- Felháborodott az Apple, a Meta az iPhone-felhasználók üzeneteit akarja olvasni
- A luxusmárkáknak kell a bitcoin, az USA jegybankjának nem
- Letiltja az USA a politikusokat a telefonhívásokról és szöveges üzenetekről
- Nagy áttörés jön a napelemek piacán, nem kell annyi hely a paneleknek
- Belenyúlt az USA az Epic Games igazgatótanácsába, nyomoz az NVIDIA
-
IT café
600 Mbps-os tempót ígér 2,4 GHz-en az ASUS RT-N18U High Power routere
Új hozzászólás Aktív témák
-
flexomaci
tag
válasz kisbalazs83 #4397 üzenetére
Én kínomban már azt is kipróbáltam, bár épp, hogy elért a gépemig olyan rövid. Csak 100 jött át rajta.
Üdv: István
-
MODERÁTOR
válasz flexomaci #4395 üzenetére
Csendben jegyzem meg, hogy rövidebb távon, mondjuk max. 10-20 méter, még jóval silányabb kábelen is átmegy a Gbit. Nekem a másik szobában lévő klienshez (laptop) egy olyan falkábel megy, aminek meg sem tudom mondani a típusát, de valamikor 18-20 éve hoztam melóhelyről, felmaradt az ottani hálózatépítésből. Ez nagyjából 25 méter lehet a padláson keresztül áthúzva, múltkor mértem iperf-el, 700Mbps felett valamivel átment rajta, de nem esküszöm meg rá, hogy nem a laptop gyengesége miatt nem sikerült elérni a nagyobb sebességet.
-
flexomaci
tag
válasz Intruder2k5 #4393 üzenetére
Köszönöm a segítséget a gyári beállításokkal kapcsolatban. Talán ezzel a tomatoval már nem lesz gondom.
-
flexomaci
tag
válasz Intruder2k5 #4389 üzenetére
Ez elég furcsa számomra is. Mivel nem vagyok egy guru, direkt azért vettem egy ilyet. Ne kelljen vele variálnom semmit. Erre tessék. Bár lehet van benne valami elrejtett beállítás. A legviccesebb az, hogy a dobozban lévő utp kábel csak 100 mbit-et tud.
-
MODERÁTOR
-
Eclips21
őstag
válasz Hege1234 #4386 üzenetére
elméletileg ma jön egy új verzió, 17.dátummal de van hogy késik 1-2 napot, szerintem érdemes akkor már megvárni
más: rainbow-val játszok mostanában és azt írja a játék hogy állítsam a NAT-t open-re meg is csináltam win-en belül kellett de ez pontosan mit jelent?
-
Eclips21
őstag
válasz Hege1234 #4384 üzenetére
378al nem kompatibilis ha jol emlekszem a 380 szoval mindenkeppen toroljek a beallitasokat miutan feltetted.
REQUIRES RESET / FACTORY DEFAULT RESTORE AND MANUAL CONFIGURATION AFTER FW UPGRADE, DUE TO NEW SDK VERSION. DO NOT USE / IMPORT OLD CONFIGURATION FILES.
[ Szerkesztve ]
-
Hege1234
addikt
Sziasztok!
most ez van a routeren (asus rt 18U)3.0.0.4.378.51.1_HGG-FINAL
érdemes lenne erre frissítenem ?
(ledobásokat tapasztalok ezért gondolkodom a cserén
de van rajta egy hdd is amin vannak cuccok amik fontosak és jó lenne ha nem tűnnének el)RT-N18U_380.57.5_HGG-FINAL.zip
csak azért linkeltem, hogy ezt a fajtát felrakhatom
az Administration - Firmware Upgrade menüpont alól ?
+ szeretnék a mostaniról egy mentést amit bármikor vissza tudok tenni ha nem működne az új
+ firm upgrade után a beállításaim megmaradnak ?[ Szerkesztve ]
-
riki
senior tag
válasz Gubek-Einste #4380 üzenetére
-
titán
-
riki
senior tag
válasz Gubek-Einste #4378 üzenetére
Akkor ,ha jól veszem ki a leírásból a 2016/02/05 update már tartalmazza a javitást és még csak béta ? ASUS RT-N18U Firmware version 3.0.0.4.378.9545
Bug fixes
- Fixed Multicast issue when WAN is PPPoE/ PPTP/ L2TP
- Fixed IPTV GUI issue
- Fixed two guest networks had same mac address problem.
- Fixed view list in network map cannot be closed.
- Fixed network map device icon issue
- Fixed client cannot get new IP when changed router IP and subnet mask.
- Fixed wrong notification when using quick internet setup wizard in static IP environment.
- Fixed wrong notification when client was blocked by Time scheduling.
- Fixed ASUS Router App related issues.
- Fixed DNS response error issue.
- Fixed abnormal LED blinking issue when enabled IPTV.
- Fixed client list name cannot be changed issue.
- Added IPTV profile for Movistar Triple VLAN.[ Szerkesztve ]
-
titán
Egy dolog állandó: a változás - Internet powered by Vodafone Net L with CBN CH7465VF & Asus RT-AC65P
-
flexomaci
tag
válasz Intruder2k5 #4376 üzenetére
Nem azon mérek. Mikor leírtam már rájöttem, hogy nem ez a megoldás. Úgy is mértem, hogy nem volt csatlakoztatva a másik router.
-
MODERÁTOR
-
flexomaci
tag
-
MODERÁTOR
-
flexomaci
tag
válasz Intruder2k5 #4370 üzenetére
A kábelt már cserélgettem. Akármelyikkel kötöm be a modemet a géphez, mindegyikkel jön a 7-800. Tudtommal optikai. Digi-s.
-
MODERÁTOR
-
flexomaci
tag
válasz Intruder2k5 #4368 üzenetére
Az új firmware fent, újrakonfigurálva, A NAT gyorsítás engedélyezve. Ám így is csak 380. Valamit biztos nem jól állítottam be. A router nélkül pedig megvan a 800.
-
MODERÁTOR
-
flexomaci
tag
válasz Intruder2k5 #4366 üzenetére
szia!
Köszi, a tanácsot, már valamennyivel jobb. Így felcsúszott 380-ig. Teljesen amatőr vagyok a témában, így minden segítség elkél. Még ötlet?Üdv: István
-
MODERÁTOR
-
flexomaci
tag
válasz ftamas0201 #4364 üzenetére
Még a sima gyári software van rajta. A link szerint ezt ajánlatos lecserélni?
-
ftamas0201
senior tag
válasz flexomaci #4362 üzenetére
Szia.
Intruder2k5 hozzászólásában próbáltad a linkelt képen lévő beállításokat? Ha nem akkor kapcsolt be a CTF funkciót ahogy a képen is látszik.
-
bbubby00
őstag
Sziasztok!
Éppen ma vettem egy ilyen routert, mert a héten jönnek bekötni a gigás Digit.
Mit tudtok ajánlani, miket és hogy állítsak be rajta, hogy a lehető legtöbbet tudjam kihozni a masinából?!
Köszi!Eladó Mazda MX5 széles választékban: https://www.facebook.com/hasznaltmx5
-
flexomaci
tag
Sziasztok!
Egy kis segítségre lenne szükségem. Valamiért a router csak 300 mbit/s sebességre képes az 1000-es ből. Természetesen nem is várom, hogy a maximális sebességet kihozza magából. Hisz a ha simán csak a modemet csatlakoztatom, akkor is csak olyan 800 körüli van. Esetleg a beállításokban kell valamit megtennem?
-
titán
-
riki
senior tag
válasz Gubek-Einste #4359 üzenetére
Nem kekeckedni akarok,de az inssdier free felett már eljárt az idő.Nem mér a csatornák közötti áthallást ,míg az általam linkelt igen . Ebben a témában a legjobb a Droidos Wi-Fi Analizer / Pallagi Zoltán/. Próbáld ki .
-
Csedit
aktív tag
Köszönöm, találtam androidos programot, ha hazaérek megnézem és keresek szabadabb csatornát.
Egész nap távolról vagyok az otthoni bedokkolt gépemen, ami kábellel kapcsolódik a routerhez, még véletlenül sem szakad a net.
Elképzelhető, hogy a sok wifi miatt szakad, amik azonos csatornákat használnak? -
riki
senior tag
Szia. Én is most vásároltam egy ilyet ,mert tényleg ő a 2,4 Mhz tartományban a legjobb ár értékben. Tudom téged ez most nem vígasztal. Én ezzel a programmal állítottam be.[link] Ez sajnos csak Win8 -tól használható,de találsz Droidos változatot.Megmutatja mely csatorna telített ,mely szabad. Én a 8 + 12 használom,nálam ez bevált,mert szinte mindenki a dupla csatornát használja 1,6,13. Remélem tudtam segíteni.
-
MODERÁTOR
válasz mofotor #4355 üzenetére
Ebben írd át a port számot, és tedd be a tűzfal scriptbe.
iptables -D INPUT -j DROP
iptables -I INPUT -p tcp --dport 443 -j ACCEPT
iptables -t nat -A PREROUTING -i nvram get wan_ifname -p tcp --dport 443 -j DNAT --to-destination nvram get lan_ipaddr:443
iptables -A INPUT -j DROP -
mofotor
csendes újonc
válasz Intruder2k5 #4354 üzenetére
LAN-on működik a rutorent web-es elérése és a mumble. 3 portot kéne átengedni a routeren saját magára.
iptables -I INPUT -p tcp --destination-port 81 -j ACCEPT
Ezen minta alapján próbáltam a tcp és 81 helyéra a megfelelő behelyettesítéssel.
Jelen pillanatban kívülről a routeren levő rutorrent és umurmur nem érhető el.
Segíts plííííz.
-
MODERÁTOR
-
mofotor
csendes újonc
válasz Intruder2k5 #4350 üzenetére
Entware és rutorrent(0.9.4) telepítve. Nem akarom elkiabálni de eddig stabilnak tűnik.
A TeamSpeak-et akarom még kiváltani. Ha jól tudom umurmur-t kellene telepítenem.
Melyik változatot (openSSl v. PolarisSSL) válasszam?
Használja itt valaki?
Használható telepítési segédlet van valahol? -
félisten
"Valahogy többet vártam egy ilyen routertől....."
Ezt úgy írod, mintha ez egy gyenge konstrukció, elcseszett típus lenne, csak mert Neked történetesen nem úgy működik a RENDSZERED, mint amit jogosan elvársz tőle.
Itt, a listán leírtak szerint is az N18 wifije messze átlagon felüli. Nálunk is a háztól tíz méterre már a kocsiban is stabilan létrejön a kapcsolat, egyébként meg androidos, win7-es, 8.1-es és 10-es eszközökkel is hibátlanul működik az egész háromszintes házban és körülötte.Nálad szerintem nem típushibáról van szó.
MaCS
Fán nem lehet motorozni, motoron viszont lehet fázni!
-
Csedit
aktív tag
válasz Botos Marci #4348 üzenetére
Szia! Nekem win 7 van a gépemen és ugyanezt csinálja. Ha kábellel vagyok a neten, atom-stabil, Ha wifi-n kapcsolódok ugyanazzal a notebookkal, nagyon gyakran eldobja a netet. Pedig alig 1 méterre ülök a routertől.
A régi TP-link router sosem csinált ilyet. Ez már többször le is fagyott. Valahogy többet vártam egy ilyen routertől..... -
MODERÁTOR
-
mofotor
csendes újonc
válasz Intruder2k5 #4345 üzenetére
Köszi.
Az új routerrel működik minden régi funkció. A kaspersky tűzfalban megbízható->nyílvános->megbízható kapcsplat típus váltást csináltam. Shibby 131-et használokA leírásod alapján 1TB-s lemez (/opt, /nas, /swp) működik mögötte.
murmur-t és torremtet szeretnék rárákni.
Melyik csomagkezelőt válasszam(entware v.optware)??
-
tag
-
Tyukeszű
újonc
válasz Botos Marci #4346 üzenetére
Szevasz! Nekem ugyanez volt a hibajelenség és végigpróbáltam mindent: kábelcserék, laptop ethernet adapter driver frissítés, stb. Már egy speedtestet sem tudtam megcsinálni mert megszakadt az internet, és ugyanazt a szöveget írta ki, mint Neked, majd a windows hibaelhárító kellett.
Ezután jöttem rá, hogy ezek a "tünetek" a win8.1 oprendszer frissítése win10-re után jelentkeztek.
Formázás, win 8.1 visszatelepítése után minden internet problémám megszünt. Közel egy hónapja egyszer sem jött elő ez a gond. -
tag
Sziasztok,
Nekem is ASUS RT-N18U típusú routerem van eddig semmi baj sem volt vele kb.1,5 hónapos.
Viszont 2-3 napja folyamatosan megszakad az internetkapcsolatom és a hiba elhárító folyamatosan ezt írja ki.
[link]Gyári legújabb firmware van fennt a routeren, és ha közvetlenül az internet kábelt a PC-be dugom akkor nincs ilyen probléma ebből gondolom hogy a routernél vagy a router beállításánál van van valami hiba.
Mi lehet szerintetek a probléma?
Segítségeteket előre is köszönömÜdv Marci
-
MODERÁTOR
válasz mofotor #4344 üzenetére
Nem ismerem olyan szinten a Kaspersky-t, hogy menüpontonként lediktáljam neked, de valahol az egész saját 192.168.1.x tartományt be kellene állítani kivételnek, hogy ezen belül ne szűrje a forgalmat.
Persze beállíthatod portonként is amit szeretnél, ez esetben a Windows Remote Desktop portja a TCP 3389-es port.
[ Szerkesztve ]
-
mofotor
csendes újonc
válasz Intruder2k5 #4343 üzenetére
Igen a legfrissebb van fenn.
Most letiltottam a windows tűzfalat és felfüggesztettem a kasperskit Távoli asztal megy.
Miket kell a tűzfal szabályokhoz akkor most hozzáadni?? -
MODERÁTOR
válasz mofotor #4342 üzenetére
Értelek, de a szoftveres tűzfalak minden egyes hálózathoz egyedi konfigurációt használnak, és amikor kicserélted a routert, akkor azt tuti érzékelték is új hálózatként. Innentől kezdve pedig semmi jelentősége, hogy a régi routerrel mit csinál.
Nézted már az asus támogatási oldalán, hogy van-e újabb fw a routerhez?
-
mofotor
csendes újonc
válasz Intruder2k5 #4341 üzenetére
Igen én is így tudom hogy LAN forgalomba nem szólna bele elvileg.
Régi router be ->minden OK. Új router be csak au utorrentet érem el weben a 16xxx porton. -
MODERÁTOR
-
mofotor
csendes újonc
válasz Intruder2k5 #4339 üzenetére
Ugyan úgy nem megy. Pingelni se tudom. servert. A router látja. A mac címhez hozzá rendeltem az ip címet.
-
MODERÁTOR
-
mofotor
csendes újonc
Sziasztok!
Most cseréltem le a dgl-4300 routert erre az n18u-ra.
A régi felállásban távoli asztal-al (LAN-on) elértem a servernek kinevezett egyik gépemet. Fájl megosztások is vannak a serveren. Ezeket média lejátszóval (popcorn klón) és más gépekről a LAN-on elértem (\\192.168.x.x\film).Jelen pillanatban nem tudom hogy hogyan érhetném el ezeket továbbra is csak LAN-on. A legfrisebb gyári firmware van fenn.
A serveren utorrent is fut. A webes felületét elérem a LAN-on.
A LAN-on windows-os gépek vannak. A router dhcp serverét használom.Plíííííííííz segítsetek
-
Eclips21
őstag
mi lett a HGG-vel nem tudja valaki?
-
PainKiller13
őstag
válasz ftamas0201 #4335 üzenetére
Nyáron volt 83-84, és úgy látszik kibírta
-
ftamas0201
senior tag
válasz PainKiller13 #4333 üzenetére
Nálam is torrentel 75 fokos a cpu, és régebb szó volt róla hogy ez az átlag, sokunknál ennyit mutattak az értékek, én úgy hiszem ez akkor elfogadható érték, bár kíváncsi leszek nyáron ez mit fog így produkálni.
[ Szerkesztve ]
-
xigris
őstag
válasz PainKiller13 #4333 üzenetére
Szia! Nekem egy 12cm ventin fekszik s az usbről hajtom meg valszeg ezért ennyi.Előtte nekem is ilyen 75 fok környékén mozgott.
-
xigris
őstag
válasz PainKiller13 #4331 üzenetére
Szia! Belépésnél a wireless fölött
Time Thu, 11 Feb 2016 06:49:08 +0100
Uptime 10 days, 10:48:51
CPU Usage 7.03%
CPU Load (1 / 5 / 15 mins) 0.08 / 0.08 / 0.05
Total / Free Memory 249.80 MB / 227.69 MB (91.15%)
Total / Free NVRAM 64.00 KB / 39.20 KB (61.25%)CPU Temperature 56°C
Wireless Temperature eth1: 2.4G - 43°C -
Eclips21
őstag
válasz Eclips21 #4328 üzenetére
szétkaptam, egyértelmű volt a 97fokig melegedés oka
a pirossal bekarikázott antenna vezeték a sárga útvonalon haladt
szerencsére egy rugós bepattanós valami fogja le a hűtőbordát így szét se kellet szednem csak kihúztam alóla a vezetéket és egyből fel is feküdt szépen, előtte billegett
tapasztalat: helyből -20fok, 65fok netezés közben (85 helyett)
[ Szerkesztve ]
-
WestBam
senior tag
válasz Eclips21 #4326 üzenetére
Köszönöm, így sikerült.
Ellenben akkor ha végeztem meg kapcsolhatom vissza az ftp-t minden alkalommal, mert alapból nekem az fontos, hogy ftp-n elérjem az otthoni tárhelyet. Node oda se neki, havi egyszer ki tudom kapcsolni míg mozgatom az adatokat.Közben ránéztem és 6.-án kijött a 3.0.0.4.378.9545 firmware aki esetleg gyárit használ és szeretne frissíteni
⭐⭐⭐ https://elemlampablog.hu/linkek ⭐⭐⭐
-
WestBam
senior tag
Megnéztem mindent.
FTP-n be van minden mappának állítva, hogy írni és olvasni is lehet, ennek ellenére nem engedi.
A samba nem igazán tudom, hogy mi a fene de be van kapcsolva és ugyan úgy a mappák be vannak állítva írásra/olvasásra.
FTP-re totalcommanderrel csatlakozok, a két ablakba mindkettőben belelépek és úgy próbáltam mozgatni de nem ment.
Aztán felcsatoltam a két mappát ami közt szerettem volna a mozgatást megoldani hálózati meghajtónak de ezzel sem ment a windows intézőben.
Nos ilyen esetben mit tudok tenni? Mivel vagy hogyan tudom elérni ezt a samba cuccost? Igazából ahogy rágugliztam valami linuxos cuccnak olvasom ezt a megosztást.Update:
Most nézem, hogy ftp-n engedte átmásolni a fájlok egy részét de pl. .srt-t azt nem. Lehet valami beállítási hiba van csak?[ Szerkesztve ]
⭐⭐⭐ https://elemlampablog.hu/linkek ⭐⭐⭐
-
WestBam
senior tag
Lehet én vagyok a béna de segítene valaki abban, hogy gyári routeren van-e lehetőségem wifin keresztül valahogy menedzselni a fájljaimat?
FTP-n át tudom nevezni őket de két meglévő mappa között már nem tudom mozgatni.
Ha felcsatolom a mappákat meghajtónak akkor sem enged másolni.
Valamit elszúrtam vagy tényleg nem megoldható a dolog?⭐⭐⭐ https://elemlampablog.hu/linkek ⭐⭐⭐
-
félisten
Már hogy hol legyen bepipálva?
Magánál az eszköznél be van, amint saját IP-címet adok neki, bepipálódik. Aztán visszatérve eltűnik a pipa, pedig megjelenik a listában.
Aztán egy idő után helyreáll -- aktív lesz az MAC-IP-binding.MaCS
-
Madoc
veterán
válasz MaCS_70 #4317 üzenetére
Amit fentebb kérdeztem? Mert listát engedett nekem is csinálni de amig nem kapcsoltam be a mauális cím engedélyezését,addig a saját "feje" szerinti címet osztott neki.
Dad by day, gamer by night. Jelenlegi konzoljaim: Xbox Series X, Xbox One X - Playstation 5 Standard- Nintendo Switch
-
félisten
válasz krealon #4316 üzenetére
Most történetesen egy Gigaset IP-telefonról és egy ősi WD NAS-ról van szó.
Annyira nem zavaró, hogy érdemben foglalkozzak vele, csak megemlítettem, hátha van itt némi kollektív ismeret erről a jelenségről.Köszönettel: MaCS
-
félisten
válasz krealon #4314 üzenetére
Persze, az eszközoldalon meg is történik a beállítás DHCP-re, meg újra is indítom, mégis a szabad tartományból kapja a címet. Ez annál is inkább érdekes, mert statikus IP-címről váltok DHCP-re, tehát ennek a közbenső állapotnak, tehát a szabadon oszott IP-címnek nem kellene előfordulnia. Azzal, hogy az eszköz a routertől kapja meg az IP-címet, már teljesül az, hogy ő kér, mégsem a MAC-IP-binded listából kap -- csak jóval később, többszöri újraindítás után.
MaCS
-
krealon
veterán
válasz MaCS_70 #4312 üzenetére
"A HGG egyszerűen nem hajtja végre a DHCP reservationt. Ott figyel a listáján egy eszköz, MAC-címmel, vágy szerinti IP-címmel, de dinamikus IP-t ad neki a poolból, aztán egyszer majd, többszöri újraindítás után adja meg a lista szerintit."
Mindig a kliens inditja a DHCP folyamatot.
Ha a szerveren atallitasz valamit, az addig nem ervenyesul, amig a kliens ujra nem probalkozik a DHCP-vel.Ezert szokas halozatbeallitasi, tesztelesi idoszakban kicsi (par perces) "Lease Time"-al dolgozni, majd ha mar vegleges format oltott a halozat, akkor lehet magasabb berleti idot megadni.
-
félisten
Bánatom a következő:
A HGG egyszerűen nem hajtja végre a DHCP reservationt. Ott figyel a listáján egy eszköz, MAC-címmel, vágy szerinti IP-címmel, de dinamikus IP-t ad neki a poolból, aztán egyszer majd, többszöri újraindítás után adja meg a lista szerintit.
Találkozott már ezzel a hibával valaki?
Hol lehet esetleg megosztani a problémát a fejlesztővel?
Köszönettel: MaCS
-
PainKiller13
őstag
válasz Intruder2k5 #4310 üzenetére
Köszi.
Megírom tapasztalataimat, 1.29-es tomatoval 20-24MB körül másol winyóról, az új 1.31-1.32-vel max 10MB, illetve gyárival is minden ok, de azért tomato sokkal barátságosabb
-
MODERÁTOR
-
PainKiller13
őstag
Stock rommal HDDről másolás 27MB/sec, letöltés 5MB körül volt.
Visszaraktam az 1.29 tomatot, tudja valaki, hogy tomato alól hogy tudom formázni a winyót?
-
tibcsi0407
félisten
-
tatararpad
őstag
válasz tibcsi0407 #4292 üzenetére
Mekkora a hoszú távon nem káros hőmérséklete amúgy? Torrent és másolgatás alatt nekem szeret tartósan ~72 fok környékén lenni.
-
caris1
tag
válasz PainKiller13 #4304 üzenetére
Ja, azt hittem, hogy azt kérdezed, hogy Tomato alól az upgrade menüből felmegy-e a rá a HGG. Én is a reset-es módszerrel telepítettem.
We buy things we don't need with money we don't have to impress people we don't like.
-
caris1
tag
válasz PainKiller13 #4301 üzenetére
Nekem nem ment fel rá, pont tegnap próbáltam.
We buy things we don't need with money we don't have to impress people we don't like.
-
tibcsi0407
félisten
válasz PainKiller13 #4301 üzenetére
Próba cseresznye. De előtte utána legyen egy NVRAM törlés. Meg legyen kéznél a Router restoration tool és egy gyári FW is letöltve, ha esetleg valami félremegy.
utdetailing.hu
-
PainKiller13
őstag
HGG-t felrakhatom Tomato alól is, vagy a legfrissebb gyárira?
Új hozzászólás Aktív témák
- Új, makulátlan Asus TUF Gaming A15 FA507 (FA507NUR-LP005), Mecha szürke, 3 év garancia
- Lenovo Yoga Pro 7i Profi Ultrabook -30% 14,5 Brutális i7-13700H 14Mag 16/1TB Intel Iris Xe 2,5K 90Hz
- Lenovo LOQ 15irh8
- Bontatlan Lenovo Yoga Pro 7 Profi Ultrabook -30% Ryzen 7 7840HS 8Mag 32/1TB 2,5K RadeonT 780M 4GB
- Különleges ITX PC (5800X3D 64GB 1TB RTX4060 LP) - Portal Companion Cube
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest