A T-Mobile megduplázza a mobilinternet sebességét

A cég mai közleménye szerint a T-Mobile tovább bővítette 3G/HSDPA-hálózatát, így az a lakosság közel 64%-ának lakóhelyén, összesen 253 településen érhető el.

A közlemény tartalmazza azt is, hogy a T-Mobile az ország több pontján, élő hálózatán elérhetővé tette a maximum 14 Mb/s letöltési sebességet is. Ez a jelenleg biztosított legfeljebb 7,2 Mb/s duplája, viszont az előfizetők a gyorsabb letöltést csak az erre alkalmas modemekkel használhatják majd ki. Az új, maximum 14 Mb/s-ra képes modemek várhatóan jövőre kerülnek kereskedelmi forgalomba.

A T-Mobile ezzel együtt felkészült az átállásra, és az új, gyorsabb adatátvitelt biztosító eszközök megjelenéséig fokozatosan megkezdi a hálózat sebességének további növelését. A váltáshoz kapcsolódó akciókról (ingyenes hónapok, kedvezményesen megszerezhető notebookok) az érdeklődők a cég honlapján olvashatnak.

P. s. Érdemes elolvasni az index.hu újságíróinak mai tesztjét a budapesti mobilinternetről. Ebből kiderül, hogy a szolgáltató közleményében a legfontosabb szó: maximum.

Azóta történt

Előzmények