-
IT café
Olcsó/akciós holmik Kínából, külföldről. Nem csak eBay-es forrásból. Belföldi kihagyhatatlan akciók, ajánlások a BestBuy topikokhoz tartoznak.
Cél az akciós/olcsó kínai beszerzésű "bármi" megosztása egymás közt, ezzel segítve a többieket tapasztalattal, ajánlásokkal.
Nem cél a bekötési, szerelési, érintésvédelmi, villanyászati szakkör mélyreható tanulmányozása, erre megvan a megfelelő specifikus topik.
Boltok, fizetés, szállítás, nyomkövetés, vámolás, reklamáció témakörökkel kapcsolatban olvasnivaló.
Kérünk mindenkit, hogy a reflinkek (ÁSZF III/11/17) megosztását mellőzzük a topikban (rövid link is reflink ha kinyílik, pl.: http://gearb.es/XXXXX). Saját, hozzászólás írójához köthető reflinkes blog/teszt/fb oldal is törlődni fog. Bónusz visszatérítős oldalak szintén. Ha egy mód van rá, a termékre mutató linkek a .html után ne tartalmazzanak mást (?wid= maradhat, az a raktárat jelenti), főleg nem ezt: ?lkid=
Legyetek kedvesek pénznemet írni a hozzászólásokba, nem mindegy, hogy pl. EUR, HUF vagy USD.
Új hozzászólás Aktív témák
-
qfm
őstag
Sziasztok!
Szükségem lenne két darab 14500 -as akkura zseblámpákhoz. Milyen típust szabad ezekből venni? És mi a legolcsóbb töltő hozzájuk amivel már tölteni lehet, de még nem kell félni egy lakástűztől? Látom banggood is akcióz töltőt meg akkut is, de fogalmam sincs, máshol mennyiért vannak, és milyet szabad nézni. (Jelenleg egy egyszerű egyszínű kék van benne, 14500 és 3.7v feliratokkal. De ez nem az enyém)
Köszönöm
[ Szerkesztve ]
-
qfm
őstag
Venni akarnék valamit snapupon, mert tesztelni szeretném. Viszont egyik tételre sincs igazán szükségem ami jön. Mi éri meg legjobban, amit el is lehet adni? A BlitzWolf töltőt (BlitzWolf™ 9.6A 48W 4 Port USB Car Charger) nézegetem, sokat emlegettétek itt őket. Az mennyire éri meg? Lenne rá kereslet, ha végül tényleg eladom? (persze csak ha megnyerem)
[ Szerkesztve ]
-
qfm
őstag
Na pont emiatt akartam tesztelni.. Megint kidobott a paypal, pedig 1 perccel előtte léptem be. Nem tudja valaki mi alapján dől el, hogy kidob e? Délelőtt még jó volt úgy is, hogy 10 perccel előtte léptem be..
-
qfm
őstag
Banggood-ék október 26 óta hoznak nekem 3 xiaomi led lámpát. Vajon megérkezik még, vagy illene nekik szólni, hogy valamit kezdjenek magukkal?
Van 3 ebay-es rendelésem is, amik október 28 óta lógnak a levegőben, szóval nem tudom, hogy tényleg ekkora késések vannak e. Érdekes mód a trackinges töltőm megjött 2 hét alatt.
[ Szerkesztve ]
-
qfm
őstag
Szeretnék egy digitális órát venni, ami erősen világít, hogy nappal is le lehessen olvasni, és elég nagy számokkal dolgozik, hogy 3-4 méterről is jól látható legyen. Nem vett esetleg itt valaki hasonlót, amit szívesen ajánlana?
[ Szerkesztve ]
-
qfm
őstag
Sziasztok!
Lenne egy kérdésem ebay terén. Rendelni szeretnék valakinek ebből a termékből. 3 különböző színben. A posta 3 termék esetén olcsóbb lenne, mintha egyessével veszem meg. A kérdés, hogyan tudom megvenni egyszerre a 3 tételt, hogy a postát egyszer vonja le? Nincs, csak buy it now gomb.
-
qfm
őstag
válasz XP NINJA #36509 üzenetére
Én nem tudom hol árulnak ilyesmiket 90-es méretben ahol raktáron is van. Kínaiaknál próbáltam keresni az áhított színből 90-esbe, de 30 Ft eltérés volt a németekhez képest. Akkor már inkább a németek. Kínaiaknál is a nagyobb méretek, és a kevésbé kedvelt színek voltak olcsóak (némelyik pedig kifejezetten éreztette hogy kínai). Debrecenben, ha tud valaki olyan boltot ahol neon sárgát lehet találni (nem a kínai féle zöldet), lapos kialakítású, és árulják 90-es méretben is, akkor az privátban is érdekelne
Garage Store-t néztük, hogy pont akciós is, de 130-as méretben. Az pedig nagy.
A válaszod pedig köszönöm.
[ Szerkesztve ]
-
qfm
őstag
Nekem is trackinggel van problémám. Még decemberbe rendeltem, trackinget kértem (banggood), kaptam is számot: RE579028355SE, de azóta se tudok róla semmit, magyar posta nem látja. Tényleg ennyit ülnének rajta, vagy nem valós?
-
qfm
őstag
Szintén csiga svéd posta, de végre előrelépés:
2016.01.13
01:43
Küldemény információ:
Belföldi feldolgozásra továbbítva – Forwarded for domestic sortingMár itt jár. Akkor vajon holnap kihozzák?
-
qfm
őstag
2016.01.14
09:39 Debrecen 2 posta
Küldemény információ:
Kézbesítés regisztrálva / Delivery registeredEz azt jelenti, hogy tegnap sikeresen kézbesítették? Mert ha igen, az idióta házmester átvette megint és baszott szólni. Vagy a postás nyúlta le. De akkor utána járok.
-
qfm
őstag
válasz Real_Necro #39165 üzenetére
Felhívtam a postát, mondtam hogy nézze már meg mégis ki vette át, mert tőlünk senki, másnak meg nem adhatná oda, mégis rendszeresen megteszi.. Azt mondta visszahívnak.
-
qfm
őstag
Ebay-en az imént nyertem egy aukciót. De nem tudom hol kell kifizetni. Érdekes módon a vesztes aukciókról egyből jött email is, itt viszont csak a termék lapon látom, hogy én nyertem. Tud valaki segíteni?
Közben megjött az email, csak késett vagy 10 percet. Hiába kerestem eddig.
[ Szerkesztve ]
-
qfm
őstag
Sziasztok!
Egy Xiaomi Mi Air Purifier 2-t keresek éppen. [link] ettől tudtok valami jobb ajánlatot? Csak a CN adapteres verzió akciós, és az is drágább mint a banggood. Az viszont sajnos nem EU raktárban van, így a végére drágább lenne. Látott valaki valami jó vételt belőle, vagy kupont/bármit?
Köszönöm
-
qfm
őstag
Szeretnék egy ilyet venni, de a szokásos kínai trükköt csinálják, hogy RANDOM color-t küldenek (amiből persze kék lesz, ami ronda, de minek is gyártják, ha senkinek nem kell?). Nem látott valaki ilyet az "arany" színben valahol? Ebay-en 1.5x-es árat kérnek az arany színért, és Alin is drágábban láttam. A live chatben a kínai nem volt túl segítőkész. Értsem meg nekik.
[ Szerkesztve ]
-
qfm
őstag
Original Xiaomi Mijia Aqara Smart IP Camera - ehhez tud valaki most kupont?
Lemaradtam róla 28$-ért 2 hete, annyit megért volna.
-
qfm
őstag
Gondolkozok egy 51.66$-os rendelésen joybuy-ról. Az mostani árfolyamon 43.72€ a google szerint. Az még a 45€ határ alatt van. Honnan lehet tudni milyen árfolyamon fogják váltani? Mert nagyon nem mindegy a 27%.
(#124531) Savageboy
Köszönöm, akkor tárgytalan a dolog. Valóban elnéztem.
[ Szerkesztve ]
-
qfm
őstag
Én is rájöttem, hogy többször használható fel a kód, de direkt nem rendeltem be a fél boltot, hogy ne szívassam meg a többieket és magamat sem. Úgy látom mindegy lett volna, mert vagy mindenkiét törlik, vagy a pofátlanok fognak sokat nyerni rajta.
-
qfm
őstag
Mi band 2 és 3 van most valahol jó akcióban? Az alis akciót láttam linkelve, de oda nem vagyok regisztrálva és a paypal hiány miatt nem is akarok vele kínlódni, a gearbestes kupon pedig lejárt ami utoljára volt.
-
qfm
őstag
Valaki nem tud valami kupont vagy bármit lightinthebox-hoz? Rendelnék 2db 20000mAh-es xiaomi powerbankot, de a nagyon drága posta miatt (27.98-as árra 14.76 postát számolnak) 43.73$ lenne a végösszeg. Az már pont az az összeg, ahol veszélyes, hogy fizetni kell érte, mert túllépi a kérelem határát is. Ha csak 1.5-2$-t tudnék belőle csökkenteni, már nyugodtan rendelném meg.
Mielőtt kérdés lenne, azért nem külön akarom rendelni, mert úgy még drágább a posta egy termékre vetítve.
[ Szerkesztve ]
-
qfm
őstag
Rendeltem egy kamerát ebayről, a tracking szerint 3-án elhagyta Hollandiát, 5-én beért Magyarországra, azóta meg mély hallgatás. Szerintetek mikorra várható, hogy valaki végre odébb rúgja? Nagyon unalmas, hogy 2 nap alatt Magyarba érő csomagot, több mint 7 napig fognak. Kínai csomagnál már megszoktam, de itt kicsit felháborító.
Utolsó bejegyzések:
2018.10.05. | 20:20 Bejövő küldemény átvétele a kicserélőben
Nemzetközi Posta Kicserélő Központ2018.10.05. | 22:20 Célországban feldolgozva / Processed in the destination country
Budapest 1005[ Szerkesztve ]
-
qfm
őstag
válasz Savageboy #135472 üzenetére
Nálad akkor 8 nap volt.. Szóval van remény, hogy jövőhéten valaki dolgozik is náluk, és végre eljut hozzám.
Más:
Aki rendelt a sajt darálóból, megreklamálta már valahogy, hogy a fém szemcsék belekerülése nem kifejezetten rendeltetésszerű? Még nem jeleztem nekik, hogy ez így nem jó, de túl drága volt ahhoz, hogy szó nélkül maradjon. Kíváncsi vagyok kinek mit szóltak hozzá. -
qfm
őstag
Tegnap írtam be, hogy a csomagomról ez volt az utolsó bejegyzés a posta oldalán:
2018.10.05. | 22:20 Célországban feldolgozva / Processed in the destination country
Budapest 1005És azóta semmi információ nem volt róla. Mára már azt írja a posta nyomkövető oldala, hogy: "A megadott küldeményre vonatkozóan a rendszer sajnos nem talált adatot." Kezdjek aggódni? Ellopták? Mi lett vele? A 17track még ugyanazt hozza, amit tegnap is.
-
qfm
őstag
Valaki megtudja mondani sportsdirect-nél a kiírt árakra+postára jön-e még valami plusz költség? Van valami összeghatár, amit tartani kell, vagy semmilyen vám/áfa semmi nem jöhet rá pluszba? (esetleg már az ott megadott árak tartalmazzák)
Lehet hülye kérdés, de nem akarok meglepetéseket.
-
qfm
őstag
válasz Black&White #139131 üzenetére
This coupon can only be used 30 times.
-
qfm
őstag
courtesytrading/sinceritytrading - től még mindig ajánlott microsd-ket venni? Eredetit küld, minden rendben vele? Rég vásároltam nála utoljára.
Új hozzászólás Aktív témák
Adni, venni, hirdetni tilos a topikban.
- EA Sports WRC '23
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Redmi Note 13 Pro+ - a fejlődés íve
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Xbox Series X|S
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Diablo IV
- Vigneau interaktív lokálblogja
- NVIDIA GeForce RTX 4080 /4080S / 4090 (AD103 / 102)
- Milyen videókártyát?
- További aktív témák...
- Corsair HS80 RGB Wireless --- GARANCIÁLIS 26.01.21-ig ---
- Lenovo Legion Pro 5 (AMD R7 7745HX, RTX 4070 8GB 140W, 16GB DDR5, 1TB M.2 4.0, 16" 2560x1600 240Hz)
- Samsung Galaxy Tab S10+ 5G X826 256GB tablet új BONTATLAN 3év garancia
- Bomba ár! Acer Travelmate P449 - i7-7GEN I 16GB I 512SSD I 14" FHD I Cam I W10 I Garancia!
- Hálózatfüggetlen Apple Iphone 16 plus 128GB eladó számlával+garanciával!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest