- Crypto Trade
- Németország: fákra költöztek a Tesla gigagyára ellen tüntetők
- Sweet.tv - internetes TV
- Az USA el akarja adatni a Chrome-ot a Google-lel
- Kodi és kiegészítői magyar nyelvű online tartalmakhoz (Linux, Windows)
- Vodafone otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Windows 11
- Proxmox VE
- Windows 7
- Microsoft Excel topic
Új hozzászólás Aktív témák
-
cstom
aktív tag
A mail szolgáltatás legyen mail szolgáltatás.
-
Fryskitt
addikt
Szép dolgok ezek. Olyan "Nagy Testvér figyel téged" ízű a dolog.
Ne vegyél élő nyulat Húsvétra! Az ilyenkor vett kisnyuszik 90%-a nem éri meg az egyéves kort!
-
amadeus11
senior tag
Rettent korrekt módon kezeli a Gugli a felhasználok személyes adatait . Nem hiába ódzkodnak annyian a Google termékektől . Viszont a keresőjük a legjobb a piacon , nem nagyon lehet megkerülni , ahogy a You Tube-ot sem . Ez a Zümmös húzás már csak hab a tortán . Amúgy tényleg jó a Gmail , könnyen kezelhető , átlátható , gyors . Csakhát....
There is a star
-
t72killer
titán
Egyszerűen nevetséges, kémprogram szintjére süllyesztették a gmailt, ráadásul olyanra, amit bárki kihasználhat (és mint láttuk, rögtön az első nap ki is használt).
Ha ÖNKÉNTES lett vna a belépés, akkor tényleg sikere lett volna, de így komolyan megüthetik a bokájukat (főleg a volt férje által lenyomozott nő, és hasonló esetek miatt). Azért, hogy az amerikai állam eljátssza a nagy testvért, az még korántsem biztos, hogy ezt megengedi a cégeknek és az embereknek. (cégként a g. már régóta játtssza, lásd az email-tartalomra hajazó hirdetéseket)
30€ Meta store bónusz Quest headset aktiváláshoz, keress priviben :)
-
orbano
félisten
bizony, ezzel óriásit bukhatnak. bár ennek még nem örülök, előbb kicsit gyötörjék meg a M$-t, ráérnek azután ennyire beégni.
egyébként a google technológiáival nincsen nagy bajom, amíg a megfelelő célra vannak használva az adatok: azért az ilyen szintű adatbányászatnak óriási előnyei is lehetnek a jövőben (persze nyilván ugyanekkora hátrányai is). de alapvetően a világ ilyen szintű digitalizálása, és az összefüggések rendszerezése egy egésszé gyúrása nekem szimpatikus.A vér nem válik VAZZE!™
-
Lirion
addikt
Még szerencse, hogy ritkán e-mailezek, inkább telefonálok vagy msn skype az ilyen zümmös baromságokat meg végképp hanyagolom.
-
Namelesske
addikt
azt nem vágom, miért fejlesztenek ennyi dolgot, mikor lehetne mást is tökéletesíteni, mert mondjuk a google chrome ban még most sincs magyar nyelvi ellenőrzés.
Szerk: Email Klienst használok, pont emiatt, mert lassú a netes felület, és nincs mindig kedvem megnyitni a böngészőt
[ Szerkesztve ]
Ha érdekel amiket csinálok: shorturl.at/inoxV
-
hemaka
nagyúr
Meg sem néztem mi az, mert nem érdekel. Ezután sem fogom, le is tiltom akkor...
[ Szerkesztve ]
crazy mudi dog ║ Fuji X100VI ║ MBP M4 Max ║ ...
-
rudi
nagyúr
Szerintem ugyanúgy esélyük nincs a facebook ellen, mint ahogyan a konkurenseknek a google keresője elle. El kellene könyvelni, hogy a közösségi oldalasdiba késve fogtak bele, és tovább kellene lépni ezen.
Resistance Is Futile. You will be assimilated!
-
GegeWarrior
senior tag
Zümm zümm lelőve Remélem soha többé nem lehet visszahozni
REKVIESZKÁT IN PÁCSE!
-
orbano
félisten
válasz Namelesske #9 üzenetére
azért azt ugye érzed, hogy egy közösségi szolgáltatás beindítása némileg fontosabb nekik, mint a böngészőjük magyarított nyelvi ellenőrzése...
A vér nem válik VAZZE!™
-
őstag
remélem vissza se jön.
dell, megvolt.
egy ilyen cégtől nem ezt várná az ember....VGA-t, AM4, AM5/ Intel 10-14. gen CPU-t, Alaplapot, Tápot, DDR4-, DDR5-t, SSD-t veszek!
-
Az eddigi véleménnyel szemben nekem bejön a Buzz (persze szigorúan angolul ). Egyébként is használtam Twittert, ez meg sok szempontból praktikusabb annál.
“All nothings are not equal.”
-
Ha ÖNKÉNTES lett vna a belépés
Ezt nem értem. Nálam feljött egy ablak, akarom-e. Ez nekem önkéntesnek tűnik.
Más kérdés, hogy még aznap ki is kapcsoltam, mert ilyesmik nem érdekelnek (facebook, twitter, iwiw sem).Never let your sense of morals prevent you from doing what's right.
-
t72killer
titán
Nekemis feljött, de ez már a 2. nap volt, amikor a felháborodás miatt megkérdezték a usereket. a kérdéses, bevezetős napon nem néztem gmailt. Gondolom a férje elől rejtőzködő nőci se hagyta volna, hogy csak úgy nyomozzanak utána
30€ Meta store bónusz Quest headset aktiváláshoz, keress priviben :)
-
Yany
addikt
Hát igen. Azért azt jó tudni, hogy bármilyen nyomot is hagysz a google rendszerében, azt egy hülye ötlettől vezérelt mérnöki csapat a világ elé tárhatja bármelyik pillanatban. Ez már az a szint, ahol nem kell "galádságot" sem csinálj, hogy kellemetlen helyzetbe kerülj, egyszerűen nem is értem hogy ebben a koncepcióban hogy tudtak megállapodni egymás közt, hogy akivel a legtöbbet levelezel, azzal osztod meg a személyes adataid. Ha a főnökömmel levelezek gyakran, akkor miért lássa mindazt, amit munkán kívül művelek? De még ezer példát lehetne sorolni...
Építs kötélhidat - https://u3d.as/3078
-
PH-User
addikt
Ez valóban egy f0s, egyből tiltottam, mikor láttam, hogy megint valami újdonság van.
''Amíg szól a zene muszáj felkelni és táncolni.''
-
DesertDog
tag
-
biker
nagyúr
én weben nem használom a gmailt, csak pop/imap, ma beléptem, és ott volt a gmail fiók bal sávban a beérkező levelek alatt a zümm, és ki kellett kapcsoljam a beállításoknál.
soha nem mondhattam, hogy kérem, ha nem is léptem be.
ennyiElektromos autó töltő berendezések | Mesterséges növényvilágítás | Mai ajánlatunk: www.gerisoft.hu | www.e-autotoltokabel.hu | www.agrar-vilagitas.hu |
-
nagyúr
Hányingerem van az összes ilyen webkettes, közösségi hülyeségtől. Twitter, facebook, myspace,iwiw,myvip mindet kitörölném a francba. Egyik magyar informatikai oldalon a facebook lett kirakva főoldalra és vadidegen emberek képei-akik "követik az oldalt"- vigyorognak rám. Fogtam Firefox-ban és Element Hiding Helper-rel eltüntettem az egészet.
Aztán van egy ingyenes műsorújság program, magyar fejlesztésű, zzEPG a neve, twitter támogatást kapott a legújabb verzióban. Remek program, de tényleg ez olyan fontos?
Úgyhogy örülök is, hogy bukás ez a Zümm.
Az tetszik még mikor megkérdezik, hogy fent vagyok-e iwiwen...mondom nem, aztán úgy néznek rám mint egy leprásra.
"As long as there are those that remember what was, there will always be those that are unable to accept what can be. They will resist."
-
törölt tag
Ezt nagyon durván elbaltázták A mai világban talán a diszkréció ami az egyik legértékesebb dolog, és ennek most csúnyán ellene mentek. Ennek a cikknek hála, szerencsére még én is időben töröltem! Én nem is tudtam, hogy ilyen beállításokat alkalmaz, mert meg se néztem mi ez. Az első két belépésnél amikor ezt bevezették, ezzel a zümm-mel fogadott a gmail a leveleim helyett, de kinyomtam, el se olvastam mi ez, de láttam, hogy ott van a mappák között. ezek szerint napokig engem is le lehetett követni?
[ Szerkesztve ]
-
erdoke
titán
Nade miért kérdezi meg, hogy akarod-e törölni a Google account-od, ha ki szeretnéd kapcsolni a zümmögőt?
[ Szerkesztve ]
A legjobb aláírás a héten
-
Nyugdíjas
nagyúr
válasz #31757056 #29 üzenetére
Én amint lehetett töröltem. Szerencsére én erre a privacy dologra egészen érzékeny vagyok, igy mindig odafigyelek. Sajnos egyébként a környezetemben egyedül vagyok ezzel
"Két dolog fontos az életbe' nagyon. Hogy az ágyad legyen jó, meg a cipőd. Mer' vagy az egyikbe vagy, vagy a másikba."
-
Quar
csendes tag
most ezt nem értem.
ha törölni akarom magamat a buzz-ról törlni akarja a gmail acc-omat is?
legalábbis nekem ezt kérdezi. nem mertem rányomni a yes-re, még a végén törli a levelezésem, doksijaim, stb..."
Biztosan törli Google-profilját és a Google Zümm szolgáltatásban közzétett elemeit?Ön úgy döntött, hogy törölni fogja nyilvános profilját, beleértve a Zümm szolgáltatás segítségével közzétett elemeit, valamint a kapcsolódó webhelyek beállításait. Személyes profiljának adatai véglegesen eltávolításra kerülnek rendszerünkből. Kérjük, ne feledje, hogy nyilvános profiljának törlése nem érinti Google Fiókjának állapotát. További információ
A rendszeres olvasás megszüntetése a Google Zümm és a Google Olvasó szolgáltatásban, illetve más Google-termékekben rendszeresen olvasott felhasználók részéről is.
Ez a művelet nem vonható vissza
" -
Raymond
félisten
Az a helyzet hogy meg enyi nap utan sem vilagos pontosan hogy mi tortent es mi nem. nekem csak gmail fiokom van. Semmi mas szolgaltatast nem hasznalok, profilom sincs. Amikor megkerdezte akarom a latni mi az a buzz azt mondtam nem. De azert meg mindig ott volt a menuben. Csak a "buzz off"-al kapcsoltam ki ott alul, de persze a cikkek alapjan ez nem csinal/csinalt semmit csak eltuntette a linket. Akkor most a fentiek alapjan kovetik egymast vagy engem vagy barkit esetleg linkelve vannak a gmail kontaktjaim vagy nem? Profil hijan hogy tudom egyaltalan megnezni?
Privat velemeny - keretik nem megkovezni...
-
Eszleny
aktív tag
Erőből próbálták lenyomni a Facebookot, erre pofán vágta őket a lengőajtó. Remélem tanulnak annyit belőle, hogy legközelebb a választást a felhasználóra bízzák.
-
biker
nagyúr
én már ott idegbeteg lettem, hogy mindig a google.com-on léptem be, nem a .hu-n, mert a .com oldalon ott a google fiók elérése, a .hu oldalon nincs, és ha iggole-be lépek, akkor sincs
erre tán 2 hete már ha beledöglök is, akkor is átirányítja a .com-ot a .hu-rael kellett mentsem a manage accounts lapot könyvjelzőbe, hogy kezelhessem az összes szolgáltatást egyben
Elektromos autó töltő berendezések | Mesterséges növényvilágítás | Mai ajánlatunk: www.gerisoft.hu | www.e-autotoltokabel.hu | www.agrar-vilagitas.hu |
-
Wolverine
félisten
-
tag
"Az tetszik még mikor megkérdezik, hogy fent vagyok-e iwiwen...mondom nem, aztán úgy néznek rám mint egy leprásra."
Ezzel az egy mondatoddal végtelenül egyetértek, rám is úgy néznek, mintha legalábbis nem erről a bolygóról származnék... "Miazhogynemvagyfennivivien?!" Mert anélkül már létezni sem szabad.
Nade ez tényleg off.
-Houston van egy kis problémánk. - Aham, és akarsz beszélni róla?
-
törölt tag
Ez a végleges profiltörlésre vonatkozó megvezető szöveg is undorító... Az user-t direkt beijesztik ezzel, aki azt hiszi, hogy a leveleit is kukázzák, ha megteszi ezt a lépést, majd ennek okán nem meri törölni a zümmögő baromságukat! Még az itteni fórumozók is sorba meghökkennek, mit szóljon akkor egy totál átlag user, aki minden változtatástól fél a saját számítógépén?
Google
-
dajkopali
addikt
Többeknek: a nyilvános profil nem azonos a Gmail-fiókkal, ez egy általános profil, amit a különféle szolgáltatásokban nyilvánosan megmutatsz magadról
Éppúgy külön kell létrehozni, mint a többit, és külön is kell menedzselni, bár természetesen - nyilvános lévén - több gugli-szolgáltatáshoz is hozzákapcsolják, ha már van.
(A Readerre vonatkozó megjegyzés törölve, mert mégsem értettem jól. Mondjuk nem könnyű...)[ Szerkesztve ]
"fácánjava calvadosban/teljesítünk, egyre jobban " - Konok Péter
-
attila9988
őstag
No tessék... A google meg az adatbiztonság. Szép új cloud világ viharfelhővel.
De jó is az ha mindenki adata egyetlen nagyvállalatnál van.... csak így tovább. Hogy is magyarázta legutóbb az a biztonságtechnikai szakember? "A google adatközpontjába nagyobb biztonságban vannak az adataink". Hát persze.. Éppen csak azt tesznek vele amit akarnak..
Én nem kérek a nagy G fantasztikus levelező szolgáltatásából....„Csak az apró titkokat kell védeni. A nagy felfedezéseket a nyilvánosság hitetlensége védi.” (Marshall McLuhan)
-
D4rkAv3ng3r
senior tag
Erre csak egyet tudok mondani: az a hülye aki megadja a valós adatait.
Szerinted én GMail regisztrációkor valós adatokat adtam meg? John Doe néven vagyok NY-i lakos.Más topikban is leírtam, sok ember fél az adatai védelme miatt holott majd' mindenki önként adja az ki azokat különböző közösségi oldalakon.* Komolyan az iwiw és társai jobb adatbázisok mint egy rendőrségi nyilvántartás. Szóval kár sírni adjon meg mindneki fiktív adatokat és ennyi a történet.
*Amikor nem működik az iwiw akkor valaki épp' feltörte, volt már rá számos alkalommal példa ...
#6: Az a nő már meg ne haragudj de hülye volt, mint a föld. Ha rejtőzködik akkor az lett volna a minimális elővigyázatosság, hogy sehol sem adja ki a valós adatait! Én nem rejtőzködöm senki elől sem, mégsem adom ki a valós adataim regisztrációkor. Nem vagyok paranoiás, csupán nem érzem szükségét annak, hogy azért, hogy tudjak e-mailezni azért ki kelljen adnom az adataimat. Senkinek nincsen hozzá semmi köze.
[ Szerkesztve ]
-
törölt tag
mert már elég elterjedt ennyí.....
múltkor én is kérdezem msn-emen v-kitől fönn van e azt mondja nem nem is érdekli semmi ilyen (szerintem kicsit parázott is hogy jajj nyílvános blablaí...) szóval én is elcsodálkoztam. Ettől persze azt csinál amit akar ha nem hát nem.
D4rkAv3ng3r
Mi ez a story meséljétek már el nekem is köszi.
[ Szerkesztve ]
Új hozzászólás Aktív témák
- MSI Katana GAMER Notebook! 15,6" / i7-13620H / RTX 4070 / 16GB DDR5 / 512GB NVMe! BeszámítOK
- BONTATLAN! Seagate 10TB SATA 3.5" Merevlemez!
- IPhone 12 64GB gyári független gyári 100% akku 12 hónap szavatosság
- MSI Katana 15 Gamer Laptop B13VFK 9S7-158571-072 ÚJ,Számlás,bontatlan!
- Lenovo legion 90rt00y8hg Gamer asztali gép új,bontatlan csomagban, számlával!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest