-
IT café
Olcsó/akciós holmik Kínából, külföldről. Nem csak eBay-es forrásból. Belföldi kihagyhatatlan akciók, ajánlások a BestBuy topikokhoz tartoznak.
Cél az akciós/olcsó kínai beszerzésű "bármi" megosztása egymás közt, ezzel segítve a többieket tapasztalattal, ajánlásokkal.
Nem cél a bekötési, szerelési, érintésvédelmi, villanyászati szakkör mélyreható tanulmányozása, erre megvan a megfelelő specifikus topik.
Boltok, fizetés, szállítás, nyomkövetés, vámolás, reklamáció témakörökkel kapcsolatban olvasnivaló.
Kérünk mindenkit, hogy a reflinkek (ÁSZF III/11/17) megosztását mellőzzük a topikban (rövid link is reflink ha kinyílik, pl.: http://gearb.es/XXXXX). Saját, hozzászólás írójához köthető reflinkes blog/teszt/fb oldal is törlődni fog. Bónusz visszatérítős oldalak szintén. Ha egy mód van rá, a termékre mutató linkek a .html után ne tartalmazzanak mást (?wid= maradhat, az a raktárat jelenti), főleg nem ezt: ?lkid=
Legyetek kedvesek pénznemet írni a hozzászólásokba, nem mindegy, hogy pl. EUR, HUF vagy USD.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Breki
veterán
válasz Hegasus #81653 üzenetére
Multifunkciós kártyaolvasóból és USB 3-as élosztóból most ez vált be nagyon nekem.
Már ránézésre nagyon kompakt kis minőségi darab, és egyelőre megbízhatóan is működik.
Viszont a 128 gigásat nem tudom mert olyan kártyám nincs.High Speed Black All-in-1 Card Reader Hub USB 3.0 USB 7 Slots USB Combo USB 3.0 Aluminum Alloy HUB TOP
Italodisco Fórum ritkaságokkal: http://www.sg.hu/listazas.php3?id=1105716561
-
DeFranco
nagyúr
-
izisz
senior tag
válasz Hegasus #121650 üzenetére
Sejtem, hogy nem minden munkahelyen megoldható, de szvsz akinél igen, annak érdemesebb melóhelyre rendelni.
ad1: recisek mindig ott vannak, amikor a postás érkezik
ad2: nincs értesítős bu*iskodás, kihoznak mindent (levél, csomag, tracking, nem tracking, nem számít)
ad3: nem kell postára battyogni sose
ad4: !szerintem! ha akad is enyveskezű talpaló kihordó, a cégesre kért küldeményekkel nem valószínű, hogy mer játszani (+ nálunk ezt zsákban szokták hozni, gyanítom postán összekészítik, az illetőke nem hiszem, hogy megbontja a zsákot) -
spileraaa
senior tag
válasz Hegasus #124178 üzenetére
nem tudom Magyarországra van ingyenes szállítás vagy sincs de Romániába nincsen így elég drága
[kép]így marad az olcsóbb mert itt csak Shipping Cost: US$1.40
be is rendeltem egyet a pára mérő miatt remélem elég pontos
https://www.joybuy.com/600316255.html
ezen az oldalon van pontrendszer?
[ Szerkesztve ]
Erdély (Románia) Huawei Mate 20 Pro /Huawei Mate 10 Pro/ Xiaomi Redmi 3s Prime / Lenovo A660
-
Degeczi
nagyúr
válasz Hegasus #124178 üzenetére
Én is csak nemrégiben regisztráltam Joybuy-ra, de az első rendelés nagyon gyorsan, két hétnél is hamarabb is megjött, míg a többi kínai oldalról mostanában nekem egy hónapon fölüli idők vannak, szóval eddig jó a tapasztalatom velük.
Mindenesetre az jó hír, h máshol is megy már lentebb ennek az ára (pl. GB-en még mindig $22.6...) -
powerwade
senior tag
válasz Hegasus #134727 üzenetére
Persze. Barmilyen nev amit tudsz igazolni fenykepes igazolvannyal, celszeru a sajatot megadni es a cimnek pedig a posta amin at akarod venni.
En meg ra szoktam irni hogy 'postan marado' pl.
Gipsz Jakab (Postan marado)
2-es Posta
Kiskutyafarka u. 1
Varos
1234Mar tobb mint egy eve igy rendelem a 'nagyobb' dolgokat, mert utalok hazaerni ugy munkabol, hogy egy cetli fogad, hogyt faradjak be a "nagy" postara, ahol minimum fel orat varhatok mire sorra kerulok napszaktol fuggetlenul. Igy viszont hazafele melobol utba ejtem a "kis" postat, es ott var a csomag, ahol a kisasszony mas messzirol integet, hogy "csomagja jott!!"
Új hozzászólás Aktív témák
Adni, venni, hirdetni tilos a topikban.
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest