Keresés

Új hozzászólás Aktív témák

• bambano

titán

válasz ZooLee #44 üzenetére

"Pont, hogy azt mondtam, hogy az autó működését vezérlő elektronikáknak semmi köze nincs a kényelmi elektronikához.": valóban ezt mondtad, én meg azt mondtam, hogy ez a kijelentés téves. olvasd már el légyszíves, amit írtam és próbáld már meg értelmezni.

"Ha megvalósítanák az általam írtakat, akkor ezek az információk oda is átmehetnének ugyanúgy.": régen megvalósították már, és kérem, hogy ezt ne kelljen minden hsz-ben újra és újra leírni.

"És ezek a kényelmi extra funkciók csak információt kaphatnak az üzemeltetési rendszerekből, és ezen nem is lenne szabad változtatni."
    kényelmi funkció1: a gps megsúgja a lámpának, hogy kanyar jön, a lámpa ennek megfelelően átkonfigurálja a fénycsóva szórásképét
    kényelmi funkció2: a gps megsúgja a váltónak, hogy milyen útviszonyok jönnek és a váltó váltási térképet vált.

tehát nem csak információt kapnak, és már régen változtattak rajta.

Egy átlagos héten négy hétfő és egy péntek van (C) Diabolis

törölt tag

válasz ZooLee #44 üzenetére

Próbáld már megérteni, a kényelmi elektronika az biztonsági elektronika is: egy masszázsülés ha rosszul működik akkor nem csökkenti a fáradtságot, hanem plusz stresszt, dekoncentrációt okoz. Klíma ugyan így. manapság nincs olyan, hogy csak kényelmi funkció.

Új hozzászólás Aktív témák