Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
King Unique
titán
Tudom.
Igen, az nekem sem elég, mikor vki csak azzal jön, hogy ott az EULA, aztán azzal minden el van intézve. Mindenesetre, amit linkeltél az adott magazinból, már az is kicsit elgondolkoztató...
Amúgy meg nem érdekel, mert teljes anonimitás úgyis csak akkor lenne, ha net off és amish módjára élnék.
Használni, ezután is használni fogom a X-est, max privátabb ügyeket, lehet nem abban intézek, aztán ennyi. Ezért jó a multi-boot.[ Szerkesztve ]
-
Döglött Róka
veterán
-
Döglött Róka
veterán
Nem sertodtem meg es en is tudom hogy nem elterjedt. Pusztan mutattam olyan verziot - mivel erre iranyult a kerdes - amiben ki lehet kapcsolni.
Komolyan olyan nehez ezt felfogni?
Ikea Tafjord, Kínai indukciós töltő, Victorinox Traveler, 10 Tojás M (3 már hiányzik),Rádiós ébresztőóra piros kijelzővel, Varta akkutöltő
-
Döglött Róka
veterán
A kerdes az volt, van e olyan verzio. Van.
"Ez olyan, mintha a kérdésre, hogy mennyivel lehet menni az utakon, te azt állítanád, hogy 300 km/h-val." - Rossz valasz lenne es ne nezd ezt ki belolem. A valasz az lenne, hogy attol fugg. A peldad fals, nem mellesleg szalmabab ervelesi hiba.
[ Szerkesztve ]
Ikea Tafjord, Kínai indukciós töltő, Victorinox Traveler, 10 Tojás M (3 már hiányzik),Rádiós ébresztőóra piros kijelzővel, Varta akkutöltő
Új hozzászólás Aktív témák
- PLEX: multimédia az egész lakásban
- BestBuy ruhás topik
- Szó szerint táptitán az FSP legfrissebb üdvöskéje
- Sorozatok
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Otthoni hálózat és internet megosztás
- Yettel topik
- BestBuy topik
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- PlayStation 5
- További aktív témák...
- AMD RADEON RX 6700 XT PowerColor Red Devil
- Új Lenovo ThinkPad P16s Workstation Érintős LAPTOP -50% 16" Ryzen 7 PRO 6850U 32/1TB 680M 4GB FHD+
- Bontatlan Lenovo ThinkPad P16s Workstation LAPTOP -50% 16" Ryzen 7 PRO 6825U 16/512 RADEON 680M FHD+
- MSI RTX 3060 Ti VENTUS 2X OCV1 LHR
- Razer Blackshark v2 Pro Wireless White
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest