Hirdetés
- Feháborodott az Apple, a Meta az iPhone-felhasználók üzeneteit akarja olvasgatni
- A luxusmárkáknak kell a bitcoin, az USA jegybankjának nem
- Letiltja az USA a politikusokat a telefonhívásokról és szöveges üzenetekről
- Nagy áttörés jön a napelemek piacán, nem kell annyi hely a paneleknek
- Belenyúlt az USA az Epic Games igazgatótanácsába, nyomoz az NVIDIA
- Mikrotik routerek
- Nagy áttörés jön a napelemek piacán, nem kell annyi hely a paneleknek
- Tényleg betilthatja a TP-Linket az USA
- Vivaldi (böngésző)
- Netflix
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Vodafone otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Amazon
- Otthoni hálózat és internet megosztás
- TP-Link WR1043ND router
Új hozzászólás Aktív témák
-
Macika66
őstag
válasz WhiteWalker #17482 üzenetére
Pedig bejelentkeztél a korábbi accountoddal?
Kipróbáltam, nálam ugyanaz az acc. működik a fő telefonomon, az itthoni tartalékon és a tabletemen.
És átmegy mind.... -
Macika66
őstag
válasz Somatom #17449 üzenetére
Na de várj, nem vagy köteles az általa ajánlott útvonalon menni, nem fogja resetelni a készüléket bosszúból....
Úgy írod, mintha nem lehetne másfelé menni....
Simán megteheted, hogy nem veszed figyelembe az ajánlását, abban az esetben is igyekszik kedvező útvonalat mutatni Neked.... -
Macika66
őstag
válasz WhiteWalker #17401 üzenetére
Újabb jó pont a Waze-nek....
-
Macika66
őstag
válasz axioma #17359 üzenetére
Akkor marad a papírtérkép.
Nem ismerek pontosabb forgalomfigyelő navigációt, mint ez.
A Google (nekem) sokkal többször tévedett...
Azért azt tudni kell, hogy nem megálmodja a program a forgalmi állapotokat, sem nem dobókockával dobja ki, hanem a többi résztvevő automatikus visszajelzéseiből számolja ki. bármikor változhat bármi, pár perc alatt.
Ma olyan divat lett mindent fikázni....még az ingyenes, amúgy teljesen jó dolgokat is....annyira kár.... -
Macika66
őstag
válasz WhiteWalker #17301 üzenetére
Érdekes, tegnap mentem ~300 km-t Waze-zel és egyetlen reklámot sem dobott fel...
Tegnapi lenne a Waze frissítés és nekem még a régi vol fent? -
Macika66
őstag
válasz Márton #17098 üzenetére
De igen. De működik.
Azért az Android 12 már nem egy fogomésbemásolomagyökérkönyvtárba típusű oprendszer, nem olyan, mint a sz@rrá hekkelt WinCE....
Amúgy ha belépsz egy szinttel tovább, akkor egészen ügyesen meg van oldva a szövegfelmondás. A hangfelvétel minősége tökéletes, nem hiszem, hogy indokolt volna a 44,1 kHz 16 biten.
Más: Én nem is tudtam róla, hogy volt ilyen. Az Android 12-esnél már a jobbra-balra suhintásra a VISSZAlépés van beállítva alapértelmezésben... -
Macika66
őstag
válasz merqree #17091 üzenetére
Szerintem el kéne felejteni, hogy akkor hajtok csak normálisan, ha tudom, hogy sebességet mérnek. Nálad úgy tűnik, ez rangsorolja a programokat. lelked rajta.
Azért a Waze a legjobb, mert képes 10-20-30 perceket spórolni Neked, azzal, hogy figyeli a forgalmi adatokat, melyeket a többi autóstól aktívan és passzivan begyűjtött.
Az ember bele sem gondol, hogy a program figyeli az útminőséget is (érzékeli a szenzoraival, mennyire ráz), a sebességet, a vezetők reakcióit is, mindent (aztán legfeljebb nem használ fel minden adatot, mert nem használhat fel a jogféltők miatt).
Bámulatos, amikor 20 percet nyerek Keszthelyről hazafelé menet, mert leterel a dugó miatt az M7-esről. Ha nem lenne, ott rohadnék a tűző napon a pályán.... -
Macika66
őstag
@dunc
Engem is megszívatott egyszer az elején, ezért voltam szinte biztos benne
-------------------------------
A kérdésem lenne:
Évek óta rendesen működik a hang-navigációm, most úgy 10 napja(?) úgy kezdi, hogy "Múlva 300 méter".......
Eddig határozottan emlékszem, hogy "300 méter múlva" volt a szöveg.
Nem vettem észre semmit a beállításoknál.
Merre próbálkozzak szerintetek?
Új hozzászólás Aktív témák
- Milyen monitort vegyek?
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Mikrotik routerek
- World of Tanks - MMO
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Óvodások homokozója
- Anime filmek és sorozatok
- PH!otósok beszélgetős, offolós topikja
- BestBuy topik
- Nem indul és mi a baja a gépemnek topik
- További aktív témák...
- GAMER PC : i5-7400 / 16GB / GTX1050Ti / 120GB / 1000GB
- GAMER PC : i5-12400F / 64GB / RTX3070 / 2000GB
- MSI RX 6600 MECH 2X 8G eladó
- Új MSI 14 Cyborg FHD+ IPS 144Hz i7-13620H 10mag 16GB 512GB SSD Nvidia RTX 4060 8GB Win11 Garancia
- Új Lenovo 15 LOQ FHD IPS 144Hz G-Sync Ryzen7 7435HS 16GB 1TB SSD Nvidia RTX 4060 8GB Win11 Garancia
Állásajánlatok
Cég: Axon Labs Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest