Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
Béééla
őstag
válasz #06658560 #42 üzenetére
Nekem egész jó eredmény jött ki úgy, hogy gyakorlatilag csak egyvalamit vettem figyelembe: az autó utasai éljék túl, azon felül nem számít.
A végén zsonglőrködött nekem olyanokkal hogy "utálom a nőket mert több nő halt meg" meg hogy a "bűnözőket előszeretettel csaptam el". Nem érdekel. Objektum-objektum. A piros gyalogos lámpát nem is néztem. Első az utasok védelme, ők fizettek érte. A menetstabilizátor sem azért van a kocsiban, hogy a villanyoszlopokat kerülje ki és az ELMŰ-nek spóroljon pénzt, hanem hogy ne költözzön be az anyósülés helyére az oszlop és egyúttal ne csapja agyon az anyóst.Azt meg végképp nem szeretném, hogy darabszámra az autó úgy dönt: "Ti csak ketten vagytok a kocsiban, de az óvónéni kiterelte a Maci csoportot és ugyan piros volt nekik a lámpa, de most köszönjük hogy a mi márkánkat választotta, CSATT! Betonoszlop." Majd biztos siratni fogom Pistikét és Jucika szétkenődött feje is fog pár álmatlan éjszakát okozni, de inkább mint hogy ne legyen több éjszakám. Önzés, igen. A közlekedés többi résztvevőjének is van lába/kereke, az én eszközöm az én épségemért dolgozzon. Persze szándékosan ne hajtson fel a járdára mert dugó van a körúton és "a gyalog majd elugrik, azért van lába", de a darabszámozást nem értem, mire föl, a rabló, nő meg babakocsi végképp értelmezhetetlen (főleg ha gyerek helyett ez van benne ). A rablót majd jól felismeri a zebracsíkos felsőjéről, maszkjáról és pénzeszsákjáról?
Bélabá
-
-igu-
addikt
válasz #06658560 #42 üzenetére
A teszt kitöltésekor egyszerű elvet követtem: az autó utasai legyenek biztonságban, függetlenül nemtől, kortól, létszámtól.
Azokban az esetekben, amelyekben mindenképpen gyalogosok közé kellett hajtani, az volt a vezérelv, hogy az autó maradjon a saját sávjában, mert a gyalogátkelő után jó esetben nincs másik jármű, nem úgy, mint a szembesáv esetén.
Emberek-állatok viszonylata egyszerű, azt szerintem nem kell részletezni.(#44) cr33p: valóban nem lehet egy ilyen szituációban minden információt előrángatni (pl. halálos betegség), innentől darab-darab. Nem tudnék egy szoftvert hibáztatni, csak mert a lehetséges sérültek/halottak száma alapján döntene.
[ Szerkesztve ]
A Bretagne-félsziget meredek ormai alatt Otthont találnak kóbor csikóhalak. /Mesterem
Új hozzászólás Aktív témák
- AMD RADEON RX 6700 XT PowerColor Red Devil
- Új Lenovo ThinkPad P16s Workstation Érintős LAPTOP -50% 16" Ryzen 7 PRO 6850U 32/1TB 680M 4GB FHD+
- Bontatlan Lenovo ThinkPad P16s Workstation LAPTOP -50% 16" Ryzen 7 PRO 6825U 16/512 RADEON 680M FHD+
- MSI RTX 3060 Ti VENTUS 2X OCV1 LHR
- Razer Blackshark v2 Pro Wireless White
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest