-
IT café
Olcsó/akciós holmik Kínából, külföldről. Nem csak eBay-es forrásból. Belföldi kihagyhatatlan akciók, ajánlások a BestBuy topikokhoz tartoznak.
Cél az akciós/olcsó kínai beszerzésű "bármi" megosztása egymás közt, ezzel segítve a többieket tapasztalattal, ajánlásokkal.
Nem cél a bekötési, szerelési, érintésvédelmi, villanyászati szakkör mélyreható tanulmányozása, erre megvan a megfelelő specifikus topik.
Boltok, fizetés, szállítás, nyomkövetés, vámolás, reklamáció témakörökkel kapcsolatban olvasnivaló.
Kérünk mindenkit, hogy a reflinkek (ÁSZF III/11/17) megosztását mellőzzük a topikban (rövid link is reflink ha kinyílik, pl.: http://gearb.es/XXXXX). Saját, hozzászólás írójához köthető reflinkes blog/teszt/fb oldal is törlődni fog. Bónusz visszatérítős oldalak szintén. Ha egy mód van rá, a termékre mutató linkek a .html után ne tartalmazzanak mást (?wid= maradhat, az a raktárat jelenti), főleg nem ezt: ?lkid=
Legyetek kedvesek pénznemet írni a hozzászólásokba, nem mindegy, hogy pl. EUR, HUF vagy USD.
Új hozzászólás Aktív témák
-
jfkennedy
csendes tag
válasz Mad_Wolf #1338 üzenetére
Kössz az infót.
Közben pár dolog amit én rendeltem:
Mini HI-FI erősítő: Elég korrekten szól, bár bekapcsolásnál van egy kis interferencia vagy gerjedés vagy mit tudom én mi, a lényeg, hogy megtolja a mély-közepet kifelé rendesen. De utána szépen szól. Ja és mivel táp nem jár hozzá azt külön be kell szerezni. Érdemes a 2A-t megvenni, mert alatta elég furcsa dolgokat csinál.
Karóra: ez mondjuk még nem ért ide, mert elhányták a ferdeszeműek, de tavaly óta használok egy pont ugyan ilyet és abszolút korrekt darab. A "TIME" felirat felett van még egy "DIESEL" szöveg is, szal akár márkásnak is mondhatjuk 1,5 év alatt egyedül a szíj az ami kicsit kopottas.
Csapó: ajándéknak szántuk, poénnak sztem tök jó, igaz kisebb, mint az eredeti. -
Earl_Muttley
őstag
válasz Mad_Wolf #1674 üzenetére
Levelezek velük:
Dear hkiron-shop,
Hello.
I bought earphones from you.
It isn't arrived yet, but I saw something in the product pics, what I didn't like.
There isn't any AWEI logo on the earphones.
Are they on my product? Is it original?Thanks...
Válasz:
Dear .... !
Sorry, it is too late to notify us.
We have already shipped the parcel out.Shipped by: China post (airmail, postal service)
There is no tracking number.
Estimated arrival time: 15-35 daysWe have a suggestion for this problem:
When postman send you the package, you refuse to sign it, then item will be returned to the seller.
After we receive it, we will refund you the money or send you right item.Or your better solution?
Best regards,
SannaMost rákérdezek hogy 100% eredeti-e... Ha nem, akkor kicsit eldumálgatok "kedvesebben"...
Kiszámoltam, hogy életem nyolc évéből kilenc és felet töltöttem apa háborús történeteinek hallgatásával - Louie élete
-
fraba
aktív tag
válasz Mad_Wolf #1729 üzenetére
köszönöm, hogy írtál.
abban a reményben vetettem fel ezt a mikrofonos awei fülest, hogy itt valaki már esetleg vett olyat, és be tud róla számolni. szóval jó lenne tudni egy pontos típust, ami jó lehet, mert így a bőség zavarában nem tud az ember választani...
ahol/amit olvasgattál ezekről a fülesekről, azt el tudnád linkelni? gondolom valami teszt lehet(ett). -
fraba
aktív tag
válasz Mad_Wolf #1765 üzenetére
(#1765) Mad_Wolf
Köszönöm a tippeket! Be is ruháztam egy AWEI ES900I-re, 2309 magyar királyi pengőért. Sok helyen ódákat zengtek róla, szóval nagyon kíváncsi leszek, valójában mit is tud. Majd egy kis szösszenetet azért én is írok róla, ha csak el nem felejtem... De remélem, ez is az ajánlott kategória lesz
(#1796) -secret-
Én is gondolkodtam ezen, hisz' egy órával akartam meglepni magam karácsonyra. A Casio Edifice termékcsaláddal szemeztem, ki is néztem egyet, aminek az ára az itthonihoz képest kb. 60%-a volt. Csak nem mertem megvenni, mert egyrészt HK-ból (tán hamisítvány..?! ) jött volna, másrészt a garancia... Tudom, hogy az óráknak nagyon kevés százaléka hibásodik meg, de az ördög még sem alszik
Mit vettél amúgy végül, és honnan?
-
DJGABI
addikt
válasz Mad_Wolf #2609 üzenetére
a középsőt néztem én is (Kanen márkanév alatt is árulták [link], legalább ismerős a név, az in-ear fülesük jó volt), aztán inkább vettem helyben egy ilyet: [Genius HS-05A] erről legalább van tapasztalat, normálisan szól, nem kell rá heteket várni. Annyi a negatívum hogy huzamosabb használat után nyomja a fület, gondolom nagyobb kéne, dehát kis pénz kis foci...
[ Szerkesztve ]
<< "stabil, de mégse" >> << MX440 FTW! >>
-
xSide
őstag
válasz Mad_Wolf #4808 üzenetére
5in1 funkció, rá lehet kötni autós cuccra, ha van line in bemenete.
Jabees IS901 Bluetooth v3.0 Wireless Stereo Headset
Király cucc[ Szerkesztve ]
-
gergom91
tag
válasz Mad_Wolf #5036 üzenetére
Régebben vásároltam egy XML T6-os ledes lámpát, amiben pontosan ilyen módon van kialakítva a 3db AAA elemnek a helye, és járt hozzá egy műanyag cső, amibe elvileg a 18650-es elemet belerakva szintén használható.
Lenne ehhez egy kérdésem is: Tudna-e valaki olyan eladót vagy akár közvetlenül terméket linkelni, ahonnan ilyen 18650-es tölthető akksit tudnék venni? Lehetőleg értelmes minőségű legyen elfogadható áron.
Köszönöm -
fraba
aktív tag
-
fraba
aktív tag
válasz Mad_Wolf #15183 üzenetére
(#15183) Mad_Wolf
Köszönöm a képeket meg a reviewot. Magyarán abszolút ajánlott kategória?
(#15184) kmarci25
Én már vettem nem is egyet, mondanom sem kell, hogy az itthoni ár töredékéért, és mindegyik hibátlanul teszi a dolgát. Szóval csak nyugodtan!
to all
Rendeltem ilyet, igaz, banggodról, és angolföldről, de ugyanezt kapod, csak 600 Ft-ért drágábban, és 2 héttel hamarabb. A táp modul tüskéi hanyagul forrasztottak. Működéséről nem tudok beszámolni, még nem használtam. De maga a strippanel és a vezetékek hibátlanok!
Ez az NFC tag is megjött, hibátlanul működik!
A kulacs rekordgyorsasággal jött meg, el sem hittem, kb ha volt 5 munkanap...! Teszi a dolgát.
Magic candle is megérkezett. Még nem próbáltam ki, majd ezen a héten lesz esedékes a szülinapi torta.
Órák terén meg ezzel szemezek, csak a vékony csuklómon elég szarul nézne ki ez az óra. :/
Rendeltem még tinydealról Mi Band-et, egyszerűsített csomagolásban, 4500 Ft-ért. Meg is jött 11 munkanap alatt PostNL-el. Eredeti!
Aliexpressről képernyővédő üveg z1 compacthoz. Úgy gondoltam, ezt is kipróbáljuk. Nem találtam semmi infót róla sehol se, úgy hogy remélem, jó lesz. Másik versenyző ez lett volna [link]
Ajánlott mágneses töltőkábel. -
Jofi81
őstag
válasz Mad_Wolf #15271 üzenetére
Én Jetbeam HC20-at vettem, a JetbCM kóddal 27,99$, jár mellé egy 2400mAh-s 18650-es akku is. A mostani ebay-es olcsó fejlámpámról a memória funkció hiányzik nagyon, bekapcsoláskor mindig újra végig kellett pörgetni az üzemmódokat. Olyat meg nem szerettem volna, amin külön hátul van az elemtartó. Ez így eléggé jó áron van szerintem.
-
krisztianAMG
senior tag
válasz Mad_Wolf #19175 üzenetére
ARCTIC COOLING Charger PRO 4 Rev.2-t használok már közel fél éve. Itthon vettem, garanciával, minőségi és jobban is bízom ebben, mint a kínai töltőkben.
-
Outlander
addikt
válasz Mad_Wolf #27425 üzenetére
Kecskeméten valóban profik, valódi bőrből és szakértelemmel megcsinálják 15.000-ért + a váltógombot is.
Ezt az undorító büdös valamit felszenvedni.... hááát biztos tetszik / jójaz az is valakinek.
Work until You no longer have to Introduce Yourself.
-
havri1
félisten
válasz Mad_Wolf #27437 üzenetére
Felesleges, tök egyszerű a band, van topikja is.
Feltöltöd, ha a 3 led világít, kész. MiFit-et leszeded, angol nyelvű, párosítod, és beállítod.
Van magyar nyelven is, de az új (fehér ledes) verzióval az nem működik már.Band -et a powerbank-al nem fogod tudni tölteni.
[ Szerkesztve ]
havri
-
mirci18
addikt
válasz Mad_Wolf #27589 üzenetére
Csak mikor megkapod ne lepődj meg.
Én mikor megkaptam csak néztem hogy mi a túrót kaphattam ennyire becsomagolva szivacsba.Majd néztem hogy darabokra vágva ja csodaszivacs.
Nincs annál gonoszabb ember mint aki az előtt jó volt de egy másik gonosz őt is gonosszá tette.-BSTH
-
w.miki
veterán
válasz Mad_Wolf #61498 üzenetére
Milyen kocsiban használod? Hova tetted fel?
BT kihangosító, kocsiba[ Szerkesztve ]
Olcsó kütyük: http://tiny.cc/fbkutyu
-
tag
válasz Mad_Wolf #61498 üzenetére
Az FM-transzmittált zene sztereó? Volt esetleg gond a hangminőséggel attól függően, hogy hova és milyen pozícióba teszed a ketyerét? kössz Hülye kérdésnek tűnhetnek, de egyszer vettem itt helyben egy ilyen terméket egészen drágán, ráadásul az Plantronics volt, és minden baja volt, megbízhatatlan volt, mono, etc. Szerencsére visszavették.
-
Samus
addikt
Új hozzászólás Aktív témák
Adni, venni, hirdetni tilos a topikban.
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest