Hirdetés
- Feháborodott az Apple, a Meta az iPhone-felhasználók üzeneteit akarja olvasgatni
- A luxusmárkáknak kell a bitcoin, az USA jegybankjának nem
- Letiltja az USA a politikusokat a telefonhívásokról és szöveges üzenetekről
- Nagy áttörés jön a napelemek piacán, nem kell annyi hely a paneleknek
- Belenyúlt az USA az Epic Games igazgatótanácsába, nyomoz az NVIDIA
- Milyen routert?
- AliExpress tapasztalatok
- Linux kezdőknek
- Google Chrome
- ASUS routerek
- Nagy áttörés jön a napelemek piacán, nem kell annyi hely a paneleknek
- Vodafone otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Az EU utasította az Apple-t, hogy hagyja abba a földrajzi blokkolást
- Windows 11
- Kodi és kiegészítői magyar nyelvű online tartalmakhoz (Linux, Windows)
Új hozzászólás Aktív témák
-
junkpod
veterán
Az új 4.501 nektek nem fagyogat ?
Box's don't touch!
-
Kobe
veterán
válasz merqree #6697 üzenetére
otthoni tervezés esélytelen, elindulok 1 helyre, odaérek, onnantól "random" jön a többi úticél, amilyen sorrendben, ahogy esik úgy puffan alapon - így még köztespontként sem tudom mit kéne rögzíteni, illetve hány db helyszínt
Hang mindenhol be van kapcsolva, média hangereje feltolva, és nem csak a figyelmeztetésekre van állítva
[ Szerkesztve ]
-
canniball
nagyúr
A másodikra: de, kéne legyen hangos navigálás (hacsak nincs lenémítva).
merqree!
1. Ez nálam sosem működött. Megtervezem itthon az útvonalat wifin, lezárom a képernyőt míg gyorsan elintézek egy-két dolgot és mire legközelebb feloldom a kijelzőt a waze mindig eltűnik. Így az utóbbi időben ezzel a "trükkel" már nem is próbálkozok, marad a mobilnet kárára történő tervezés. Másrészt azért is baromi idegesítő, mert így motoron teljesen használhatatlan...[ Szerkesztve ]
https://tinyurl.com/ycoexz4o *** Only the good die young...
-
merqree
őstag
1. Otthon megtervezed, és letölti az adott útvonalat a gyorsító tárba. Térkép letöltése, és további útvonalak lementésére nincs lehetőség, lévén online navigáció.
2. A beállításoknál vélelmezhetően a "Csak figyelmeztetések" van bekapcsolva, illetve célszerű a hangokat is fullra állítani.Az én telefonomon be lehet állítani, hogy melyik alkalmazás használhatja romaing esetén is a mobilnetet. Korábban már írtam, cca 20 MB volt a Müchen-Magyar határ.
-
Kobe
veterán
hali
2 kérdés wazel kapcs:
- tud olyat hogy bizonyos országok térképét letölti, és külföldön mobilnet nélkül is mükszik, "offline" módban?
- nincs hang. A figyelmeztetéseket előrejelzi hanggal, de pl navigációnál nem kellene ugyanúgy lőnie a tarts jobbra balra dumát, mint pl iGo nak ? -
AliasB
senior tag
válasz junkpod #6693 üzenetére
Honnan veszed, hogy gyorsabban megyek a megengedettnél? Ha mindenki csak annyira veszélyeztetné a másikat amennyire én akkor egy baleset sem lenne! Inkább az ilyen alaptalan feltételezéseket kellene moderálni! A vádaskodásaid tartsd meg magadnak szerintem!
Járj nyitott szemmel.
-
merqree
őstag
Azt nem tudom visszakeresni, hogy pontosan mikor is regisztráltam/telepítettem, de tavaly február környékére teszem. Azóta: 931 jelentést tettem csak(nem éppen közösségi cselekedet vélhetően), 42818km vezettem, 207 km-t ettem(?) meg, 253 térképszerkesztésem van.
Valahogy nem érzem azt, hogy magas lovon kellene ülnöm, mint egyes megyeszélhelyi felhasználóknak
-
AliasB
senior tag
válasz junkpod #6688 üzenetére
Talán az én hibám ha a tizede sincs bejelentve az utak lezárásának mert nincs is senki aki bejelentette volna? Biztos így van. Ahogy mondtam ez is olyan, mint az uber (volt vagy még van), hogy a fővárosba talán használható ahol van ki használja de máshol nem!
Járj nyitott szemmel.
-
HofiZoli
senior tag
válasz junkpod #6688 üzenetére
Törölje, menjen Isten hírével. Eddig sem gondoltam hogy agysebésznek kell lenni a waze-hez, ezután sem gondolom, de neki mégsem megy
A hozzászólás elolvasása kizárólag erős idegzetű fórumozóknak ajánlott! A hozzászólás elolvasásából adódó esetleges fizikai és szellemi károkért a hozzászóló nem vállal semmilyen felelősséget!
-
-
HofiZoli
senior tag
tedd meg nekünk azt a szívességet hogy törlöd. köszi
A hozzászólás elolvasása kizárólag erős idegzetű fórumozóknak ajánlott! A hozzászólás elolvasásából adódó esetleges fizikai és szellemi károkért a hozzászóló nem vállal semmilyen felelősséget!
-
AliasB
senior tag
válasz fant0mi #6684 üzenetére
Így, hogy nem live semmi értelme sincs.
Ha a forgalmi szempontokat nézem konkrétan 1db van jelölve Pécsen a több tucatból.
Akkor most mi is az értelme? Szerintem újra törlöm mert semmi.
Úgy gondoltam, hogy egy közösségi navigációként reklámozott alkalmazásba számít a közösség is de ezt itt senki sem használja.Majd ha Budapestre megyek újra felteszem és meglátom milyen aktív felhasználóknál. Talán még hasznát is veszem egyszer valamikor a jövőben.
Járj nyitott szemmel.
-
fant0mi
őstag
Azt mondjuk nem is ertem, miert hasznos megjeleniteni mas wazereket. Azon kivul, hogy "erdekesseg". Egy multbeli poziciojuk, reg nem ott vannak, csak a toredekuket teszi a terkepre. En mindig kikapcsolom. Igy a terkepen csak a forgalom szempontjabol relevans jelzesek maradnak.
De izlesek es pofonok. -
AliasB
senior tag
Anélkül, hogy hozzátennék valamit?? Olvasd már el amit írok mert leírtam a hibáit és a tapasztalataim is hátha javulnak a dolgok. Próbáltam egy hetek óta lezárt részt is jelezni de csak a helyszínről engedné de oda behajtani sem tudok és ott megállni sem. Ezzel mit kezdjek szerinted? És mint írtam hetek óta dolgoznak ott de senki sem jelentette vagy senki sem tudta nem tudom de így mit ér szerinted akkor? És nem jelez regisztrált felhasználókat és regisztrálatlan felhasználókból is csak felvillan pár. Na most akkor bennem van a hiba szerinted? Nem elég falhasználóbarát az alkalmazás. Ez van.
Járj nyitott szemmel.
-
AliasB
senior tag
válasz radi8tor #6676 üzenetére
Ezzel gyűlt meg nekem is a bajom mert vezetés közben nem fogom nyomkodni a telefont. Így nem is lesznek jelentések :/
Aztán vannak kimondottan traffit jelző alkalmazások pl a traffi hunter amit sokkal többen használnak ezért több, jobb és megbízhatóbb info van rajta, mint bár min. Alap, hogy induláskor bekapcsolom.
Sajnos azt tapasztaltam a múlt hétvégén, hogy az emberek már nem jelzik egymásnak ha mérnek. Az alkalmazás jelezte a traffit viszont az autósok közül egy sem jelzett. Kíváncsi voltam van-e valójában és igen! Mértek ahogy az alkalmazás mutatta de az autósok basztak jelezni. No comment.
Járj nyitott szemmel.
-
HofiZoli
senior tag
Egy szónak is száz a vége ez a fővárosban lehet használható de máshol nem mert kevés a felhasználó.
Nincs igazad, használd és majd rájössz..A hozzászólás elolvasása kizárólag erős idegzetű fórumozóknak ajánlott! A hozzászólás elolvasásából adódó esetleges fizikai és szellemi károkért a hozzászóló nem vállal semmilyen felelősséget!
-
AliasB
senior tag
válasz junkpod #6675 üzenetére
Azt várnám egy közösségi navigációtól, hogy vannak aktív felhasználók akik jelentenek és én is tudok jelenteni és nem csak a az adott helyről mert sok utca le is van zárva a városba ahová be sem lehet hajtani a lezárás miatt. Ez így használhatatlan. Persze nem csak az alkalmazás hibája hanem a felhasználóké is. DE ha felhasználóbarátabb lenne szerintem többen használnák mert így én is törlöm és talán egy év múlva újra feltaszem és meglátom javult-e a helyzet vagy sem.
Járj nyitott szemmel.
-
AliasB
senior tag
válasz Szili17 #6674 üzenetére
Látom ez az alkalmazás is olyan, mint az uber volt vagy még van is talán, hogy a fővárosban működik de máshol használhatatlan a kevés, elenyésző felhasználó miatt.
Én regisztráltam az alkalmazásba így nálam nem wazer a felhasználónév de ha néha bevillant 1-2 kipróbálót azzal ugye nem lehet kommunikálni sem és a sok útlezárás nincs is jelölve a térképen pedig volna mit jelenteni mert a fél város fel van túrva de csak 1et jelez :/
Ez is azt jelenti amit írtam is, hogy csak a fővárosban működik ez is ahol vannak felhasználók. Egy 160-170ezres városban semmi értelme konkrétan!
A "nem mutatja az útvonalak adatait" úgy értem, hogy hiába megyek az aktív alkalmazással és hiába látja merre megyek (aktív gps és mobilnet) a pontszámaimnál még mindig "wazer bébi" vagyok mert nem írja hozzá a megtett kilométereket. Azaz nehetek és egy millio kilométert is akkor is "wazer bébi" maradok miközben a nem regisztrált wazereknél meg mindenféle ikon van amiket nekem nem enged beállítani.
Egy szónak is száz a vége ez a fővárosban lehet használható de máshol nem mert kevés a felhasználó.
Járj nyitott szemmel.
-
Szili17
tag
válasz albandy #6673 üzenetére
Az összeset? Budapesten csúcsidőben vagyunk 8-10k körül és a térképen látszik néhány. Lehetne tényleg picit több, de mennyiben befolyásolja ez a használhatóságot? Szerintem semennyire... De reálisan ha mindenki fent lenne, nem látnád az utat... Akkor aztán marha használható lenne.
Az a nem real time meg van vagy 30p is.Akikre kattintottál és "Wazer" a nevük, ők nem regisztráltak. Te is Wazer vagy ha nem regisztráltál. Ha azt szeretnéd tudni hányan vannak körülötted azt lehet látni amikor bekapcsolod a telefont. x Wazer körülötted, y jelentés körülötted.
"Aztán meg nem mutatja az útvonalak adatait" Ezt ki tudnád fejteni bővebben? Mit szeretnél látni? Szerintem mutatja az adatait, maximum nem találtad meg hol, de segítünk.
Bejelentést javítani pedig nem lehet, csak a helyszínről lehet jelenteni. Nyilván nincs időd vezetés közben regényt gépelni. Ha van melletted utas és ő megcsinálja akkor be tudjátok írni, különben meg:
Jelentés gomb, veszély, úton, úton folyó munka, send. Ez a gyakorlott kezeknek pár másodperc, amit fel is lehet bontani 5 pici lépésre vagy csak az első kettőt nyomod be és "Később" pl a pirosnál megadod a részleteket (van ilyen auto-visszaszámlálás és akkor kikerül a jelentés piciben a bal oldalára a képernyőnek). Ezt otthon is meg tudod nézni, amíg nem nyomsz a küldésre addig lehet vele játszani, megismerni hol mi van és akkor autóban ülve is könnyen fog menni.Véda kérdés, illetve a traffi önmagában:
M3 Nagyfügedi pihenőnél fent vannak a traffik, jeleznie kell és hanggal is (ha nem tiltottad le) ha gyorsabban mész mint szabadna. Én nem nagyon szoktam ezt hallani, egy kivétel van az M3 bevezető a Szerencs utcánál, ott a kereszteződés miatt 50-re van lőve, de a felüljárón még jöhetsz 80-at ha jól rémlik és ott már jelzi.Az hogy mindenki teleszórja Kereszteződés figyelő kamerával az M6-os autópályát, nem azt jelenti hogy igaza van. Sőt az emberek jelentenek oda is 80 traffit meg dummy-t meg "red-light cam"-et (ami nálunk nincs is) autópályán meg főleg, ahol már fent van vagy a traffi, vagy a matrica figyelő.
Hálistennek csak 4+ szerkesztők tudják jóváhagyni a kamerákat, így boldog-boldogtalan nem rakja vele tele a várost meg az utakat. (Pl.: Alkotás utca, Petőfi híd budai hídfő meg a sok matrica kapu.)
Ha jelented az sem garancia, mondjuk úgy hogy volt akinek már sikerült meggyőznie olyan kapuról ami nem volt traffipax. Küldött róla egy rakás képet és közé csempészett egy hasonló helyet ahol tábla is volt, mondván hogy "itt tábla is van". Hát nem velem tolt ki személyesen, hanem mindenki mással. Miért jó neki? Nem tudom, ilyen ez a közösségi dolog. Persze tudom nekem is ki kellett volna autóznom és személyesen megnézni.M2-nél ami van, az per definit a M0 felől érkező irányt figyeli csak.
Bottom line: A Véda kapuk listáját a rendőrség kiadta és azok hiánytalanul fent vannak a térképen.
Más fix telepítésű sebességmérő kamerák is vannak az országban, de ezek előtt is kint kell lennie a traffic control táblának, ezt kell figyelni, ez a döntő hogy traffi-e vagy sem (és nem az a mérce hogy szólt-e hanem hogy milyen ikonnal van kint, ha nem piros X-es akkor szól, ha az akkor útdíj ellenőrző).
Nem neked címezve, csak halkan megjegyzem a fent leírtak tükrében, hogy be lehet kamuzni mindenfélét és ha elég meggyőző a jelentő el is hisszük, csak néhány ilyen után az ember elkezd egyre gyanakvóbb lenni ugyebár. (Szóval ha kamerában pl én kötekszem veled az ennek tudható be, hogy szeretnék biztosra menni. Mert van aki arra hivatkozik hogy pedig a Totalcar térképen meg a Traffihunterben benne van. Igen, vannak bennük hülyeségek is, melyikbe több, melyikbe kevesebb, de én meg azon vagyok hogy a Waze-ben ne legyen ilyen! )"Facts are stubborn things; and whatever may be our wishes, our inclinations, or the dictates of our passions, they cannot alter the state of facts and evidence."
-
albandy
tag
Szia, tudsz jelenteni később is, tehát katt a jelentés gombra (amikor ott vagy a helyszínen) majd kiválasztod mit akarsz jelenteni, rendőr térképhiba stb majd a bal alsó később gombra katt, Aztán ha hazaértél vagy megálltál a pirosnál be tudod fejezni a jelentést.
vagy utólag a https://www.waze.com/hu/livemap oldalon bal klikk az egérrel , probléma jelentése.
Nem mutatja az összes wazert , és már sajnos nem is valós időben mutatja amit mutat, 5-10 perc késéssel, adatvédelmi okok miatt -
AliasB
senior tag
válasz pakfong #6671 üzenetére
Navigálásra a sygic alkalmazást használom ha néha (évente kétszer) kell (így ezt még sosem próbáltam)
Az útlezárásokat és a bejelentéseket mutatja.
Pont az érdekelne, hogy hány felhasználó van a környéken.És ha az adott helyen menet közben nem tudsz jelenteni mert vezetsz?? Tuti nem fogok megállni elakadásjelzővel ott szabálytalanul (dugót okozva a forgalomba), hogy bepötyögjem. :/ milyen butaság ez a megoldás!
[ Szerkesztve ]
Járj nyitott szemmel.
-
pakfong
tag
Navigál rendesen? Útlezárásokat, dugókat egyebeket mutatja időben menet közben? Ha igen, akkor miért fontos, hogy ki van a közeledben? (értem én, hogy nem így kéne működnie, de ha teszi a dolgát, akkor nem tökmind1, hogy hol a többi wazer?)
Jelenteni az adott helyszínről kell, nem utólag. Az adott hely gps koordinátái alapján dolgozza fel a rendszer a jelentést.A fórumon ha nem reagálok a kérdésedre, írj pm-t. | Königssee: https://www.youtube.com/watch?v=vjuWUe6Rz6s
-
AliasB
senior tag
(Bocsi más nem engedte szerkeszteni)
Talált még 3 felhasználót de mindenkinek wazer a felhasználóneve és egyiknél sem aktív az üzenet meg a tü-tü gomb :/
Nem tudom miért de ezek egyszer csak megjelentek (nem mozogtak) aztán egy idő után eltűntek.
Talán csak bekapcsolták a telefonon az alkalmazást majd ki?Tényleg fura, hogy egész Pécsre csak pár felhasználót mutat azoknál a fent leírt jelenséggel.
Ez normális? Mert akkor tényleg törlöm újra az alkalmazást ugyanis így használhatatlan :/Ui: a telefon egy samsung A3 gyári 5.0.2es androiddal és be van kapcsolva a helymeghatározás és látja is a pozícióm. És stabilan működő és gyors wi-fit használva csinálja a fent leírtakat.
[ Szerkesztve ]
Járj nyitott szemmel.
-
AliasB
senior tag
Üdv!
Már harmadszorra adok esélyt az alkalmazásnak mert minden nap járok autóval de nem akar működni :/
Először is elképzelhető, hogy egy 160-170ezres megyeszékhelyen csak 1 felhasználó van (mert nem mutat többet hiába zoomolok) és annak a neve is csak annyi, hogy wazer? És az is hol eltűnik hol visszajön :/ nem látszanak felhasználók azaz gondolom nem látszanak mert csak 1 jelenik meg egész Pécsen ahol azért elég sokan autóznak!
És hol lehet bejelentést javítani? Mert van egy félpályás útlezárás amit be akartam írni de rossz helyre tette! Ez úgy történt, hogy jöttem hazafelé (forgalomba vezetés közben nehéz lett volna megtenni és balesetbeszélyes is na meg szabálytalan) és amikor hazaértem bejelentettem úgy, hogy ráböktem a térképen (ki is jelölte az útszakaszt) és bejelentés. Igen ám de az aktuális helyemhez tette nem ahová böktem :/ na most ezt hogyan tudom javítani?
Aztán meg nem mutatja az útvonalak adatait és nem tudom miért. Már a telefont is újraindítottam és pont ezért töröltem már kétszer is a telefonomról de mivel minden nap autóval járok így gondoltam adok még egy esélyt neki mert hasznos alkalmazásnak tűnt.
Sajnos így harmadszorra is elég használhatatlan és egy napot nem bírok ki vele ha ez tényleg ilyen :/
[ Szerkesztve ]
Járj nyitott szemmel.
-
Tyer
őstag
240 km-13.5 mega, szerintem nincs gond 😆
Tyer - Honor 10 - @8.1.0.120
-
istvankeresz
aktív tag
Régebben volt olyan, hogy felhasznált adat mennyisége az utolsó használat óta, vagy valami ilyesmi. Ezt most nem találom. Kivették?
XBOX ONE GT: istvankereszt79
-
apaszka
veterán
https://hardverapro.hu/apro/hp_14-am100nh_laptopom_billentyuzetet_szeretnem_ja/hsz_1-200.html
-
dunkel
őstag
Üdv, az új verziókban hogy lehet névjegyeken tárolt címekre navigálni? A keresőbe írva nem dobja fel őket.
-
apaszka
veterán
válasz fant0mi #6651 üzenetére
Én is így tettem,és rendbe is rakták!
Szerk!
Jó lenne,ha sokan használnák ,mert amit nekem megköszöntek szombaton,én abba bele szaladtam Solt után!
Egy háztól mértek,és kb 50 helyett 60 al jöttem, óra szerint.
Nem hajtok de valamiért nem figyeltem megfelelően.
Sok volt az nap ami ért minket,feleségem sí@rt közben......
De várom a csekket.
A környéken hallottam,a trafi jól van beállítva nekik ,nem volt tolerancia nagyon adva a rokonnak sem! Előtte mondta fél órája![ Szerkesztve ]
https://hardverapro.hu/apro/hp_14-am100nh_laptopom_billentyuzetet_szeretnem_ja/hsz_1-200.html
-
-
merqree
őstag
Androidra kijott a 4.5.0.1
-
fant0mi
őstag
Ezek szerint nem minden traffit vallott be a rendorseg?
A kamerakat csak magas szintu terkepszerkesztok tudjak felvenni, modositani.
Probald ugy jelenteni, hogy terkephiba, mert akkor tud visszairni a szerkeszto kartars neked.
De te is be tudsz lepni a terkepszerkeszto feluletre a waze-s loginoddal. Van magyar nyelvu forum is, azt javaslom irj oda, azt olvassak surun, ezt ritkabban nezik. -
kayman
senior tag
válasz fant0mi #6649 üzenetére
Azon kamerák, ami alatt ott van ez a felköríves cucc - azok redart is tartalmaznak.
A kamerák pozíciója is árulkodó, hidd el hogy látom a különbséget a matricafigyelők és a traffik között.Van olyan kamera (kapu) az M2-n Dunakeszi és Göd között, ami teljes útszélességet fog és csak az egyik irányból jelez.
De ami egyáltalán nem, azokat jelölöm. Ezért van a funkció. De ki bírálja el látatlanul, azt gondolva hogy csak "szórakozásból" jelölök?HyperTransport az úr!
-
Siriusb
veterán
Az tűnt fel nekem, most már a sebességkorlátozó tábla előtt sikítozik, hogy gyorsan megyek, ez valami újítás?
-
PGR
csendes tag
fant0mi: Igen tudom és gyorsabban is mentem. Mindnél szólt (M3) is ezért is volt furcsa, mert már láttam a kaput és előtte a táblát is és a waze meg sem mukkant sem odafele, sem visszafele ennél az egynél. Visszafelé már tudatosan figyeltük, hogy "most" szól-e, de semmi.
merqree: Ahogy az előbb írtam, ott volt előtte a sebességmérésre figyelmeztető tábla, tehát tuti VÉDA volt.
-
PGR
csendes tag
Sziasztok!
Nemrég használom a waze-t, de azt vettem észre, hogy az M3-on a Nagyfügednél lévő fix sebességmérő kapunál nem figyelmeztet hanggal, csak valami olyasmit ír a kijelzőn, hogy sebességmérés várható(?). Valaki találkozott már ezzel vagy hasonlóval?
-
Tyer
őstag
válasz apaszka #6638 üzenetére
Köszi a hosszu választ... én még mindig azt mondom, hogy... most van Greenify, és nem merül, mikor nem volt, mertült...
Persze meg lehet probálni ujra, hátha csak valami összeakadás volt... és egyszeri alkalom... De most épp Greeny fagyasztja Waze-t, és minden remekül megyenTyer - Honor 10 - @8.1.0.120
-
apaszka
veterán
Én letöltöttem a Greenify-t
Régen használtam,és sok időt szántam a tesztelésre,de rájöttem,semmit sem hoz!
De most 2 év után megint letöltöttem!
Miattad kipróbáltam,! Más appoknál sem hozza mit elvárnák tőle!
Ő is eszik ezért ,szóval....Nálam amúgy semmi gond a navimmal,sőt! Egyre jobb,csak a szervert szidom néha!
Ha lenne fizetős verzió belőle,meg is venném holottt igazából csak néha kell! Ahova járok,23 éve teszem meg az utat,így oda találnék!
Megjegyzem a hétvégén lehet kapok csekket,mert én jelentettem először a jardot,és bele csúsztam nem sokkal!Szóval ez nekem inkább szórakozás ,mint valós segítség! Bár néha nagyon jól jön,mert tényleg kihúz a dugóból,és a lezárt utakból!
Szóval hajrá Waze!
-
F-ECT$
titán
Pár hete elkezdte feldonálni álláskor az "Eltűnt XY" üzneteket. Ezt le lehet valahogy tiltani?
Dive ever, work never.
-
Tyer
őstag
válasz apaszka #6633 üzenetére
Szerencsés vagy... Nekem sajnos ugy tűnik ez a gond...persze lehet, hogy más,de most ugy tűnik, hogy a Waze...
Fura volt, Greenify-jal le akartam hibernálni, éselötte kényszeritetten le kellett állitanom...lehet már ez megoldotta volna...Köszia tippet amugy...
Tyer - Honor 10 - @8.1.0.120
-
-
Tyer
őstag
Fiatalok!!!
Az a szitu, hogy a telokám elkezdett merülni , de mint állat...
valamiért rémlett, hogy valaki valahol irta, hogy neki a Waze okozta, hogy pörögakkoris, hanem fut...ce nem találom a hozzászolást.
Szoval letiltottam... Azota nem merül <-Ö volt... meg lehet ezt oldani valahogy???
KösziTyer - Honor 10 - @8.1.0.120
-
lac14548
aktív tag
Hogyan tudom beállítani az útvonaltervezést anélkül, hogy tudnám fejből, hogy meddig tartanak a Pest megye "matrica" határok?
Csak Pest megyém van, viszont most jóval tovább kellene menni (további megyék vagy autópálya matrica vásárlása nélkül).
/Motorola V2288/Siemens C35/Siemens MT50/Nokia 6600/HTC Touch Cruise/ZTE Blade/Samsung Galaxy S+/Xiaomi Redmi 1S/Xiaomi Redmi 2 Pro/Xiaomi Redmi Note 6 Pro/Realme 8 ...
-
Szili17
tag
válasz merqree #6626 üzenetére
Ez konkrétan az. Ha pl repcsi módba lököd a telefont, akkor megjelenik.
Nyilván a feature ott van a Waze-ben és akkor aktív csak hogy aktivált területen vagy. Gondolom ha leugranánk Izraelbe akkor használni is lehetne és nem lenne tök üres.Adathasználatra meg: Ugyebár ha utat tervezel akkor a mentén lehúzza szépen ha van frissebb térképcsempe (mert ugye amúgy cachel), szóval ha otthon megtervezed majd go, utána haza, akkor ennek egy részét elintézi wifiről pl, de ha mászkálsz az országban és körbejárod, főleg ha arra amerre ritkábban akkor nyilván letölt dolgokat és többet mint a napi ingázós útvonalon.
"Facts are stubborn things; and whatever may be our wishes, our inclinations, or the dictates of our passions, they cannot alter the state of facts and evidence."
-
apaszka
veterán
324 km en 20mega internetet evett meg a waze tegnap!
Érdekes mert a múlt héten ugye 7 megát evet több mint 200 km-en.
Ez valószínű azért van mert egyben mentem a múltkor, tegnap viszont vagy 6 tervezésből állt a nap.
Persze nem igen foglalkozom vele, mert korlátlan a net.
[ Szerkesztve ]
-
fant0mi
őstag
Abban a menuben, ahol a baratok listaja es az uzenetek vannak, nekem felbukkant egy harmadik ikon is, egy mosolygos auto. Nem nyomtam ra, masodjara meg mar nem jott elo. Ez mi lehetett?
-
Szili17
tag
válasz radi8tor #6618 üzenetére
*Fix traffikat mindig jelzi, de csak akkor figyelmeztet hanggal, ha túlléped a sebességhatárt (nem amit beállítasz a beállításokban, hanem a ténylegest).
"Facts are stubborn things; and whatever may be our wishes, our inclinations, or the dictates of our passions, they cannot alter the state of facts and evidence."
-
Arcképgyáros
-
apaszka
veterán
válasz merqree #6611 üzenetére
"Mivel autópályáztam 95%ban, két eltűntet kaptam csak."
Ez tetszik, főleg, hogy csak kettőt kaptál!
Van persze mikor nem dobálja be őket, de mostan úgy látom sokan vannak!Ráadásul migr@ns kinézetű mind.
-
apaszka
veterán
válasz radi8tor #6608 üzenetére
Szombaton teszteltem 300 km en.
Újra frissült nálunkNem tudom, hogy a waze, vagy az új ROM om , de a Bt kihangosítóval nagyon nagyot javult a kihangosítás!
Már navi beszéd alatt nem lekapcsolja, csak halkítja a zenét tökéletes mennyiségben.
Eddig is jó volt, hogy kikapcsolja addig a zenét, de így 200% os lett.
Szerintem a navi fejlesztése csinálta meg, és ez tuti jó lett 👍[ Szerkesztve ]
-
apaszka
veterán
Nem a munka.
-Sajnos családi okok miatt kell sokat mennem.
Pl
Most pl Bugyiról hoztam sírkövet haza, amit viszek az ország másik felébe, amint kész a vésés bele. Jaaa nem sírköves vagyok, de másodban nyomtam régebben kicsit ott...
Sportolás miatt...így 1/3 árból kihozom.-A fiúk kirepültek,az egyik a fővárosban dolgozik,s másik a megye túloldalán....
Új hozzászólás Aktív témák
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Axon Labs Kft.
Város: Budapest