Hirdetés
- Feháborodott az Apple, a Meta az iPhone-felhasználók üzeneteit akarja olvasgatni
- A luxusmárkáknak kell a bitcoin, az USA jegybankjának nem
- Letiltja az USA a politikusokat a telefonhívásokról és szöveges üzenetekről
- Nagy áttörés jön a napelemek piacán, nem kell annyi hely a paneleknek
- Belenyúlt az USA az Epic Games igazgatótanácsába, nyomoz az NVIDIA
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Vodafone otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Feháborodott az Apple, a Meta az iPhone-felhasználók üzeneteit akarja olvasgatni
- Windows 10
- Hálózati / IP kamera
- Mozilla Thunderbird
- pfSense - Avagy az okosított házirouter
- Windows 11
- ASUS blog: mesh hálózattal a karácsony is könnyebb
- Gmail
Új hozzászólás Aktív témák
-
Bacusuz
addikt
sziasztok
Galaxy A71 SM-A715F telóra most érkezett meg a droid 12, One UI 4.1
Azóta a waze használat közben hívást indítok nem ugrik vissza a waze pedig be van a beállításaiban kapcsolva az előtérben marad.
Tudnátok segíteni mi lehet a megoldás?ÜDV! Bacusuz. Veszélyes környéken lakom. Ahányszor becsukom az ablakot, mindig odacsukom valaki kezét.
-
fant0mi
őstag
válasz Donki Hóte #16996 üzenetére
Nem jó semmire.
-
veterán
válasz Donki Hóte #16995 üzenetére
Na, csak megtalálta a rendszer a régi felhasználónevemet
Van 33 ezer pontom, ezt be lehet váltani egy TúróRudira
Minden jó, ha a vége jó. Ha nem jó, akkor még nincs vége.
-
veterán
válasz fant0mi #16994 üzenetére
Köszi, megpróbálom, csak a címlista vagy 40 elemből áll, amiből korábban 6-ot tettem be a kedvencek köz. Most rakosgatom a címeket a kedvencek közé.
Viszont belefutottam egy érdekes jelensége. Amikor rányomok egy címre és elkezd tervezni, akkor angolul elmondja szép sorban az útvonalat
Ez eddig nem volt, ilyet én nem kértem, hogy lehet ezt megszüntetni
-
fant0mi
őstag
válasz Donki Hóte #16993 üzenetére
Regisztrálj. Szinkronizálja, aztán meglesz. Más módszert nem tudok. Nincs export.
-
veterán
válasz fant0mi #16992 üzenetére
Köszi a választ.
Emlékeim szerint regisztráltam korábban magamat a waze-ban, de most azt írja, hogy sem az email címem, sem google accountom nem ismerős neki
Szóval valami olyan módszer kellene, ami bejelentkezés nélkül is megy.
-
fant0mi
őstag
válasz Donki Hóte #16991 üzenetére
A kedvenceket átviszi, csak be kell lépni a felhasználóddal az új telefonon.
-
veterán
Kerestem az Összefoglalóban, de nem találtam (bocs, vicc volt ), hogy hogyan lehet egyik androidos készülékről egy másikra átvinni a waze-ban berögzített uticél címeket.
-
erikke17
őstag
válasz fant0mi #16988 üzenetére
Na bakker, hozzá adtam én a cseh matricát de félre bökhettem mert valami tiszta más országé volt ott. Így már egyből jó lett.
Ezt én szúrtam el||Wot / WarThunder - Erixx93|| Steam - erixx18 ||Xbox Series X - Erikk24 || BMW R1200GS || Opel Astra F X16XEL|| BMW E39 530d 142kW||DJI Mavic Pro||
-
erikke17
őstag
Sziasztok
Komáromból indulnék Prágába jövöhéten 3. kerültebe , viszont Waze és Google Maps Brno után tiszta más utat ajánl.
Maps majd 1 órával rövidebbet nem visz le pályáról ellenben Waze-al.
Most ez mi végett lehet? Autópályák fizetős utak minden bekapcsolva. Nagyon régtől már Waze-t használom de ez most nem értem Gmaps miért ajánl jobb utat. Tud valamit amit a Waze nem?
Józan ésszel térképnézet szerint Gmaps-al indulnék útnak viszont Waze még nem okozott csalódást de majd 100km és 1 óra különbség
Előre is köszönöm a tippeket .||Wot / WarThunder - Erixx93|| Steam - erixx18 ||Xbox Series X - Erikk24 || BMW R1200GS || Opel Astra F X16XEL|| BMW E39 530d 142kW||DJI Mavic Pro||
-
Somatom
veterán
válasz WhiteWalker #16981 üzenetére
Nem kell ezt ennyire túlbonyolítani. Elég, ha itt, a PH -n megkérdezed. Látod, most is egyből kaptál választ a helyi körülményekről.
Samsung XCover 6 pro, Tab S7+ 5G
-
Tesztelo.hu
senior tag
Újabb bug: Este tervezni akartam egy utat másnapra. Azt írta ki, 18 perc, és amikor a másnapi időpontot kiválasztottam, ez nem változott. Gyanús volt, mert tudom, hogy sokkal hosszabb az út reggel. Kiléptem, majd újra be, ekkor már 30 percesnek jelezte a tervezett utat. Reggel persze 38 percet számolt és szólt, hogy ideje indulni. Még jó, hogy nem a 18 perces kijelzés alapján terveztem a kelést...
-
pvt.peter
őstag
Sziasztok,
Házszám szerkesztéssel adódott némi problémám.
Egy utca házszámait szeretném megszerkeszteni, eddig 1-1 -et sikerült elhelyeznem mind a kettő oldalon, viszont a további házszámok hozzáadásánál már azt írja, hogy "A házszám kilóg a sorból".
Ez mit jelent?Ez egy .50-es rombolópuska, elég szép visszarúgással.
-
axioma
veterán
nemide...
[ Szerkesztve ]
-
Somatom
veterán
válasz WhiteWalker #16975 üzenetére
Most erre mit mondjak? Hogy sosem szabad vakon bízni egy naviban? Mindíg át kell nézni a javasolt útvonalat. Ebben az esetben csak fel kellett volna tolnod a csúszkát.
[ Szerkesztve ]
-
Somatom
veterán
válasz WhiteWalker #16973 üzenetére
Nincs itt semmilyen probléma. Gyönyörű, erdős park. Tessék sétálni, nagyon egészséges!
[ Szerkesztve ]
-
Somatom
veterán
válasz WhiteWalker #16969 üzenetére
A screenshot is appról készült, csak 12,4" -on.
-
WhiteWalker
nagyúr
válasz fant0mi #16970 üzenetére
Pont sokat jelent. Lehet bármilyen útlezárás, felújítás és még sorolhatnám. Nem az jut eszembe róla , hogy csak korlátozottan lehet behajtani.
Mondjuk pirossal lenne kiírva a km fölé nagy piros betűkkel , hogy " korlátozott behajtás" , nah az már elég szembetűnő lenne.
És a legszebb az egészben , mivel végig tervezi egészen a kilátóig az utat , meg se fordul az ember fejébe , hogy nem lehet idáig menni , hanem csak a parkolóig. lásd első bekezdés .Ez így totál sz@r.
[ Szerkesztve ]
-
fant0mi
őstag
válasz WhiteWalker #16969 üzenetére
Ott a sárga háromszög.
-
Somatom
veterán
válasz WhiteWalker #16967 üzenetére
Nem nagyon kell belemászni az útvonaltervbe, mert tervezéskor a legtetején elég látványosan figyelmeztet. Hogy a Waze miért nem teszi, az passz.
-
WhiteWalker
nagyúr
válasz Somatom #16966 üzenetére
A Libegő meddig van nyitva részletkérdés.
A Google legalább akkor tudja , bár lehetne jobb figyelem felkeltő jelzés , vagy egy figyelmeztető felirat a képernyőre , ha már megvan az útvonal. Mert pont nem szoktam nézni az útvonal tervet ... Max annyit , hogy épp merre visz az adott app.A másik , hogy a Waze miért nem így tervez?? Még csak a környék közelébe se rakta az útvonalat...
[ Szerkesztve ]
-
Somatom
veterán
válasz WhiteWalker #16965 üzenetére
A Google hogyne tudná. Írja is az útvonaltervben, hogy korlátozott behajtású szakasz. Pont a parkolótól. Azt nem tudhatja, hogy neked van-e behajtási engedélyed. A Libegő pedig tudomásom szerint vasár és ünnepnapok utáni hétköznapokon amúgy sem közlekedik.
[ Szerkesztve ]
-
WhiteWalker
nagyúr
válasz Somatom #16962 üzenetére
Ez remek ... És ezt a Google nem tudja?
Csak mert a Libegő :"2022.05.02-ától – 2022.06.03-áig a Zugligeti Libegő karbantartási munkálatok miatt nem közlekedik. "
( Mikor máskor , mint főszezonban , de ezt már meg sem nyitom)Ettől függetlenül érdekes tervezés , miért nem oda tervez mindkét app? Mármint a parkolóig?
[ Szerkesztve ]
-
Faby
senior tag
Sziasztok!
A Karcag-kelet körforgalom és a Hortobágy-Berettyó csatorna (megyehatár) közötti útszakaszt kijavították, így itt megszűnt minden korlátozás, 90 km/h az érvényes sebességhatár, mindkét irányban.
(hogy meddig, az kérdéses, hiszen csak a kopóréteget cserélték foltokban, de alatta az útalap is valszeg meg van szakadva, és csúszik bele az árokba)A barátok azok, akik jól ismernek és mégis szeretnek Téged!
-
fant0mi
őstag
válasz WhiteWalker #16961 üzenetére
A normafa parkolóig lehet menni kocsival
-
Somatom
veterán
válasz WhiteWalker #16961 üzenetére
Az Erzsébet Kilátóhoz vezető aszfaltút mindkét végén sorompóval van lezárva. Csak engedéllyel lehet behajtani.
-
WhiteWalker
nagyúr
Beállítottam a Waze-nak a Erzsébeti kilátót , míg a Google Maps-nak szintén.
A Waze k@rvára nem oda tervezte az utat , hanem először valami erdei ösvényre , az erdő közepére félúton még jó , hogy nem mentem arra , aztán végül a Budakeszi útra , míg a GMaps érdeke mód , pont a kilátóhoz tervezte az útvonalat elsőre.
Ez miért van? Mert ez így egy baromi nagy baki!!!
[ Szerkesztve ]
-
kmarci25
veterán
válasz Tesztelo.hu #16958 üzenetére
Nálam ugyan fordítva, és nem ilyen mértékben, de megtörtént. 50 perc körüli helyett, 35-40 perc a városból (Városliget környéke) kifelé (XVIII. kerület széle), szerda vagy csütörtök délután. (Nem akartam a 0-son - így kell írni??? - menni, a táv miatt, így inkább város, vállalva a hosszabb menetidőt, ami aztán meglepően rövidre sikerült...)
"There must be some way out of here" / Said the joker to the thief
-
mirci18
addikt
válasz Winner_hun #16953 üzenetére
Köszönöm a választ. Ezt szomorúan hallom.
De mivel ingyenes a program egy szavam sem lehet.Nincs annál gonoszabb ember mint aki az előtt jó volt de egy másik gonosz őt is gonosszá tette.-BSTH
-
Tesztelo.hu
senior tag
A minap reggel városban (Pesten) 29 perces menetidőt számolt, a valóságban ez 42 perc lett. Semmi különös, baleset nem volt, csak a szokásos tötymörgés. Régebben mintha pontosabban becsülte volna az útidőt, ez azért több mint 40%-os tévedés... Más is tapasztal ilyesmit?
-
Oldman2
veterán
Van itt valaki aki iPhone-on használ Waze-t?
Egy új i13-as készüléken halk Dóri hangja, miközben minden egyén audio app-nak normális hangereje van.
-
pvt.peter
őstag
Sziasztok,
Mennyi idő múlva aktivizálódik a wazen egy térképszerkesztés?
(Új utcát vettem fel, illetve házszámot állítottam be egy meglévő utcánál.)Ez egy .50-es rombolópuska, elég szép visszarúgással.
-
Dobos Péter
újonc
úgy van
[ Szerkesztve ]
-
mirci18
addikt
válasz Winner_hun #16950 üzenetére
Köszönöm a választ.
Pedig volt útzár és mégis elvitt arra.
Be lehet a navigáción jelölni teljes útzárt?Nincs annál gonoszabb ember mint aki az előtt jó volt de egy másik gonosz őt is gonosszá tette.-BSTH
-
mirci18
addikt
válasz nullpoint #16948 üzenetére
Sziasztok
Tegnap délután 14 után volt egy baleset: [link]
16:20 körül voltam arra. A waze jelezte a balesetet de szövegesen nem.
Teljes útzár volt.
Ilyen esetben normális hogy a waze nem irányít másfelé automatikusan?Nincs annál gonoszabb ember mint aki az előtt jó volt de egy másik gonosz őt is gonosszá tette.-BSTH
-
nullpoint
őstag
válasz Tesztelo.hu #16947 üzenetére
A fogyi adatot /100km-re gondoltam, és úgy kb. 2% százalék a különbség az említett távokon. Szombat este tényleg felesleges kivinnie m0-ra.
kdvsdmnkrvndttrlgsdnhzzszlsmt
-
Tesztelo.hu
senior tag
válasz nullpoint #16946 üzenetére
Jelen esetben külvárosról van szó (17. kerületből 15-be), szombat este, kevés lámpa, viszonylag gyors haladás. Biztosan nincs ekkora különbség a két fogyasztási adat között, még talán az "idegelés" között sem, de tény, hogy van olyan helyzet, amikor a pálya jobb lehet, de nekem továbbra is tetszene, ha beállítható lenne valamilyen formában, hogy mit preferálok, hiszen valóban "választhatok, ahol jobban szeretek közlekedni", de csak induláskor! Ha menet közben újraszámol, azt vezetés közben nem fogom ellenőrizgetni, átnézegetni, max. egy lámpánál, ha van rá idő.
[ Szerkesztve ]
-
nullpoint
őstag
válasz Tesztelo.hu #16944 üzenetére
Fogyasztás szempontjából ha 7 liter város és 5 liter autópálya fogyival számolunk, akkor elhanyagolható a különbség.
Ugyanakkor az autópályás közlekedés az auto és az idegeid szempontjából hálásabb.
Mondjuk autópályán ha gebasz van akkor ácsorgás van, városban néha van lehetőséged van egérútra.
Ilyenkor válaszd azt ahol jobban szeretsz közlekedni.
kdvsdmnkrvndttrlgsdnhzzszlsmt
-
zeon.hu
nagyúr
válasz Tesztelo.hu #16944 üzenetére
Elég sokan panaszkodtunk itt, amikor állandóan a gazdaságos útvonalat erőltette.
Pálya helyett vitt volna pl a 4-esen, ami éjjel-nappal katasztrófa.
Épp a minap is azt javasolta, mikor Zalaegerszegről jöttünk haza hajnalban, pedig Szolnok után brutális a kamion forgalom olyankor is.
Mellesleg az M7-M3 végül legalább 20 perccel gyorsabb lett, mint amit a másikra javasolt eredetileg, dacára a plusz kilométerének.
Évi 50-60.000 km-t megyek csak azért, hogy dolgozni tudjak, sokkal nyugodtabb és biztonságosabb a pálya.Persze neked lehet más a preferenciád.
#?*@&!
-
Tesztelo.hu
senior tag
A minap tervezett 3 út közül kettő 24 perc volt, az egyik 16 km (városon belül), a másik 22 km (autópálya), de valamiért az utóbbit erőltette. Időt nem nyerek vele sokat, viszont marhára nem gazdaságos. Vajon miért nem tudják megoldani, hogy ha két út időben egyforma hosszú (nyilván mp-ekben volt különbség), akkor ne erőltessen egy kb. 40%-kal hosszabb utat? Ezt az iGO már 10 évvel ezelőtt is tudta... Mondjuk beállítható lenne, hogy akkor vigyen ilyen útra, ha km-enként x percet nyerek vele. Google Térkép ugyanekkor 23 percet számolt, és a rövidebb utat javasolta.
[ Szerkesztve ]
-
petir
senior tag
válasz canniball #16940 üzenetére
Helló,
Én két készüléken használom ha van regisztrálva felhasználói fiók az mindent visz. Egyedül az előzmények nem kerülnek át.
Egy érdekes morzsa
Nálam pl. céges - privát telefon van.
Priváton este megnézem mennyi idő az út el is mentem vele mikor kell indulni...
Cégesen reggel indítom az app-ot és ott van a tervezett útAmúgy ha két app egyszerre fut azonos fiókkal Rád is szól, legalább is régen jelzett.
-
canniball
nagyúr
válasz zeon.hu #16939 üzenetére
1. A címekkel nincs gond, ami kell azt mindig a kedvencek közé teszem; a többi (matricák, útvonaltervezési opciók stb.) ki/bementésének lehetősége érdekelne, hogy létezik-e? Ha egy mód van rá nem pötyögném végig az egészet kézzel...
2. Remek, köszi!https://tinyurl.com/ycoexz4o *** Only the good die young...
-
zeon.hu
nagyúr
válasz canniball #16938 üzenetére
1. Bejelentkezés után a kedvencek lesznek szinkronizálva, más nem.
Tehát ha szükséged van több címre és nem kedvenc, tedd bele.
(Azt mondjuk nem tudom, hogy a matricák is átkerülnek-e, majd valaki okosabb megmondja)2. Lehet, de ahogy írtad is, nem egyszerre.
[ Szerkesztve ]
#?*@&!
-
canniball
nagyúr
Sziasztok!
Két gyors kérdésem lenne:
1. Nézem a menüt de nem találom; (új készülékre költözés esetére) van-e valahol "beállítások exportálása/importálása" opció? Avagy ezt nem lokálisan tárolja, hanem fiókhoz köti?
2. Két mobilon (természetesen nem egy időben) lehet-e használni az alkalmazást ugyanazon fiókkal?https://tinyurl.com/ycoexz4o *** Only the good die young...
-
zeon.hu
nagyúr
Körforgalomnál mi ez az új módi?
"Fordulj balra, menj egyenesen".
Kifelé kedden még a régi szöveg volt, Horvátországban azt hittem, helyi sajátosság, de most átlépve a határt itthon is ilyen lett#?*@&!
-
F-ECT$
titán
válasz WhiteWalker #16932 üzenetére
Ilyen egyébként szerintem minden appnál előfordul, kérdés, hogy mennyire gyakori.
Dive ever, work never.
-
F-ECT$
titán
válasz WhiteWalker #16927 üzenetére
Én Sygic-et még a Galaxy S2-n használtam, akkor nagy előnye volt, hogy keveset fogyasztott. De hát ez már nem ma volt...
Dive ever, work never.
-
őstag
GMAPS is csinált már ilyet
Andrássy út közepén fordulj balra...Ma egyébként a pesti alsó rakpart megnyitásával párhuzamosan a Honvéd utca vége Báthory utca felől a Szabadság tér felé behajtani tilos, a tér felől lett egyirányú erre kifelé. A Szabadság tér kanyaríve a volt TV székház felé a Nádor utcától két nagy virágvázával lezárva az autók elől. Elég nagy meglepetés volt... Aulich utcán behajtva (plan B) a Honvédon már kötelezően hajthatsz is kifelé a Báthory felé. (Csak ekkor látni, a virágvázák kihelyezését) És megint ott vagy ahonnan indultál. Nádor utca volt a cél, szóval ki egészen a Bajcsyra és Bank utcánál befelé lehetett elérni. Waze nem jelzi egyiket sem, GMaps csak a lezárást, az egyirányú változást nem.
[ Szerkesztve ]
-
Somatom
veterán
válasz WhiteWalker #16927 üzenetére
Azzal símán hiradóba kerültél volna. Nekem egyszer a Waze azt mondta, hogy ITT forduljak balra. Az is egy díjnyertes manőver lett volna.
-
WhiteWalker
nagyúr
-
WaterWave
veterán
válasz Hujikolp #16924 üzenetére
Szerintem már nem. Mondjuk tettek is róla, hogy ki lehessen mert olyan szinten elhanyagolták, hogy már kevesen használják...
Én Sygic-et használok mindenhol és hát nem nagyon lehet belekötni.• PlayStation 5 • PSN: waterwave0122 • Thinkpad X1 Yoga • LG 48 OLED C1 • Samsung Galaxy S9+ • Tp Link AX6000 • Marantz SR8015 AV Receiver • Synology Nas 718+ 6GB • Klipsch R-28F 7.1.2 Dolby Atmos •
-
Somatom
veterán
válasz Hujikolp #16924 üzenetére
Nekem munkaeszköz, napi 13-15 órát van használatban. Igaz, nem Androidon, hanem WinCE célhardveren. Ami az adott feladatot illeti, előnye a GTérképhez képest, hogy a betáplált köztes pontokkal tud útvonalat optimalizálni, vagyis útvonalba rendezni a címeket.
[ Szerkesztve ]
-
weres78
senior tag
Üdv!
Elnézést a láma kérdésért, de most kezde(né)m használni az appot. Lehet itt túrát (tehát több megállót) tervezni, illetve hogyan? Egyszerűen nem találom a megoldást, pedig biztosan nagyon egyszerű. Már fél órája nem jutok egyről a kettőre...
Röviden 20 címet kellene összefűznöm egy teljesen idegen országrészben. -
Oldman2
veterán
válasz Winner_hun #16910 üzenetére
Ma jártam arra, tökéletes lett.
Tettem ma több "sima térképhiba" bejelentést is.
Ezek láthatóan működnek, már meg is kaptam a visszajelzést, hogy "Mi a gond?".
-
Oldman2
veterán
válasz Winner_hun #16916 üzenetére
Nem kaptam semmit, köszi
-
Oldman2
veterán
válasz Winner_hun #16910 üzenetére
Köszi,
Összesen 4 (azaz négy) bejelentést tettem az úton.
Kettőt Mezőtúr felé (az érintett szakasz elején és végén), kettőt pedig visszafelé Törökszentmiklós felé (szintén az érintett szakasz elején és végén).
-
Oldman2
veterán
válasz Winner_hun #16907 üzenetére
Útfelújítás zajlik, nem hiszem hogy úgy maradna, ha elkészülnek.
-
Márton
nagyúr
válasz fant0mi #16901 üzenetére
Aha. Asszem ilyen megbízható eszközök ficsört még nem tud az Android 6
Kód nálam sincs beállítva, csak ujjelhúzás. Ami jó is egyéb esetekben. Csak a navinál, amikr fix helyen van a teló, felesleges mutatvány vezetés közben.. És a maps ugye tudjaEmlékszem, mikor meglátogattam a vidéken élő nagymamámat, azt mondta: "fiam, egy napon még emberek fogják pazarolni az idejüket arra, hogy elolvassák amit írsz"
-
zeon.hu
nagyúr
Ez a cuki szívecskés, csillámos izé komoly?
Könyörgöm mondjátok, hogy ki lett ikapcsolni!
Borzasztó...#?*@&!
-
fant0mi
őstag
válasz Márton #16900 üzenetére
Értem. Képernyőt ha lekapcsolod, akkor zárol.
Én azt csináltam, hogy a telefonban a megbízható eszközök közé felvettem az autó bluetoothát. Akkor nem zárol, csak egy duplakopp a képernyőn, vagy az oldalán a feloldó gomb és így nem kér kódot, ujjlenyomatot, semmit. De nincs is rá szükség, mert elindítom ezt az energiatakarékost aztán ha nincs semmi, akkor minimum fényerőn megy.
Új hozzászólás Aktív témák
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Axon Labs Kft.
Város: Budapest