Hirdetés
- Feháborodott az Apple, a Meta az iPhone-felhasználók üzeneteit akarja olvasgatni
- A luxusmárkáknak kell a bitcoin, az USA jegybankjának nem
- Letiltja az USA a politikusokat a telefonhívásokról és szöveges üzenetekről
- Nagy áttörés jön a napelemek piacán, nem kell annyi hely a paneleknek
- Belenyúlt az USA az Epic Games igazgatótanácsába, nyomoz az NVIDIA
Új hozzászólás Aktív témák
-
Tyer
őstag
válasz Szili17 #8039 üzenetére
Google Maps látja hol vagyok, de a Waze, meg ha a Maps-en navigálásra nyomok, már nem...
Igen, megosztott net telefonról.
Eddig nem bibeltem vele, anyának akarom megcsinálni, mert
A, WP-je van
B, nem látja a telefon kijelzőjét A tabletet csak látja már...Tyer - Honor 10 - @8.1.0.120
-
Tyer
őstag
Jóreggelt Wazerek!
Feltettem anyunak a tablet-re az App-ot, viszont semmiképp nem akar GPS jelet találni... amugy nem csak waze-ben, hanem egyéb app-okban sem...
Mi lehet a gond? Van valakinek ötlete?
Köszi,
TyerTyer - Honor 10 - @8.1.0.120
-
Tyer
őstag
Lehet 2 eszközön ugynaazt a fiókot használni?
Tyer - Honor 10 - @8.1.0.120
-
Tyer
őstag
Érdekes dolgot vettem észre... vagyis realizálódott ma.
Budapestről mentem Szárra, majd Tatabányára is. És vissza.
Pest megyei matricám van.
Mindkét céltelepülés leggyorsabban az M1-en közelithető meg, viszont Szár felé le kell térni Bicskénél, ami az utolsó Pest megyei lehajtó, ergó érvényes a Matricám, ez nem is lenne gond, mehetnék Fizetős utakkal. Viszont ha egyből Tatabányának indulok, akkor,mivel az már Komárom-Esztergom megye, és Fejér-en át is kell menni (vagy forditva, Földrajzból vakon vagyok) okos lenne előre fizetős utak kerülésével menni, de akkor már eredetileg árkon bokron visz.
Jelenleg a legjobb megoldás fizetőssel indulni, és Valahol az M1-en kikapcsolni, ahol is leterel Bicskénél, és mehetek az 1-esen, vagy eleve Szár-t beállitani köztesnek, majd a letérő után kikapcsolni.
Ez elég macerás. Jó lenne egy olyan funkció, hogy beállitható legyen, hogy melyik megyére van jogosultság, és melyikre nincs.
Gondolom ez eléggé HU specifikum, és a programozás nem itt folyik, de aki nem ismeri az ilyen utakat, érdekes, nem feltétlen a leggyorsabb utat kapja a Waze-től.Van esély, hogy egy ilyen irány valaha megvalósulhat? Felvetődött már ez korábban?
Köszi a figyelmet,
TyerTyer - Honor 10 - @8.1.0.120
-
Tyer
őstag
Engem néha azzal nyir ki, hgoy kerüli a lámpákat, és rávisz ilyen b@szom kátyus utakra...
-
Tyer
őstag
válasz radi8tor #7283 üzenetére
Mondjuk ugy, hogy nekem pl ez volt ami miatt ez tetszett meg. Lehet enélkül is navizni, de telefonálni is lehet kamera nélkül, mégis rossz, ha 2 hétig nem megy a kamera a telodban, nem? Ha már tud valamit, akkor tudja is, ne csak elméletben...
-
Tyer
őstag
válasz WhiteWalker #7140 üzenetére
De miért veszett el?
Mm mi a különbség az egy éve inaktiv, és a 2 napja inaktiv közt?Tyer - Honor 10 - @8.1.0.120
-
Tyer
őstag
Hát most mit mondjak... látjuk hova jutott a Samsung a Note 7-tel... lehet nem az a jo irány
Tudom, a HTC M9 egy kazán volt... sikerült a Samsungnak a jo példát követni
Najo, troll off...Szerintem az oránként 20% tökéletes. Amugy az első szakaszon nekem is jobbna merül a telom, aztán belassul, majd a végén marad az energiatakarékos... De akkor mondom ugy, hogy hapi 2-3 ora navi fölött már nem hiszem, hogy a Waze az ideális társ, vagy... nem a "telefonomat" használnám naviként, hanem valami tabletet pl. amin cska a waze fut, és töltöre tenném...
-
Tyer
őstag
Nekem egyáltalán nem eszik sokat... Akinek meg annyira sokat, meg hosszu távon kell, nem biztos, hogy a waze, meg a telon GPS a legjobb megoldás... vagy akkor én vennék egy szutykot, amin mehet a waze, és ne a hétköznapi telomat egye...
Nekem egy 200-250 km a max, azalatt fogy ugy 30-40%-ot...
De persze ez cska az én véleményem...Tyer - Honor 10 - @8.1.0.120
-
Tyer
őstag
Ha sokat vezetsz, ez az igényed hamar meg fog szűnni. Ha keveset, akkor meg ritkán vetődik fel... Amugy én azt javaslom, hogy amikor már célnál vagy (Zászlócska megjelenik) Akkor ne a navit nézd, hanem a házszámot, és akkor ott állj meg, ahol kell (Amugy pl erre szolgál a kép is, hogy felismerd ahova mész)
Hidd el, hogy ez nem egy valos igény, csak egyelöre.
Nekem pl az lenne nagyon idegesitő, ha most lennék mazsola, és nyomnám a waze-t, hogy:
"Fordulj jobbra."
-"Most b+, most? Miért nem mondtad 2 kanyarral előbb, meg egyel is, hát fékezni kell, kuplunkot is nyomni, meg ugye az index, ésés vissza is kell váltani, uristen, sose tanulok meg vezetni..."Most ott tartunk, hogy "Mi a francnak szol 400 méterrel hamarabb?"
EL FOG MULNI
-
Tyer
őstag
240 km-13.5 mega, szerintem nincs gond 😆
-
Tyer
őstag
válasz apaszka #6638 üzenetére
Köszi a hosszu választ... én még mindig azt mondom, hogy... most van Greenify, és nem merül, mikor nem volt, mertült...
Persze meg lehet probálni ujra, hátha csak valami összeakadás volt... és egyszeri alkalom... De most épp Greeny fagyasztja Waze-t, és minden remekül megyenTyer - Honor 10 - @8.1.0.120
-
Tyer
őstag
válasz apaszka #6633 üzenetére
Szerencsés vagy... Nekem sajnos ugy tűnik ez a gond...persze lehet, hogy más,de most ugy tűnik, hogy a Waze...
Fura volt, Greenify-jal le akartam hibernálni, éselötte kényszeritetten le kellett állitanom...lehet már ez megoldotta volna...Köszia tippet amugy...
-
Tyer
őstag
Fiatalok!!!
Az a szitu, hogy a telokám elkezdett merülni , de mint állat...
valamiért rémlett, hogy valaki valahol irta, hogy neki a Waze okozta, hogy pörögakkoris, hanem fut...ce nem találom a hozzászolást.
Szoval letiltottam... Azota nem merül <-Ö volt... meg lehet ezt oldani valahogy???
KösziTyer - Honor 10 - @8.1.0.120
-
Tyer
őstag
Tudom, h már nem frissítik régen, de...
Ma feltettem egy Win telora (640, ha ez szamit) a Waze-t, de nem hagyja a face bejelentkezest, és nincs hangja...
Valamint nincs valami sok beállítási lehetőség. Ez normális?
-
Tyer
őstag
2 gondom lenne...
1. Keresésnél már nem keres névjegyzékben???
2. Tervezett utvonalaknál ha be van állitva a cim, akkor miért nem javasolja azt? Miért kell pontos cimet ujramegadni? Igy nem sok értelmét látom...Köszi a segitséget...
-
Tyer
őstag
A francbe, hogy dolgozom pénteken, igy csak este tudok menni edzeni, uh megint ki kell hagynom a talit... De majd legközelebb
-
Tyer
őstag
Hali!
Még mindig nincs megoldva, hogy ha FB-kal regeltem, akkor megváltoztassam a nevem?
Utálom, hogy World vagyok...Tyer - Honor 10 - @8.1.0.120
-
Tyer
őstag
-
Tyer
őstag
-
Tyer
őstag
Engem már nagoyn idegesit, hogy ha kivan kapcsolva a kijelz9,akkor kilép...
Miért???Tyer - Honor 10 - @8.1.0.120
-
Tyer
őstag
válasz wertigo1984 #633 üzenetére
A pontoknál vannak bonuszok. Kp 5 ismerösönként, vagy ha egy héten 3 napot használod
vagy ha 800 km-t mész egy héten, ilyenek.Tyer - Honor 10 - @8.1.0.120
-
Tyer
őstag
Sziasztok!
Tgnap elöjött egy olyan szitu, hogy nincshang a naviban...
Miért lehet ez? Mit tegyek?
Telohang felhuzve max-ra, a belsö hangja is, de ott már pl nincs hangvisszajelzés...Tyer - Honor 10 - @8.1.0.120
-
Tyer
őstag
-
Tyer
őstag
Jogos...
De anyám levetette velem a Go LAuncher- t, "mert a BIG Launchert már megszokta..."
Na most képzelheted mikor fog ő minden alkalommal wazelni
Ellenben velem...Én nyomom(Akkor is, ha tudom merre kell menni)
- hozzáteszem volt már, hgoy más utat javasolt... Söt dugót is akart már velem kerültetni. Mit csináltam? Belementem a dugóba. Mert nehogy már egy gép jobban tudja... Már ö irányitTyer - Honor 10 - @8.1.0.120
-
Tyer
őstag
Watt25 és SZATA: Nem elvárom, hanem örülnék neki. És valóban melegíti, és meríti, de meriteni inkább a kijelzö, ezért is irtam a ki-be kapcsot. A hangrol megy annyit, hogy anyum vezetett, és a 400 méter mulva fordulj jobbra, azt igy konstatálta: Itt? Itt? Itt? Mennyi 400 Méter?
Majd a Waze azt mondja: Fordulj jobbra, erre satufék...
Ha ugye ilyenkor bekapcsolna, akkor látná, hgoym ég 2 keresztezödés... (Ld. A második utcán fordulj jobbra...)[ Szerkesztve ]
-
Tyer
őstag
500, de az is nagoynsok...legalább 1500 kéne, hiszen onnan már trafiz/hat. Igy meg pont abbna nem segit, amiben kéne.
Mert ugye az ember vezetés közben az utat nézi, nem a telefont...
Még egy kérdés:
Azt nem lehetne megoldani, hogy ha mondjuk 190 km-t megyek autopályán, akkor elsötétül, és amikor szolni akar, akkor felkapcsol?
Mert akkor nem kellene 1. annyit meriteni, 2. melegiteni az akkuját a töltövel...Mindezek mellett semmi szándékom nincs lecserélni, vagy fikázni az appot, csak 1. jo lenne, ha lenne
2. Jo lenne látni, hogy ki Wazer... Nekem jo lenne, hogy hopp, ez a kocsi itt elöttem wazer. Máris jobb kedvem lenne.Tyer - Honor 10 - @8.1.0.120
-
Tyer
őstag
Miért van az, hogy nem látom a wazereket??? Aztán fel-fel tünnek, de állnak egy helyben?
Miért van az, hgoy a rendör miatt cska 400 méterre szol, mikor már rég letrafizott?Tyer - Honor 10 - @8.1.0.120
-
Tyer
őstag
Tegyed fel, kocsikázz kicsit, aztán majd ha megnézed a fogyasztást jön ez: Csak ennyi?
Én egy 2x10km utána 1,32 mega fogyasztással inditottam, és ennyi volt a reakcióm:
"Jó, hát akkor ez az app marad..." Azóta ha kocsiba ülök 1km-nél hosszabb távra, már nyomom is a vigyorgo buborékot...Akikkel beszéltem nagy fogyasztók, ök is azt mondták, hgoy akármit csináltak, még nem sikerült 100 mega fölé menni egy honapban.
[ Szerkesztve ]
-
Tyer
őstag
Mán megin csusznak a drive megjelenések...
-
Tyer
őstag
Sziasztok!
A keresésben tud valaki segiteni, mert néha nagyon nem találja ahová menni akarok...
-
Tyer
őstag
Ujabbna nálatok is lassu a megjelenése az utaknak és a pontoknak???
-
Tyer
őstag
Tökéletesen igazad van.
DE!!!
1. 2683 fok van kinn, és a töltö nem éppen arról hires, hogy hűti a telefont.
2. Felb@ssza az agyam, mikor 80%-on felteszem töltöre, és mikor leveszem az akkufigyelö azt irja, hogy leválasztva 5 mp-e...Amugy én is ugy használom, de az értékekre még kiváncsi vagyok. Ha pl nem saját autoval megyk, vagy ilyesmi
[ Szerkesztve ]
-
Tyer
őstag
Mindenkinek, akit érdekel az akku:
Ma egy kb. 50-60 perces utazás alatt 2 részletben 30%-ot evett meg a Waze.
Adat nem pontos, mert nem 100-röl indultam, és közben nyomkodtam, de 89 -> 61-re ment.
Számoljunk mondjuk 25%-kal óránként.
Ebben godnolom kiegyezhetünk SGS3-mon is, nem? 20% a jobb akku miattTyer - Honor 10 - @8.1.0.120
-
Tyer
őstag
Nem a waze, a kijelzö eszi
Új hozzászólás Aktív témák
Állásajánlatok
Cég: Axon Labs Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest