Hirdetés
- Feháborodott az Apple, a Meta az iPhone-felhasználók üzeneteit akarja olvasgatni
- A luxusmárkáknak kell a bitcoin, az USA jegybankjának nem
- Letiltja az USA a politikusokat a telefonhívásokról és szöveges üzenetekről
- Nagy áttörés jön a napelemek piacán, nem kell annyi hely a paneleknek
- Belenyúlt az USA az Epic Games igazgatótanácsába, nyomoz az NVIDIA
- Mikrotik routerek
- Nagy áttörés jön a napelemek piacán, nem kell annyi hely a paneleknek
- Tényleg betilthatja a TP-Linket az USA
- Vivaldi (böngésző)
- Netflix
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Vodafone otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Amazon
- Otthoni hálózat és internet megosztás
- TP-Link WR1043ND router
Új hozzászólás Aktív témák
-
whbear
senior tag
Waze codes
Search box + Enter
Pl. ha nem jó a hang, stb.[ Szerkesztve ]
Arch Linux, Void Linux, Network Radios, VoIP, HAM
-
Rick4
félisten
válasz nincsnév007 #18386 üzenetére
Ja, és érti is rendesen, ha valami nem tiszta, beírja a halandzsát, és utána javítja azonnal, de komplett, hosszú címeket is ért, teljesen jól megy.
49" monitor, nas, nvme ssd ház eladó: https://hardverapro.hu/aprok/hirdeto/rick4/keres.php?usrid=87025
-
-
whbear
senior tag
válasz zeon.hu #18385 üzenetére
Igen. 4.102.90.901
Teljesen jól működik. Érdemes apk editorral átírni a verzió számot hogy ne akarja frissíteni a Playről.Arch Linux, Void Linux, Network Radios, VoIP, HAM
-
Vigneau
félisten
A legutóbbi frissítés óta a nappali/éjszakai automata üzemmód nálam nem működik. Más is tapasztalt hasonlót?
Te mondd azt, hogy rablótámadás, a te hangod mééélyebb... Blaaah...
-
fant0mi
őstag
A telefonod energiagazdálkodási lehetőségeinél kell keressed a megoldást, hogy lezárt képernyőnél ne zárogassa be egy idő után az appot.
A Wazeben csak olyan energiakímélő mód van, hogy ha nincs jelzés vagy kanyarodás, akkor elsötétíti a képernyőt, de koppintásra kivilágosodik, tehát a képernyő nem lesz zárva, gondolom a zsebedben ez nem célszerű.
-
wagi
senior tag
Sziasztok.
Van valami megoldás arra ha a waze a háttérben fut ne lépjen ki pár perc után?
Motoron zsebben használom és nincs szükségem a kijelzőre -
Rick4
félisten
Tegnap ismét autóba ültem, és meglepve tapasztaltam, hogy Android autón keresztül már működik a mikrofon gombra nyomva a cím diktálás. Teljesen jól tette a dolgát, nekem ez egy nagyon hiányzó funkció volt. Innentől hibátlan a dolog, végre végre végre...
49" monitor, nas, nvme ssd ház eladó: https://hardverapro.hu/aprok/hirdeto/rick4/keres.php?usrid=87025
-
plömplöm
őstag
akart-e már valaki konkrét, kézzel fogható, bármikor reprodukálható programhibát (avagy minimum megkérdőjelezhető programműködést) bejelenteni? mi ennek a módja? köszi.
All systems gone! Prepare for downcount! 5....4....3....1! Off blast!
-
Rick4
félisten
válasz Márton #18377 üzenetére
Semmi baj, én csak tisztáztam, hogy mire is gondoltam, mert nem írtam teljesen egyértelműen, nálam annyira jó a vezetékes, hogy nem kell vezeték nélküli, még ha most is abban pihen az asztalon a gépem mellett a telefon.
-
Rick4
félisten
válasz Márton #18375 üzenetére
Bocsi, nem írtam egyértelműen. Gyári kábeles warp charge gyorstöltőt használok.
Nyilván autótípustól is függ, nekem szem előtt van a telefon olyankor is, de mivel mindig megy az android auto, épp a zsebemben is lehetne.
Szerintem amennyivel küzdősebb a kábel, (beszálláskor bedugom, kiszálláskor kihúzom, a kábel be van csukva a középső tárolóhely ajtajával, amiből pont olyan hosszúság van hagyva, hogy odalóg a teleofnhoz, azaznem kell keresgélnem, húzgálnom, pluszban fél másodperc időt igényel) annyival többet is ér.49" monitor, nas, nvme ssd ház eladó: https://hardverapro.hu/aprok/hirdeto/rick4/keres.php?usrid=87025
-
Márton
nagyúr
40 perc a wireless? Még kábelen sem tudom azt meglépni
Ha a hozzászólással a kábelesre akarnál rábeszélni, akkor azt továbbra sem szeretném az autóban, jó ez a wireless, csak megfelelően erős mágnesest kell találnom.
kösziEmlékszem, mikor meglátogattam a vidéken élő nagymamámat, azt mondta: "fiam, egy napon még emberek fogják pazarolni az idejüket arra, hogy elolvassák amit írsz"
-
-
Márton
nagyúr
Kicsit off:
mágneses QI töltőt használ valaki a verdában?Sajnos az enyém elromlott, nem ad életjelet, ezért újat keresnék.
De a mostaniak mind inkább iphone-hoz vannak, magsafe technikával, ami pontosan nem tudom mit jelent, de ezek a cuccok már nem fogják meg a telómat az autóban.
Bal oldali a régi, jobb oldali az új, megy is vissza. Nézzétek csak!Miért? Másfajta gyűrűvel is próbáltam, direkt magsafe gyűrűvel, de az is igen gyengén tartja a Samu S6-om, ha beteszem a teló és egy vékony, átlátszó szilikon tok közé.
Tudtok ajánlani olyan QI töltőt, ami bevált és jó erős a mágnese?
Lehetőleg 10e alattEmlékszem, mikor meglátogattam a vidéken élő nagymamámat, azt mondta: "fiam, egy napon még emberek fogják pazarolni az idejüket arra, hogy elolvassák amit írsz"
-
fant0mi
őstag
válasz the radish #18370 üzenetére
Ez ilyen. Automatikusan akkor kapcsol be, ha nincs töltés alatt és x % alatt van az akku.
-
the radish
senior tag
Az akkumulátor kímélő automatikus bekapcsolása nálam nem működik. Minden úton aktiválnom kell a "bekapcsolás erre az útra" opciót, hogy elsötétüljön a képernyő.
Ez általános, vagy csak nálam ilyen?[ Szerkesztve ]
-
Rick4
félisten
válasz Vigneau #18366 üzenetére
Ha nem is hangvezérlés, de az androidos autórádiómon gyönyörűen meg a gépelőszoftver jobb felső sarkában a mikrofonos ikonra kattintva a beszédbevitel, minden szöveget ért a bemondott cím alapján 99% biztonsággal.
-
Vigneau
félisten
válasz Winner_hun #18367 üzenetére
Csak az volt a fura, hogy a Waze a súgójában azonban magyarul írva adta meg, mit is mondjak neki. No sebaj, mindig tanul valamit az ember.
-
Vigneau
félisten
válasz pube111 #17443 üzenetére
A hangvezérlés kérdése engem a napokban kezdett el foglalkoztatni - későn érő típus vagyok...
Amire ma rájöttem, az alábbi. De valószínűleg ezt már más is tudja, de nekem apró sikerélmény. Magyarul még nem jött össze, csak angolul. Fonetikusan kiírva nálam ez sikerült:
Héjgogöl (vagy héjgugöl, így egyben - attól függően, kinek milyen a tájszólása), majd pici szünetekkel ripor (nincs "T") dzsem.
Természetesen figyelni kell a megfelelő hangerőre beszéd közben.
-
Faby
senior tag
Sziasztok, térképkorrekciót szeretnék kérni.
4-es főút, Hajdúhadház mellett, eddig 60-as tábla volt a kereszteződés utáni szakaszon is, majd feloldó tábla szűntette meg, mindkét irányból.
Most levették a kereszteződés utáni 60-as táblát, így a kereszteződés feloldja a korlátozást. A pirossal jelzett szakaszokról van szó, irány helyesen. Itt már 90 a határ.
Waze még nem tudja, sokan meg megszokásból tartják a 60-at, holott nem kellene. Tény, itt majdnem mindig mérnek.
Kérném javítani, ha valaki tudná.
A barátok azok, akik jól ismernek és mégis szeretnek Téged!
-
net91
senior tag
M2-es Budapest-Vác útvonal.
Korábban 110 tábla volt kitéve, amelyet 100-ra cseréltek.
Úgy emlékszem, hogy legutóbb, amikor arra jártam a Waze még mindig a 110 táblát jelzett.Az élet egy rövid utazás, éld meg. Emlékeket gyűjts, ne anyagiakat.
-
plömplöm
őstag
hamár, ez a waze térképen mintha nem egyirányú, hanem lezárt útszakasz lenne...
All systems gone! Prepare for downcount! 5....4....3....1! Off blast!
-
veterán
-
j.bravo
addikt
-
j.bravo
addikt
Üdv!
Hol lehet jelezni, ha egy utca egy szakasza egyirányú lett? (eddig kétirányú volt - mondjuk sok éve meg szintén egyirányú).
Weben bejelentkezve (most először tettem ilyet) nem enged utcaszakaszt szerkeszteni, ahhoz level 3-nak kéne lennem.Tegnap még kétirányú volt, ma reggelre kikerült a két végére a megf. tábla (figyelem, forg, rend. vált. nem), a közteresek kint álltak készenlétben.
Miiinden lehetséges. Meg az ellenkezője is.
-
Oldman2
veterán
válasz WhiteWalker #18348 üzenetére
Pfff... mekkora luzer vagyok.
-
Oldman2
veterán
A Mentett/Kedvenc helyek sorrendje tényleg nem átrendezhető, vagy csak én vagyok figyelmetlen?
-
nincsnév007
őstag
Android autón nektek Is rossz? Összevissza ki-be zoomol, percenként elveszíti a GPS jelet.
-
whbear
senior tag
válasz zeon.hu #18341 üzenetére
Én is innen szedtem le. Ez a tükör működik bekapcsolt reklám blokkolóval is,. Annyira nem vagyok benne, hogy külön foglalkozzak a terjesztésével, gondoltam hátha érdekel valakit. De a projekt eredeti francia honlapjáról pont a megáról lehet letölteni ha jól emlékszem.
[ Szerkesztve ]
-
whbear
senior tag
MOD features:
Decensored Waze version with the following improvements compared to the official version:
- display of the exact location of fixed or mobile speed cameras.
- enlarged speed limit sign for more readability
- Radar sound alert whatever the speed (only in case of speeding with the official version)
- personalized card skin with black background to save battery and improve readability
- Choice of new voices compared to the official version
- Vanessa (unmodified),
- Morgan (Cars voice is pretty cool), if you prefer Morgan's real voice, delete the folder in waze / sound / french
- Svenska (French voice, sound boosted),
- Srpski (star wars voice the 1st voice after the English voices).
- transparent gray signal button (instead of a solid orange circle in the official version) for more map readability and to avoid the "burn" effect on the AMOLED screen
- possibility to report bad or no limitation by clicking on the speedometer then choose "report" (option absent in official version)
- announcement distance of the modified controls compared to the official version:
- highway at 1500 m
- Fast lanes at 1200 m
- Roads at 1000 mNB; distance configurable in the "Preferences" file by adjusting these 2 lines:
Alerts.Alert Distanc_: 1000
Alerts.Police Alert Distac_: 1000Speed camera warnings have been officially banned in France since January 2012, their use is punishable by a fine of 1,500 euros and a withdrawal of 6 points on the driving license.
By installing this version, you remain responsible for its use.
Namely in France according to the law still in force to this day: The police do not have the right to search your smartphone.[ Szerkesztve ]
-
whbear
senior tag
Ma a jelentés gomb átváltozott egy sárga háromszöggé egy felkiáltójellel a közepén. Ezer éves account, 20.000 pont körül, tehát nem új. Párszor fel le telepítettem a Wazet, ennyi volt az előzmény. Valakinek van valami ötlete, miért lehet ez?
-
Rick4
félisten
válasz woodworm #18331 üzenetére
Nyilván, ezért is írtam, hogy minden bizonnyal a tervezéssel van baj, és amúgy lehet arra menni. Nálunk is volt ilyen, mikor az M7-est a balatonkeresztúri pihenőnél elkezdték felújítani, simán fel lehetett hajtani, viszont a progam mégis azt mondta, menjek Balatonfenyves felé, és ott hajtsak fel. Arra 3 kmrel rövidebb az út, azonos az idő, de kb 12 km-t nem pályán mész. Ilyenkor bizonytalanodhat el, hogy melyik a jobb, de érdekes, hogy mióta vége a felújításnak, ismét a hosszabb , de több pályát tartalmazó úton akar vinni. Néha nem érteni, miért erre, vagy miért arra vinne.
-
woodworm
veterán
Ehhez két baleset kellene és lezárva lenni a lajosmizsei és a lakiteleki csomópontnak is.
De megnéztem, ugyanúgy tervezi jelenleg is. Ha átküldöm a telefonra és kiválasztom az M44-M5 útvonalat, akkor pedig a lakiteleki csomópontnál visszavisz a tiszakürtihez és ott hajt ki a régi 44-esre. Az M5-re felhajtás viszont jó, Lajosmizsére tervezi.A lakiteleki csomópontnál van korlátozás, de az az új szakaszra való felhajtásra vonatkozik, Lakitelek felé és onnan az M44 felé szabad a közlekedés.
-
Rick4
félisten
válasz woodworm #18327 üzenetére
Ez mondjuk megtörténhet akkor, ha a jónak gondolt szakaszon balesetet jelentenek, de ha ma megnézed újra, és ugyanúgy csinálja, az már minden bizonnyal programhiba..
-
woodworm
veterán
válasz bociusz #18323 üzenetére
Kipróbáltam, de vannak anomáliák így is. Mezőberény-Budapest útvonalon lehoz az M44-ről Tiszakürtnél, amikor mehetne Lakitelekig, és felvisz az M5-re Kecskemét északnál, noha a Pest megyei csak Lajozsmizsétől lenne érvényes.
Mondjuk az applikációt sem éreztem a helyzet magaslatán, emiatt kellett Jász-Nagykun-Szolnok megyeit vennem. -
Rick4
félisten
válasz bociusz #18325 üzenetére
Valaki, lehet te írhattad ezt pár hete, csak akkor eszembe se jutott volna, miért is kellene nekem a gépen tervezni, de most nem én ülök a kocsiban..
Köszi, elmentem.
-
bociusz
aktív tag
Mentsd el ezt a linket könyvjelzőként.
-
Rick4
félisten
Sziasztok!
waze élő térkép nem képes a pályamatricák használatára, és még egy kapcsoló sincs, hogy fizetős vagy nem fizetős út? Appban jó, ott be van jelölve fixen a marica, hiszen mindig éveset veszünk, bejelentkezés után a rendszer nem látja az összefüggéseket...
Csak tudnám, akkor minek lehet megnézni bármit, meg a bazinagy gomb, hogy elmentse előre az appba dolgokat?49" monitor, nas, nvme ssd ház eladó: https://hardverapro.hu/aprok/hirdeto/rick4/keres.php?usrid=87025
-
nincsnév007
őstag
válasz HettMann47 #18320 üzenetére
Városon belül le tervezte az útvonalakat internet nélkül.
-
zeon.hu
nagyúr
válasz nincsnév007 #18316 üzenetére
Ha otthon/akárhol wifin megtervezed az utat, akkor legalább lesz némi forgalmi infód is, persze frissülni nem fog.
#?*@&!
-
nincsnév007
őstag
válasz nincsnév007 #18316 üzenetére
Egy két előzményt tud internet nélkül
-
nincsnév007
őstag
Waze tud működni mobilinternet nélkül is?
-
-
-
Rick4
félisten
válasz Chris0321 #18308 üzenetére
Bekapcsolsz valami jó zenét, beszélgetsz az utastársaddal, élvezed a napsütést, és gurulsz mögötte szépen, azt a 10 perc késést meg nagy duzzogva bevállallod.
Anno sok sok éve, még a 2000-es évek elején jártam Mezőtúrról a ferihegyi reptérre, akkoriban még csak épült a mezőtúri syngenta telephely, én hordtam le- fel a svédeket, amerikaiakat, norvégokat, akik jöttek- mentek a cég érdekében.
Akkor még M4 nem volt, de az M3 is csak Füzesabonyig, és még jó drága is volt, szóval akinek kelet és nyugat között volt dolga, szállítani valója, az mind a 4-esen ment, nekem ne mondd el, milyen beragadni 15-20 km-re egy kamion mögé..Debilon: Épp ezért mondtam, a megfelelő követési távolság elég arra, hogy ő durván fékezzhessen, de neked mégse legyen ebből bajod, a lóerőkülönbség meg elég lesz, hogy ilyenkor megelőzd, mert nyilván nem 300 lóerős autós fog 70-re fékezni ilyen helyen. Ha mégse sikerül azonnal, max 30 másodpercet vesztesz egy ilyen szituációval, azaz sok nem múlik rajta.
Nekem 1996 óta van jogosítványom, megszámlálhatatlan km-t vezettem azóta, nem sok nap volt, hogy nem ültem autóban, többször bejártam európát, keletről nyugatra, északról délre, kompotzam át Angliába, lementem Görögország legvégére is, volt, hogy 1600km-t mentem 24 óra alatt alvás nélkül, több határt átlépve, volt, hogy 33 órát vezettem egyfolytában alvás nélkül egy autószállító trélerrel, volt, hogy 5 határátlépésem volt, azaz 6 országban jártam 24 óra alatt, voltak évek, hogy heti 1500-2000km-t kellett mennem, voltak napok, hogy egyetlen nap alatt bejártam itthon az országot, 1100-1200km-es túrákkal, volt, hogy ki lennett mennem Lengyelországba, 10-kor indulás itthonról, pénzváltás Pesten, éjfélre kiérkezés, 1000km oda, 4 óra alvás, reggel megkaptam amiért mentem és indultam visszafelé, csak épp akkor Kass és Miskolc felé, majd még egy kis debreceni kör, és már jöttem is a Balaton nyugati csücskéhez.
Nem tudom mennyi km volt ezidáig, lényege sincs, sok, és egyetlenegy baleset se volt soha, büntenti se szoktak, de még megállítani sem, nagyon közel vagyok a szabályos közlekedéshez, picit felülről érintem a segességhatárt, és nincs gond.
Mindig mindenhova sikerült odaérnem időre, egyetlen titkom volt, megnéztem előtte térképen, mit mond, mennyi lesz az út, és 15 perccel előtte indultam.[ Szerkesztve ]
-
simico
aktív tag
Szerintem az ezer méterenkénti köd jelentést semmi sem űbereli. Pláne amikor az egész megyében vagy országban mindenhol köd van, szóval senkinek sem meglepetés a köd, de azért a majom telenyomja az egész útvonalat köd jelentésekkel...
-
Debilon
addikt
Nem az a baj hogy lassít, hanem hogy rohadt módon lelassít 😐
Akkor is volt ilyen, kényelmes 100 körüli tempó hirtelen 70 környéke lett miatta (mondjuk azt sem értem meg sosem, hogyha mérnek is, akkor mi értelme a megengedett mínusz 20-30ra lassítani azonnal)
Suzuki DL650 || life is shit || steam: Debilon || Realme GT Master Edition
-
Rick4
félisten
válasz Chris0321 #18306 üzenetére
Oké, de kinek származott baja abból, ha a megengedett max segesség alá csökkentette a sebességét?
Én nem lakok forglamas környken, de egy nagyobb városban, ott, ahol folyamatosan mennek az autók, eleve nem tudsz fix 50-ne közlekedni, a szökségesnél nagyon követési távolságot tartva esélyes egyedül, hogy nem kell lassítanod a kanyarodók miatt minden sarkon, szóval ezen már semmit se ront a bejelölt matricás kocsi.
Persze ha valakinem a fenekében közlekedsz, és ő lassít, nyilván neked is kell, az más tészta.
[ Szerkesztve ]
-
baloo79
tag
"ma is volt aki az útdíjas autóra nyomott egy sebességmérést "
Igen, ez is rendszeres, sajnos.
(Sorry, válasz lett volna.)
[ Szerkesztve ]
Új hozzászólás Aktív témák
- GAMER PC : i5-7400 / 16GB / GTX1050Ti / 120GB / 1000GB
- GAMER PC : i5-12400F / 64GB / RTX3070 / 2000GB
- MSI RX 6600 MECH 2X 8G eladó
- Új MSI 14 Cyborg FHD+ IPS 144Hz i7-13620H 10mag 16GB 512GB SSD Nvidia RTX 4060 8GB Win11 Garancia
- Új Lenovo 15 LOQ FHD IPS 144Hz G-Sync Ryzen7 7435HS 16GB 1TB SSD Nvidia RTX 4060 8GB Win11 Garancia
Állásajánlatok
Cég: Axon Labs Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest