Új hozzászólás Aktív témák
-
bambano
titán
válasz Depression #62 üzenetére
"Van MaCS, aki ebben dolgozik, és látja, és vagy te, aki elmélkedik...": miután én nem szeretem nagydobra verni a személyes dolgaimat, így te nem tudod, hogy én miben dolgozom, milyen végzettségem van és mit látok.
Én nem szeretném, ha azért fogadnák el az állításaimat, mert x.y. prof. doktor. felkent főhajakend vagyok valahol. Azt szeretném, ha azért fogadnák el az állításaimat, mert azok igazak.
megjegyzem továbbá, hogy azon az alapon érvelni, hogy valaki doktorakárki, az a pontos definíciója a flamewarnak. szeretnél flamewart?
"De nem is ez a pláne, hanem, hogy nem is mond neked ellen": persze jó lenne, ha értenéd, hogy mit ír. Ő azt mondja, hogy az alapján a néhány eset alapján, amibe belelát, megéri kitolni 10 millió magyarral vagy 7 milliárd földlakóval. én meg azt, hogy nem éri meg. vagyis ez a "nem mond neked ellen" helyesen kifejezve szöges ellentét.
Most ne menjünk bele mélyebben, hogy az az álláspont, hogy valaki a bűnesetek felderítésének ad prioritást vagy a magánszférának, annyira személyes és szubjektív döntés, hogy nem is lehet végzettség meg munkahely meg belelátás alapon eldönteni.
Egy átlagos héten négy hétfő és egy péntek van (C) Diabolis
-
devast
addikt
válasz Depression #6 üzenetére
Nem végeznek azok semmi értékteremtőt, checklisteken egy majom is végig tud menni.
Új hozzászólás Aktív témák
- Új dobozos Lenovo IdeaPad Gaming 3 Gamer Laptop -30% 15,6" RYZEN 5 5500H 16/512 NVIDIA 2050 4GB FHD
- Dell 7410 Laptop 14" FHD/i7-10Gen/MS Office/DDR4 16Gb/1Tb M2/HDMI/USB-C/CAM/Wifi 1Év Gari 27% Áfá-s
- Apple Watch Ultra 2 49mm GPS+Cellular, 1 Év Garanciával
- Apple iPhone 13 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Samsung Galaxy S21 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával