Új hozzászólás Aktív témák
-
nemtommi
senior tag
Éreztem mikor elküldtem, hogy fennakadsz majd rajta (már az m-et a paranoiában, mivel a pszihiáter is helyes) , de direkt bennehagytam, legyen min lovagolnod.
Jókat is derülünk harcodon a képzelt ellenséggel, amit próbálsz legyőzni.
Most elköszönnék tőled (remélem utoljára), hiszen vannak fontosabb dolgok is az életemben egy láthatóan tizenegy-két éves kirohanásainak olvasgatásánál.
További sok sikert a pH-n!
ui.: ON után szoktak valamit ON is írni (csak egy jótanács, nem kell megfogadni) -
cooldoc
csendes tag
OFF
Paranoia, nem paramoia. És vagy psychiater, vagy pszichiáter, de nem pszihiáter...Igen, ismerek egy-két kollégát, szólj, ha harántimpulzusaid vannak.
Hic transit gloria mundi...Nem fortyanok, csak mindenki elébb a saját qckója előtt sepergessen. Azt írsz, és annak amit akarsz és akinek. Ez egy szabad ország. Ha logorrhea-d van, az is a te bajod.
Hope no harm done M8s.
Moderátor ecsém , összeszartam magam a félelemtől elméncséged okán. Most rettenetesen aggódom, nehogy ''bann''-elj.
Szánalmas...
ON -
nemtommi
senior tag
Már megbocs, de nem vagy kissé paramoiás?
Semmilyen személyeskedés nem volt a mondandómban, viszont (nem jeles) latintudásommal úgy tudtam, hogy a capit a helyes alak (Mint ahogyan az is, de amit nem tudtam, hogy a captat is az). Miután javítottam hibámat, nem teljesen értem, min fortyansz így fel, de ez már legyen a pszihiátered baja.
Bocs, hogy helytelenül kijavítottalak, igérem többet nem írok neked, még véletlenül összetörsz itt nekem. Hozzászólásod további mondandóját gondolom nem nekem címezted, de mindegy...
Többiektől bocs az offért! -
vert!g0
csendes tag
Üdv
Én csak az officehoz szólnék hozzá annyit, hogy eddig bárhol néztem csak Enterprise edition van fentés működik is szépen legalábbis nekem azt mondta valaki aki ismer valakit aki látta már
-
dr faustus
senior tag
-
cooldoc
csendes tag
Ez mennyire kínos ''nemtommi'' ...Én tudom mi vagy: ******
Itt ez a személyeskedés a divat? Azt hittem ez egy jó hely, de kételyeim támadtak. Itt csupa önjelölt zseni, kijavítgatjátok egymást...Miért nem maradunk a tárgynál? Leírtam, hogy a torrent kísérőszövegén az volt, hogy nem kell aktiválni. Erre ebbe is beleköt vmi álokos, áljófej.
Fortyogjatok csak magatokban.
/Moderálva. - Race/ -
PazsitZ
addikt
Teljesen várható volt a dolog. Bár én személy szerint nem gondoltam, hogy ilyen gyorsan. Előbb- utóbb meg ugyis feltörik majd, megoldják a kötelező reg kikerülését is. Ez már csak így megy.
-
eziskamu
addikt
Én meg tudnék lenni a windows media player/movie maker/themes/iexplorer/outlook/netmeeting + még pár szolgáltatás nélkül.
Csak nem a Vili bá cégének az alkalmazottja vagy?
Amúgy pont 10 ezer az a lélektani határ szerintem, amivel már sokkal több vevőre tehetne szert.
[Szerkesztve]
[Szerkesztve] -
törölt tag
''(Ne feledjük: a szoftvereket nem azok forrásának törvényessége, hanem a termékkulcs valódisága, eredetisége teszi eredetivé.)''
szoval mindegy honnan szerzem a szoftvert, akar warez is lehet, csak legyen hozza egy eredeti termekkulcs... ertem...
es most ne mondjatok azt, hogy kiragadtam a szovegkornyezetbol, hiszen zarojelben benne sincs -
cooldoc
csendes tag
Erasmus, nyilván agyalnak Redmondban is. De ahogy a legitcheck.dll is összejött, az Office-Genuine Plugin is megoldódik - IMHO. Tartalékként fent van az OpenOffice legújabb verziója, just in case.
De bízom a srácokban, és a bejáratott litván, kínai ill. egyéb oldalakban és trackerekben.
-
eziskamu
addikt
Most őszintén, a hülye Picipuha miért nem ad ki butított verziókat, amin a játékok ugyanúgy fa@án mennének, csak nem tartalmazna csomó baromságot, 1 cd-n is elférne és 10-esnél nem kerülne többe, ahelyett hogy mindenféle aktiválást belerak a cuccba amivel két dolog történhet: vagy feltörik, vagy ellehetetleníti a használatot, még ha meg is vásárolta a júzer ?
[Szerkesztve] -
cooldoc
csendes tag
Felraktam, Demonoidról töltöttem le. Mivel VLK-s, még aktiválnom sem kellett. 6 hónapja használok Bétát, s nagyon tetszik, bár voltak stabilitás problémim, különösen a Technical Refresh előtt. A mostani RTM nagyon szépen, olajozottan működik.
Tehát hangsúlyozom: nem kell aktiválni! Még annyi információ: az Office-eredetiségellenőrző plugin is ''Genuine Office'' verziónak minősítette.
Szép Napot! -
karib
addikt
Értelmes ember úgyis megvárja az első Service Packet, addigra meg csak alakítanak valami használható törést is
-
CrusherW
tag
Engem kimoderáltam mert elmodntam hogy feltö*ték
már nem merem kiírni mert akkor jönnek és felgyujták a házat a modok
-
Daweee
őstag
szerintem most még hülyeség letölteni... Amíg nem törik föl rendesen, használhatatlan lessz mint írták. Nem mintha én le akarnám tölteni bármikor is
-
REDeath
őstag
már jópár ember gépén fent lesz, mielőt kiadnák kiskereskedelmi forgalomba
(mármint a törött verzió)
jah amúgy sok topicbn a moderátorok agresszívan törölnek bármilen postot amiben akár a tört szó is vankiváncsi vagyok a hírt mikor törlik
Új hozzászólás Aktív témák
it Fájlcserélő hálózatokon, torrentként és Usenet listákon terjed a két Microsoft-termék végleges változata.
- FÜGGETLEN iPhone 13 Pro 128GB Alpine Green / Zöld
- Samsung, WD, Micron 2TB Gen4 NVMe SSD!
- Macbook Pro 16" - 2020 gyártás, 8 mag i9 / 6 mag i7, 32/512GB, 4GB Radeon - garancia ( 4442)
- Macbook Pro 15" - 2017 gyártás, 4 mag i7, 16/512, 4GB Radeon - garancia ( 97)
- Macbook Pro 13" - 2018, 16GB RAM, i7/i5, 512/256GB SSD, touchbar - garancia
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T490s - i5-8GEN I 16GB I 512SSD I 14" FHD I Cam I W11 I Gari!
- LG 45GS95QE - 45" Ívelt OLED / 2K WQHD / 240Hz 0.03ms / NVIDIA G-Sync / FreeSync Premium / HDMI 2.1
- Azonnali készpénzes félkonfig / félgép felvásárlás személyesen / csomagküldéssel korrekt áron
- Apple Watch SE 2 44mm, Újszerű, 1 Év Garanciával
- HÚSVÉTI AKCIÓK / MICROSOFT WINDOWS 10,11 / OFFICE 16,19,21,24 / VÍRUS,VPN VÉDELEM / SZÁMLA / 0-24
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest