Hirdetés
- Felháborodott az Apple, a Meta az iPhone-felhasználók üzeneteit akarja olvasni
- A luxusmárkáknak kell a bitcoin, az USA jegybankjának nem
- Letiltja az USA a politikusokat a telefonhívásokról és szöveges üzenetekről
- Nagy áttörés jön a napelemek piacán, nem kell annyi hely a paneleknek
- Belenyúlt az USA az Epic Games igazgatótanácsába, nyomoz az NVIDIA
Új hozzászólás Aktív témák
-
törölt tag
Az #52-ben azt írom hogy:
"A mostani manchesteri terrorista is egy 2. generációs bevándorló volt, a korábbiak is (jelentős részben) azok voltak."Tehát jelentős részben de nem mind.
Azaz a már itt lévők és az újak részt vesznek benne. A francia merényletnél a fele pl. új volt.
Hozzáteszem, vannak liberálisok akik azzal védik a most beáramlókat hogy nem is ők követik el a merényleteket, de vazze k.rvára megnyugtató ám a tudat hogy majd a gyerekeik fognak robbantgatni...
(ezért mondtam hogy egy rohadt nagy időzített bombán ülünk)"Van egy erős szélsőséges szervezet, aki jól tud toborozni. A hülyéket akkor is meg tudnák találni, ha nem lenne ennyi menekült sajnos."
Csak nem mindegy hogy hol találják meg. Engem kevéssé izgat ha az egy vallási törzs lefejezi egy másik vallási törzs tagjait, amig azt a saját területükön, tőlem 5000 km-re teszi.
De ha beimportáljuk a hülyéket akkor az nagyon hamar a te (meg az én) problémám is lesz."hogy ezeket - az elkövetőket - haza kell zavarni. "
Tökéletesen egyetértek ezzel. De nem tudod őket hazazavarni mert azt sem tudod hogy honnan jöttek, és ha tudod is akkor sem fogadja őket vissza a kibocsátó ország. Ez van ha papírok nélküli nem azonosított emberek milliót fogadod be...Másfelől nem is lehet, mert jelenleg a mainstream nyugat európai elit szerint ezek mind jóravaló ártatlan emberek akiknek mindent meg kell bocsátani és különben is a befogadó ország a hibás ha ezek nem tudnak beilleszkedni. És bármit ami megcáfolna az ő kis képzelt világuk azt azonnal megpróbálják eltusolni.
És akkor hogy küldesz valakit haza nemi erőszakért ha ezt nem is lehet beismerni?Lásd az ilyen dabdab félék, számukra nemi erőszakot csak fehér férfiak követhetnek el. Ha muszlim követi el, akkor az csak molesztálás, vagy még az sem. Az ilyenek számára ha az elkövető fehér férfi akkor azt azonnal elhiszik bemondásra, ha muszlim, akkor pedig csak akkor látják bizonyítva ha minimum 8 tanú és 3 kamera előtt történt az eset és a befogott szájú nő legalább 80 dB-el üvöltött, máskülönben beleegyezett az aktusba tehát nem minősül erőszaknak.
"Helyette csak a két hülye véglettel találkozom, 1. minden muszlim ilyen, 2. jaj szegényeket ne bántsuk."
Én ezt nem teljesen így látom. Inkább igy:
Bárki aki szóvá teszi hogy talán nem kéne milliószám beengedni eltérő kultúrából származó, papírok nélküli, nem azonosított, képzetlen, analfabéta embereket akik 5 ezer km-ről jönnek 6 biztonságos országon keresztül, azokat a 2-es csoport azonnal náci-rasszista-fasiszta csoportnak bélyegzi...
Új hozzászólás Aktív témák
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest