Hirdetés
- Felháborodott az Apple, a Meta az iPhone-felhasználók üzeneteit akarja olvasni
- A luxusmárkáknak kell a bitcoin, az USA jegybankjának nem
- Letiltja az USA a politikusokat a telefonhívásokról és szöveges üzenetekről
- Nagy áttörés jön a napelemek piacán, nem kell annyi hely a paneleknek
- Belenyúlt az USA az Epic Games igazgatótanácsába, nyomoz az NVIDIA
Új hozzászólás Aktív témák
-
Necroman_Mk2
őstag
Azt te csak hiszed, hogy régen nem szorongtak a nem annyira dekoratív lányok az ügyeletes bombanők miatt, mint ahogyan ez a 20 éves klipp egyik jelenetsora is mutatja.
"Élő gondolkodó lény vagyok, aki az információ tengeréből született!"
-
Necroman_Mk2
őstag
Jó kérdés, hogy ez tekinthető-e monopóliumnak. Mert elvileg lehetőség van bárkinek egy új közösségi oldalt létrehozni, de hogy képes lesz-e globális méretben kiterjeszkedni (állami hátszél nélkül), már egy másik kérdés. Hasonló: PC-s oprendszerek, ahol a Windows a domináns.
-
Necroman_Mk2
őstag
Kínában még működött a FB komplett betiltása a kormány által, de egy ilyen lépés, még indirekt módon is az EU-ban (de talán még Oroszországban is) durva indulatokat szítana az emberek nagy többségénél. És itt azért 100 milliós nagyságrendről beszélünk, akik valószínűleg nem lennének ennyire megértőek, mint a cikkben emlíett két úriember, akiknek a pártja borítékolhat egy jókora választási vereséget. Van egy nézet, hogy a baloldali politikusok nemi igazán vanna képben a realitásokkal - hát, ez a két jómadár sajnos ismét igazolta ezt.
Egyébként a tiltás nem vezetne eredményre (kb. mint az alkoholtilalom a 100 évvel ezelőtti USA-ban..), de egy önkéntes, védegylet szerű leíratkozási mozgalomnak még van értelme. Kérdés, hogy hol hirdetheti az ember, hogy nincs a FB-n; mert egy másik közösségi média felületen bizony érdekesnek tűnne...#1 viktorhu Jó kérdés, hogy a kivonulást mire értette a Meta: csak a Facebookra, vagy az összes termékükre (Messenger, WhatsApp, Instagram, Metaverse, stb.) De továbbra is tartom, hogy ez csak blöff volt tőlük.
#32 Tin "Facebook nélkül nem lenne oltásellenesség. Nem lennének laposföld-hívők. A Fidesz rég megbukott volna. Trump sose kerül hatalomra."
Ó dehogynem, ha nem FB-n, akkor más felületen. Hogy annak IWIW, Reddit, vk, Baidu, stb. lenne a neve, már részletkérdés.#76 WTF2 Igen, ez egy szép illusztrációja annak, hogy a FB ma már megkerülhetetlen a nyugati világban. (Én amúgy nem élek ezzel, mert ugyan fenn vagyok, de elég low-profile módon.)
Új hozzászólás Aktív témák
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest