- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Kaspersky Antivirus és Internet Security Fórum
- Információbiztonság, kiberbiztonság, adatvédelem
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Manjaro Linux
- Milyen routert?
- Hamarosan kiderül, hogy a Trump-kormány szétdarabolja-e a Metát
- Milyen NAS-t vegyek?
- Az egész világon terjeszkednek a dollármilliárdos kibercsalók
- Synology NAS
Új hozzászólás Aktív témák
-
atesss
addikt
Köszi a segítséget
Kipróbálom majd anyámnál, de ez lehethogy csak 1-2-3 hét mulva lesz.
Sőt, az a valószinübb, hogy nekem pont nem jön elő a hiba, és kell csinálnom neki bat fájlokat, amiket ilyenkor elindít, és azoknak az eredményét már remélhetőleg le tudja olvasni.De sajnos nem vagyok biztos benne, hogy csak címszerver hiba lenne ez, inkább a modem szar.
De ha amikor rossz a net ráküldök egy "ping www.index.hu"-t és egy "ping <index.hu IP címe>" -t (vagy valami ismeretlenebb oldalt, amit biztosan nem nézett meg), és csak az utóbbi megy, akkor az biztosan címszerver hiba, nem?
Itt a térerő gyengesége biztos nem áll fenn, Bp XI. ker északi része.Talán egy másik modemmel kéne kipróbálni neked is, pl. egy HSDPA-s telefonnal, mert egy haveronak Vodás netje van egy 6120 Classic-al (asszem így hívják, Symbianos, 40-45k körüli áron), és kb. egyszer sem szakadt meg.
A Huawei E220-as van anyámnak is, de már csak név alapján se bízok én az ilyen kínai cuccokban..."a másik hogy lusta vagyok elmenni frissíttetni a modememet" ezt ha bemész egy T-Mobile boltba, akkor ingyen megcsinálják, ugye? És időben mennyi lehet ez nekik, ott megvárható ?
Új hozzászólás Aktív témák
it A T-Mobile széles sávú hálózatán megjelent a maximum 14 Mb/s letöltési sebességet kínáló lehetőség.
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Napelem
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Fotók, videók mobillal
- Politika
- OLED TV topic
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Autós topik
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Azonnali informatikai kérdések órája
- További aktív témák...
- HP Elitedesk 800 G5 és G6 mini PC i5 9500 v. i5 10500// 16GB Ram // 256GB NVMe számla + gari több db
- Dell Precision 3440 és 3450 Core i7 10700 vagy 11700 // 32GB Ram // 512GB NVMe számla + gari több db
- iPhone 11 64GB Független Újszerű/1 hónap gar./Akku 81%/p4208
- iPad 8th. 32GB Cellular Újszerű/1-3 hónap gar./Akku 84%/p4207
- Dell Alienware X16 Gaming laptop! 16" QHD / i9-13900HX / RTX4080 / 32GB DDR5 / 1TB NVMe! BeszámítOK
- Creative Sound BlasterX G5 (70SB170000000) (Sound Blaster) (DAC)
- iKing.Hu - Apple Macbook Pro 13 Touchbar M2 -2022 - Használt, karcmentes
- Bomba ár! Dell Latitude 5290 - i5-8GEN I 8GB I 256SSD I 12,5" HD I Cam I W11 I Garancia!
- AKCIÓ! Intel Core i7 6700K 4 mag 8 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- iKing.Hu - Apple iPhone 13 Pro Max - Silver - Használt, karcmentes, 100% akku
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest