- Felháborodott az Apple, a Meta az iPhone-felhasználók üzeneteit akarja olvasni
- A luxusmárkáknak kell a bitcoin, az USA jegybankjának nem
- Letiltja az USA a politikusokat a telefonhívásokról és szöveges üzenetekről
- Nagy áttörés jön a napelemek piacán, nem kell annyi hely a paneleknek
- Belenyúlt az USA az Epic Games igazgatótanácsába, nyomoz az NVIDIA
-
IT café
600 Mbps-os tempót ígér 2,4 GHz-en az ASUS RT-N18U High Power routere
Új hozzászólás Aktív témák
-
MODERÁTOR
-
veterán
üdv.
régebben hgg féle fw volt rajta és pár hete meghalt. akkor javasoltatok tomatot. feltettem az advanced tomatot ( Tomato Firmware 1.28.0000 -2.9-131 K26ARM USB AIO-64K )
ezzel viszont olyan gondom van hogy 400 mW-ra állítva a range-et is kicsi a jelerősség a házon belül a többi szobában. hgg-vel nem volt ilyen gond, ott még a kert végében is volt jel 50 m-re.
kéne még állítanom valamit?ॐ "Goa is not a place, its a state of mind." - Goa Gil ॐ ° Honda - The Power of Dreams ° Eat, Sleep, JDM °
-
rsf
senior tag
Úgy látom, hogy a routeremen a legrégebbi fw. van, de az ASUS honlapján azt írják, hogy ha a legújabbat fel akarja rakni vki akkor előbb fel kell raknia az utolsó elöttit és csak azután mehet a legújabb. Ezek szerint az utolsó elötti olyat is módosít amit az utolsó nem?
Szóval mit javasoltok hagyjam a routeren a legrégebbi gyári fw.-t vagy a rakjam fel a legújabbat és aztán a tomatot?
Köszi.“Az a baj a világgal, hogy a buták mindenben holtbiztosak, az okosak meg tele vannak kételyekkel.“
-
rsf
senior tag
Megvan a kicsike a hétvégén be fogom üzemelni először a Shibby féle fw-t próbálnám ki.
De a shibby féle fw-ek nél az AIO-s változat kétszer olyan hosszú mint a VPN-es változat.
Ez azt jelenti, hogy a VPN-es változatból jópár funkció hiányzik?
Mert nekem nem kellene, torrent meg egyéb nem oda való funkció a routerbe.
Üdv.“Az a baj a világgal, hogy a buták mindenben holtbiztosak, az okosak meg tele vannak kételyekkel.“
-
lehella
senior tag
válasz Intruder2k5 #2682 üzenetére
Én még a sima verziót raktam fel a 132-es tomatoból, mi ez az SMP, amit ha nélkülözök, jobb lesz a load?
www.taplalkozastanacsadas.hu -> "Edd magad soványra"
-
xigris
őstag
válasz Intruder2k5 #2682 üzenetére
Szia szerintem igen,ezekszerint nem azt kellet volna
-
rsf
senior tag
válasz mobilizmo #2683 üzenetére
Biztos vagyok benne, hogy jó lesz. Megrendeltem nemrég, holnap megyek majd érte.
Az első wifis routerem is ASUS volt aztán elcsábultam két TPLINK erejéig, de visszatértem.
Vissza akartam már térni Broadcom-ra mert arra több mod van.
Üdv.[ Szerkesztve ]
“Az a baj a világgal, hogy a buták mindenben holtbiztosak, az okosak meg tele vannak kételyekkel.“
-
mobilizmo
addikt
Hát nekem most 50 torrent van a listában, mert elkezdtem irtani (80-100 között szokott lenni). Ha emellett még nézek is valami jó kis 1080p 3D-s filmet akkor sem nyekken meg a router. Szóval azt amit Te elvársz, azt hanyatt fekve, becsukott szemmel kell bírnia. Nekem nagyon bejött az N18U (bár amiért vettem, hogy váltok DIGI-re egy jó kis 300-as csomagra, abból nem lett semmi, így valószínűleg az elődje N16 - ami most AP ként üzemel - is elég lenne).
Bonyolult problémákra mindig akad egyszerű, könnyen érthető, téves válasz.
-
MODERÁTOR
-
xigris
őstag
Sziasztok feltettem a tomato 132-s verzióját(shibby féle) de a cpu load továbbra is magas,pedig mintha azt olvastam volna hogy javítva van benne.
-
tibcsi0407
félisten
Hardveresen sokkal erősebb. Sokkal több benne a memória és nagyobb flash. Az ARM alapú SOC is köröket ver a TP-Link-re.
HGG-vel, meg talán Tomato-val is fel tudod húzni a wifi erősségét, bár azt érdemes inkább ésszerű és törvényes keretek között tartani.[ Szerkesztve ]
utdetailing.hu
-
rsf
senior tag
válasz mobilizmo #2667 üzenetére
+Multibit.
Szóval sosem szoktam a NAS-om tartani egyszerre több mint 20-30 torrent file-t. TM fut amúgy rajta. A múltkor amikor eldobálta a hálózatot a router kb. fél óránként akkor először újra indítottam.
Mikor elindult minden rendben volt aztán megint eldobta magát akkor kivettem jópár linux iso-t a torrentek közül és utána jól működött. De az elmúlt lassan 2 hétben megint semmi baja, pedig most 25 file van a listában. Szóval nem tudom mi történt akkor olyan volt mintha újra indulgatott volna, mert eltünt a wifi majd a gépen is a háló aztán kb. 1perc múlva visszatért... Annyi volt a különbség, hogy akkor kb. 10-el több file volt a listában. De hogy mennyi volt akkor aktív azt nem tudom... Lehet, hogy csak egy ddwrt bug volt, 2014decemberi fw. van rajta azóta nem frissítettem.
Amúgy 14 eszköz van otthon ami rá tud csatlakozni de egy időben 9-10 szokott max.
Ezért szeretnék egy erősebb és megbízhatóbbat a mostani 1043v2-nél. A 1043-at meg legfeljebb AP-ként kirakom a garázsba és akkor az udvaron is lesz normális wifim.
Ezért kérdeztem, hogy mennyivel lenne erősebb az N18U?
Üdv.“Az a baj a világgal, hogy a buták mindenben holtbiztosak, az okosak meg tele vannak kételyekkel.“
-
félisten
válasz Gubek-Einste #2676 üzenetére
Köszönöm (MaCS csendben sírdogál...).
MaCS
Fán nem lehet motorozni, motoron viszont lehet fázni!
-
titán
-
félisten
válasz fogtunder #2673 üzenetére
Ezt ott nem értem, hogy felhasználókat és főkönyvtárakat, illetve a hozzájuk tartozó jogosultságokat magán a router webes felületén, a Servers Centerben hozok létre, akár olyan eszközről is, ami magát a lemezt látni sem tudná.
Ezért okoskodtam úgy, hogy mindezért maga a router oprendszere felelős.
Ha már beengedett, akkor az adott fiókban persze végezhetek fájlműveleteket -- a kérdés, hogy a router nélkül bejuthatok-e.A cél az lenne, hogy munkahelyről VPN-en keresztül el lehessen érni az adott fiókot, az azonban a routerről leválasztva ne legyen olvasható.
Köszönettel: MaCS
-
Winne
nagyúr
válasz Intruder2k5 #2655 üzenetére
MarQs fórumtárs segít egy normálisan működő jó firmwarre frissíteni, akkor melyik változat legyen, hogy menjen rendesen az RSS feed?
Az ízlésem a lehető legegyszerűbb. Mindenből beérem a legjobbal...
-
fogtunder
nagyúr
válasz MaCS_70 #2672 üzenetére
a router csak írhatóvá és olvashatóvá teszi a rá csatlakoztatott lemezt, azt ír fel rá, amit a géped küld neki. nem ő végzi a titkosítást, semmi köze hozzá, a titkosításhoz használt eljárástól függ, hogy mennyire nehezen törhető.
I hate morning people. And mornings. And People.
-
félisten
válasz Gubek-Einste #2671 üzenetére
Akkor minek van hozzá köze? (Nekem kézenfekvőnek tűnt, hogy a router felületén eszközölt fájlműveletek valahol a router rendszerében történnek) Hol keressem a választ?
Ha nem is maga a router a felelős, hanem az általa használt rendszer, mégiscsak a routerhez kapcsolódik, nem?Köszönettel: MaCS
[ Szerkesztve ]
-
titán
-
félisten
A hozzá csatlakoztatott USB-s HDD-n SMB-n tárolt anyagok mennyire vannak biztonságban? Ha leválasztják a HDD-t, egy erős jelszóval védett könyvtár mennyire könnyen törhető?
Avagy: megoldható-e, hogy ezek az anyagok valóban védettek legyenek?
Köszönettel: MaCS
-
Stef@N
tag
válasz Intruder2k5 #2668 üzenetére
Köszönöm!
-
MODERÁTOR
-
-
rsf
senior tag
válasz mobilizmo #2653 üzenetére
A födém betongerendás köztük kefni...
A 1043 v2 lassan másfél éves és eddig nem volt baja, csak mostanában kezdett nyűglődni. De lehet, hogy a nagyobb torrent forgalom miatt ami a nason fut. Mert most megint jó mióta leredukáltam a fileok számát 20 körülire.. Ugyanis régebben sosem léptem túl ezt a határt csak az elmúlt hetekben..De ez csak egy sejtés.“Az a baj a világgal, hogy a buták mindenben holtbiztosak, az okosak meg tele vannak kételyekkel.“
-
MODERÁTOR
/dev/sdb5 contains a file system with errors, check forced. a fájlrendszer hibákat tartalmaz. Próbáld meg kijavítani. Ha továbbra is dobálja tippre kevés a táp a merevlemeznek.
"Ott szimatol a sarkadban vasfogait csattogtatva, minden egyes hétköznapod: kirúzsozott medvecsapda."
-
Stef@N
tag
Közben elkészült:
/tmp/home/root# e2fsck /dev/sdb5
e2fsck 1.42.13 (17-May-2015)
/dev/sdb5 contains a file system with errors, check forced.
Pass 1: Checking inodes, blocks, and sizes
Pass 2: Checking directory structure
Pass 3: Checking directory connectivity
Pass 4: Checking reference counts
Pass 5: Checking group summary information
/dev/sdb5: 2255/122093568 files (1.8% non-contiguous), 66612357/122093568 blocks
StefaN@RT-N18U:/tmp/home/root# e2fsck -p /dev/sdb5
/dev/sdb5: clean, 2255/122093568 files, 66612357/122093568 blocksha jól értelmezem akkor minden ok. HDD sentinel szerint 100/100 a vinyó.
-
Stef@N
tag
válasz Intruder2k5 #2660 üzenetére
A GUI szerint leválasztva, a többi részéhez nem nagyon értek, az e2fsck parancsot is kigoogliztam. Leválasztás után kihúztam a routerből majd visszadugtam, újra leválasztottam és most elindult, jelenleg folyamatban van.
-
MODERÁTOR
-
Stef@N
tag
Sziasztok,
időközönként a logba az alábbi sorok íródnak be:
Oct 25 20:34:37 kernel: EXT4-fs (sda5): error count: 1
Oct 25 20:34:37 kernel: EXT4-fs (sda5): initial error at 1444937203: ext4_ext_check_inode:454: inode 589
Oct 25 20:34:37 kernel: EXT4-fs (sda5): last error at 1444937203: ext4_ext_check_inode:454: inode 589Oct 26 19:18:24 kernel: EXT4-fs error (device sda5): ext4_ext_check_inode:454: inode #589: comm smbd: bad header/extent: invalid magic - magic 0, entries 0, max 0(0), depth 0(0)
Tudna valaki segíteni mi lehet a gond?
-
MODERÁTOR
-
Winne
nagyúr
válasz Intruder2k5 #2649 üzenetére
+@(#2648) tibcsi0407:
Jól látom akkor, hogy ezt a gyári download masterre nem tudom ráaplikálni?
-
mobilizmo
addikt
Én pontosan így használom (padlás). Azért az nagy kérdés, hogy mi van a padlás és a lakótér között. Nekünk két szint van, a padlás és a felső között értelemszerűen gipszkarton van. Ezt és a házon kívüli részeket tökéletesen beszórja, HGG nélkül is (háztól 50-60 m-re kapcsolódik rá a telefon a wifijére). A vasbeton födémen is átér, tehát a földszinten is van jel, de azt azért olyan nagyon fickósnak nem nevezném (így ott nekem vagy még egy AP)
-
titán
Hogy pontosan mennyivel is erősebb azt így nem lehet megmondani, függ a használattól de minden esetre ha eddig nem volt gondod a TP-Link-kell akkor ezzel sem lesz.
Amiét még megpróbálhatnál az új eszköz vásárlása előtt az az, hogy a TP-Link-re teszel egy OpenWRT/Gargoyle-t, hátha azzal jobb lesz.[ Szerkesztve ]
Egy dolog állandó: a változás - Internet powered by Vodafone Net L with CBN CH7465VF & Asus RT-AC65P
-
rsf
senior tag
Sziasztok!
Gondolkodom egy ilyen routeren, mivel a meglévő TP-Link 1043ND v2-es néha eltünik a hálóról.
Amúgy meg vagyok elégedve vele ddwrt-vel használom.
Kérdésem az lenne,hogy az ebben az ASUS-ban lévő hw mennyivel erősebb mint a TPLinkben lévő?
Atheros 720MHz vs. BC 800MHz ??
Elég sok eszközöm van itthon nem szeretnék mellé lőni és már a kinai csodákból elegem van.
5GHz-nem kell. Külső antenna viszont igen, mert a router a padláson van és onnan kell lefednie az egész házat és még az udvart is.. Ezért esik ki az AC56U...
Köszi.[ Szerkesztve ]
“Az a baj a világgal, hogy a buták mindenben holtbiztosak, az okosak meg tele vannak kételyekkel.“
-
tibcsi0407
félisten
válasz Intruder2k5 #2649 üzenetére
Wááá. Eltereli a munka a figyelmem
Ezt akartam betenni.utdetailing.hu
-
MODERÁTOR
válasz tibcsi0407 #2648 üzenetére
-
tibcsi0407
félisten
Rutorrenthez van egy plugin, amivel meg tudod csinálni. Biztos lehet Transmission-höz is, azt nem tudom.
[ Szerkesztve ]
utdetailing.hu
-
Winne
nagyúr
Urak!
Be lehet állítani az n-el kezdődő magyar torrent oldalra ezt a routert, hogy adott keresési paraméterek alapján automatán töltse le az újonnan felkerülő cuccot? Nem nagyon találok ott RSS részt. Privátban is jöhet, ha ide nem lehet kitenni.
-
fogtunder
nagyúr
válasz ChoSimba #2645 üzenetére
nem is írtam, hogy alternatíva, sőt, pont az ellenkezőjét. én sokkal jobban szeretem, ha egy öszvér megoldás helyett van inkább céleszközöm, ami tudom, hogy jól elvégzi a feladatot, amire ki lett találva. nyilván nem létezne a NAS kategória, ha a routerek tökéletesen el tudnák látni ezt a feladatot. de ebből elég ennyi, nem akarom szétoffolni a topikot.
-
ChoSimba
tag
válasz fogtunder #2638 üzenetére
Igen, én is celeronosból készítettem inkább NAS-t (J1900).
Még akár desktop helyett is jó lenne internetezésre.
Fájlátvitel desktopra kihajtja a gigabites hálót.
De nem is 20e pénz, szóval alternatívának nem nevezném, mert nem egy kategória.
Szerencsére táp és ház volt hozzá, csak memóriát meg HDD-t kellett vennem.
Bill+egér nincs rajta csak VNC meg TV. -
MODERÁTOR
válasz Gubek-Einste #2643 üzenetére
Tényleg, most nézem az emulátorban is ott van mellette. A fene se figyelte, tudod mennyi gyári fw-t használok, másrészt meg nekem csak 120-as netem van, azt elviszi az RT-N66U bcm_nat -al is, sőt még akár anélkül is, mellesleg MIPSEL routerekben nincs is CTF támogatás, csak az ARM-ben.
[ Szerkesztve ]
-
titán
válasz Intruder2k5 #2641 üzenetére
Gyáriban is CTF néven van a hardveres NAT.
Egy dolog állandó: a változás - Internet powered by Vodafone Net L with CBN CH7465VF & Asus RT-AC65P
-
seven7
aktív tag
válasz Intruder2k5 #2641 üzenetére
Köszi a gyors választ, örülök
-
MODERÁTOR
-
seven7
aktív tag
HW NAT meg lett oldva már Tomato-n belül, vagy vissza kell térnem a gyűlölt alap rendszerre?
Digi 500-1000 miatt érdekel.
Köszönöm!
-
fogtunder
nagyúr
válasz tibcsi0407 #2637 üzenetére
az Atomnak, hacsak nem a legutolsó generáció, kb. semmi értelme, vannak Intel Celeronos integrált passzív lapok, azok sokkal inkább megérik.
-
fogtunder
nagyúr
válasz tibcsi0407 #2635 üzenetére
szerintem ha a filemegosztás/letöltés és a DLNA szempont, akkor eleve nem a routert kell ilyen célra használni, hanem célhardvert, de persze, ha ilyesmire van igény, akkor egyértelműen vannak jobb megoldások a gyárinál.
-
fogtunder
nagyúr
válasz tibcsi0407 #2632 üzenetére
miért, mi a baj a gyárival? ha valaki routernek akarja használni a routert, szerintem pont elég.
-
tibcsi0407
félisten
-
tibcsi0407
félisten
válasz Biluxzsolt #2631 üzenetére
Hát a gyáriban nem vagyok jártas, szerintem nagyon gyenge eresztés.
Nekem kb 5 percig volt rajta a routeren anno, amíg letöltöttem a Padavantutdetailing.hu
-
Biluxzsolt
aktív tag
válasz tibcsi0407 #2630 üzenetére
Azt is köszi,de én még a router beállításánál megakadtam.
"Ha három madár lennék,látnám magam felülről,amint magam mögött repülök."
-
tibcsi0407
félisten
válasz Biluxzsolt #2629 üzenetére
Androidos telefon-tablet az ES file explorerrel a legegyszerűbb.
utdetailing.hu
-
Biluxzsolt
aktív tag
Sziasztok!
Az eddigi segítségeitekkel beüzemeltem a routert.Frankón megy minden.A szülői felügyelet alatt az eszközök neten szabályzása kiváló!
Most viszont segítséget kérnék,hogy egy rákapcsolt HDD tartalmának elérése azaz csak olvasása,a wifin rákapcsolt androidos eszközökkel,hogyan is történjen?A használatit elolvasva van több lehetőség is,de én nem tudom,hogy nekem melyik is kellene.
Hogy történik a telefonon-tabon az elérés? Kell valami külön program?"Ha három madár lennék,látnám magam felülről,amint magam mögött repülök."
-
-
mobilizmo
addikt
Elhelyezés sokat számít. Nekem "sima" Tomato van, vas fent a padláson a HGW mellett. Háztól 50 m-re simán kapcsolódik a telefon és két szinttel lejjebb a földszinten is több, mint 50% lenne a jelerősség (de oda azért már raktam egy ap-t).
-
jimmy5
aktív tag
válasz tibcsi0407 #2624 üzenetére
Igazából engem a jelerősség érdekel jobban.
Mert ha tudná azt amit a HGG akkor lecserélném én is
Advanced Tomatora.
A kert miatt használom a HGG-t,mert az "beteríti"Poco F2 Pro 8GB/256Gb ł Intel I5-4690 ł Asrock H97 Fatal1ty Performance ł FSP Raider S 550W ł Gigabyte R9 280X 3GB GDDR5 WF3 Rev2.0
-
tibcsi0407
félisten
Nekem a HGG egy katyvasz.
Nem bírtam tovább pár óránál idegekkel. De lehet csak nem kedveli a hálózati környezetem.
Mindenestre a Tomato-t felraktam és kis finomhangolás után nagyon stabilan működik. Fut rajta DLNA, torrent, FTP, OpenVPN, Samba. 2 HDD van rákötve. Nagyon elégedett vagyok vele.
Annyi, hogy a DLNA-t és a torrent klienst inkább Entware-ből telepítettem, mert nem voltam elégedett a beépítettel.utdetailing.hu
-
jimmy5
aktív tag
válasz tibcsi0407 #2619 üzenetére
Te próbáltad már a HGG ?
Melyik a jobb ?
Poco F2 Pro 8GB/256Gb ł Intel I5-4690 ł Asrock H97 Fatal1ty Performance ł FSP Raider S 550W ł Gigabyte R9 280X 3GB GDDR5 WF3 Rev2.0
-
jimmy5
aktív tag
Sziasztok !
Az Advanced Tomato-be lehet jelerősséget
állítani mint a HGG- be ?
Jelenleg HGG- használok.köszi
Poco F2 Pro 8GB/256Gb ł Intel I5-4690 ł Asrock H97 Fatal1ty Performance ł FSP Raider S 550W ł Gigabyte R9 280X 3GB GDDR5 WF3 Rev2.0
-
fogtunder
nagyúr
válasz Gubek-Einste #2614 üzenetére
hát vehető jel az nekem is van aránylag messze, de értelmes streamingre már sokszor nem volt elég a háztól akár pár méterre távolodva, netezni még lehetett rajta, kérdés, hogy mi a cél. én azért inkább felraktam egy kültéri AP-t mellé, hogy tuti legyen.
-
KUCSKA1978
újonc
Nem tudja valaki,hogy miért van az hogy ha elíndítok egy torrent letöltést ,akkor behal a renszer?
Proci szinte max terhelést kap,sok szabad memória sem marad,valószínűleg ez ez oka,csak nem értem miért? (csak letöltésnél)Torrent beállítások:
Torrentenként maximálisan engedélyezett partnerek száma: 12
Globális kapcsolatos max. száma : 50Továbbá nem tudok elég peer-rel kapcsolatot létesíteni, valószínűleg mert passzív vagyok (DIGI),
ezt a problémát hogyan lehetne kiküszöbölni,hogy több kapcsolatot tudjak létrehozni?TransRemoteGui feltelepítve,gyári legfrissebb firmware van fenn.
???
-
titán
-
fogtunder
nagyúr
válasz Intruder2k5 #2612 üzenetére
de ezt ugye nyilván nem ajánlom, mert egyrészt nem is igazán legális, meg többnyire fölösleges is
-
MODERÁTOR
-
fogtunder
nagyúr
a lefedettség falak vastagságától és anyagától erősen függ, de van esély rá, hogy jó lesz, nekem egy tele gipszkartonozott szintet elég szépen beterít gyári sw-vel, kb. 120nm, bár néhány sarokban kissé gyengébb. a kert már neccesebb, ahogy elkezdek távolodni a háztól, rohamosan csökken a jel erőssége. aztán lehet rá cfw-t rakni és próbálkozni az adó teljesítményének diszkrét növelésével.
-
titán
Jó választás lenne de természetesen, hogy lefedi-e a teljes kívánt területet azt előre nem lehet megmondani, csak helyszíni teszt során fog kiderülni, hogy meddig és mekkora sebesség lesz.
[ Szerkesztve ]
-
rozso3
csendes tag
Sziasztok!
Digi 500/200-at köttetek be hamarosan és ehhez keresek routert.
A Pc-t amin a komolyabb sávszélességet igénylő letöltéseket végzem kábellel kötném egy Gigabit-es portra, hogy stabil és a lehető leggyorsabb legyen a letöltés.
A többi jelenlegi eszközöm, amik wifi-vel kapcsolódnak (2 laptop, 1 okos-tévé és két telefon) mind n-es wifi-t tudnak.
Fontos még, hogy az egész családi házat (egy szint kb 120 nm és sok fal) és a kertet is lefedje.A különböző fórumokat olvasgatva megtetszett az RT-N18U. Szerintetek jó választás a fenti igények esetében?
Köszi
[ Szerkesztve ]
-
jimmy1801
tag
Az 1.32-ben úgy látom már javították a hibás Load értéket is. Ha valaki felteszi, majd referáljon legyen szíves, hogy tényleg jól működik-e. Nekem a héten sajna nem jut időm rá, de kíváncsi vagyok.
-
MODERÁTOR
válasz VANESSZA1 #2605 üzenetére
Hogy neked megéri-e, ezt én nem tudhatom, majd Te eldöntöd. Backup van, Administration - Configuration menüben, de elvileg meg is marad minden beállításod.
De pont tegnap jött ki új verzió a Shibby féle Tomato-ból, így aztán szerintem ha váltani akarsz, akkor most érdemes várni kicsit, mert feltehetően pár napon belül lesz új Advanced Tomato is, ami ugyebár a Shibby build-re épül, és így mindig azt követően van frissítve. Shibby Tomato tegnap óta 132-es verziónál tart, de az Advanced oldalon még 131 a letölthető.
[ Szerkesztve ]
-
őstag
válasz Intruder2k5 #2604 üzenetére
És megéri váltani?
Hogyan tudom átvinni? Van valami backoup?Precision M7710_&_Precision M7740- CPU: 9980HK, RAM: 32GB/3200MHz, GPU: RTX5000, IGZO 4K-UHD, SSD: 2TB Force MP510, 2TB ADATA XPG SX8200 PRO, 1TB SK HYNIX Class 50 SSD
-
MODERÁTOR
válasz VANESSZA1 #2603 üzenetére
Egy kicsit más a GUI, egyébként igen, át lehet vinni a beállításokat.
-
őstag
Adanced tomato és shibby tomato között mi a különbség ?
Shibby-ről át lehet vinni a beállításaimat Advancedre, ha váltani szeretnék?
Precision M7710_&_Precision M7740- CPU: 9980HK, RAM: 32GB/3200MHz, GPU: RTX5000, IGZO 4K-UHD, SSD: 2TB Force MP510, 2TB ADATA XPG SX8200 PRO, 1TB SK HYNIX Class 50 SSD
-
titán
-
poki198q
tag
válasz Intruder2k5 #2600 üzenetére
Úgyèrtem, ha bent vagyok a tracker webes felületèn, ahol lementem, vagy megnyitom a torrentet, ott hol van a url elèrèse?
Új hozzászólás Aktív témák
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest