- Nagyon zavarja a brit hatóságot az Apple Safari böngészője
- Gazdasági parazitizmus: a franciák is perelik a Metát az AI-tréningezés miatt
- Triplázás jöhet: az Amazon és a Google szerint az atomenergia a jövő
- Beindultak a kínai startupok, a fejlesztőkért versenyez az OpenAI
- Indiaiak százait mentették ki a scamközpontokból
-
IT café
Olcsó/akciós holmik Kínából, külföldről. Nem csak eBay-es forrásból. Belföldi kihagyhatatlan akciók, ajánlások a BestBuy topikokhoz tartoznak.
Cél az akciós/olcsó kínai beszerzésű "bármi" megosztása egymás közt, ezzel segítve a többieket tapasztalattal, ajánlásokkal.
Nem cél a bekötési, szerelési, érintésvédelmi, villanyászati szakkör mélyreható tanulmányozása, erre megvan a megfelelő specifikus topik.
Boltok, fizetés, szállítás, nyomkövetés, vámolás, reklamáció témakörökkel kapcsolatban olvasnivaló.
Kérünk mindenkit, hogy a reflinkek (ÁSZF III/11/17) megosztását mellőzzük a topikban (rövid link is reflink ha kinyílik, pl.: http://gearb.es/XXXXX). Saját, hozzászólás írójához köthető reflinkes blog/teszt/fb oldal is törlődni fog. Bónusz visszatérítős oldalak szintén. Ha egy mód van rá, a termékre mutató linkek a .html után ne tartalmazzanak mást (?wid= maradhat, az a raktárat jelenti), főleg nem ezt: ?lkid=
Legyetek kedvesek pénznemet írni a hozzászólásokba, nem mindegy, hogy pl. EUR, HUF vagy USD.
Új hozzászólás Aktív témák
-
zolikaDB
veterán
válasz
Silent77 #188116 üzenetére
Már nincs jelentősége, nemde?
Nálam régen gáz volt, mert utána vietnámi maradt az oldal nyelve, volt is itt tutorial rá, hogy kell visszaállítani, németre belőni, utána angol stb.
De nekem Edge alatt egy ideje nincs gond, angol marad a vi-s link megnyitása után is.Srácok!
Péntek 22-től ali BF!
Kuponokról lehet már tudni?
*Silent77: jó, megnéztem az aláírásod -
Paxker315
addikt
válasz
Silent77 #187905 üzenetére
Hmm, és mi lehet a jelenlegi helyzet? Nézegettem az írásokat , de a kínálat szédítő. Ha teszem fel, 15k HUF-ig húzom meg a határt (olcsóbb lehet, drágább ne) vajon mivel járnék legjobban?
Vagy mennyit kell költeni erre, hogy akár évtizedig gondmentes maradjon?
-
Beni2360
félisten
-
Beni2360
félisten
válasz
Silent77 #187785 üzenetére
Senki em írta, hogy ez áfa.
Tudom , hogy ez egy postai kezelési költség ami annó 300 Ft volt.
Két dolog miatt jöhet ez most már létre.
Egyik, hogy hiányos a vevő adat bázisa. Én anno a címem közé beiktattam az email címet és ezért már a beérkeztető rendszer nem tudta félre sorolni ha az eladó elküldte az adatokat a befizetésről.
A másik amit írtam ha az eladó vagy most az Ali rendszere nem küldi el a doksit a vételről, hogy ott már szerepel az áfa.
Nem írta hogy Alis vásárlás. Érdekes, hogy nem lett áfa itthon megállapítva. Címzési hiba szerintem. -
-
st6969
őstag
válasz
Silent77 #184628 üzenetére
Itt tartunk...
-
st6969
őstag
-
janakbacsi
őstag
-
lorcsi
veterán
válasz
Silent77 #183291 üzenetére
Meztem az arait
majusban 21-22$ volt… de az osszel 29$ ala nem ment. Valoszinu nem is fog az altalanos inflacio miatt
8-as eloszto kiskereskedelemben nem is nagyon van… plusz ennek felul a 4 usb aljzat is tok esszeru es kenyelmes
ahhoz kepest h egy viszonylag sima telo toltot 35-45$ kozott kapni… ez igy ebben a formaban egesz jo ar
a rendeljkinait.hu oldalin olvastam egy korabbi ajanlot, amiben azt irtak , h 10 ezer alatt lenne jo vetel.ez bizonytalanotott el -
Benhill
senior tag
-
mazsi
senior tag
válasz
Silent77 #177666 üzenetére
Pont aznap jelentik be ezeket az árakat ahhoz hogy egy politikust se lehessen másfél hónapig előrángatni a nyaralásból
Azért reménysugár is van: a kínai logisztikai központ lobbiereje, vagy pár év múlva Beégrád-Budapest vasútvonal forgalmának felfuttatása. De legalább nem veszük majd annyi felesleges vackot jövő hónaptól feleslegesen -
Jahno
veterán
válasz
Silent77 #177666 üzenetére
Jaaaaaaaa. Éppen időben. Azért 300 forintos csomagra 1 ezrest már nem mindig szívesen fizetek. De nézni fogom a híreket az biztos. Elvileg minden cuccom beesik júliusig, aztán ki tudja mi, ha nem. Pár van várólistán, lehet már érdemesebb gyorsan megrendelnem, mint kicsúszni a határidőn, blááááá.
-
Skillet
addikt
válasz
Silent77 #173905 üzenetére
Köszönöm, végül egy Mist Green Oclean X Pro lett. Tegnapelőtt rendeltem, ma jött meg. Az első benyomások jók. Az érintő felület bőven hagy kívánnivalót maga után, de sokat úgy sem fogom simogatni. Amit akarok, azt appban meg tudom nézni. De a rezgés minősége, intenzitása parádés. Majd még nyilván próbálgatom, tesztelgetem, mert rengeteg az infó az appban. Sokféle beállítás van stb, de nagyon minőségi darab. A csomagolás is nyálcsorgató és elképesztő
Ja, még egy a kijelzőn felül, ami negatívum, a micro usbszerintem az picit vicces.
-
-
Skillet
addikt
válasz
Silent77 #174403 üzenetére
Az opusból is száműzhetem a ventilátort különösebb gond nélkül? Ér ez a kis venti egyáltalán valamit?
NiMH akkukhoz használom max 500mA töltésre/kisütésre.
Néztem most a töltőket, de picit drágábban sem látok alternatívát. Az xtar dragon vp4 Plus van, az vagy 70$, és ha a vámon is fennakad...
Meg azt sem tudom az tényleg megér-e annyit.
Volt valami nitecore-om, hát nem volt nagy szám. Kisütni sem tudott. Van abból a márkából ajánlott? -
petipetya
nagyúr
válasz
Silent77 #169331 üzenetére
2 hét az elem?! Köszi, jó tudni
Vajon ezzel meddig bírná? Xiaomi Mijia Super Battery
-
gyapo11
őstag
válasz
Silent77 #169253 üzenetére
Nekünk is ilyen van és a ki/bekapcsolója nem működik. Kb. 5-6 év után lett ilyen. Pattan, de nem történik semmi. Minden használat előtt elemtartó fedő le, elem kicsit elmozdít hogy megszűnjön az érintkezés, elenged, ekkor bekapcsol, használat után meg hagyni kell és majd valamikor kikapcsol magától.
Új hozzászólás Aktív témák
lo Be szeretnék mutatni néhány olcsó kínai terméket, melyeket megrendeltem. De megéri-e megvenni őket?
Adni, venni, hirdetni tilos a topikban.
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Okos Otthon / Smart Home
- Mazda topik
- Milyen videókártyát?
- QNAP hálózati adattárolók (NAS)
- Beats Powerbeats Pro 2 - az Apple termék, ami jobb Androiddal
- Villanyszerelés
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- OLED TV topic
- Sorozatok
- További aktív témák...
- Thomson Streaming Box 270 Plus 4k UHD /// Új // Számla + Garancia
- JVC Autós Fejegység /// Újszerű // Számla + Garancia
- Focusrite Scarlett 2i2 Gen 4 /// Teljesen Új // Számla + Garancia
- Ryzen 8. gen , R5 8400F , RX 6800 16GB , 32GB DDR5 , 1TB SSD
- Samsung Galaxy A04S /// Újszerű // 27%-os ÁFÁS számla + 1 Év Garancia
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest