 300. -
Sefter
veterán
azt hiszem visszaváltok konzolra...
nekem ez jobban bejön mint az x360, mert ennek legalább megoldott gyárilag a hűtése
és a nyitócímek között is van pár jónak ígérkező
mellesleg jó, hogy drágább mint az x360 abban ugyanis nincs blu-ray...mennyi is most egy asztali blu-ray+egy x360? nem hiszem hogy így kijön 600euróból...
[Szerkesztve]Psn ID: sefter_hun
-
Kraptor
őstag
Nekem egy gondom van mind a kekszboxal és a ps3al is, hogy ahhoz, hogy tényleges élvezd kell egy bazi nagy HDTV és Ps3 esetében nem árt ha az 1080ps. Ami ugye nem egy ócsó mulatság...
-
dabadab
titán
válasz #95561216 #10 üzenetére
Az atlagos konzoluser szamara az eger es a billentyuzet hasznalhatatlan: szerintem a nappaliban a kanapen ulve te se nagyon tudnal mit kezdeni veluk. Persze, biztos van egy elenyeszo kisebbseg, aki nem igy hasznalja a konzolt, de oket valoszinuleg tul kicsi piacnak gondoljak a kiadok.
(Az meg gondolom egyertelmu, hogy az RTS-eket nem lehet kontrollerrel kergetni. (RTS-en kivul meg mas strategiai jatek nem nagyon jelenik meg - illetve a legtobb RTS is csak neveben az.))
-
dabadab
titán
válasz wogew_wabbit #1 üzenetére
''Eleg erdekes modja a Sony hivatalos press release publikalasanak.''
Biztos csak a te figyelmedet kerulte el, de nem hivatalos press release-t publikaltak, hanem megirtak egy hirt. Tobbek kozott ez a kulonbseg a ''mikrofonallvany'' meg az ''ujsagiro'' kozott. Meg az, hogy velemenye is van (nezd csak meg a tobbi hirt: eleg sokban talalhatsz a cikkirotol sajat megjegyzest).
A bulvarozast meg vegkepp nem ertem, nem a szenzaciora mentek ra, a tenyek meg pontosak voltak - mondhatni szoges ellentetben a bulvar credoval.DRM is theft
-
shev7
veterán
es annak mi az oka, hogy a wii hianycikk japanban a ps3-at meg ''nem tudjak eladni''? Vagy ez elkerulte a figyelmedet...
''Gee, Brain, what do you want to do tonight?'' ''The same thing we do every night, Pinky: Try to take over the world!''
-
Keitaro
addikt
A hozzászólása elég szemellemzős volt, de volt benne igazság
Engem is meglepett a hír khmm nyelvezete, hozzáállása, de hát manapság érdekes dolgokat engednek meg maguknak az újságok.
FF XIII-al nem hiszem, hogy kéne sietni a XII sincs kint régóta és viszik mint a cukrot. Ráadásul a nagy neveknek sokkal fontosabb, hogy ne szúrják el őket, a jó munkához meg idő kell. Én ráérek, csak aztán amit kapok ne vacak legyen. Ez igaz a többi emlegetett névre is.
A Sony bajban van ezt mindenki tudja, az 1 év késést nehéz behozni, ezt láttuk a PS2 vs X-Box harcban is, ettől függetlenül nem temetném a PS3-at. Sőt..
De nem regényt írni jöttem -
kowk
tag
válasz Alvin_ti4200 #4 üzenetére
persze, az egesz egy felfujt hulyeseg, a primko emberek gyenge lejaratokampanya.
azzal tetezik a dolgot, hogy rendszeresen kifelejtik a cikkbol a teljesen legalis es tamogatott linux oprendszert hozza (EGY PC-T VESZEL!), valamint hogy a sixaxis motion detect kepessegei alazzak a Wii-t. nameg a ''''horribilis'''' ar is eleg vicces. nezzetek mar meg mennyi egy asztali bd a mediamarktban! es azzal se jatszani nem fogsz, se netezni nem fogsz rajta, se videokat kodolni satobbi satobbi.
elso kezbol mondhatom, hogy a ps3 gyemantbol van, a gyengebb titlek is iszonyatosak, a motorstorm+resistance meg dobbenetesen jo. ydl egy ora alatt fentvolt full installal, azota nem kapcsoltam be a gepemet, mirol beszelunk? -
rocket
nagyúr
''A március 23-i startra most egymillió konzollal készülnek – úgy, hogy a készlet negyede Nagy-Britanniának jut.''
Kivancsi leszek, eddig ezek a nagyon optimista igergetesek egyik cegnek se jottek be mostanaban"A lower resolution generally means that there can be more quality per pixel."
-
törölt tag
Azt nem igazán értem, miért nem hoznak ki stratégiai játékokat konzolra. Oké, azoknak nem kell nagy gépigény, de már lehet tudtommal egeret és billt kötni a gépekre, és inkább ne használja ki valami teljesen a hardvert, minthogy vegyek még egy gépet ~150 ezerért. Ha ez a helyzet nem változik meg, max. akkor veszek konzolt, ha mikorra elterjednek a kéklézeres filmek, sorozatok még mindig olcsóbb lesz mint egy lejátszó
-
rocket
nagyúr
Nem ezert olcsobb, az xbox360 megjelenese ota tartja az MSRP arat (core 299$/299euro, 399$/399euro premium), sose volt 600$/600 euro, annyi a kulonbseg, hogy a kezdeti 125$ veszteseg/konzol mara mar 75$ nyereseg/konzol lett.
"A lower resolution generally means that there can be more quality per pixel."
-
dilipok
veterán
Még a játékkínálat el is menne, na de 600 euró... azért az nem kevés. Ha most kellene választanom akkor 1értelműen a boxot választanám. És nem vagyok 1ik pártján sem.
PSN ID/BF3/4: dilipok, Xbox Live ID: csatamaj0m, Battletag: dilipok#1621
-
SzlobiG
félisten
válasz Alvin_ti4200 #4 üzenetére
Ahogy elnézem PS3-nál is nagyon sok gém PC-ről lesz.
-
Alvin_ti4200
félisten
Játékfelhozatal megjelenéskor: [link]
Számomra vannak olyan címek, amelyekkel nagyon jól ellenék 2-3 hónapig. -
zsiga667
addikt
El vagy te tévedve, méghozzá elég alaposan...
Egyrészt, én sehol nem láttam a hírben hogy bárki is azt állította volna hogy a Box sikeresebb Japánban mint a PS3. Aztán, senkit nem érdekel hogy egy gamer-kiállításon mennyire nagyon volt tele a Sony stand (gondolom erre céloztál az üres MS standról szóló megjegyzéseddel) mert a fanatikusok csak egy nagyon kis részét adják a vásárlóknak. Azt meg mindenki tudja hogy a Box nem áll jól Japánban ami teljesen logikus, a Box-os játékok nem a japán ízlésvilágnak megfelelően készülnek.
A hír arról szól, hogy a Sony nagy pofával beharangozta hogy majd ők megmutatják mindenkinek és eladnak akárhánymilliárd PS3-at egy hét alatt, aztán bebukták, méghozzá nem 1-2 darabbal... Az meg megintcsak tény, hogy elég szegényes még a játékválaszték az új konzolra, nem jött ki még egyik nagynevű sorozat (FF, GT, MGS, és még sorolhatnám) egyetlen része se PS3-ra.
Szóval köszönjük hogy megmutattad a témát egy Sony-fanboy szemén (szemellenzőjén? ) keresztül is, de legközelebb igyekezd talán egy kicsit korrektebbül és elfogulatlanabbul megtenni ugyanezt. -
macilaci78
nagyúr
14 hsz-nak elmegy.
Egyik ösmerősömnek van japán kontaktja, de gyorsan lebeszéltem magam egy ilyen kütyü beszerzéséről: az ára mellett ugye a TV is gondot okozott volna.Ha minden kötél szakad, nem kell félni az akasztástól!
-
wogew_wabbit
csendes tag
Hat ugy latom a ''pro''hardver sem mas mint egy bulvar lap. Eleg erdekes modja a Sony hivatalos press release publikalasanak. Hehe, hogy meg japanban sem volt sikeres.
Kuldjek kepet az ures Xbox360 standrol a Tokyo Game Show-rol? Ott voltam. Vagy elhiszed anelkul is?
Most valakinek vagy fizetnek azert hogy lehuzza a PS3-at, vagy nem vettek fel a Sony-hoz programozonak .
Ungarische wirtschaft: Bojkottaljuk a PS3-at. Csatlakozz te is mozgalmunkhoz, melynek neve, ''Nem Veszek PS3-at''! Mozgalmunk elutasitja az anyagi javak halmozasat magasztalo ertekrendet. ''Nem veszek Ferrarit! Nem azert mert nincs ra penzem, de mert inkabb a Smart, mert kicsi, okos, cuki, es van rozsaszinben is!''
Leptem.I am Jack's complete lack of surprise
Új hozzászólás Aktív témák
- Konica Minolta Bizhub C227 fénymásoló
- Yamaha NS-555 hangfalpár + opcionális HiFi - házimozi cuccok
- Lenovo ThinkCentre M93p SFF PC, Quad Core i5-4570 CPU, 8 GB DDR3 RAM
- Lenovo ThinkCentre M83 SFF PC, Quad Core i5-4590 CPU, 8 GB DDR3 RAM
- Lenovo ThinkCentre E73 SFF PC, Quad Core i5-4460 CPU, 8 GB DDR3 RAM