Új hozzászólás Aktív témák
-
Dany007
veterán
válasz rootkiller #18 üzenetére
Persze, egyáltalán nem jogos. De ez a pénzről szól, nem pedig a tisztességes haveri viszonyról.
Az LTE amúgy sem létszükséglet egy okostelefonban. Nekem is most lett csak LTE képes telefonom és az elmúlt 8 évben tökéletesen megvoltam LTE nélkül is okostelefonnal.De persze, értem mire gondoltok. Nyilvánvaló teljesen, hogy az Ericsson leakarja húzni az Apple-t. Épp ezért is "mondtam" (jeleztem) hogy ez vicces.
Bezzeg, amikor kiderült, hogy az Apple valami 10x-es haszonkulccsal árulja a termékeit, akkor az senkinek nem volt méltánytalan.@Stauffenberg:
"Lehet olyat, hogy nem veszed meg az LTE technológiát?"
Ahogy azt fentebb "kifejtettem", igen. Lehet. Persze, nem életszerű. De még mindig életszerűbb, mint mondjuk kijelző nélkül okostelefont csinálni. Na az már tényleg nem igazán lehetséges. Ellenben az LTE-t simán ki lehet hagyni.
[ Szerkesztve ]
-
milkGUY
csendes tag
válasz rootkiller #18 üzenetére
Nézd másképp, ha fix díjas lenne, pl 5$ / készülék, akkor nem lenne vicces, hogy egy 2000$ os telefonból is 5$ jön le a licencre meg egy 50 dollárosból is? Így maradnak az arányok.
[ Szerkesztve ]
-
milkGUY
csendes tag
-
MCGaiwer
addikt
válasz rootkiller #6 üzenetére
még trollkodásnak is szar :S legalább vmi kis eredetiséget csempéssz bele...
Amazon.co.uk, £50 értékű Gift Card cserélhető/eladó
-
MrM94
addikt
válasz rootkiller #9 üzenetére
Tényleg nem flamekeltés ként. De ha már itt tartunk hogy méregetünk akkor azthisze ma Nokia az Überalles azokból az időkből...
Az alvástól megéhezek,az evéstől elálmosodok.Így Macskasztikus az élet.
-
DaveJr
őstag
Apple meg sehol nem lenne a 1994-es IBM érintőkijelzős telefonja nélkül....kár kelteni a flamet....
Kb. melyik volt előbb a tyúk vagy a tojás....Mekkora kamu duma, hogy az Apple fejlesztette az LTE jelentős részét....benne sem volt abban a szövetségben akik kidolgozták az LTE szabványt....
[ Szerkesztve ]
Isten és a programozók versenyt futnak egymással. A programozók egyre hülyebiztosabb programokat készítenek, Isten pedig egyre hülyébb embereket.
-
MrM94
addikt
Zepölt se szeretem,csámcsungot se.
Bár az epöl szimpatizálás beszél belőled ahogy látomAz alvástól megéhezek,az evéstől elálmosodok.Így Macskasztikus az élet.
Új hozzászólás Aktív témák
- Milyen TV-t vegyek?
- Milyen Android TV boxot vegyek?
- Az európai gyógyszerügynökség otthagyta az X-et
- LG LCD és LED TV-k
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Autós topik
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- Politika
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- További aktív témák...
- Lenovo IdeaPad 1 15AMN7 - 15,6"FHD - Ryzen 5 7520U - 8GB - 256GB SSD - Win11 - 1+ év garancia
- Lenovo ThinkPad X1 Carbon 6th gen., I7-8650U, 16GB RAM, 256GB, FHD IPS, 2 év garancia, számla!
- Creality Ender 3 V2 3D nyomtató, fejlesztett, zárt nyomtatótérrel
- Zenbook Pro 17 27% 17.3" FHD IPS Ryzen 7 6800H 16GB 512GB NVMe ujjlolv gar
- Edifier R2750DB BT 136W RMS, akár 2.1 rendszerben
Állásajánlatok
Cég: Marketing Budget
Város: Budapest