- Felháborodott az Apple, a Meta az iPhone-felhasználók üzeneteit akarja olvasni
- A luxusmárkáknak kell a bitcoin, az USA jegybankjának nem
- Letiltja az USA a politikusokat a telefonhívásokról és szöveges üzenetekről
- Nagy áttörés jön a napelemek piacán, nem kell annyi hely a paneleknek
- Belenyúlt az USA az Epic Games igazgatótanácsába, nyomoz az NVIDIA
-
IT café
600 Mbps-os tempót ígér 2,4 GHz-en az ASUS RT-N18U High Power routere
Új hozzászólás Aktív témák
-
tibcsi0407
félisten
válasz tibcsi0407 #2494 üzenetére
Jó, a DLNA öli meg a routert. Lehet csinálok egy SWAP-ot neki, mert a memória fogy el, úgy néz ki. Furcsa, hogy 256 kevés
utdetailing.hu
-
Mucsi14
tag
válasz tibcsi0407 #2496 üzenetére
Nem igazán tudom hogy a routeren futó transmissiont hogyan lehet forwardolni a scripben próbáltam neki portot nyitni futtattam is
-
Mucsi14
tag
Segítsetek légyszi!
HGG tűzfal vs transmission
#!/bin/sh
iptables -I INPUT -p tcp --destination-port 9091 -j ACCEPT
iptables -I INPUT -p tcp --destination-port 51413 -j ACCEPT
iptables -I INPUT -p udp --destination-port 51413 -j ACCEPTezt a sriptet beírtam,mégis azt mondja a gui hogy a port zárva van
fixen a 51413 port van beállítva a transmission -nek -
tibcsi0407
félisten
válasz Gubek-Einste #2492 üzenetére
Szerintem is más lehet a gond. Inkább a DLNA, vagy a torrent öli meg. Visszaálltam Transmissionre, mert újraindítás után nem mennek az Entware dolgok. Még rá kell itt jönni ezekre a dolgokra. Kicsit más, mint a Padavan volt.
Most kikapcsoltam a DLNA-t és a Transmissiont, figyelem így is a stabilitást.
Utána egyesével bekapcsolom őket és megnézem SSH-n mit mutat a TOP.lehella
Igen, szerintem Neked segíthet az init script. Nekem menetközben száll el a Samba.
[ Szerkesztve ]
utdetailing.hu
-
lehella
senior tag
válasz tibcsi0407 #2490 üzenetére
Ha az Init script lesz belőle, akkor szerintem még nincs fájlhasználat, meg akkor még csak bootol a router. Nekem ext3 a partíció, ez meg az ext4 szerintem a legjobb linux alá.
www.taplalkozastanacsadas.hu -> "Edd magad soványra"
-
titán
válasz tibcsi0407 #2491 üzenetére
Linux alapú firmware-nél ajánlatosabb Linux-os FS használata így alapvetően az EXT4 nem lehet baj.
Egy dolog állandó: a változás - Internet powered by Vodafone Net L with CBN CH7465VF & Asus RT-AC65P
-
tibcsi0407
félisten
Nagyon instabil az egész rendszer. Lehet probléma az EXT4-es partíció? Elvileg nem kellene rossznak lennie, ha nem tévedek.
utdetailing.hu
-
lehella
senior tag
válasz tibcsi0407 #2488 üzenetére
service smbd restartot kellene valamelyik időzítésbe betenni, talán az Init scripthez? A parancs működik, most kipróbáltam de a samba-t csak otthon tudom ellenőrizni.
[ Szerkesztve ]
-
lehella
senior tag
válasz tibcsi0407 #2483 üzenetére
Nálam is van olyan furcsaság, router indítás után nem működik a samba, hiába van bekapcsolva a GUI-n. Ilyenkor kikapcsolom, majd vissza és szépen működik.
-
tibcsi0407
félisten
válasz Intruder2k5 #2484 üzenetére
Majd meg fogom nézni akkor más eszközökkel is. Korábban nem volt ilyen a régi routerrel, azért sem gyanakodtam a kliensre. Egyszerűen eltűnik a hálózatról a share
[ Szerkesztve ]
utdetailing.hu
-
Multibit
nagyúr
válasz gyocsiv #2472 üzenetére
A portokkal kell megoldanod, hogy melyik eszközt éred el! Nálam is Asus router mögött működik egy Synology NAS. Elérem külön-külön a NAS-t és a router felületét is.
A NAS küönböző szolgáltatásai más-más portokon érhetők el. Routeren belül kell nyitni és átirányítani portokat a NAS felé. Biztonsági szempontból ajánlott a standard portok nyitásának mellőzése a routerben! Inkább véletlenszerűen kiválasztott portokat (mondjuk 20000 felett) nyiss meg és azokat irányitsd át LAN-on belül az eszközök (pl. NAS) megfelelő portjára. Ez a megoldás biztonságosabb (pl. ritkábban találnak meg a port scanner botok), ugyanakkor free hotspot-okról (ahol sokszor csak a 80-as port van engedélyezve) nem fogod tudni elérni az otthoni dolgaidat. El kell dönteni, hogy a kényelem, vagy a biztonság fontosabb![ Szerkesztve ]
-
MODERÁTOR
válasz tibcsi0407 #2483 üzenetére
Ezt nem tudom, én ilyet sosem tapasztaltam. Bár az is igaz, hogy nem ARM routert használok, hanem RT-N66U-t. Nem lehet, hogy ez csak adott kliensen probléma?
-
tibcsi0407
félisten
válasz tibcsi0407 #2482 üzenetére
Lejárt a szerkesztési időm.
Nem tudod esetleg, hogy miért van az, hogy eldobálja a Sambát a Tomato? Külön hozzáadtam az additional shares-ban is, hátha segít, de ugyanúgy eltűnik néha a meghajtó.
A log-ban semmit nem látok erre vonatkozóan.[ Szerkesztve ]
utdetailing.hu
-
tibcsi0407
félisten
válasz Intruder2k5 #2481 üzenetére
Köszi a leírást!
Végül vettem a fáradtságot és telepítettem egy Entware-t és Rutorrentet.
Nem tudok megbarátkozni a Transmission külsejével, mindig is jobban szerettem a Rutorrentet. Szerintem kevésbé erőforrásigényes. Bár lehet ezt csak képzelem.utdetailing.hu
-
MODERÁTOR
válasz tibcsi0407 #2480 üzenetére
Transmission Web Control telepítése Tomato routerre
Midnight Commander helyett pedig WinSCP is használható.
[ Szerkesztve ]
-
tibcsi0407
félisten
válasz dkpisti #2479 üzenetére
Nem nyitott valami jól nálam ez a HGG, a Padavan után kész rémálom volt az instabilitása.
A Tomato egyelőre tetszik, stabilabb. Viszont lassabb a Samba...
A beépített torrent kleins nem túl bonyolult. Nálam így néz ki. Még nem volt kedvem Rutorrentet belőni.utdetailing.hu
-
dkpisti
tag
válasz tibcsi0407 #2478 üzenetére
It a dd-wrt szarta össze magát advanced tomatoba torrent kliens beüzemeléshez kellene segítség
-
tibcsi0407
félisten
Na, megjött a router.
Felraktam a HGG-t rá első körben, de vagy 3x összeszarta magát és nem akart visszacsatlakozni a WAN-ra. Egyszerűen esze ágában sem volt.
Ott meguntam az egészet és felraktam rá egy Tomatot, majd konfigolás után egy Advanced Tomato-t (ugyanaz, csak kicsit modernebb GUI)
Eddig nagyon tetszik a router, remélem jobban bírja majd a gyűrődést, mint az N65U. Bár ennek elvileg nincsenek olyan gyermekbetegségei.utdetailing.hu
-
dkpisti
tag
válasz Gubek-Einste #2476 üzenetére
DD-WRT látja de itt a torrens telepítésnél akadtam el line error 97 acces deniedet ír ötlet?(PuTTy ddwrt-vel végre látja a vinyót gyári semmit nemlát
[ Szerkesztve ]
-
titán
-
dkpisti
tag
hali captiva usb 3.0 házzal ráraktam egy 500gb vinyot semmilyen fájlrendszerben nem érzékeli a router a vinyot ötlet
-
MODERÁTOR
válasz gyocsiv #2472 üzenetére
Szia!
A DDNS teljesen mindegy, hogy melyik eszközön van beállítva, a WAN IP címedre mutat. Azt pedig a portokkal tudod szabályozni, hogy milyen szolgáltatást érsz el. Ha simán a címet beírod, és a router felületét éred el, akkor abban engedélyezve van a távoli elérés. Ez esetben ezt ki kell kapcsolni, és a 80-as portot átirányítani a NAS LAN IP címére, vagy pedig másik portot kell választani a NAS elérésére. Azt is meg lehet csinálni, hogy pl. a külső 8080-as portot forwardolod a NAS LAN címére, annak 80-as portjára.
-
bala6120
senior tag
LG G2-vel (noti alaplapja elszállt) raktam fel a HGG firmware-t, New Generation Optware-t, Transmissiont a Connectbot használatával ezen oldal alapján.
Mégegyszer köszönöm a segítséget.
[ Szerkesztve ]
-
gyocsiv
tag
Sziasztok
Segítséget szeretnék kérni...
Vettem egy Asus RT-N18U routert, beállítottam mindent....Synology Nas-t utána kötve, ott is mindent beállítva, funkcionál, de kívülről a DDNS beállításával, pl... teszt.ddns.net címen a routernak a felületét hozza be, pedig a routrba be sincs állítva DDNS ...Hogyan tudom beállítani hogy a NAS-t érhessem el kívülről?! gondolok ilyenre esetleg prottovábbítás?!
Köszi
rutert szeretnék külső HDD-vel, ajánlatok?!
-
MODERÁTOR
-
bala6120
senior tag
válasz Intruder2k5 #2469 üzenetére
Köszönöm, sikerült. Írás, olvasás jogokat kell külön adni vagy rendben van így?
-
MODERÁTOR
-
bala6120
senior tag
válasz Intruder2k5 #2467 üzenetére
hdd-n van sdb1, sdb2, sdb3 partíció. sdb3-t formáznám ext3-ra.
-
MODERÁTOR
-
bala6120
senior tag
válasz Intruder2k5 #2463 üzenetére
Köszi, már másol. Mekkora sebességre képes?
Az egyik hdd-n az egyik partíciót formázni ext3-ra lehet?[ Szerkesztve ]
-
dkpisti
tag
válasz Gubek-Einste #2464 üzenetére
Az integrált lannak engedélyezve van a csomagra ébredés
-
titán
-
MODERÁTOR
válasz bala6120 #2462 üzenetére
SSH-ban bejelentkezve cp paranccsal.
-
bala6120
senior tag
Segítség kellene.
2 db hdd van csatlakoztatva a routerre. Hogyan másolok adatot egyikről a másikra? Legújabb HGG van rajta. -
dkpisti
tag
válasz tibcsi0407 #2460 üzenetére
Sziasztok magic packet wake on lan-t szeretnék összehozni gép beállitva (asus x550),ddns szerver szintén beállitva,de nem ébred fel a gép torrent klienst neten keresztül el lehetne érni ddns-el belépni a routerba,gondolom portot kellene engedélyezni,ehez kellene egy kis segítség.
[ Szerkesztve ]
-
tibcsi0407
félisten
Sziasztok,
Úton van hozzám is egy ilyen masina. (sikeresen megsütöttem az N65U-t, így kellett egy új)
A fő kérdésem az lenne, hogy melyik a jobb Custom FW, ha az USB sebesség a fő szempont?
Ha jól látom a hozzászólásokból, akkor a HGG főleg annak éri meg, aki egyszerűen le akarja cserélni a gyári rendszert és erősíteni szeretne a WIFI jelen.
Entware van mindkettőn?
Ha a Wifi jelerősség engem annyira nem érdekel (41m2 lakásban annyira nem szempont), akkor jobban járok a Tomatoval?utdetailing.hu
-
Pribi
senior tag
-
Armagedown
őstag
A routeremen az első kiadott gyári firmware van, a 3.0.0.4.374_4983 verzió, lehetséges-e resetelés (tehát nvram törlés meg hasonlók) nélkül a következő verzióra frissíteni, ami a 3.0.0.4_376_2678 ?
“If you don't read the newspaper, you're uninformed. If you read the newspaper, you're mis-informed.”
-
gubolaa
tag
Hali. Nos 36 hó emagos gari van hozzá, a mellékelt feltételekkel.
Viszont nem biztos hogy teljesen elégedett vagyok, de nem tudom mi okozza a hibát. A router egyből frissített egy szoftver verziót, ez után net beállítás stb... dlna kliens beüzemelése (mivel ez miatt vettem). Nézzük a kb. 20 Gb-os Jurassic World csoda filmet. Kb 20-25 percig gond nélkül ment és aztán elkezdett akadni... Nem értem, hogy megy 25 percig és utána rossz??? Nem volt sem letöltés sem net sem semmi...
Van ennek valami beállítás hogy mi legyen az első prioritásban vagy valami hasonló? És mi a különbség a media server és a samba server között??? Melyik erre a célra a jobb?? Vagy tegyek fel tomatot? az jobb erre a célra (igaz azt sem tudom mi az )
Most megint próbálom ugyan azt a filmet és 15 percnél még nincs akadás...
Adam
-
poki198q
tag
Sziasztok!
Tudja valaki, hogy tomato alatt dlna kliensben hogyan lehetne megoldani, hogy letöltse a filmek borítójának bélyegképét (metaadatot)? -
titán
válasz tatararpad #2452 üzenetére
Én is inkább a másodlagos eszköz beüzemelés támogatom inkább mint az antenna cserét, csak leírtam, hogy ez a típus valóban annyi amennyit ráírtak és hogy ennél jobbat ne is keressen mert nincsen.
Egy dolog állandó: a változás - Internet powered by Vodafone Net L with CBN CH7465VF & Asus RT-AC65P
-
tatararpad
őstag
válasz Gubek-Einste #2449 üzenetére
Ez azért érdekes mert nekem van két ilyenem is, fel is raktam őket a routerre, de még rosszabb eredményeket produkált mint az alap. Elsőnek arra gondoltam hogy kellene nekik egy harmadik is, de aztán emlékeztem hogy ezek azért a szekrényen porosodnak mert már az előző routernél és egy hálókártyánál is csak rontottak a helyzeten. Persze benne van a pakliban hogy hamisítvány, de itthon vettem egy számtechboltban így erre elsőnek nem gondoltam. Néztem hogy az ASUS-nak is van 9dbi-s antennája de azoknak az árából vehetnék egyenként egy routert és beállíthatnám repeaternek. Most az lesz hogy a régi routerre rakok egy DD-WRT-t és befogom repeaternek, aztán majd kiderül mi mire elég.
-
Pribi
senior tag
A szerelem tűz, de a húsleves nem fő meg rajta.
-
Pampipapi
tag
válasz Gubek-Einste #2449 üzenetére
Köszönöm a választ!
-
titán
válasz tatararpad #2446 üzenetére
A 8-9 dBi-s antenna pont a határesete a még valós beltéri típusnak de csak megbízható gyártótól/helyről szabad ilyet beszerezni, hogy biztosan annyi legyen amennyinek hirdetik. EZ tényleg annyi is amennyinek hirdetik.
Ha nem válna be az antenna és/vagy firmware csere akkor egy másodlagos eszköznek a beüzemelése lesz a megoldás.#2448 Pampipapi
Min N300-as adapterrel szerelt laptoppal kellene tesztelni mert a mobilok általában nem tudják kihasználni a router-ek képességeit, 2,4 GHz-n többnyire csak 1x1:1 képességűek.
Egy N300-as adapterrel környezeti tényezőktől függően kb 80-100 Mbps-re lehet számítani, ennél jobb adatottságú adapterrel többre is de az ilyenek elég ritkák.[ Szerkesztve ]
-
Pampipapi
tag
Sziasztok!
Asus RT-N18U routert vettem, Digi 100/50-es nethez.
Kábelen meg is van a névleges sebesség (még több is), de Wifi-n 50/50 fölé nem igazán megy.
iPhone 5S-sel tesztelem. Mi az elvárható sebesség Wifin? -
MODERÁTOR
válasz tatararpad #2446 üzenetére
Nem hiszem, mert sajnos ezek az utángyártott antennák az esetek túlnyomó többségében feleannyit sem tudnak, mint ami rájuk van írva. Eddig szerintem aki cserélt, mind azt mondta, hogy ment vissza a gyári.
Szerintem jobban jársz ha fw-t cserélsz, HGG-re.
-
tatararpad
őstag
Mennyire lehetne kitolni ennek a routernek a hatótávját? Itt a házban amelyik szobában vagyok van, hogy -80dBm-t ír ki a szoftver, ami már elég határeset szerintem, ha a három antennát lecserélném 8-9 dBi-s antennákra, javulna valamit a helyzet?
-
MODERÁTOR
-
lehella
senior tag
válasz Intruder2k5 #2405 üzenetére
Hétvégén eljátszadozom vele, kösz a tippet
-
AngelH
aktív tag
válasz Eclips21 #2439 üzenetére
A-B kábellel két gépet lehet összekötni, de igazából itt is menni fog szerintem, mert van annyira intelligens a router, hogy felismeri ezt. A lényeg, hogy a sorrendtől ne térj el, mert ez adja az árnyékolását a kábelnek. Tehát vagy A-A legyen, vagy A-B vagy B-B, az nem jó, ha ugyanazok a színek vannak mindkét oldalon találomra
Szerszámmal, klimpelővel dolgozol, ugye?
[ Szerkesztve ]
-
Eclips21
őstag
Koszi mindenkinek kozben jobban megneztem es nem eleg erosen van belenyomva az erintkezo, csak az a baj hogy az akkor nyomattam ra mikor hoztak a modement persze akkor pont jo volt... szoval most jarom a varos olcso fogoert
-
AngelH
aktív tag
válasz Eclips21 #2435 üzenetére
Igen, csatizd újra a végét, azzal nem veszíthetsz. FTP/UTP kábelről van szó egyébként? A csatlakozó amit rátettél hozzá való, abból is van mindkét fajta? Nem mindegy melyiket rakod rá, külsőleg azonos a kettő, de belül a réz bigyókon, ami belemar a kábel közepébe, az más a kettőn, így UTP dugóval könnyebb hibás fali kábelt gyártani, mert lehet nem szúrodik bele, csak az ér mellé csap.
A belső sorrendet színhelyesen kötötted be (A-A)?
-
Eclips21
őstag
Lenne egy problémám a modem átkerült másik helyre 1 szinttel feljebb és amit behúztam a falba kábelt arra a router azt írja hogy 10Mb-es pedig minden érpár be van kötve. Le lehet valahogy ellenőrizni hogy mi lehet a hiba? az asztali gépet bedugtam a net helyére és ott jól írja a 1000Mb-et szóval a csatlakozó jól működik és mikor elsőnek ki lett próbálva még átjött rajta a 20Mb-es netem is. A csatik mind2 oldalon rendeben vannak (szemre) HGG-t használok, ha nem tudtok segíteni kénytelen leszek felvinni a routert XD hogy kiteszteljem csak az a baj hogy attól nem lesz jó XD
[ Szerkesztve ]
-
dzoli87
aktív tag
válasz flegga92 #2420 üzenetére
A gyári fw generál magától kulcsokat, főleg szerver oldalon, biztosan a kulcsokkal van a gond!
Én Tomato alatt használom, ahogyan leírtam, a mai napig minden gond nélkül megy.
Gyárin is sikerült beállítanom, de lényegesen egyszerűbb mert a router kvázi magától megcsinálja, nem kell neked parancssorban generáltatni. -
kisbalazs83
aktív tag
válasz macii97 #2430 üzenetére
A mobilnak nagyobb a teljesítménye, de nem ezért nem ajánlott nagy teljesítményre felhúzni. Egyik probléma, hogy interferenciát okoz és ezáltal csökken az átvihető sebesség. Kiabál a router A másik pedig, hogy csak akkor van értelme, ha az ellen oldal is tudja. pl. hiába látod a kertben még max-on a routert a telefonodon, ha a telefonod nem tud akkora teljesítménnyel sugározni, tehát a router szemszögéből ugyanúgy kicsi térerővel látszik a telefonod és nem hallja amit mond, ehhez még hozzájön az interferencia amit a nagyobb teljesítményen járatott router okoz, tehát a sebesség csökken. Szerintem az 50% azaz 316mW fölé nem érdemes állítani.
[ Szerkesztve ]
65JZ1000, 65PUS7506, 55OLED754, FTXF42D
-
macii97
senior tag
válasz kisbalazs83 #2429 üzenetére
Köszi
Mondjuk eszerint a 70% jóval erősebb már a gyárinál. Nem is biztos hogy egészséges feltenni fölé. -
titán
válasz DriftD1GP #2425 üzenetére
Én feltettem de kb fél nap után ment vissza a gyári mert kétszer egymás után újra indult, az okot nem kerestem meg mert nem értem rá (volt 1-2 lehetséges indok aminek nem néztem után), azóta sem foglalkoztam vele de nálam 100%-on volt beállítva.
-
MarQs
senior tag
válasz DriftD1GP #2425 üzenetére
Egy próbát mindenképp megér, egyszerű feldobni a vasra! Ha problémás lesz, akkor vagy felraksz egy korábbi HGG-t, vagy visszatérhetsz a gyárihoz is.
Nálam pölö a 378.51.1-es van fent - talán a legelső publikus verzió. Azóta nem frissítettem, hogy a kezdetek kezdetén felraktam és bár csak alapdolgokra használom, de máig minden oké vele... kopkopp.[ Szerkesztve ]
"Vagy fejlődsz, vagy hanyatlasz, nincs stagnálás!"
-
DriftD1GP
tag
-
MODERÁTOR
válasz poki198q #2422 üzenetére
transmission-cli: starts a non-daemonized local instance of transmission, for manually downloading a torrent.
Vagyis Neked a daemon kell. A transmission-remote megvan? Ez a két bináris szükséges.
Ha 5 percen belül simét hozzá szeretnél szólni a témához, használd a szerkesztés gombot légyszíves, és ne új hozzászólást írj.
[ Szerkesztve ]
-
poki198q
tag
R torrentet hogyan lehet telepíteni? Mit ajánlotok ami stabil, jól működik?
-
poki198q
tag
Mi a különbsèg a transmission cli ès a daemon között?
-
MODERÁTOR
válasz poki198q #2418 üzenetére
Próbáld meg Web Control-al.
-
flegga92
senior tag
Valaki tudna segíteni az OpenVPN beállításában gyári fw-n?
Gyári beállításaival a kliens ezt dobta:BIO read tls_read_plaintext error: error:14082174:SSL routines:SSL3_CHECK_CERT_AND_ALGORITHM:dh key too small
Ráguglizva rájöttem, hogy túl kevés az 512 kulcs.
dzola23 leírása alapján nekiestem, sikerült is végigjutni rajta, legalábbis szerintem. Szépen bemásolgattam a megfelelő helyre, de ezt dobja a router: Certification Authentication / Server certification / Server Key field error!
Újra megnyitva a konfig ablakot nem egészen az van amit bemásoltam hanem ehhez hasonlókat tesz be pluszba:

PPTP megy rendesen de az ügye nem eléggé biztonságos.
[ Szerkesztve ]
-
poki198q
tag
Az arm entware transmissiont raktam fel.
-
poki198q
tag
Megcsináltam a transzmission cseréjét a leírtak szerint, viszont azóta a telefonra telepített program nem látja ( pc- nem tudom megnézni, mert a kis szobában van, ahol alszik a kisfiam, , laptop nincs.)
A tornado nevű klienst használom android alatt. -
MODERÁTOR
-
macii97
senior tag
válasz Intruder2k5 #2415 üzenetére
Semmi ilyen utalás nincs a címkén.
-
MODERÁTOR
-
macii97
senior tag
válasz Intruder2k5 #2413 üzenetére
Igen töröltem. Érdekes mert 70%-on teljesen stabil, 75-ön pedig jön a "bootloop" :S
-
MODERÁTOR
válasz macii97 #2412 üzenetére
Szia!
Nem tudom mitől van ez az újraindulás, de eddig ez nem volt divat, nagyon sokan elégedetten használták ezzel, akár feltolt WiFi teljesítménnyel is. Most az elmúlt napokban viszont már más is jelzett ilyet, így ránéztem a HGG letöltési oldalára, hátha van valami új, bugos verzió, de az ott lévő fw is lassan két hónapos. Persze ettől még megpróbálhatsz mondjuk eggyel korábbi verziót, hátha azzal jó lesz.
NVRAM-ot töröltél egyébként, miután feltetted az fw-t?
[ Szerkesztve ]
-
macii97
senior tag
Hello srácok!
Ma megjött a router. Nagyon pofás darab.
HGG-t tettem fel, de olyan problémám adódott, hogy a router percenként újraindul. Most visszavettem 70%ra a jelerősséget 90ről, most nem csinálja egy ideje. Ez megszokott történni?
Másik dolog: hogyan lehet az usb-re kötött nyomtatót a pc-n megkeresni? Láma vagyok hozzá
Köszi szépen! -
titán
-
DriftD1GP
tag
válasz Gubek-Einste #2386 üzenetére
Jól van, hétvégén megnézem milyen ez a HGG. Melyiket rakjam fel? A legújabbat?
-
F1rstK1nq
aktív tag
válasz Intruder2k5 #2404 üzenetére
Pontosan ott kerestem igen.
Adrenaline is natures way of telling you 'don't fuck up.'
-
gubolaa
tag
válasz Intruder2k5 #2406 üzenetére
Köszönöm a választ. Már rendelem is.... Emag 18000 akit esetleg érdekel
Még biztos lesz kérdésem felétek
Megegyszer köszi
Adam
-
MODERÁTOR
válasz gubolaa #2403 üzenetére
Én ettől gyengébb, ASUS RT-N66U routerrel torrentezek.
Ha nincs rajta egyéb nagy terhelés, akkor közelítőleg 20MB/sec sebességgel számolhatsz, mint USB HDD elérési sebesség. Ez percenként 1,2GB, ami 90 perc alatt 100+ GB adatmennyiség átvitele, tehát szerintem bőven alkalmas nagyobb filmek stream-elésére is. Mondjuk egy 25-30GB-os BDRip a fentiek alapján simán átfér rajta, ha közben nem hajtod a torrentet 5-8MB/sec-el.
[ Szerkesztve ]
-
MODERÁTOR
válasz poki198q #2398 üzenetére
Szia!
Esetleg próbáld meg lecserélni az integrált verziót.
Az integrált Transmission cseréje Tomato firmware-ben
lehella, esetleg megpróbálhatod Te is.
[ Szerkesztve ]
-
MODERÁTOR
-
gubolaa
tag
válasz Gubek-Einste #2402 üzenetére
És akkor a nagyobb pl 15 gigás filmet is tudja nagy sebességgel streamelni?
Adam
-
titán
-
gubolaa
tag
Új hozzászólás Aktív témák
- Ötletek, javaslatok, hogy még jobb legyen a PH! lapcsalád
- Kerékpárosok, bringások ide!
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Miskolc és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Külpolitika