Hirdetés
- Feháborodott az Apple, a Meta az iPhone-felhasználók üzeneteit akarja olvasgatni
- A luxusmárkáknak kell a bitcoin, az USA jegybankjának nem
- Letiltja az USA a politikusokat a telefonhívásokról és szöveges üzenetekről
- Nagy áttörés jön a napelemek piacán, nem kell annyi hely a paneleknek
- Belenyúlt az USA az Epic Games igazgatótanácsába, nyomoz az NVIDIA
- Feháborodott az Apple, a Meta az iPhone-felhasználók üzeneteit akarja olvasgatni
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Vodafone otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Windows 10
- Hálózati / IP kamera
- Mozilla Thunderbird
- pfSense - Avagy az okosított házirouter
- Windows 11
- ASUS blog: mesh hálózattal a karácsony is könnyebb
Új hozzászólás Aktív témák
-
Rick4
félisten
válasz viktorhu #17399 üzenetére
igo régen tudta, csak ugye ott a tmc, dugóelkerülés nem működik, igonál az elején még alul mutattak kis félig átlátszó kockákban a megfelelő sávokat, később, talán már a pimonál kereszteződés esetén feldobott egy képet, ami nem az aktuális kereszteződés képe volt, hanem egy előre megrajzolt valami, és ott a sok sok sávból azokat mutatta elérhetőnek, amiket a továbbhaladáshoz lehetett használni:
itt ez valamiért nem működik, sőt, a ráközelítés, és a jó/ rossz sávok színének elkülönítése is problémás.
De amúgy még egy Mester utcai praktiker parkolóból is gondot okoz megmutatni, hogy akkor most a sorompó után merre van a valamerre, és a baj az végülis csak rosszul áll, nagy nehezen visszafordul a térkép, és akkor már jobb. 200 méter múlva a Gubacsi útra átevickélve sem egyszerű, mert nem mutatja, hogy 4 sávból nekem balról a harmadik lesz jó, az idióták, akik meg felfestették a nyilakat, nem a kereszteződéstől 100m-re tették, hogy előre lásd, hova visz a sáv, hanem az utolsó 25m-re, ami rendszerint késő, de ha ott áll 5 autó, azok a nyilakon állnak, szóval tökmindegy! Nyilván lehetne a kereszteződés is szerencsésebb, mert keresztbe villamos jön, de az is ferdén, jobbra a villamossín jobb oldalára vezet egy sáv, kettő előre, amiből én magamtól találjam ki, hogy csak a jobbos megy egyenesen a Gubacsira! Tábla kint volt, de nem néztem rá! Nyilván először jöttem onnan erre ki, most már tudom, de a navi nem arról szól, hogy direkt nem mutatunk mindent, tanulj egy kicsit...
Persze logikával ki lehet következtetni, de akkor minek lámpa, záróvonal, zebra, mindenre jó a logika..Egy normális sávinfó a maradék 5%-ot is hozzá tudná tenni a jelenlegi 95%-hoz, nekem különösebben más bajom nincs vele.
[ Szerkesztve ]
49" monitor, nas, nvme ssd ház eladó: https://hardverapro.hu/aprok/hirdeto/rick4/keres.php?usrid=87025
-
viktorhu
veterán
Ilyet egyébként tud valamelyik navi, mármint időben besorolni? Nem kísérleteztem már nagyon az utóbbi években, csak Waze, Here, Google, meg esetleg az autó saját navija - ezek mindegyike azt csinálja a kereszteződésbe belépve, hogy mondjuk mindhárom sáv jó, utána meg bedobja, hogy akkor a következőnél a bal szélső az enyém, ami pont ilyen nem egyértelmű szituációkban tud érdekes lenni, mint amilyet te is leírtál.
-
Rick4
félisten
válasz synex70 #17394 üzenetére
Tegnap elindultam Pestre, mondom van 1.5 órám, kipróbálom, mi a helyzet. Letöröltem az általam használt februári változatot, mert egy idő után már csak úgy volt kedve beszélni, hogy a következő sarkon... És ennyi, a frissebek, pl az augusztusiak meg nálam piszkosul akadtak, még a címkereső menü is.
Felraktam a play áruházból a legfrissebbet, és minden oké vele, egész nap az vitt mindenhova, megoldotta, bár a sávasszisztens itt sosem volt tökéletes, pl a Lechner Ödön fasornál a Rákóczi hídra felhajtást nem tudta jól megoldani, ez leginkább a megrajzolt térképben mutat hiányosságokat, de az ott egy viszonylag bonyolult dolog, mivel két sáv megy előre, jobbról egy egyenesen tartó buszsáv, még jobbról egy jobbra a hídra felkanyarodó sáv van, amire elég korán fe kell hajtani, a waze meg a besorolás fogalmát nem nagyon ismeri, pláne az időben besorolást nem, így ugye a végén, majdnem szabálytalanul kellett átsorolnom....49" monitor, nas, nvme ssd ház eladó: https://hardverapro.hu/aprok/hirdeto/rick4/keres.php?usrid=87025
-
Nikaré
őstag
Ilyennel akkor találkoztam (igaz másik navigációs appnál) amikor offlineba került a telefon.
-
Joe_Muad_Dib
tag
válasz Joe_Muad_Dib #17393 üzenetére
-
synex70
csendes tag
Sziasztok! Valaki megtudná mondani , hogy az eddig megjelent Waze verziók közül melyik az, amelyik a leg probléma mentesebb? Persze amelyik tudja a sáv asszisztenst is. Kösz.
[ Szerkesztve ]
-
Joe_Muad_Dib
tag
Sziasztok! Találkozott már valaki a következő problémával?
Nagyon gyakran, idegesítően sokszor a térképen randomszerűen egy téglalapnyi rész fehéren marad, hiába nagyítom, kicsinyítem. Ez lehet az indulási pont környékén, lehet a cél környékén, vagy bárhol. A térkép frissítése sem segít. Az újratelepítés sem. Az adatok törlése és utána újratelepítése sem. Sam S22 ultra a telefon. Segítsetek pls, pls, pls -
T. I.
senior tag
válasz viktorhu #17388 üzenetére
Nincs energiatakarékos módban. Illetve sosem merítem 20% alá a telót. A waze amúgy teljes hozzáférést kapott a helymeghatározáshoz. A kijelző meg végig sötét az AA futtatásakor, az usb-hez kötve.
Az a fura,hogy egyik nap teljesen rendben működik, máskor meg ugrál, laggol. Randomnak tűnik,ezért nem tudom megfejteni az okát. -
-
T. I.
senior tag
Sziasztok!
Adott egy android10es teló, amin a wazet android autoval használom. Ez legtöbbször gördülékenyen megy is. Azonban pár napja azt csinálja,hogy útvonal felrajzolása után betölti a poziciot, aztán nem halad, majd 5-10mp múlva újra pozicionál,aztán megint semmi haladás. Így ugrál végig 300km-t. Kínomban 1x újraindítottam a telót, 1x meg a cachet töröltem. Vezetés közben. Nem voltam boldog. Mindeközben a Google Térképes navi fluid.
Mi lehet a baj? Másnál is előfordul esetleg? -
Laslow
senior tag
válasz Márton #17382 üzenetére
Az sem megy, hogy iPhone-on fektetett módban ne takarja ki a notch a sebességmérőt, az utcanév elejét és azt, hogy hány méter múlva kell majd valamerre fordulni. Hihetetlenül igénytelen és zavaró. Semmibe nem lenne a szoftvernek lekérdeznie, hogy iPhone készüléktípus esetén a nevezett eleneket mondjuk 200 képponttal jobbra csúsztatva jelenítse meg. De nem, nem csinálják meg.
"A Bijou olyan, mint mikor egy gyönyörű, csillagos nyáréjszakán nagyon-nagyon szomorú vagy, és közben mézes epret eszel" - http://bijoumusic.hu
-
Márton
nagyúr
válasz fant0mi #17380 üzenetére
Azért hihetetlen, hogy egy ennyire elterjedt app esetén egy ilyen alap dologra nem figyelnek/gondolnak a fejlesztok. Nekem is szépen beegett egy téglalap alaku terület Ráadásul ezt a telót vr-ra is használom, ill. már csak használtam..
Emlékszem, mikor meglátogattam a vidéken élő nagymamámat, azt mondta: "fiam, egy napon még emberek fogják pazarolni az idejüket arra, hogy elolvassák amit írsz"
-
Jannn
aktív tag
Valahogy le lehet venni a térképről jobb alulról a jelentések gombot? (sárga karika)
Ma vettem észre h szépen beleegett az oled kijelzobe
Vagy az is jó lenne ha odébb lehetne tenni valamerre
Bármi megoldás érdekel -
csubuka
addikt
válasz Macika66 #17377 üzenetére
Ez kellemetlen, de mondjuk a "vicces" az, hogy simán ment főverzióváltás után az AA és a Waze, reset nélkül is... Aztán csak random Waze és AA update-ek után pusztult meg. Amúgy ezt a telefont én már nem biztos, hogy resetelem, az akkor szívás, hogy akkor már átköltözök egy újra valószínű, ha arra kerül sor.
-
csubuka
addikt
válasz viktorhu #17372 üzenetére
Ez a teljes leszedés is volt már. Amúgy sajnos szerintem az AA erőltetett frissítéséhez köthető. Valamelyikhez pár hónappal ezelőttihez, csak azóta sem javították.
Teljes telefom reset az durva lenne, meg sajnos kicsi a bizalmam abban...
De köszönöm a segítséget! Ez van akkor...
-
csubuka
addikt
-
csubuka
addikt
válasz viktorhu #17365 üzenetére
Köszönöm szépen a választ!
Az a baj, hogy korábban ment simán... szóval nem hiszem, hogy a kábel megmukkant menet közben. Illetve próbáltam pár másik kábellel is.
Az ilyen energiatakarékosságot is kinyomtam, "Battery management" alatt volt a Samsungon.
No mindegy, lassan cserélni kell telefont akkor
-
axioma
veterán
válasz viktorhu #17364 üzenetére
Tipikus: Szepvolgyi felol Margit-hidnal deli iranyban le akarok menni a rakpartra, egyik sav megy, masik nem, sztem ez tipikus hibaforras [es nem tolakodok es nem engedem be a tolakodokat].
De utana a rakpartot se nagyon tudja tomegben, pedig ott variaciok sincsenek... -
viktorhu
veterán
válasz axioma #17362 üzenetére
Ha van jó kötött pályás összeköttetés, akkor azzal esélyes, hogy jobban jársz - én is pont orvosnál jártam meg, majdnem lemaradtam az időpontomról, de én pont a parkolókereséssel buktam jó 20 percet (+10-et a parkolóból sétálással), szerintem arra a helyre én is vonatozni fogok legközelebb
A waze akkor nem tud általában érkezési időt mondani, ha nagyon gyorsan változik a forgalom az útvonalon. Pl. van amikor este már nem megyek a kerülőútra, amit javasol, mert megkockáztatom, hogy a dugó már kisebb lesz, mint ami alapján még kalkulál a waze, mert 20-30 perc alatt is sokat tud csökkenni az autók mennyisége. Ugyanígy fordítva is: amikor a reggeli órákban még nagyon növekszik a dugó, akkor a beállt forgalom sebességét felülbecsüli a waze és a google térkép is (a waze-ben látszik is, amikor kiírja a 17 km/h átlagsebességet, amikor 10-ig se tudsz elinduláskor felgyorsulni).
Most a héten 4x ugyanoda kellett mennem reggelenként, forgalomfüggően kb. egy órás útnál +/- néhány perc ingadozás volt menet közben, pl. 8:13 és 8:18 közötti érkezést jósolt, vagy 8:11 és 8:19 stb. Kb. akkor indultam, amikor a waze javasolta 8:15-ös érkezést előre tervezve. Nagyobb távra is elég jól lehet vele tervezni, mondjuk nekem ilyenkor amúgy is muszáj pufferidőt beterveznem, úgyhogy nincs nagy stressz, ha nem várt forgalmi helyzet miatt másképp alakulnak a dolgok útközben.
Nagy arányú eltérés szerintem akkor lehet, ha az út nagyobb részét teljesen beállt forgalomban teszed meg, azt a hatást mindegyik alulbecsüli, ill. a kerülőút kis utcája 5 autóval is betelhet - igaziból a döntés nálad marad, én sokszor felülbírálom, amit a navi javasol, ha ismerem a környéket.
-
csubuka
addikt
Sziasztok!
Egy aprót kérdeznék. Másnak is betojt a Waze ha Android Auto-n használni kívánja az ember, ha Android 8-as telón próbálná? (Hivatalosan támogatott még :D)
Amúgy a Google Maps megy... Az utóbbi 3 hónapban már pár Waze verzió meg AA kombót megpróbáltam.
Elvileg a 7.6-tól rossz, de az már nem támogatott, sehogy sem lehet működésre bírni azon AA verziót, hiába downgrade-elne az ember.
[ Szerkesztve ]
-
axioma
veterán
válasz Macika66 #17361 üzenetére
En csak azt mondtam hogy arra nem alkalmas, hogy erkezesi idot mondjon olyan esetben, amikor en se tudom fejbol. Amikor meg tudom fejbol, akkor meg ez az info ugyis felesleges. Azt se mondtam, hogy van (jelenleg) jobb.
En is be szoktam kapcsolni, meg valamennyire szamolok a joslataval, csak tudni kell, hogy adott esetben baromi nagy a szorasa, es azt is belekalkulalni (nekem pl. dokihoz odaeresnel volt ilyen, raszamoltam 10 percet egy 10 perces utra + 5-t parkolni, ugy ertem epp oda hogy tok mazlibol volt epp elotte egy hely ahova csak bebillentettem az autot, kov. alkalommal a villamost valasztottam inkabb). -
Macika66
őstag
válasz axioma #17359 üzenetére
Akkor marad a papírtérkép.
Nem ismerek pontosabb forgalomfigyelő navigációt, mint ez.
A Google (nekem) sokkal többször tévedett...
Azért azt tudni kell, hogy nem megálmodja a program a forgalmi állapotokat, sem nem dobókockával dobja ki, hanem a többi résztvevő automatikus visszajelzéseiből számolja ki. bármikor változhat bármi, pár perc alatt.
Ma olyan divat lett mindent fikázni....még az ingyenes, amúgy teljesen jó dolgokat is....annyira kár.... -
Laslow
senior tag
válasz axioma #17359 üzenetére
Budapest, reggeli csúcs, munkába járás. A normál menetidő nem csúcsidőben 21 perc lenne. Induláskor nyilván érzékelte a nagy forgalmat, ennek megfelelően kalkulált egy ÉVI-t. És aztán ÉVI+12 perc lett mire beértem. Szerintem a +12 perc sok, mert még ha lett is volna valami rendkívüli esemény útközen (nem volt), azt is ki kellett volna tudja kerülni 1-2 perc alatt.
"A Bijou olyan, mint mikor egy gyönyörű, csillagos nyáréjszakán nagyon-nagyon szomorú vagy, és közben mézes epret eszel" - http://bijoumusic.hu
-
axioma
veterán
válasz viktorhu #17358 üzenetére
hat nekem szornyen pontatlan sajna, 8 km [dugo nelkul 15 perc] utat tippeli 22-nek lesz 35 azert az combos % plusz [es nem azert mert nyuszikent kozlekedek az uton]
az teny, h van amikor specko jelentes segit, de amugy nem megbizhato iranyvalasztasra [elindulok a szerintebb jobb uton, evi _csokken_, mig a km is kevesebb arra] -
viktorhu
veterán
válasz axioma #17357 üzenetére
Viszont a lényeg: érdemes ránézni, hogy merre akar vinni, meg esetleg útközben is újraterveztetni, ha hosszabb úton kacskaringózni akar vinni (hogy megvan-e még a forgalmi akadály, ami miatt kerültetni akar).
Nekem azért nagyon jó szolgálatot tesz - ismerem kb. az összes menekülőutat az otthonom közelében természetesen, de a waze előtt jóslás kellett hozzá, hogy a "normál" utakból A vagy B van beállva, vagy mindkettő és jobb menekülőúton kijutni, vagy esetleg pont a menekülőút van jobban bedugulva. Így most tudok számolni, és egy ilyen kb. egy órás úton néhány perc tévedéssel be szokott jönni a becslése. Az alkalmi lezárások kezelésében meg egyedülálló - ebből negatív "kedvenc" a here maps volt, amikor jelezte, hogy le van zárva az átjáró, de attól még ugyanúgy arra tervezte az utat.
+ be szoktam akkor is kapcsolni a waze-t, ha nincs rá szükségem, mert az én forgalmi információm segíthet másnak jól tervezni.
-
axioma
veterán
válasz viktorhu #17355 üzenetére
'egy resze' akkor is igaz ha tulnyomo tobbseg is, bar vegyuk hozza hogy a zold rendszamra nem jogosult "ontolto" hibrid auto is a zoldhoz hasonlit ezen szempontbol [a korabbi prius I.-gyel se volt ertelme a dugo vagy kerulo kozul az utobbit valasztani, se fust se kuplung nincs ott se ha nem/alig halad, csak be van kapcsolva]
-
-
leslieke
Jómunkásember
válasz viktorhu #17352 üzenetére
Érdekes környéken élsz, én napi szintem látok minimum 10-20 zöldrendszámos autót. Pl. M3 be-kivezető szakasza "tele" van ilyenekkel.
Ráadásul dugóban pont jobb az elektromos, mint a füstős, mivel míg előbbi nem fogyaszt semmit, utóbbi 40 percen át folyamatosan pöfékel.A sörben az a jó, hogy legyél bárhol a világon, kizárólag az első háromnak fáj az ára!
-
axioma
veterán
válasz viktorhu #17352 üzenetére
itthon elek, es a budai agglobol jarok be a II. keruletbe, ma minimum 10 zold rendszamot lattam (a sajatomat nem szamolom bele)
masreszt sose Mo-ra volt a waze optimalizalva... es az algo nem terkepfuggo, mind1 hogy az izraeli alapokrol vagy a Google tulajdon ota idoszakot nezed, nem is cel
Az a lenyeg hogy rossz az a feltetelezes ugy altalaban, hogy +30km-t is mege'r -5 perc, ha az egyenletes es nem dugoban van. Plane igy, valassz a ketto kozul (nekunk Pomaz - Szfvar is kepes volt M0-n tervezni full korbe, raadasul azt me'g fustossel is dragabbnak tartottam... ilyenkor kell koztes pontra terveztetni aztan eldonteni, merre indulsz, utana mar ujratervezest az eredeti celponthoz, gyakran harmadik/otodik megoldas lesz).Apropo: olyan opcio ugye nincs, hogy csak magamnak lezarjak egy 20 meternyi szakaszt? [Rakpartra eszak fele ramenni a Petofi es Margit hid kozotti lejaron az nekem no way, de nehez kitalalni hogy jobb ha visszafordulok kicsit es a Petofi lehajton megyek vagy a Margit-hidig maradok fent.
[ Szerkesztve ]
-
viktorhu
veterán
válasz axioma #17351 üzenetére
Akkor szuper szerencsés országban élsz. Magyarországon nem hogy a "nettó füstös" autók lennének "csak egy része" az autóknak, hanem még fordítva sem lenne igaz. Ma reggel több mint egy órát autóztam, abból több mint 40 percet dugóban. Egyetlen zöld rendszámos autóval találkoztam. Nagyon kis réteg ahhoz, hogy a waze hozzájuk igazodjon.
-
viktorhu
veterán
válasz Tesztelo.hu #17349 üzenetére
Azt is figyelembe veszi, hogy mekkora az útvonal időkockázata - lehet, hogy a rövidebb út csak 1 perccel tart tovább, de +10 is összejöhet menet közben, ha úgy adódik, mert több forgalmi eseménnyel találkozol. Ezzel együtt én is mindig mérlegelek, hogy akarok-e arra jönni, velem is mindig ki akarja kerültetni a várost, de pl. ennek este 10-kor már szerintem sincs értelme. Nagyobb forgalomban viszont kerülök, mert amikor naponta Budapesten közlekedtem, az azért pár év alatt mindig megette a fékbetétemet az állandó megállás-elindulás-megállás üzemmóddal (aztán úgy 180 ezer km után a kuplungot is), szóval egyáltalán nemcsak a kilométer számít, meg üzemanyagból is több fogy stop-and-go üzemmódban, mint folyamatos haladás mellett.
-
Tesztelo.hu
senior tag
Többször beszéltünk már arról, hogy mennyire ajánl gazdaságos útvonalat, de a hétvégi eseten meglepődtem: Szentendréről Szigetszentmiklósra az M0-n akart vinni a 11-es út, budai rakpart, 6-os út helyett. Az alternatív útvonalak számítása alapján 1 perc időelőnyért 33 km-es kerülő!!! Ha nem nyomok rá az alternatív útvonalakra, akkor észre sem veszem, simán hittem volna neki, és megyek egy szép kört a város körül...
Beépíthetnének erre valamit, hogy ne ajánljon ennyire értelmetlen útvonalat, vagy legalább feldobná, hogy pár perccel hosszabb útért jelentős km-t lehet megspórolni (mint ahogy feldobja, hogy ha volna matricám, autópályán gyorsabb lenne). -
M0RGI
őstag
Sziasztok!
Nekem a hanggal lenne problémán. Először azt hittem az AA hibája, de önmagában a telefonon is csinálja a Waze. Régebben ilyen nem volt.
A hibajelenség az, hogy akadozik a hang, nem mondja végig az utasításokat.
Hajts ki a ..... kijáraton. A következő lehetőségnél fordulj jo...... Vagy hajts ki az első ...
Van hogy a szöveg végét csípi le, de van hogy csak szünet van és folytatja.Tudnátok segíteni?
[ Szerkesztve ]
-
Márton
nagyúr
-
Nikaré
őstag
válasz Márton #17345 üzenetére
Igen.
Az a tapasztalatom, hogy Xiaomi telefon valahogy nem tud megfelelő képfrissítést produkálni AA -val.
Saját kijelzőjén semmi gond, de kocsival összekötve szemrongáló és zavaró.
Nincs nagy merítésem mert egy telefon az alany és nem mai darab
(Redmi Note 9 Miui 13, Android 12 )
Viszont Huawei P30 PRO -val ilyen megjelenítési gond nincs. -
Márton
nagyúr
-
promnet
újonc
válasz Márton #17343 üzenetére
Firmware frissitést lehet megérne. Ha van rá.
Egyedi webfejlesztéssel, kreatív projektek megvalósításával és humoros online megoldásokkal foglalkozom. Célom, hogy innovatív és szórakoztató élményeket nyújtsak, legyen szó weboldalakról, hosztingról vagy egyedi alkalmazásokról.
-
Márton
nagyúr
Mi 9+Nissan Leaf, Android auto, usb-c kábellel.
A telóhoz képest sokkal lassabb, döcögősebb az autó kijelzőjén lévő kép. Ez normális? Mintha 2-3 generációt visszamentem volna telóban..
Valamint annak ellenére, hogy férfihang van beállítva, sokszor bemondja egy női hang, hogy "kb. 300 méter múlva..". Ennyi. Aztán semmi. De ezt kb. 15 percenként mondja.. Miközben a következő manőver 20km múlva az autópályaletérő... Ez is vmi bug?Emlékszem, mikor meglátogattam a vidéken élő nagymamámat, azt mondta: "fiam, egy napon még emberek fogják pazarolni az idejüket arra, hogy elolvassák amit írsz"
-
promnet
újonc
Én amióta bevitt a dzsindzsásba azóta nem szeressem. Google mélyhangú nénit használom azóta is
Egyedi webfejlesztéssel, kreatív projektek megvalósításával és humoros online megoldásokkal foglalkozom. Célom, hogy innovatív és szórakoztató élményeket nyújtsak, legyen szó weboldalakról, hosztingról vagy egyedi alkalmazásokról.
-
Laslow
senior tag
Sziasztok!
Két kérdésem van.
1. iPhone notch a 16-os iOS-re frissítés óta fektetett üzemmódban kitakarja az utcaneveket és a sebességmérőt - ez csak nálam van így vajon, vagy minden iPhone-on?
2. Miképp adható meg, hogy egy adott útszakasz csak 21-06 óra között van sebességkorlátozva, de ezen felül nem? Folyaton becsipog nappal, hogy túl gyorsan megyek, pedig nem: a sebességkorlátozó tábla alatt ott van a kiegészítő tábla, hogy csak éjszaka kisebb ott a megengedett sebesség."A Bijou olyan, mint mikor egy gyönyörű, csillagos nyáréjszakán nagyon-nagyon szomorú vagy, és közben mézes epret eszel" - http://bijoumusic.hu
-
Chris0321
addikt
válasz Winner_hun #17339 üzenetére
Köszönöm.
-
Chris0321
addikt
Hello.
Mentem ma Bucsa felől Füzesgyarmatra és a Waze a Füzesgyarmaton a nyíllal jelölt úton akart vinni, ami jelenleg épp építés alatt áll. Eddig földút volt, most csinálják meg bitumenesre, jelenleg csak az alapozási munkáknál tartanak. Be tudnátok állítani, hogy ne küldjön arra senkit, mert járt már úgy kamion, hogy elakadt még a földúton mert a navi arra vitte. -
nyesix
senior tag
Hogy tudom beállítani, hogy amikor a teló (S21) kapcsolódik AA an az autóhoz akkor ne induljon el egyből a telón a waze. Múltkor vetten észre hogy nem navigáltam vele célra, de lehalkitotta a rádiót mert vasúti átjáró jött...
Tudom jo feature, de ki lehet ezt hagyni? -
g0dl
addikt
Legutóbb egy két órás úton végig a kapcsolódás .... feliratban gyönyörködhettem, és így nem volt élő forgalmi adat. Egyszer kétszer kiléptem beléptem, de nem segített.
Mobilnet szépen ment a mobilon, mert jött üzenet stb.
A kocsiban másnak a mobilján simán ment a waze ugyanazzal a szolgáltatóval. Előző nap nem volt ilyen gond, és közte sem volt frissítés.Tapasztaltatok már ilyet? Elég bosszantó.
[ Szerkesztve ]
-
őstag
Sziasztok!
Az a problémám, hogy a waze folyton megfagy navigáció közben, mikor a kocsiban használom android autón keresztül. Android auto a legfrissebb, manuálisan frissítettem, waze-t pedig újratelepítettem, és így is megfagy. Valaki találkozott már ilyen gonddal? Teló S21 ultra, kocsi Focus MK4. Google térkép hibátlanul megy.Köszi!
-
nullpoint
őstag
válasz Szirtimorc #17325 üzenetére
Ja, ilyenkor azonnal ki kell kapcsolni. Én nem kozkáztatnék, lehet arámiul beszélt.
Amúgy kiváncsi lennék milyen programozói malőr okozza ezeket.
kdvsdmnkrvndttrlgsdnhzzszlsmt
-
Szirtimorc
aktív tag
Aztán a végén megidéz valami démont, és lesz nemulass
Az ördög nem alszik, azért vörös a szeme.
-
g0dl
addikt
Na ma egy elég zavaró jelenséggel szembesültem.
Egyszer csak kiírta angolul, hogy az útvonalon a forgalom növekszik, de ezt valami szláv nyelvű, elég hosszú beszéddel kísérte ( ugye nem nézem folyamatosan, nem tudtam az egész üzenetet elolvasni) , holott magyar nyelvre van beállítva. Ha legalább angolul vagy németül szólt volna, akkor rendben lennénk, de ez így kifejezetten zavaró volt, mert elég vacak forgalom és felvert csapadék miatt rossz látási viszonyok voltak. -
nyesix
senior tag
Sziasztok, van arra valami normális (nem downgrade -lős) megoldás arra, hogy ha egy új autóval (skoda) összekötöm a telefont android autón, vezeték nélkül, akkor ha nem áll a kocsi nem enged címet gépelni, a hangvezérlés pedig használhatatlan.
Egyáltalán mit kéne - akár időszakosan - kikapcsolnom, ha azt szeretném, hogy csaj a telefon kapcsolódjon a kocsi rendszeréhet, az Android autó ne?
Illetve, ha android auto-n keresztül a waze navigál, hogy tudom a hangját csökkenteni, úgy, hogy az autó hangja (rádió pl) nem csökken?
köszi -
chatran
őstag
válasz Tesztelo.hu #17315 üzenetére
Ennek ellentmond, hogy a webes verzió 2 alternatív útvonalat is felajánlott, míg az iPhone 8-on és 13-on tervezve csak egyetlen útvonal volt.
Nem tudom az számít-e lakásból terveztem gondolom emiatt gyenge GPS jellel. -
aktív tag
-
Faby
senior tag
válasz MunezXBK #17309 üzenetére
Sajnos az se tökéletes. A reklámot ugyan nem tölti be, de a helye, a nagy szürke/fekete négyzet ugyanúgy ott van. Igaz, nekem eddig mindig sikerült a térképre bökve eltüntetni.
Az is vicces, hogy jellemzően Apple boltot, szervizt kínálgat androidos telefonon.
A barátok azok, akik jól ismernek és mégis szeretnek Téged!
-
Snoop-y
veterán
Na hat nekem az lesz az utolso alkalom, hogy hasznalom ha egy reklamot is meglatok rajta
New level... Advertising has us chasing cars and clothes, working jobs we hate so we can buy shit we don’t need
-
Macika66
őstag
válasz WhiteWalker #17301 üzenetére
Érdekes, tegnap mentem ~300 km-t Waze-zel és egyetlen reklámot sem dobott fel...
Tegnapi lenne a Waze frissítés és nekem még a régi vol fent? -
WhiteWalker
nagyúr
-
zsola400
aktív tag
Root/AdAway elég jól eltűnteti ezeket.
-
fant0mi
őstag
Kattints a térkép részre, eltűnik. Vagy amint elindulsz, eltűnik. Eddig is volt reklám, csak álló helyzetben dobja be.
-
WhiteWalker
nagyúr
Ez már megint mi a rossebb??
Reklám , vagy micsoda ?? Az egy dolog hogy megjelenik , de még a kijelző 3/4 részét is kitakarjaAztán kicsit később , csak hogy semmit se lássak , egy kis közlekedési információ is megjelenik:
Olyan készüléken fut a Waze amin csak a navigáció van , semmi másra nincs használva .
Jah és kinyomni se lehet a reklámot
A fejlesztők ma erősen csuklottak !
Új hozzászólás Aktív témák
- Autós topik
- Asszociációs játék. :)
- PH!otósok beszélgetős, offolós topikja
- Vicces képek
- Intel Core Ultra 3, Core Ultra 5, Ultra 7, Ultra 9 "Arrow Lake" LGA 1851
- Amlogic S905, S912 processzoros készülékek
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Milyen okostelefont vegyek?
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Axon Labs Kft.
Város: Budapest