Új hozzászólás Aktív témák
-
ragazzo
őstag
Bár én nem publikus csomagot használok, de mindenképpen üdvözlöm a voda percdíjcsökkentését.Sokkal több ügyfél választja ezt a select helyett.
Linux hogyanok kezdőknek közérthetően http://linuxhogyanok.blogspot.com
-
karib
addikt
Igaz, ha jól számolom, a 389. perctől éri meg jobban egy Pannon 250
Department of Redundancy Department
-
^Bundi^
őstag
azért én örülök neki..eddig voda 90es voltam, de most már át is térek voda 200ra
Nos Omnes Una Manet
-
MODERÁTOR
Igen, de ha a lebeszélhető perceket nézzük, akkor a Voda ajánlata a legjobb.
Annyit azért tegyünk hozzá, h. a Díjcsökkentőnek egyszeri díja van (790 Ft).
A T-Mobile díjszabása: [link] - egyébként szóra sem érdemes -egy vicc-, alapból (Aranykártya kedvezmény nélkül) az 1000 perces csomagban 22 Ft a percdíja...Xiaomi 13T
-
karib
addikt
Annyit feltétlen hozzá kell tenni, hogy csak az alapdíjban foglalt percek díja csökkent (21,75 és 20,00 Ft) - ha túlszaladunk, a 200 és 300 csomag esetében is 28,80 forintos percdíjat fizetünk.
Ezzel szemben mondjuk egy Pannon 250-es csomag alapból 22 forintos percdíjat ad, ha kifutsz a csomagból, akkor is. Sőt, ha megrendeled a Díjcsökkentőt (ingyé), akkor a túlszaladással már a Pannon 500-ba futsz bele, ahol 19 forint egy perc.
Szóval ismét nagy bűvészkedés a Vodától... (A T díjszabását nem követem, esetleg más idézheti összehasonlításképp.)Department of Redundancy Department
-
MODERÁTOR
zfarkas:
Írjatok a Vodának. A lefedettség térképnél lehet elküldeni az igényt, h. arra is fejlesszenek hálózatot.
ragazzo:
Már ha a topik nyitására gondolsz, a cikk alatt van egy hozzászólások link, arra kell kattintani. A Voda nevét pedig a cikk címéből hiányolom.Xiaomi 13T
-
zfarkas
senior tag
Csak lehessen már Miklósfán 1,5 percnél hosszabban beszélni anélkül, hogy megszakadna...
Raw Dark Pure
-
ragazzo
őstag
válasz Viktor0610 #1 üzenetére
Rögtön az első mondat ezzel kezdődik: A Vodafone Magyarország stb..
Egyébként hogyan lehet cikkeket belinkelni,erre még nem jöttem rá.Meg honnan szeded az anyagot?Linux hogyanok kezdőknek közérthetően http://linuxhogyanok.blogspot.com
-
MODERÁTOR
Jó lenne, ha szerepelne a cikk címében a Vodafone neve. Így informatívabb lenne...
Xiaomi 13T
Új hozzászólás Aktív témák
- CES 2025: közeleg az AMD és az NVIDIA CES előadása
- AMD GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Linux kezdőknek
- Xbox tulajok OFF topicja
- Politika
- Egérpad topik
- Autós topik
- LED világítás a lakásban
- Intel Core Ultra 3, Core Ultra 5, Ultra 7, Ultra 9 "Arrow Lake" LGA 1851
- Gumi és felni topik