Hirdetés
- Feháborodott az Apple, a Meta az iPhone-felhasználók üzeneteit akarja olvasgatni
- A luxusmárkáknak kell a bitcoin, az USA jegybankjának nem
- Letiltja az USA a politikusokat a telefonhívásokról és szöveges üzenetekről
- Nagy áttörés jön a napelemek piacán, nem kell annyi hely a paneleknek
- Belenyúlt az USA az Epic Games igazgatótanácsába, nyomoz az NVIDIA
Új hozzászólás Aktív témák
-
addikt
válasz radi8tor #15996 üzenetére
Végig pályán mentem, hol beszélt hol nem.
Legalább 3 alkalommal néztem oda "véletlen" és pont írta is, h mérés lesz (vagy már benne voltam). Valszeg nem véletlen pillantottam oda - perifériából "láttam", h megváltozott vmi a kijelzőn - de nem szolt így oda néztem. Lehet, h csak vmi reflex / éberségi gyakorlat, de nem vicces
A sebesség nem számított ahogy visszagondolok - mindig többel megyek mint lehetNeeem, dehogyis...
Mindenkit egyforma külső inger ér, de egyén függő, h éljük meg :P
-
Serpiko
addikt
válasz radi8tor #15990 üzenetére
Kis SE telefonom már 4 éves. Gondoltam ne legyen töltőn folyamatosan nem tesz jót neki. A céges meg jobban bírja meg azt évente cserélik. Majd kiserletezek velük.
veressjanos: semmi gond majd kitapasztalom a dolgot.
[ Szerkesztve ]
A titok akkor marad titok, ha arról három ember tud és ebből kettő halott. Névtelen kínai bölcs
-
veterán
-
leslieke
Jómunkásember
-
Bacusuz
addikt
válasz radi8tor #15790 üzenetére
Mikor azt mondja menjek jobbra érkezési idő 10:00, és véletlenül tovább megyek egyenesen, majd kiírja érkezési idő 9:48
Lassan már tényleg csak a kamerák miatt használom[ Szerkesztve ]
ÜDV! Bacusuz. Veszélyes környéken lakom. Ahányszor becsukom az ablakot, mindig odacsukom valaki kezét.
-
Remiel
őstag
válasz radi8tor #15183 üzenetére
sajnos az alsó kép a Huawei, a felső a Xiaomi, ezért is írtam, hogy valami nem stimmel
mivel céges flotta, így nem olyan egyszerű, hogy elálljak a vételtől, vagy kérjem a cserét
"Never stop dreaming" - Freddy Krueger - ELADÓ ASUS ROG STRIX SCAR III G531GU-AL001 gamer laptop(15,6'' FHD/Core i7/16GB/512 GB SSD/1TB HDD/GTX1660Ti 6GB
-
kmarci25
veterán
válasz radi8tor #15132 üzenetére
Nálam is. Ki olvasgat itt? Azért igen, kicsit elnagyolt, lehetne ezt elegánsabban is, illetve nálam is volt olyan, hogy félrevezető volt: Kerepesi úton a város felé, a Boráros téren fordultam a Fiumeire, de a Waze már ezt jóval előre jelezte a sávasszisztens révén: már az Aréna parkolóba is behajthattam volna, utána meg a Lóvásár utcába, ha rá hallgatok eszetlenül.
"There must be some way out of here" / Said the joker to the thief
-
őstag
válasz radi8tor #14991 üzenetére
Ezek ellen nem indul eljárás? Elvileg...
"A Budapesti Rendőr-főkapitányságon meghonosodott intézkedési kultúra, valamint Budapest rendőr-főkapitányának elvárásai nem esnek egybe a fotón látható rendőri intézkedéssel".
Igen, persze! Hogy szomorodna meg az ilyen amelyik nem meri felvállalni magát... Lehet el kellene küldened a fenti fotót a médiának, mert ez kb olyan mint ez a korábbi eset amelyből idéztem fentebb."The quieter you become, the more you are able to hear..." ― Ram Dass
-
axioma
veterán
válasz radi8tor #14988 üzenetére
Mar bocs, de sztem ez a kocsi mogotti foldutra jobbra befordulas, majd me'g egy jobbra fordulas a kerites melle eredmenye. Es vissza is ugyanigy navigalnek, nem a jelenlegi allasnak megfelelo iranyban hajtva vissza. [Ha nincs foldut csak en kepzelem oda, az se valtoztat sokat azon, hogy a hely miatt az aszfaltozott utat elhagyva siman megoldhato a muvelet. Az ott valami koves bolt, oda akar megallni a user, de tulszalad, nem akar setalni, visszagurul autoval a bejarat fele'/melle. Meg fog tudni fordulni ugy hogy a padkara mar jobbratartsban erkezik, es besorol "elfele". Legalabbis kep alapjan, nem tudom hol van es van-e barhol barmi tabla, kijeloles stb. amit nem latok hozza.]
A padkan amugy igaz lehet, utnak szamito reszen egeszen biztos, hogy tilos szemben allni, de pont van Pomazon egy olyan hogy parkolo van kialakitva a bolthoz kozvetlen a sav "mellett", igaz parhuzamos, es ott be lehet allni "visszafele", az nem padka - rendor probalkozott hogy szabalytalan de belatta hogy nem nyert. Szoval - bar a jogsim 30 eves igy nagyon nem mernek fogadni ra - de valoszinubbnek tartom, hogy maga ahogy ott all az nem szabalytalan. Ha zarovonalon, kozlekedessel "szemben" allt oda, akkor maga a manover persze az, de ez nem derult ennyibol ki. -
axioma
veterán
válasz radi8tor #14986 üzenetére
Az mar nem az ut, es tavolsagot latva talan nem is a padka, miert ne allhatna ott, mondjuk parkolonak tekintve azt a placcot. Vagy akar gyalogkent, csak most nem esernyo alatt all hanem autoban ul.
Azzal egyetertek hogy a meres miatt ne szabalytalankodhasson, de azzal nem tudok azonosulni, hogy miert is kellene lathatoan meresi pontnak lennie. -
merqree
őstag
válasz radi8tor #14846 üzenetére
Lehet, hogy "waze", de nincs a sok buta jelentésikon, amitől agyf.szt kapok, és ha esik picit csökken a látótávolság, akkor nem lesz 50 métereként jelölve, hogy köd van az úton. Ez utóbbi veszélyt nem is értem, max éjjel lenne jelentősége.
Vannak hibái, főleg messze nem olyan naprakész, mint a waze, főleg a lezárások tekintetében, és egy-egy térképhiba jelentése is hosszú heteket vesz igénybe. Pl nálam egy térképhiba úgy derült ki, hogy nagy nehezen valahogy megtaláltam, hogyan tervezi az utat, és kiderült, hogy két út kb 2 méteren nem volt összekötve...
Amúgy pedig ha rossz a kanyarodási utasítás (kizárólag megjelenítésre figyelek, hang ki van kapcsolva), megyek tovább, újratervez, és folytatom az utat. A pilóta sem pánikol, hanem "go around"
Magyar nyelvű rendszerhasználatnál nem mutatja a sebességmérőket, angol nyelv esetében mutatja. Nem mutatja továbbá a sebesség határt és az aktuális sebességet sem.
Matrica nekem nem gond, éves országos van, és nem kell f.snom, hogy merre mehetek...
Nagy vonalakban -
félisten
válasz radi8tor #14850 üzenetére
Ma este hazafelé az M7-esen pontosan ezt láttam én is. Budapest felé Aligától ment a cammogás. Az első 10 km-en tele volt a kijelző jelentéscímkékkel, aztán ezek elfogytak, és további hosszú szakasz volt végig piros, címkék nélkül.
MaCS
Fán nem lehet motorozni, motoron viszont lehet fázni!
-
axioma
veterán
válasz radi8tor #14848 üzenetére
Ma offline akartam egy, nem aktualis poziciobol 2 celig utat tervezni. Kezdopontnak kijeloles ellenere [az is nehezkes] nem tudtam ezt egyszeruen megtenni. A google maps viszont megmondta faxni nelkul. Utvonalidore hasonlot mondott arra ami sikerult, Balcsirol felfele irany.
-
viktorhu
veterán
válasz radi8tor #14850 üzenetére
Fordítva, ha dugó van, biztosan jelenteni is fogják, így lesz jelentés is. Ha csak jelentés van, de dugót nem észlel, mert nincs elég statisztikai minta, mert kevesen waze-eznek a dugóban, lásd határátkelő, akkor hiába jelentgetik, nem lesz piros, de ne is számol vele.
Ami számít, az az átlagos áthaladási sebesség.
-
viktorhu
veterán
válasz radi8tor #14848 üzenetére
Egyikben sem a jelentések alapján megy a színezés.
Egyébként most kétszer is tudtam használni android auto-val a xiaomimon. Ki kellett választanom csatlakozáskor a fájlátvitel módot. Sajnos nem jegyzi meg. Viszont ha navi közben hívást indítottam, elvesztette a pozíciót.
[ Szerkesztve ]
-
axioma
veterán
válasz radi8tor #14532 üzenetére
En forditva hasznalom, plugshare a tolto kivalasztashoz es abbol waze utvonaltervezes kerheto (bar eleve ritkan toltok mashol mint otthon).
Ami miatt lehet, hogy jobb a tipus bevezetese, hogy az EV fogyasztasa sokkal inkabb csak km-fuggo, sot a kisebb sebessegmax javit rajta, tehat mig a normal autos lehet hogy inkabb vegigmegy egy nagyobb kerulon akar par perc bealdozassal is, en forditva, 2-3 percert nem kerulom ki, inkabb elmegyek kis utcakon szep lassan. Mondjuk ez a varosi kisautokra igaz, hosszutavra nem hasznaltam ev-t. Es nem tudom, hogy a sygic tudja-e. De legalabb benzinkutakra nem jon felugro gondolom -
merqree
őstag
válasz radi8tor #14532 üzenetére
"Az EV mód aktiválásával töltőállomásokat, elektromos járművek útvonalait és egyéb szoltáltatásokat kap"
"Töltőállomás kereső" - itt megadhatod, hogy hol szeretnéd tölteni, pl étterem parkoló.
"Három különféle típusú* töltési pontot találhat azok elérhetőségei alapján. A nem elérhető töltési pontoknak számos oka lehet, amiért nem használhatja azokat".
*kieg: rendelkezésre álló, foglalt, nem elérhető
-
Laslow
senior tag
válasz radi8tor #14500 üzenetére
Pár cég talán rájön, hogy működik a HO, és nem kell akkora irodát fenntartania... Ha tényleg működik, az mindenkinek jó.
[ Szerkesztve ]
"A Bijou olyan, mint mikor egy gyönyörű, csillagos nyáréjszakán nagyon-nagyon szomorú vagy, és közben mézes epret eszel" - http://bijoumusic.hu
-
gzbotii
nagyúr
válasz radi8tor #14067 üzenetére
Egy 4-5 órás út folyamán, semmi új infót nem tölt be, ahhoz képest, amit indulásnál látok. Viszont ha 1-2 óra múlva leállítom a navigációt és újra beállítom ugyan azt az útvonalat, akkor megjelennek az új infók (trafi, baleset)
When every logical course of action is exhausted, the only option that remains is inaction.
-
Szili17
tag
válasz radi8tor #12423 üzenetére
Az a lényeg (szerintem), hogy mindenképpen érje el, hogy be tudjon lépni a fiókjával a saját mobilján, mielőtt a cégessel bármit tesz. Ha ott minden oké, akkor lépjen csak ki a cégesből (ha ez a terv).
Azért mondom, mert ilyen szokott lenni, hogy valami nem megy, mi a felhasználónév meg ilyenek, nem tudok belépni meg fekete lyuk, az ember ideges lesz és hibát csinál.
Kicsit ingoványos ez a bejelentkezősdi, ha valaki nem tudja biztosan a felhasználó nevét és jelszavát.Még egy, érdemes legelőször weben megpróbálni belépni, felhasználónév + jelszó. Ott nem romlik el semmi, ha az oké, akkor saját telefon és utána lehet wipe-olni a cégest.
"Facts are stubborn things; and whatever may be our wishes, our inclinations, or the dictates of our passions, they cannot alter the state of facts and evidence."
-
Szili17
tag
válasz radi8tor #12418 üzenetére
Ilyenről nem tudok (hogy profilok közt lehetne mentett adatokat mozgatni/másolni).
De miért akar másik felhasználói fiókot? Nem a telefonszámtól függ, hanem a felhasználónévtől, a telefonszámot utána átírhatja a profiljában, ha bejelentkezett a privát telefonjáról. Így a kedvencei is megmaradnak, mert fiókhoz tartoznak."Facts are stubborn things; and whatever may be our wishes, our inclinations, or the dictates of our passions, they cannot alter the state of facts and evidence."
-
Szili17
tag
válasz radi8tor #12160 üzenetére
Ráadásul a fizetőkapus utak kerülése kikerült a főoldalról (és helyette ott vannak a matricák), a navigáció alá (ahol eddig is meg lehetett találni).
Nekem csak egy iszonyat hosszú változtam van a miértre, amit nem fogok ide postolni, de ha szeretnéd privátban megküldöm neked. Egy másik srácnak írtam le, utána azt mondta hogy "ez jó hosszú volt, de így legalább értem".
"Facts are stubborn things; and whatever may be our wishes, our inclinations, or the dictates of our passions, they cannot alter the state of facts and evidence."
-
Szili17
tag
válasz radi8tor #11583 üzenetére
Amúgy az app önmagától is periodikusan újratervez a háttérben, viszont az útvonalon csak akkor változtat, ha szignifikánsan változik a menetidő. Ilyenkor szokott lenni az új útvonalat találtunk popup, meg van hogy torlódás előtted + x perc, vagy x perc nyereség, ilyesmi.
-
petir
senior tag
válasz radi8tor #10352 üzenetére
Hát értelme épp lenne , ha úgy működne ahogy a gomb felirat van. Meg mondjuk igazoltatásnál simán lehetne használni...
Én ezt már előző verzioknal is tapasztaltam.illetve masik fura dolog.
Latom itt tobben is irtak az esemenynaplot hogy merre jartak.
Ezt miert bontja fel szakaszokra en pl hetvegen voltam egy kozel 1000km-es uton es vagy 30 darabra van bontva 😂 -
Szili17
tag
válasz radi8tor #9948 üzenetére
Lássuk azért be, hogy bármelyikünk elő tudja ezt idézni szinte játszi könnyedséggel. Hiszen nem egy központosított jól behatárolt csapat csinál mindent évek alatt, hanem bárki leülhet és csinálhat egy rámpát a Tisza-tó közepére.
Az erőssége a gyengesége is lehet. Szerencsére azért itt nálunk az emberek se nem rosszindulatúak, se nem buták ennyire. (Legalábbis remélem ez nem csak én illúzióm.)"Facts are stubborn things; and whatever may be our wishes, our inclinations, or the dictates of our passions, they cannot alter the state of facts and evidence."
-
balazs1956
senior tag
válasz radi8tor #9594 üzenetére
Köszönöm szépen a választ.
Az Igo navigációmból ki lehet szedni az aktuális koordinátákat, illetve, ha éppen ott állok a sírnál, van célprogramom, amivel ki tudom olvasni. az adatokat.
Nyilván a Vazéban is tárolódnak a koordináta értékek, hiszen visszatalál ugyanoda, csak a számokat nem tudom kinyerni.
Erre keresek megoldást. -
Rick4
félisten
válasz radi8tor #8950 üzenetére
Ne azt magyarázd el, hogy hogy működik, mert azt én is tudom. Voltak előttem többen is, megnéztem. Mégis én voltam, aki kilövögette a téves jelzéseket, illetve azt amit hibaként említek, megtapasztalta. Lehet, hogy nem rossz, de akkor én vagyok tévedésben, hogy a közösség erejében lévő erőt mégsem képes a rendszer egy offline navi és online tmc kombónál jobban megoldani.
49" monitor, nas, nvme ssd ház eladó: https://hardverapro.hu/aprok/hirdeto/rick4/keres.php?usrid=87025
-
apaszka
veterán
válasz radi8tor #8950 üzenetére
Ezt tartom furcsa dolognak. 50 percet ír kolléga. Viszont a waze fél óra múlva törli a benn megerősített jelentést.
Persze vannak benne néha fura anomáliák, de összességében jó!Talán a Google oda-vissza is partner lehetne?
De gondolom az meg nem tetszene neki.https://hardverapro.hu/apro/hp_14-am100nh_laptopom_billentyuzetet_szeretnem_ja/hsz_1-200.html
-
Rick4
félisten
válasz radi8tor #8947 üzenetére
Az a baj, hogy van benne rendes GPS, és ekkor 11-12 holdat lát. Ja, és ezt a mókát, hogy az M5 mellett megyünk, csak Kecskemét környékén csinálta, de akkor vagy 10 km-en keresztül. A többi program, pl gps test, igo, stb, meg 10m-es pontosságot ír.
Oké, ne legyen pontos, csinálja ezt.
De a totalcaros cikk után 50 perccel kezdi jelezni, hogy hahó, arra ne menjetek? A beragadt jelzések már rég nem valós tényeket közölnek? Az útról leterelés nem nem reális alternatíva, hanem tévedés? Ezek bizony nem GPS vevő pontosságától függő dolgok...
49" monitor, nas, nvme ssd ház eladó: https://hardverapro.hu/aprok/hirdeto/rick4/keres.php?usrid=87025
-
canniball
nagyúr
Új hozzászólás Aktív témák
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- TCL LCD és LED TV-k
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Villanyszerelés
- Formula-1
- PlayStation 5
- Vác és környéke adok-veszek beszélgetek
- Rezsicsökkentés, spórolás (fűtés, szigetelés, stb.)
- Projektor topic
- Samsung Galaxy S21 FE 5G - utóirat
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Axon Labs Kft.
Város: Budapest