Új hozzászólás Aktív témák
-
Peat;)
veterán
neem mert olyat állítasz amiről én úgy gondolom nem igaz, de ettől függetlenül semmi bajom azzal h sonyt használsz...telefonba nekem is félig sonym van az meg nem izgat mennyibe fájt neked, ez mindenki saját dolga mennyit költ a szórakozásra, de a videok és írások alapján nagyon sántít az hogy a kontorllere alázza a wii-jét, igen ps3-at még nem próbáltam, de annyit megelőlegezek bátran hogy ez nem igaz
grafikában és minden másban persze magasan alázza wii-t, félreértés ne essék
[Szerkesztve] -
dezz
nagyúr
Hát, pl. erről: ''London, 25 January 2007 - Sony Computer Entertainment Europe today announced that PLAYSTATION®3 will be launched in the PAL territories of Europe, Africa, the Middle East and Australasia on 23rd March 2007'' - azért csak van valami oka, hogy eddig az NTSC területeken jelent meg, és most a PAL területeken, nem? Vagy csak megyszokás lenne, még a PS2 idejéből?
''ntsctol kezdve 480i-n at''
ntsc = 480i
''1080p-ig MINDENT tamogat''
Ezt (HD-s felbontások, amik felbontásban megegyeznek NTSC és PAL területeken) magam is írtam, de ebben így még nincs benne mindkét frissítési ráta. Marad a kérdés: minden felbontáson támogatja az 25/50 és 30/60 Hz-t is minden eddigi PS3 is?
Peat;): De hát vannak ''bemutató dolgok'': The Getaway PS3 demo, GT HD demo, ''kiskacsás'' demó, stb.
[Szerkesztve] -
_ocsisajt
őstag
''tokeletes''
izebigyo, where is teh shocking ficsor?
btw ez a wii ''lobalas'' ez akkora loller... kb leulsz es kulonosebb erofeszites nelkul 1centis kezmozgassal tudod iranyitani a wiimoteot...
ez csak jo marketing, hogy lehet lobalni, meg milyen faintl;dr: ENFP-T, 2w3 :) | proud cat dad ^_^ | Loving ARPGs (only Hardcore mode!) | Epic genre and Psytrance forever! :)
Új hozzászólás Aktív témák
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Gaming notebook topik
- Új, XPC slim sorozatú barebone gépek a Shuttle égisze alatt
- A gyerekem "tartalmat gyárt". Mit tegyek?
- Tőzsde és gazdaság
- eGPU tapasztalatok
- Debrecen és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Synology NAS
- Escape from Tarkov
- Villanyszerelés
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest