Hirdetés
- Feháborodott az Apple, a Meta az iPhone-felhasználók üzeneteit akarja olvasgatni
- A luxusmárkáknak kell a bitcoin, az USA jegybankjának nem
- Letiltja az USA a politikusokat a telefonhívásokról és szöveges üzenetekről
- Nagy áttörés jön a napelemek piacán, nem kell annyi hely a paneleknek
- Belenyúlt az USA az Epic Games igazgatótanácsába, nyomoz az NVIDIA
Új hozzászólás Aktív témák
-
xZer0kidx
senior tag
Vagy kiadnak sebtében összedobott biztonsági frissítéseket, mert az eladott készülék mennyiségről nem fognak lemondani az szinte biztos. Amúgy amíg veszik nekik nem felesleges legyártani, és ezután is venni fogják frissítések ide vagy oda.
"Csak óvatosan, nehogy túl korán elsüljön az a morálpisztoly"
-
janeszgol
félisten
válasz t72killer #45 üzenetére
A Samsung nálam is etalon a frissítéseket illetően, de ennek (természetesen) ára van, amit nem szeretnek kifizetni a vásárlók. Most egy 7 éves support az mennyibe is kerülne a vevőnek? Megjegyzem feleslegesen, mert az iPhone-oknál is ritka az, aki 5-6 évig használ egy telefont. Természetesen maga a telefon simán megéri az 5+ évet, dögivel van működő iPhone, ami ennyi idős, csak már minimum a második gazdája használja.
A Samsuung-féle felárat néha én is megfizetem (de azért akadnak gyalázatos termékeik is), de ennél többet én sem lennék hajlandó.
[ Szerkesztve ]
-
cog777
senior tag
válasz xZer0kidx #37 üzenetére
"akkor mi lesz a Xiaomival (de leginkább a felhasználóival) mondjuk 5 év múlva? Ha most van 100 készülékük (hasraütésre) addigra ilyen mértéktelen bővüléssel lesz vagy 2000"
Az ilyen gyartok szepen konszolidaljak a kinalatukat - mert teljesen felesleges ennyi hulladekot legyartani.
HP ZBook Studio 15.6 G8 Mobile Workstation - Windows 11
-
cog777
senior tag
válasz #20749568 #34 üzenetére
"Láttál már felhasználót? ..."
Pont az lenne a jo hogy az atlagot ne erdekelje hogy melyik verzio fut, mert ha vesz egy telefont az uzletben, akkor az kapjon biztonsagi frissitest akkor is es az elettartama vegeig.
A nagy atlagnak fogalma sincs az xyz ficsorokrol, nem a forumokat bujja a Marika es Jozsiba.
-
t72killer
titán
válasz #20749568 #41 üzenetére
normális esetben a piac szabályozná ezt és a felhasználók csak hosszan támogatott telókat vennének (igen, a samu a nagyon-minimumot megugrotta, a teló és a tab is kapott még tavaly frissítést). A magam részéről tuti ezt fogom tenni, 4 évnél rövidebb foltozási idővel hóttziher h nem veszek semmit.
+#40: sajna az 1bites júzernek dunsztja sincs arról, mi az a biztonsági frissítés...30€ Meta store bónusz Quest headset aktiváláshoz, keress priviben :)
-
Magnat
veterán
válasz #20749568 #41 üzenetére
Sztem ott sántít némileg az érvelésed, h 26 hónap után nem a kukába mennek, hanem másik tulajdonoshoz, ergo ez a szempont nem igazán releváns ... arról nem is beszélve, h valszeg a szoftveres elavulás is közrejátszik abban, h sokan ilyen gyakran cserélnek, szóval ha ez mégis érv, akkor legalább annyira pro, mint emennyire kontra. De ahogy már korábban is írtam, én a mostani meg a 7 év között látom a számomra elfogadható szintet, főverzióra 3, biztonsági frissítésre 5 évet. Persze ez szubjektív, így én abból indulok ki inkább, h ha egy telefon hardveresen x ideig még el tudja látni a feladatát, akkor a szoftveres supportnak is illene ahhoz igazodni, tehát ne kelljen amiatt eldobni, mert szoftveresen nem támogatott. Persze most még nem kell, de a világ sajnos nem afelé halad ahogy látom, h egyre kevésbé lesz fontos a személyes adataink védelme, szóval általánosságban sztemn nem rossz irány, ha a jogalkotó megpróbálja ebbe az irányba befolyásolni a piacot.
[ Szerkesztve ]
̿' ̿'\̵͇̿̿\з=(◕_◕)=ε/̵͇̿̿/'̿'̿ ̿
-
xZer0kidx
senior tag
válasz Necroman_Mk2 #28 üzenetére
A cserélhető (most is az) akksi miért lenne jó? Látom, hogy sokan e mellett érvelnek meg vastagítás, stb. nem igazán értem.
Egyrészt most is cserélhető a másik pedig, hogy érdemes egy cserélhető és egy integrált akksis telót összevetni. LG G5 150mm magas és 7.7mm vastag cserélhető 2800mah akksi fért bele. Ezzel szemben a szintén ugyanezzel a mérettel rendelkező Galaxy S7 edge telóba 3600mah akksi került. Legyen házilag cserélhető de legyen gyengébb kapacítása, vagy legyen sokkal vastagabb azonos akksi teljesítménnyel, de legalább ne legyen benne vízállóság csak azért, hogy 2 évente otthon ki lehessen cserélni. A töltőadapterek kálváriája miatt könnyítünk a földön, a 6 éves telóhoz meg gyártsuk tonnaszámra a "környezetkímélő" akksit hátha a nagyi vesz majd a telójához?"Csak óvatosan, nehogy túl korán elsüljön az a morálpisztoly"
-
ledgeri
nagyúr
válasz #20749568 #38 üzenetére
Így az egyébként is csillagászati telefon árakat megtoldjuk mesterségesen minden érdemi haszon nélkül.
Szóval hogyha kötelező a több év, az csak árat emel, az áremelésnek meg nem lesz hatása, mint mondjuk kevesebb vásárolt eszköz... vagy esetleg felértékelődött eszköz érték (így további használat)... és akár jobb optimalizáció lévén "ki kell bírnia"...Gondolom nem találkoztál olyannal, hogy "Eszköze már nem támogatott"...
Érdemes megtartani a mostani tendenciákat, mert milyen világ lenne, ha nem jönne ki jövőre egy olyan telefon amin az 5 kamerából 3 haszntalan, 1 használható, és a maradék csak fake valami...
// #ublockO-HardMode // anti-blockadblock-er // PH! új arculat: 1/ 500 // szeksziboj -nálam van egy pirospontod! // Találtam sárga fényű lézert! (kézit, ceruzaelemest) https://youtu.be/XQnmMjYHgcM //
-
xZer0kidx
senior tag
válasz t72killer #36 üzenetére
A telefonod jó példa mert "rekord" hosszan kapta a biztonsági frissítéseket. Szóval mondhatjuk, hogy a Samsung akkor teljesítette a feltételeket.
A növekedő, hihetetlen számokkal dobálozó eladások azt jelentik, hogy az átlag vásárló továbbra is rendszeresen vásárol. Kiváncsi lennék, hány ember érez szorítást a mellkasában amikor odaadja a gyermekének a 2 év után semmilyen frissítésben sem részesülő O+ készülékét. Meg merem kockáztatni nem sokan. Az átlag ember nem rugózik ezen (nem úgy mint mi itt), persze ettől függetlenül meg kell védeni őket, de kiváncsi leszek ha ezt a számára felesleges "szolgáltatás" árát ráterhelik ahhoz mit fog szólni. Valószínüleg semmit megveszi továbbra is 2 évente a szolgáltatónál az új mobilt ahogy eddig tette"Csak óvatosan, nehogy túl korán elsüljön az a morálpisztoly"
-
t72killer
titán
válasz #20749568 #38 üzenetére
nem extrém, az öregebb 1/3 közepén lehetek. Attól, hogy 70% továbbadta már a mobilját, nekem nem jár biztonsági frissítés ?
mi a baromi költséges? 3 sor kódot összerittyenteni, ha jön valami komolyabb sebezhetőség? nem új droid főverziót kértem.
a 90% nem tudom racionális-e, ha 20%-nál többen használják 7év után is a telójukat, akkor nem. Ha a gugli tudja 5évig támogatni a pixelt, vagy az apple a szifon 6s(!)-t még mindig, akkor a többiek is tessék szedjék össze magukat.
[ Szerkesztve ]
30€ Meta store bónusz Quest headset aktiváláshoz, keress priviben :)
-
xZer0kidx
senior tag
válasz #20749568 #34 üzenetére
Ezzel egyetértek. Most kiemeljük ennek a kezdeményezésnek a vélt előnyeit, de mi van a hátrányokkal? Ha húzunk egy határt mondjuk most, akkor mi lesz a Xiaomival (de leginkább a felhasználóival) mondjuk 5 év múlva? Ha most van 100 készülékük (hasraütésre) addigra ilyen mértéktelen bővüléssel lesz vagy 2000 amit ha jól értem alkatrésszel és biztonsági firrítéssel naprakészen kell tartani. Plusz az aktuális készülékek 3-4 évnyi főverzió frissítésével is számolni kell ha nem akarnak lemaradni a Samsung mellett. Most is szenvednek a készülékeik naprakészen tartásában. Gyártani fogják a frissítéseket olyan készülékekre amit már rég a nagyi használ, aki nagy ívben tesz a biztonsági frissítésekre. Azért kiváncsi lennék, hogy a magánszemélyek készülékeire a biztonsági frissítés vagy a jelszo123 használata jelent nagyobb veszélyt. A gyártók ontani fogják továbbra is a készülékeket mert naívság azt hinni, hogy ennek hatására? behúzzák a kéziféket, továbbra is az éves teljesítmény lesz számukra a legfontosabb. Ezért pedig mindent meg is tesznek majd és sikerrel bírják vásárlásra az újdonságra fogékony (jelentős számú) vásárló közönséget. Mi lesz a vége? Lesz egy halom új készülék és mellette lesz egy halom alkatrész a régi készülékekhez? Megéri legyártani pl. az akksikat? A kistesó, unoka vagy nagyi elviszi akksicserére a 6 éves mobilját vagy használja úgy, ahogy mondjuk egy jelentős pl. Iphone-os közösség teszi, értem ezalatt, hogy a telefon egész nap a töltőn lóg annak ellenére, hogy simán cseréltethetne benne akksi a szervízben.
"Csak óvatosan, nehogy túl korán elsüljön az a morálpisztoly"
-
t72killer
titán
5éves tabletről írok, ami 5éves telóról kapja a netet. A tablet gyengécske (bár 10 óra SOT-ot produkál, fórumon észt osztani, híreket olvasni, mozizni jó). A teló pedig 100%-os, mindenre megfelel (s7e). fotózni meg nem telefonnal fogok, arra itt a z6.
Arra is gondolj, hova megy az 1200EUR-s csodafonod, amit 26hónap után levetsz? Adod pl a gyereknek, használod tartalékként, stb: így se árt, ha nem válik botnet-robottá vagy másnak dolgozó bányagéppé.
Az "átlag" meg azt jelenti, hogy az épeszűbb FELE saját használatban is tovább vigyáz a kütyüjére. A támogatással nem 50, hanem inkább 90%-ot kellene lefedni.
[ Szerkesztve ]
30€ Meta store bónusz Quest headset aktiváláshoz, keress priviben :)
-
aprokaroka87
nagyúr
Abban a 7 évben a teljesítmény-ben és tudásban is helytálló hardverek is elő lesznek írva?
Mert akkor úgy semmi értelme.
-
ledgeri
nagyúr
Szóval azzal érvelsz a rendszer változtatása ellen, hogy a rendszerből eredő statisztikák alátámasztják a rendszer helyességét...
Mintha azt mondanád egy kék házas városra, hogy minek oda vinni más festéket, mindenki csak kék festéket használ....az lényegtelen, hogy csak kék festék kapható ott, és a környékén....// #ublockO-HardMode // anti-blockadblock-er // PH! új arculat: 1/ 500 // szeksziboj -nálam van egy pirospontod! // Találtam sárga fényű lézert! (kézit, ceruzaelemest) https://youtu.be/XQnmMjYHgcM //
-
janeszgol
félisten
Nem várom el a 7 év támogatást, de az ötöt azt igen, ahogy fentebb is írták többen.
-
hunluki
senior tag
Mondjuk a vékonyság szerintem egy szint után már épp hogy inkább hátrány.
Asszony samu telefonja is ilyen indokolatlanul vékony, nem elég hogy az én kezemből kb instant kiesik, de ha véletlenül mégsem akkor szabályosan vágja a kezemet 2-3 perc fogás után. Arról nem is beszélve hogy az üzemideje így vetekszik az én kőkemény ~1600 mAh-s aksimmal. -
btprg
senior tag
válasz Armagedown #22 üzenetére
Szerintem sajnos elég elérhetetlen amit szeretnél... Manapság divat hogy legyen vízálló, mindenálló, vékony stb. Ha normálisan szétszedhető lenne, mint pl. egy jó öreg Nokia 6310, az valószínűleg legalább kétszeres vastagságot jelentene a mostani divathoz képest, és az IP védettség se könnyen megoldható szétszedhető formában ilyen kis méreteknél.
"Tepid! Tepid is no good for a star, but it'll do for stardust." (nmlorg/naim)
-
Gargouille
őstag
válasz Necroman_Mk2 #28 üzenetére
"Ezt a kezdeményezést nem csupán a mobiltelefonokra, hanem az IoT eszközökre, azaz minden interneten keresztül kommunikáló eszközre ki kellene terjeszteni."
Ez egy nagyon jó gondolat.
Lassan kiderül, hogy amit korábban abszurd humornak gondoltunk, az csak szimpla jövőbelátás volt.
-
Necroman_Mk2
őstag
Ezt a kezdeményezést nem csupán a mobiltelefonokra, hanem az IoT eszközökre, azaz minden interneten keresztül kommunikáló eszközre ki kellene terjeszteni. Persze nem funkcióbővítésre, csupán a biztonsági rések betömése lenne a cél, ami a mostani világban, amikor különféle feltört eszközökről indítanak DDoS támadásokat vagy használnak kriptobányászatra, szükséges. Emiatt én a 7 évet is helyeslem, bár sokak által említett 5 volna a minimum.
#8 Tigerclaw Sajnos ezt a piac diktálja, és ebbe jobb a politikának nem beavatkoznia. Mert ha megtennék az EU-ban, az már egy Kína szintű államkontrol felé venné az irányt.
A cserélhető akkumulátor azonban lehetne egy ilyen lehetőség, bár ezt ugye jól meg kell fogalmazni, nehogy a gyártók és forgalmazók a kiskapukat használják ki.#7 GreenGoblin Egy jó kis ÁFA harmonizáció kellene még, és én már elégedett leszek.
#25 joey04 Ez sajnos benne van a pakliban, bár itt inkább az olcsó Androidos készüléket forgalmazók lesznek érintettek, és nem az Apple. A pozitív hozadékát meg leírtam fentebb.
[ Szerkesztve ]
"Élő gondolkodó lény vagyok, aki az információ tengeréből született!"
-
cog777
senior tag
Szinten tamogatom, 5+ evet jo otletnek tartok.
Mikor veszek egy telefont, akkor nem a legfrissebbet hanem altalaban 1 generacioval korabbit veszek - igy jobban megeri. Viszont eddig ez 1 ev minuszt jelentett a frissitesekbol ami amugy is limitalt az androidos keszuleke eseten. Pont ezert fordultam az alma fele mostanaban.Masreszt talan a gyartok is kevesebb keszuleket "szornak ki" es jobban tudnak koncentralni a termekpalettajukra.
-
junior11
veterán
Még az 5 év is jó ötlet lenne, támogatom.
The Truth Is Out There - Az igazság odaát van
-
joey04
titán
Na, újra lesz indok áremelésre. Idióta Eu.
-
hunluki
senior tag
+1, iPhone SE, 2016-ban vettem, még jön rá a friss iOS. i5S-t édesanyám használja, arra is jött még nemrég secu update.
Aksi csere westendben fél óra volt és 8k huf, addig elmentem bevásárolni, mire felmentem már nyomták a kezembe.
Amíg van update biztos nem fogom lecserélni mert minek. Szeretem, belaktam, működik mindenre amire nekem kell, tempóban is bőven elégedett vagyok vele, igaz nem is lógok rajta napi 10+ órákat mint ami manapság jellemző. Egyedül az üzemidő ami vékony, de otthon/melóban/kocsiban van töltő, ha meg megyek valahova akkor viszek magammal egy ilyen vastagabb ceruza vastagságú mobilaksit amiről másfélszer fel tudom nyomni csutkára.
-
Armagedown
őstag
Én valahogyan megelégednék azzal, ha könnyebben lehetne javítani a mobilokat, tableteket, meg egyebet, ne legyen beragasztva, ami nem muszáj, mert csak a javítást nehezíti, pl az akkucserét is nehezíti, anélkül sem esne ki a helyéről.
“If you don't read the newspaper, you're uninformed. If you read the newspaper, you're mis-informed.”
-
Gargouille
őstag
Mindenképp támogatandó felvetés a hosszabb támogatás. Azon lehet vitázni elég 5 év vagy legyen 7, de az biztos, hogy ami most van az botrány. A legtöbb ember okostelefonon éli az életét, azon vásárol, azzal fizet, miközben biztonsági és egyéb frissítések már rég nincsenek az adott készülékre 2 év után se. Nekem 4+ éves a telefonom és nem is tervezem cserélni egyelőre, de bosszant, hogy már rég nem jön rá android frissítés (igaz, elég limitáltan használom szerencsére)
Lassan kiderül, hogy amit korábban abszurd humornak gondoltunk, az csak szimpla jövőbelátás volt.
-
ghiottone
nagyúr
-
duo
addikt
Igen, jól látod, de ez most a pillanatkép. Ezen lehet és kellene változtatni, mert még 15 év és nem azon kell aggódunk, melyik legyen az új készülékünk, hanem mikor lesz megint áram, vagy élelmiszer a boltban. vagy ivóvízszolgáltatás. (És nem nem vagyok paranoid, ez már most is van, csek még elszigetelten. (délamerika pl érintett az északi és déli része is, ivóvízhiányban). és persze nem csak az infotech iparban kellene változtatni, hanem mindenütt. Amúgy nem sok esélyt látok semmire sem. most azon kezdtem el gondolkodni hogy teremtsem meg annak a körülményeit, hogy 10 év múlva vissza tudjak vonulni. a fogyasztói társadalomtól eltávolodva - egy valódi alulről szerveződó fenntartható szolidáris kisközöség irányába., de ez részben egy másik történet.
Egyre keményebb vagy Frisco! -Egyre...
-
Magnat
veterán
Az a baj ezzel, h ezt úgy fogják áthidalni, h az alkatrészek árai egy új készülék árához fognak közelíteni, így nem fog kelleni senkinek és elég lesz néhány darabos készletet tartani mindenből ... gondolom, 19900-ért te sem feltétlen vennél hozzá akkut
-
veterán
de mindket platform szepen avultatja mestersegesen is a hardvereit.
Ez teljesen egyértelműen nincs így. Iphone 6S+-om van, és most fogok 13-ra váltani. 6 éve van meg a telefon, a legújabb szoftverrel, teljesen ok felhasználói élménnyel. Az általad leírt probléma az androidos telefonokat érinti.cserelheto akkut is visszahozhatnak
Ez is adott, én is cseréltettem már akkut a telómban. -
Magnat
veterán
Azért azt se felejtsük el, h a támogatás a készülék piacra kerülésétől számolódik, ami azt jelenti, h ha elvileg megjelenés után megveszed is már simán lehet, h valójában fél éves modell ... én a magam részéről a 3 év főverziós és 5 év biztonsági frissítéssel tökéletesen elégedett lennék.
-
Fred23
nagyúr
Szerintem 5 év alatt történik annyi fejlődés mindig, ami miatt a vágy mindenképpen kialakul a többségben a váltásra.
Meg aztán tényleg szinte senki se cserél akkut a gyárilag nem cserélhető akkus mobiljában. Lehet hajszárítózni és szétkapni kábé bármelyik telót, aztán cserélni az akkut vagy bármi mást, de hányan is teszik meg ezt bevállalva a sok melót, alkatrészek berendelését, kockázatot? Ez a hajó elment. Kellenének minimum megint a cserélhető akkus modellek, de a többség akkor se maradna egy telón 5+ évig.Tigerclaw:
A cserélhető akkura én is vevő lennék, nálam ennek a hiánya okozza most majd a cserét úgy 3 év után.[ Szerkesztve ]
-
GreenGoblin
őstag
-
Tigerclaw
nagyúr
Nalam is megvan meg a G4 tartaleknak, pontosabban mar odaadtam kolcsonbe csaladon belul. Amugy minden szempontbol meg jo lenne ma is nekem, csak valtottam iOS-re kozben. A mostani iPhone 8-ban viszont lassan idoszeru lenne az akkucsere... nem birt tul sokat, azt kell mondjam.
Az a baj a világgal, hogy a hülyék mindenben holtbiztosak, az okosak meg tele vannak kételyekkel.
-
nagyúr
A 26 havonta átlag úgy jön ki, hogy vannak, akik kéthavonta cserélik, meg vannak, akik 26 havonta, meg vannak, akik 48 havonta. Nekem pl még megvan az LG G4-em, amit tartaléknak használok, nem lenne nagy baj, hogyha naprakész szoftvere lenne. A 7év tényleg sok, de 3-5 év az teljesen jó.
Aki él és nem boldog, az téved!
-
duo
addikt
Na de ha a telefon jó és a frissítések nem lassítják le akkor egy akksicserével miért ne lehetne 7 évig ugyanaz a készüléked? meg lehet spórolni két telefon ökológiai lábnyomát.
már mi is isszuk a levét ennek a rendgeteg szarnak ami körülvesz bennünket, de a gyerekeim(nk) bele fognak fulladni. ez az igazi Cancel Culture.Egyre keményebb vagy Frisco! -Egyre...
-
Tigerclaw
nagyúr
En ugy latom, hogy a tobbseg inkabb a divat/trend/kutyumania miatt valt ido elott masik telefonra, de mindket platform szepen avultatja mestersegesen is a hardvereit. Az lenne a jo, ha a biztonsagi frissiteseket megkapnak az elozo foverziok is es nem az lenne a szokas, hogy ha kell a biztonsag, frissits a legutolsora, foleg ha valamilyen okbol mar nem is teheti meg.
A cserelheto akkut is visszahozhatnak, szinten ugy, hogy kaphato legyen hozza vegig OEM akku, mert az szokott meg szinten ok lenni a valtasra mikozben egy filleres tetel egy uj telefon arahoz kepest.
A legjobb meg az lenne, ha evente csak limitalt szamu modellt dobhatanak piacra a gyartok, mert ez a fast fashion rendszer rengeteg eroforrast, nyersanyagot pazarol es rengeteg elektronikai hulladekot termel, amit nagyon nehez reciklalni. A kapitalizmust nem szabad ennyire elengedni.
[ Szerkesztve ]
Az a baj a világgal, hogy a hülyék mindenben holtbiztosak, az okosak meg tele vannak kételyekkel.
-
GreenGoblin
őstag
Na ennek és az egységes töltő csatlakozóknak több értelmét látom mint a lapos telefonos dobozokat amikben már semmit sem adnak. Talán kevésbé váltanának így az emberek. Támogatom ezt!
.. ....... .- -- ....... -... .- - -- .- -.
-
bLaCkDoGoNe
veterán
A 7 év teljes elmebaj.
3, max. 5 év lenne az észszerű időtartam.A kedves németek meg előbb zárkózzanak fel pl. autóiparban garanciaügyileg, utána nézelődjenek másfelé.
[ Szerkesztve ]
"«Fuck does Cuno care?» The boy turns to you. (He doesn't care.)" [+] "The parasite makes nothing for itself. Its only tools are taxes and tithes meant to trick you into offering what it has not earned. In Rapture we keep what is ours." [+]
-
Fred23
nagyúr
A 7 év szerintem abszolút életszerűtlen, tán az 1% se használná ki, akkor meg minek a cégek fölösleges szopatása?!
Az 5 év már más tészta, annak még látom értelmét.
ghiottone: Megelőztél.
[ Szerkesztve ]
-
ghiottone
nagyúr
Ez a 7 év picit elrugaszkodott, 5 év is már elegendő lenne. Gondolom mellette az alkatrészt is biztosítani kellene ennyi időtartamra. Most pl. egy 2015-ös Galaxy S6-hoz, ami 6 éves gyári aksit se nagyon tudnak adni.
"ÉÍ 'AANNÍÍGÓÓ 'ÁHOOT'É" (= La verdad esta lejos de aqui)
-
nagyúr
Hát pedig nagyon a minimum minimuma lenne csak a 3 év, remélem legalább az 5 évet bevezetik...
Aki él és nem boldog, az téved!
Új hozzászólás Aktív témák
- Xbox Series X|S
- Ukrajnai háború
- Samsung Galaxy S10 és S10+ duplateszt
- NVIDIA GeForce RTX 4060 / 4070 S/Ti/TiS (AD104/103)
- AMD Navi Radeon™ RX 6xxx sorozat
- Ingyenes vagy akciós szoftverek
- LEGO klub
- Milyen széket vegyek?
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Melyik hordozható audiolejátszót (DAP, MP3, stb.) vegyem?
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: Axon Labs Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest