- Felháborodott az Apple, a Meta az iPhone-felhasználók üzeneteit akarja olvasni
- A luxusmárkáknak kell a bitcoin, az USA jegybankjának nem
- Letiltja az USA a politikusokat a telefonhívásokról és szöveges üzenetekről
- Nagy áttörés jön a napelemek piacán, nem kell annyi hely a paneleknek
- Belenyúlt az USA az Epic Games igazgatótanácsába, nyomoz az NVIDIA
-
IT café
600 Mbps-os tempót ígér 2,4 GHz-en az ASUS RT-N18U High Power routere
Új hozzászólás Aktív témák
-
dkpisti
tag
válasz Botos Marci #3699 üzenetére
HGG egy kalap szar Tomatot (advanced) rakj fel abból a legujabbat,és akkor nemlesznek meglepetések.Telepítés nemnehéz betallózód neki a letöltött [RT-N18U-AT-ARM-3.0-132-AIO-64K.trx nevű fájlt ]
[ Szerkesztve ]
-
tag
-
cyber86
őstag
válasz Botos Marci #3696 üzenetére
Elvileg holnap jön az új HGG de csak elvileg.
-
titán
válasz Botos Marci #3696 üzenetére
Letölthesz de talán megérné várni ha még nem vagy biztos, hogy kell-e neked CFW.
Egy dolog állandó: a változás - Internet powered by Vodafone Net L with CBN CH7465VF & Asus RT-AC65P
-
tag
-
titán
válasz Botos Marci #3694 üzenetére
INNNEN lehet de várjál pár napot mert jön az új verzió.
Egy dolog állandó: a változás - Internet powered by Vodafone Net L with CBN CH7465VF & Asus RT-AC65P
-
tag
-
MODERÁTOR
válasz Botos Marci #3692 üzenetére
Mivel a HGG fw alapja a gyári fw, azt ugyanúgy tudod felrakni, mint a gyárit.
-
tag
válasz Gubek-Einste #3691 üzenetére
A Tomato-t azt értem hogyan kell felrakni mert az pontosan le van írva, de a HGG-t azt nem igazán.
Egyébként ha acustom firmware-t felrakom bármelyiket a 2 közül és valamiért mégsem jön be annyira vagy bármi akkor a gyárit utána vissza tudom még rakni?Üdv Marci
-
titán
válasz Botos Marci #3690 üzenetére
Kezdetnek a HGG-vel próbálkozzál, gyári firmware módosított verziója így simán a gyári firmware frissítéssel felmegy, előtt/utána reset.
A Tomato-t eszerint tedd fel, reset is kell előtte/utána.Egy dolog állandó: a változás - Internet powered by Vodafone Net L with CBN CH7465VF & Asus RT-AC65P
-
tag
-
dkpisti
tag
válasz Botos Marci #3688 üzenetére
Nekem konkrétan a gyári nem látta a rádugott vinyot.Értelmesebb felület,látod mi hol van médiaszerver stb gyári az használhatatlan Hátránya nincs.
[ Szerkesztve ]
-
tag
-
Tyukeszű
újonc
Rendesen torrentezik a router a gyári torrent kliens
+Transmission Remote GUI (Win10) az Usb 3-ra kötött
WD 500 GB-os külső adattárolón. Probléma: Ha a letöltött torrentet
át akarom "húzni" a WD Complete könyvtárból
a PC valamelyik könyvtárába (particiójára) a Totál Commander használatával,
akkor ~20-30% -nál leáll a másolás és azonnal megszakad az internet kapcsolat.
Tanácsot szeretnék kérni, hogy min állítsak?
Előre is köszönöm a segítséget. -
caris1
tag
válasz Intruder2k5 #3685 üzenetére
Igen, telepítés előtt is csináltam egy NVRAM törlést és utána is.
We buy things we don't need with money we don't have to impress people we don't like.
-
MODERÁTOR
-
caris1
tag
Sziasztok!
A routeren pár napja a Tomato van, azóta kétszer csinálta azt, hogy "lefagyott" teljesen. A lefagyott azt jelenti, hogy teljesen eltűnik a hálózatról, pingre nem válaszol, WiFi-t nem szór, DHCP-n keresztül nem oszt IP-t, böngészőből is elérhetetlen. Újraindítás után látszólag minden rendben, megy rendesen. A logban sajnos csak az újraindítás utáni események láthatók, a korábbiak nem.
Semmi extra nem fut rajta, egyelőre sima routerként működik, nincs rajta USB-s eszköz, nem torrentezik,
Szerintetek merre tudnék nyomozni, hogy mi történt vele? Előtte a HGG firmware több mint 70 napig futott problémamentesen újraindítás nélkül.[ Szerkesztve ]
We buy things we don't need with money we don't have to impress people we don't like.
-
ht42
senior tag
Válaszolni nem tudok, de csatlakozom a kérdéshez
Ugyanebben a cipőben járok, rádugtam egy usb vinyót a routerre, van rajta egy NTFS és egy EXT3 partíció. Az egyiket sambával a másikat nfs-sel akarom megosztani, a samba megy is, így a winfosos gépekről tudok másolni az NTFS partícióra (sőt az EXT3-ra is)
A router szerint a két partíció device neve /mnt/sda1 és /mnt/sda2.
A NASomról szeretnék rsync-kel fontosabb adatokat szinkronizálni időnként az EXT3-ra. A NASon OMV megy, tartalmazza az rsyncet, de az istennek se tudom felparaméterezni. Sztem a távoli könyvtárnevet adom meg rosszul, de nem tudom, hogy kell jól...
Pl. ilyesmivel próbálkoztam:
adminnév@routerIP:/mnt/sda2/backup
De nem jó... -
spiky03
veterán
válasz Gubek-Einste #3681 üzenetére
Köszönöm, akkor majd frissítem.
SuperHeRo - Eladó! Lapp ölflex classic 110 CY tápkábel Oyaide dugókkal
-
titán
-
spiky03
veterán
Ha befrissítem az is gyári fw-vel a routert akkor a beállítások megmaradnak?
Gondolok itt a DDNS-re meg port forwardokra?Köszönöm
SuperHeRo - Eladó! Lapp ölflex classic 110 CY tápkábel Oyaide dugókkal
-
őstag
válasz Intruder2k5 #3676 üzenetére
Ment a privát, nem szeretném teleszemetelni a fórumot...
Tech-No-Logical World.
-
caris1
tag
Rsync-et használt már valaki a routeren? Egy Synology NAS-ról szeretnék backupolni a routerre dugott USB-s HDD-re.
Ha igen, akkor mennyire bonyolult beállítani?We buy things we don't need with money we don't have to impress people we don't like.
-
MODERÁTOR
Akkor javaslom első körben keress egy szabad csatornát a saját WiFi-dnek, lehetőleg 1-11 közt, és azt állítsd be fixre.
Ha ez nem segít, akkor pedig Tomato. Jelenleg aktuális verzió RT-N18U-ra:
tomato-RT-N18U-ARM--132-VPN-64K-NOSMP.zipFeltenni eszerint tudod, 1, 2, 3/2, 4-es pontok sorrendben.
[ Szerkesztve ]
-
őstag
válasz Intruder2k5 #3673 üzenetére
Alternatívval még nem próbáltam, de amint lesz időm, csinálom. Melyiket ajánlod? A zavarás viszont lehetséges, mert kb. ennek a routernek a beszerzése körüli időben feltűnt egy "Valaki" nevű forrás, ami néha erősebb jelet ad, mint az én Asus-om.
Tech-No-Logical World.
-
MODERÁTOR
-
őstag
Kezd elegem lenni ebből a routerből. A 3., legújabb firmware van rajta, azt hittem, ezzel nem lesz gond. A történet röviden: TP-Link routerem volt, 40/3-as nettel, amiről váltottam 120/10-re, a sebesség megkívánta a gigabites routert. Viszont, 1-2 naponta a sebesség, bár kábelen mindig fullos, wifi-vel irtózatosan lecsökken 1,5-6Mbit-re, aminek nem tudom az okát. Amíg a routert újra nem indítom, ez a sebesség marad. Amit a router kiszolgál: pc kábellel, két telefon, tablet, smart tv, IP kamera, plusz stick egy másik pc net eléréséhez. Természetesen együtt ennyit soha, vagy nagyon ritkán. A korábbi routerrel és harmad ilyen sebességű nettel nem volt ilyen probléma. Esetleg beállítási gond lehet? A sebesség csökkenés minden készülékkel észrevehető, amit a speedtest is minden esetben igazol. A készülékre egy usb3-as vinyó is van kötve torrent miatt, megfelelő beállításokkal.
Kérem a tisztelt hozzáértőket, segítsenek a probléma megoldásában.[ Szerkesztve ]
Tech-No-Logical World.
-
hhx
tag
Új gyári fw: 2015/12/29
ASUS RT-N18U Firmware version 3.0.0.4.378.9459
Bug fixes
- Fixed PPPoE multicast bugs
- Fixed time scheduling warning page issues.
- Fixed Bandwidth limiter related bugs.
- Modified Bandwidth limiter strings in Czech
- Remove unnecessary message in system log when enabling tunneling
- Fixed OpenVPN server configuration file exporting bugs.
- Fixed UI issues when login with a smart phone browser.New features
Added Movistar Triple VLAN profile in IPTV -
Pribi
senior tag
Sziasztok!
Lenne egy kérdésem. Szeretném kívülről elérni a transmission-t, de nem megy. Megnéztem a www.canyouseeme.org-on, és az a port zárva van, pedig a router elméletileg be van állítva. Így:
Mi lehet a gond? És a Downloadmaster mobilról látja a routert rendesen.
Köszi: Pribi
[ Szerkesztve ]
A szerelem tűz, de a húsleves nem fő meg rajta.
-
félisten
válasz Gubek-Einste #3658 üzenetére
Köszönöm, de ezt most kihagyom. Végülis megvagyok a DLNA nélkül, januárban meg majd jól kipróbálom az új HGG-t.
Köszönettel: MaCS
Fán nem lehet motorozni, motoron viszont lehet fázni!
-
Hun91FaTe
csendes tag
válasz Intruder2k5 #3662 üzenetére
Siker
-
MODERÁTOR
-
Hun91FaTe
csendes tag
válasz Intruder2k5 #3660 üzenetére
Megtaláltam A mappa stimmel csak a rutorrent_passwd az a fájl.
Annyi segítség kellene még, hogy hogyan néz ki a szöveg, mert gondolom felhasználó név+jelszó kell bele, de miként szerepeljen zárójel, vessző stb van-e benne?
Aki megtenné hogy puttyba megnézni nekem, annak nagyon megköszönnémEz a két parancs kell csak hozzá:
cd /opt
vi /opt/etc/lighttpd/rutorrent_passwd -
MODERÁTOR
-
Hun91FaTe
csendes tag
válasz Intruder2k5 #3579 üzenetére
Sikeresen telepítettem rtorrent-et, a webes felület is bejön a bejelentkezésig csak nem sikerült belépni. Mi az alapértelmezett felhasználónév, jelszó vagy azt nekem kellett volna beállítanom?
-
titán
válasz MaCS_70 #3654 üzenetére
Valami miatt vissza lett vonva a karácsonyi firmware ami annyira nem is baj mivel az AC56U és AC87U esetében csak 0,25 megás volt a letölthető fájl.
Ha kellene a 3.0.0.4.378.9459 gyári firmware akkor nekem még meg van.Egy dolog állandó: a változás - Internet powered by Vodafone Net L with CBN CH7465VF & Asus RT-AC65P
-
Hun91FaTe
csendes tag
válasz Intruder2k5 #3656 üzenetére
Köszönöm! Kimaradt a Administration -> JFFS -> Enable -> Save -> Format / Erase -> Save rész
-
MODERÁTOR
-
Hun91FaTe
csendes tag
Leírás alapján próbálom beállítani a dolgokat, de a mkdir -p /jffs/rootfs/tmp/etc parancsra következő hibaüzenetet kapom: mkdir: can't create directory '/jffs/rootfs/': Read-only file system
Valaki tud segíteni hogy hol a hiba?
-
félisten
válasz Gubek-Einste #3648 üzenetére
Az www.asus.com-on a letöltési link reakciója: An error occurred while processing your request.
MaCS
Fán nem lehet motorozni, motoron viszont lehet fázni!
-
wong kok wah
senior tag
válasz Intruder2k5 #3652 üzenetére
Nem oldotta meg sajnos.
-
MODERÁTOR
válasz wong kok wah #3651 üzenetére
Az NVRAM törlés nem oldotta meg a problémát? Vagy meg sem próbáltad, egyből toltad fel rá a másik fw-t?
-
wong kok wah
senior tag
válasz Intruder2k5 #3650 üzenetére
Köszönöm. Siker.
Az ASUS Firmware restoration progival nem ment csak böngészőn keresztül.. -
MODERÁTOR
válasz wong kok wah #3649 üzenetére
Az összefoglalóban. Elsőként csinálj egy NVRAM törlést, aztán jó eséllyel el fog indulni.
-
titán
válasz cyber86 #3647 üzenetére
Ja, azt nem olvastam, csak a letölthető firmware-t keresetem ami meg nincsen.
Akkor már szerepeljen a teljes:
380.57: (1 JAN 2016)
* REQUIRES RESET / FACTORY DEFAULT RESTORE AND MANUAL CONFIGURATION AFTER FW UPGRADE, DUE TO NEW SDK VERSION. DO NOT USE / IMPORT OLD CONFIGURATION FILES.
- NEW: FW optimisations.
- NEW: WEBUI disable scan media (for dlna service) on boot option.
- NEW: WEBUI Enhanced Mode* option added to Wireless Professional on ALL supported models.
- NEW: WEBUI obscure all wireless passwords fields by default unless selected.
- NEW: WEBUI Power LED only option available on Stealth Mode.
- NEW: WEBUI save syslog to JFFS option.
- NEW: WEBUI support change HTTP port.
- NEW: WEBUI TX Powerslide code, allows better txpower increments/decrements to all units from 42 to 1000mW.
- NEW: WEBUI Wireless Professional unlocked on ALL router models.
- FIXED: ASUS WEBUI broken code.
- FIXED: DDNS service updating every 30s.
- FIXED: Default ARM 'TCP Timeout Established' set on RT-N18U and RT-AC56S models.
- FIXED: Default ARM 'TCP Timeout Established' set to '3600'.
- FIXED: HTTP/HTTPS port range validation.
- FIXED: HTTP service buffer overflow.
- FIXED: OpenVPN connection issue when using username/password auth configuration.
- FIXED: Port conflict when reverting back to default HTTP port (80).
- FIXED: RT-AC3200 missing Wi-Fi channels and txpower locking.
- FIXED: RT-AC3200 USB 3.0 compatability issue.
- FIXED: RT-AC56U and RT-AC3200 unable to set TX Power.
- FIXED: RT-AC87U 'Power ON only' option was unable to shutdown Realtek LAN1 led after rebooting.
- FIXED: RT-N18U QoS_EZQoS.asp not loading icon.css.
- FIXED: RT-N18U Tools_Sysinfo.asp not showing the temperatures, causing httpd crash/restart.
- FIXED: Site survey not working.
- FIXED: Stealth Mode not working.
- FIXED: Syslog service not able to initialize in some situations.
- FIXED: TX Power Slider small code error.
- UPDATED: Avahi to 0.6.32 version.
- UPDATED: Curl to 7.46 version.
- UPDATED: DNSMasq to 2.76 version.
- UPDATED: Diskdev Cmds to 582 version.
- UPDATED: Dropbear to 2015.71 version.
- UPDATED: Flex to 2.6.0 version.
- UPDATED: GDB to 7.10.1 version.
- UPDATED: Iperf to 3.1 version.
- UPDATED: Libgcrypt to 1.6.4 version.
- UPDATED: Libgpg-error to 1.21 version.
- UPDATED: Libncurses to 6.0 version.
- UPDATED: Libxml2 to 2.9.3 version.
- UPDATED: mDNSResponder to 576.30.4 version.
- UPDATED: MiniDLNA to 1.1.5 version.
- UPDATED: MiniUPNPd to 1.9.20151119 version.
- UPDATED: Nano Editor to 2.5.0 version.
- UPDATED: NCat to 7.01 version.
- UPDATED: NMap to 7.01 version.
- UPDATED: NPing to 0.7.01 version.
- UPDATED: OpenSSL to 1.0.2e version.
- UPDATED: OpenVPN to 2.3.9 version.
- UPDATED: SFTP Server to 7.1 version.
- UPDATED: SQLite to 3.9.2 version.
- UPDATED: Strace to 4.11 version.
- UPDATED: Tor to 0.2.7.6 version.
- UPDATED: Util-Linux to 2.27.1 version.
- UPDATED: Wget to 1.17.1 version.
- UPDATED: XZ Utils to 5.2.2 version.* This option allows to choose between:
[Maximum Speed] Default - Allows high speed links.
[Maximum Coverage] Increases RSSI ~5-12dBm (2.4GHZ) / ~3-5dBm (5GHZ) without TXpower increase at cost of reduced speed.[ Szerkesztve ]
-
cyber86
őstag
válasz Gubek-Einste #3646 üzenetére
-
titán
-
cyber86
őstag
HGG 380.57: (1 JAN 2016)
-
xigris
őstag
Sziasztok ebbe az új gyári fw-ben a bandwitch limiter olyan mint a tomatoban ip-re beállítható a feltöltés és a letöltés?
PPPoE kapcsolat melyikben a jobb?[ Szerkesztve ]
-
titán
-
cyber86
őstag
Gyári fw update:
ASUS RT-N18U Firmware version 3.0.0.4.378.9459
- Fixed PPPoE multicast bugs
- Fixed time scheduling warning page issues.
- Fixed Bandwidth limiter related bugs.
- Modified Bandwidth limiter strings in Czech
- Remove unnecessary message in system log when enabling tunneling
- Fixed OpenVPN server configuration file exporting bugs.
- Fixed UI issues when login with a smart phone browser. -
poki198q
tag
válasz andriska1988 #3640 üzenetére
Kösuönöm a segítsèget!
-
andriska1988
csendes tag
válasz Intruder2k5 #3639 üzenetére
Köszönöm Intruder2k5! Megy frankón!
-
MODERÁTOR
válasz andriska1988 #3638 üzenetére
-
andriska1988
csendes tag
Sziasztok!
Megtudjátok nekem mondani, hogy távolról betudok lépni a Tomato kezelőfelületére? Avagy csak akkor, ha a hálózatomon vagyok?
Köszönöm!
-
MODERÁTOR
-
poki198q
tag
válasz Intruder2k5 #3634 üzenetére
Mostmár megy.
Valamièrt teljes!n más ip címet osztott, mint az enyèm.
Hogyan tudim pl total commanderrel elèrni távilról?
Akkor tomato alatt nem kell semmit állítani? -
Takanaka
csendes tag
Üdv . Azt szeretném megkérdezni hogy a RT-N18U- nál hol lehet beállítani az AIRRADART ??
És milyen értékre kell . -
MODERÁTOR
-
poki198q
tag
válasz Intruder2k5 #3632 üzenetére
Ok, rendben, akkor hogyan èrem el, hogy távolról is lássam a megosztott mappákat?
-
MODERÁTOR
-
Schizoka
aktív tag
szerkesztés lejárt.
most már látja a hátsó usb-be dugott vinyót,de az elsőbe dugottat nem4egyszerre nem lehet a két vinyó tartalmát megosztani hogy a tv lássa??
-
Schizoka
aktív tag
most még olyan gondom is akadt az elözöhöz hogy ha rádugom a hátsó usb-re is egy vinyót akkor már az elsőbe dugott vinyó is eltűnik a tv-ről!
segítséget kérnék mert megőrülök! -
poki198q
tag
válasz Intruder2k5 #3628 üzenetére
Igen, az ftp beállításokba beállítottam a gipszjakab.ddns.netet, ahová az r torren is be van állítva, mègse műxik.
[ Szerkesztve ]
-
MODERÁTOR
-
poki198q
tag
válasz Gubek-Einste #3626 üzenetére
Le vagyok regelve noip.com-on, oda van beállítva az rtorrent.
Utána, engedèlyezem az ftp beállításokban yes wan, and lan, de utána nem tom mit kell írni a távoli elèrèsben. -
titán
válasz poki198q #3625 üzenetére
Kezdetnek kell egy DDNS regisztráció, szerencsére elég sokból tudsz választani így fizetned sem kell érte.
Majd ha ez meg van akkor be kell állítani, hogy külső hálózatból is elérhető legyen a kívánt tartalom.Egy dolog állandó: a változás - Internet powered by Vodafone Net L with CBN CH7465VF & Asus RT-AC65P
-
poki198q
tag
Sziasztok.
Tomatot használok, hogyan tudnám beállítani, hogy távolról is hozzáfèrjek a router álltal megosztott adatállományhoz, ne csak lokálisan? -
jag222
csendes tag
válasz Intruder2k5 #3622 üzenetére
Óriási köszönet.
Tényleg.
-
MODERÁTOR
-
jag222
csendes tag
válasz Intruder2k5 #3617 üzenetére
És nem. A torrent file-ok helye rendben, de az adatokat itt vannak: /opt/etc/rtorrent/
De igazából mindegy, ami érdekes, hogy a torrent file-ban nem a torrent-név szerepel,hanem egy jó-hosszú-szám.torrent az elnevezés.
Ez így normális?
Egyébként teljesen jól működik, köszi az eddigi segítséget.
És még egy kérdés: van olyan oldal, ahol van leírás a linuxos router parancsokról? Mert szuper hogy leírtad, megcsináltam, működik, csak most el kezdett érdekelni a dolog, szóval kicsit beleásnám magam....kösz
-
caris1
tag
Sziasztok!
Tomato-s routerem szétfagyott valamiért és újraindítottam. A log viszont csak az újraindítás utáni eseményeket mutatja. Hozzá lehet férni valahogy a régebbi logokhoz, hogy megpróbáljam kideríteni, mi is történt vele?
-
őstag
-
MODERÁTOR
-
MODERÁTOR
-
őstag
Üdv, pár hete van ilyen routerem, a beállításának rejtelmeibe nem ástam bele magam (nem értek nagyon hozzá), egy kérdésem lenne, van egy Poe kamerám, ami switchen keresztül kap táplálást, ez kiiktatható, tehát a router is tudna áramot adni a működéséhez?
Előre is köszönöm.
Tech-No-Logical World.
-
andriska1988
csendes tag
Sziasztok!
Állítgattam ezt azt és sikerült feltornáznom a sebességet 6-7 MB/s-ra. Köszönöm a tanácsokat!
-
jag222
csendes tag
válasz Intruder2k5 #3613 üzenetére
max_uploads = 8
session = /opt/etc/rtorrent/session
schedule = watch_directory,5,5,load_start=/opt/etc/rtorrent/watchdir/*.torrent
schedule = untied_directory,5,5,stop_untied=
schedule = low_diskspace,5,60,close_low_diskspace=100M
bind = 0.0.0.0
port_range = 51411-51411
check_hash = yes
use_udp_trackers = yes
encryption = allow_incoming,enable_retry,prefer_plaintext
dht = auto
dht_port = 51412
peer_exchange = yes
scgi_local = /opt/var/rpc.socket
encoding_list = UTF-8
max_uploads_global = 32
max_downloads_global = 64
download_rate = 16384
upload_rate = 16384
directory = /opt/torrents -
MODERÁTOR
-
jag222
csendes tag
válasz Intruder2k5 #3586 üzenetére
És ezt hol lehet beállítani?
Az rtorrent webes felületén csak egy letöltési mappát tudok megadni, oda megy minden: torrent file és letöltés is.
köszi -
macii97
senior tag
Sziasztok!
Bocsánat, lehet volt már, de nincs sajnos időm keresgélni, remélem segítetek.
Nos, a router honapok ota meg HGG-vel frankón, de most rákötöttem egy 1 terrás merevlemezt(usb3-as).
Frankón bírom böngészni, lejátszani stb. és a torrentet is beállítottam.
De valamiért nem tudtam megoldani, hogy törölni is tudjak a merevlemezről. Gondolom vmi engedélyek hiányoznak, de sehol nem találom. Jó lenne, ha legalább az asztali LAN gépről tudnám kezelni.Másik: mennyire tesz jót a hdd-nek, hogy 7/24be megy?
-
andriska1988
csendes tag
válasz Gubek-Einste #3601 üzenetére
Sajnos nem jártam körbe ezt a témát eléggé így a türelmemnek hála lett ez belőle.
Köszönöm mindenkinek a segítséget, javaslatokat! Teljen kellemesen az ünnep!
-
zsolt501
nagyúr
Több mint valószínű a kábel a problémás, és sokszor a csatlakozóval szokott gond lenni, de érdemes megnézni, hogy nem tört e meg valahol a kábel.
''Mind Így van ezzel aki hasonló időket megélt, de a döntés nem rajta állt neked csak arról kell döntened mihez kezdj az idővel amely megadatik.''
-
Xavior
csendes tag
válasz Intruder2k5 #3604 üzenetére
Viszont most a LAN 4-nek a bal oldali tégalalapja sárga, a jobb villog zölden, és azt írja, hogy csak 100Mbit/sec jön át.
Akkor lehet, hogy a kábel a gagyi? De a TP-Link routerrel azzal sem volt baj. (Cat 5e kábel)
[ Szerkesztve ]
-
MODERÁTOR
-
Xavior
csendes tag
-
MODERÁTOR
-
titán
válasz andriska1988 #3600 üzenetére
A legjobb az lenne ha venni egy Asus USB-N14-es adapter ami külső antennás vagy valamilyen hozzá hasonló N300-ast.
Én arra gondoltam, hogy miért pont ezt a Nano adapter vetted, a driver hiányából következően kellett is a csere.Egy dolog állandó: a változás - Internet powered by Vodafone Net L with CBN CH7465VF & Asus RT-AC65P
Új hozzászólás Aktív témák
- Windows 11
- OpenMediaVault
- AMD GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Fűzzük össze a szavakat :)
- Kamionok, fuvarozás, logisztika topik
- Ötletek, javaslatok, hogy még jobb legyen a PH! lapcsalád
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- TCL LCD és LED TV-k
- Intel Core Ultra 3, Core Ultra 5, Ultra 7, Ultra 9 "Arrow Lake" LGA 1851
- Magisk
- További aktív témák...