Új hozzászólás Aktív témák

  • parandroid

    nagyúr

    LOGOUT blog

    válasz parandroid #4658 üzenetére

    Nos, elmentünk e-bike-ot nézni, párom kipróbálta, amit lehetett, sikerült a city bike kategóriáról, meg a noname gyártókról lebeszélni (annnnyira könnyű egy nőt egy szép színnel bevinni a bozótosba... :U), pár modell fennakadt a szűrőn, kérhetnék egy rövid fikázást, hogy melyik miért szar? :DDD

    Cube Nuride Hybrid Pro 625 Allroad
    Deore, Suntour (ehh), 4gen Bosch motor, szín: elfogadható.

    Focus Planet2 5.9 - 625 Wh - 2021
    Acera-Alivio, Suntour (de valami még gagyibb, ha jól látom), 3gen Bosch, szín: szép Nem is értem ezt a modellt, elvileg mindenben rosszabb, mint a Cube, de vagy 10%kal drágább.

    Haibike Trekking 7 - 630 Wh - 2021
    Deore, Suntour, Yamaha középmotor, szín, forma: szép. Na, ez a Yamaha kilóg a sorból, ez milyen a Boschokhoz képest? Egyáltalán érdemes ezzel foglalkozni?

    +1
    Orbea Vibe MID H30 EQ - 248 Wh - 2021
    Sajna Orbea egy darab sem volt, csak online rendelhető náluk, így kipróbálni nem tudtuk. Deore, merev villa (yay!), hátsó motor (?), 248-as akku, cserébe gondolom könnyebb, de mindenképpen elegánsabb. Szín, forma: szép. Ez a hátsó motor teljesen új versenyző, kipróbálni sem tudtuk, meg fogalmam sincs, hogy hogyan működik a többihez képest. :F

    +2
    Canyon Pathlite:ON 5
    A sötét ló, ugye csak a Canyontól rendelhető közvetlenül, de elvileg ők is benne vannak a Jobrad programban. Deore, Suntour villa (valami jobbfajta legalább), Gen4 Bosch. Árban talán a legjobb, szín rendben van, forma kicsit MTB-s, de még szerethető.

    A fék az összes esetben ugyanaz a Shimano MT200, szerintem bőven elég lesz, nem száguldozásra kell. A fentiek közül van olyan, amit kizárnátok, vagy ami valami általam nem ismert szempont szerint kiemelkedik a mezőnyből?

    Előre is köszi,

    p

    I talked to that computer at great length and explained my view of the Universe to it and then... it commited suicide.

Új hozzászólás Aktív témák