Hirdetés
- Feháborodott az Apple, a Meta az iPhone-felhasználók üzeneteit akarja olvasgatni
- A luxusmárkáknak kell a bitcoin, az USA jegybankjának nem
- Letiltja az USA a politikusokat a telefonhívásokról és szöveges üzenetekről
- Nagy áttörés jön a napelemek piacán, nem kell annyi hely a paneleknek
- Belenyúlt az USA az Epic Games igazgatótanácsába, nyomoz az NVIDIA
Új hozzászólás Aktív témák
-
pakfong
tag
Navigál rendesen? Útlezárásokat, dugókat egyebeket mutatja időben menet közben? Ha igen, akkor miért fontos, hogy ki van a közeledben? (értem én, hogy nem így kéne működnie, de ha teszi a dolgát, akkor nem tökmind1, hogy hol a többi wazer?)
Jelenteni az adott helyszínről kell, nem utólag. Az adott hely gps koordinátái alapján dolgozza fel a rendszer a jelentést.A fórumon ha nem reagálok a kérdésedre, írj pm-t. | Königssee: https://www.youtube.com/watch?v=vjuWUe6Rz6s
-
AliasB
senior tag
(Bocsi más nem engedte szerkeszteni)
Talált még 3 felhasználót de mindenkinek wazer a felhasználóneve és egyiknél sem aktív az üzenet meg a tü-tü gomb :/
Nem tudom miért de ezek egyszer csak megjelentek (nem mozogtak) aztán egy idő után eltűntek.
Talán csak bekapcsolták a telefonon az alkalmazást majd ki?Tényleg fura, hogy egész Pécsre csak pár felhasználót mutat azoknál a fent leírt jelenséggel.
Ez normális? Mert akkor tényleg törlöm újra az alkalmazást ugyanis így használhatatlan :/Ui: a telefon egy samsung A3 gyári 5.0.2es androiddal és be van kapcsolva a helymeghatározás és látja is a pozícióm. És stabilan működő és gyors wi-fit használva csinálja a fent leírtakat.
[ Szerkesztve ]
Járj nyitott szemmel.
Új hozzászólás Aktív témák
Állásajánlatok
Cég: Axon Labs Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest