Új hozzászólás Aktív témák

  • Szili17

    aktív tag

    válasz cdfrank #13525 üzenetére

    Helló!
    A "" rész arra vonatkozott, hogy amennyiben nincs pontosan leírva a probléma, hanem "nem jó" szinten akkor azzal nem lehet mit kezdeni.
    Az az egységes álláspont, hogy igyekszünk lekövetni a változásokat. Az én személyes álláspontom meg az, hogy nem gányolok ott, ahol aztán ottmaradhat az átszerkesztgetett ideiglenes akármi.
    Nem hiszem hogy könnyen feldolgozható módon megadják bárhol hogy az előre bejelentett felújítás mentén milyen szakaszon milyen sebességkorlátok lesznek kint. Ha már ugye ez a sérelmezett dolog.
    Ahol eddig találkoztál vele, ott valószínűleg járt valaki aki megcsinálta és jár is és figyeli vagy valaki pontosan bejelentette a határokat (mondjuk aki a jobb egyen ül és van ideje nyomkodni meg beírni a korlátokat, hogy később tudjuk melyik mit jelent).
    Ha te jársz arra és végignyomkodod hogy hol mi van, akkor megcsinálom én is szívesen. :)

    Az ÉVI-re meg ugye semmi hatással nincs, ezért voltam kicsit elutasító az első körben, mert ami miatt szeretnéd ahhoz nincs köze. Hozzá kell igazodnia a felújításhoz az áthaladási időknek.

    Ami ennél fontosabb, hogy ahogy most látom valaki jelentette, hogy van ahol átterelés van és ha Győr felé menet átmész a "túloldalra" akkor nem tudsz lehajtani xy lehajtónál. Na ez jobban fáj, de ezt se tudom megcsinálni vakon, amíg nem tudjuk hogy hol kezdődik az átterelés és hol van vége. Érted a problémát. Ezt se gondolom hogy leírják a bárhol.

    "Facts are stubborn things; and whatever may be our wishes, our inclinations, or the dictates of our passions, they cannot alter the state of facts and evidence."

Új hozzászólás Aktív témák