Új hozzászólás Aktív témák
-
válasz dajkopali #103 üzenetére
Kalandor és dajkopali
Én értem a ti meséteket, de ti értitek az enyémet? Én használtam ezt a bűzt! És senkinek a kapcsolatait nem hozta nekem be!!! Akivel üzeneteket váltottunk a bűzben (vele elég sok emailt is cserélünk), nem láttam a kapcsolatait! És elmondása szerint ő sem az enyéimet.
Never let your sense of morals prevent you from doing what's right.
-
shev7
veterán
válasz dajkopali #111 üzenetére
azt hittem, hogy az alaptezis, hogy a felhasznalo hulye. Ha nem lenne hulye, nem lennenek botnetek....
de nezzuk tenyszeruen:
1. rakattintott a try buzz-ra anelkul, hogy tudta volna mi ez es mivel jar? igen
2. followolt olyanokat, vagy engedte hogy followoljak olyanok akikrol nem akarja, hogy masok tudjanak? igen3. vetett egy pillantast is profile settingsre, hogy beallitsa mi lathato rola, mi nem? Valoszinuleg nem.
Igen lehet, hogy nem kellett volna alapbol elerhetove tenni ezeket az infokat. De amint beleptem a buzzba, lattam hogy nez ki valaki profileja, es egybol be tudtam allitani a sajatomat ugy ahogy nekem tetszik.
[ Szerkesztve ]
''Gee, Brain, what do you want to do tonight?'' ''The same thing we do every night, Pinky: Try to take over the world!''
-
shev7
veterán
válasz dajkopali #114 üzenetére
"önhittség kockamagaslatból azt gondolni, hogy a Gmail 170 millió felhasználója majd elolvasgatja a felhasználási feltételeket, a faq-ot stb."
De ez hol a google hibaja? Nem arrol van szo, hogy ledugtak, aprobetu, titokban megvaltoztattak stb... Ha nem olvasol el egy szerzodest alairas elott akkor sem mondhatod azt, hogy hat en nem tudtam hogy ez igy van benne...
''Gee, Brain, what do you want to do tonight?'' ''The same thing we do every night, Pinky: Try to take over the world!''
-
ArchElf
addikt
válasz dajkopali #121 üzenetére
Hihetetlen. A Facebook tolja a furábbnál furább privátszférát feszegető változásait, erre a Google is azt gondolja, hogy beáll a sorba.
Mondjuk a felhasználók ész nélkül aktiválják a Buzz-t és utána meg meglepődnek. Valahol ez is jellemző az Internet-felhasználó társadalomra.AE
Csinálok egy adag popcornt, és leülök fórumozni --- Ízlések és pofonok - kinek miből jutott --- Az igazi beköpőlégy [http://is.gd/cJvlC2]
-
Konflikt
addikt
válasz dajkopali #121 üzenetére
megis mit mondjon neketek, a sajtonak? talan ezt kellett volna (valszeg kb. ezt gondoljak), de sajnos ez igy ebben a formaban nem lett volna tul jo huzas.
"bocs sracok, de van egyket idiota, aki ossze vissza kattintgat, annelkul h kicsit is megnezne micsinal, majd haborog, es minket csesztet, h ti sajto tudjatok rajt csamcsogni. mi kerunk elnezest h van 1-2 ilyen idiota"
eddig is ottvolt az opcio a google profil oldalon, es eddig is megtalalhato volt a buzz-ban a proflinak a linkje. az nem allitotta at aki nem akarta, akit nem zavart.
a cikk utolso bekezdesehez meg illene odailleszteni egy "szerintem"-et minimum, mert azok nem tenyek, (lasd. #112) hanem max a velemenyed tukrozik. a google readeres tippelesed pedig egyszeruen nem igaz.
Commodore Amiga 500 - es a kepzeleteinek tobbe semmi nem szab hatart! // VCIX-DCV&CMA
Új hozzászólás Aktív témák
- World of Tanks - MMO
- PlayStation 5
- Hálózati / IP kamera
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Azonnali fotós kérdések órája
- VodkaTV kiegészítő Kodira
- Házimozi haladó szinten
- Milyen monitort vegyek?
- Linux Mint
- Kodi és kiegészítői magyar nyelvű online tartalmakhoz (Linux, Windows)
- További aktív témák...
- Apple MacBook Pro M4 gépek 3 év garanciával, 27% áfával bontatlan csomagolásban termékbeszámítással!
- Lian Li O11 Dynamic EVO, Tempered Glass - fekete (O11DE)
- Denon AVR-X2700H DOLBY Atmos, Dts 8K, dolby vision
- Alfa Romeo 159 SW 1.9JTD 120 Le, 293.xxx km 2026.01.26ig műszaki
- BONTATLAN Új Iphone 16 és 16 Plus 128-512GB 1év APPLE garancia gyári független Deák AZONNAL Átvehető
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest