- Felháborodott az Apple, a Meta az iPhone-felhasználók üzeneteit akarja olvasni
- A luxusmárkáknak kell a bitcoin, az USA jegybankjának nem
- Letiltja az USA a politikusokat a telefonhívásokról és szöveges üzenetekről
- Nagy áttörés jön a napelemek piacán, nem kell annyi hely a paneleknek
- Belenyúlt az USA az Epic Games igazgatótanácsába, nyomoz az NVIDIA
-
IT café
600 Mbps-os tempót ígér 2,4 GHz-en az ASUS RT-N18U High Power routere
Új hozzászólás Aktív témák
-
WestBam
senior tag
válasz Gubek-Einste #5198 üzenetére
Szuper, este Magyarországról nem látszott, most svéd szerverről sem látom, csak a fent említett 4 programot. Ezek szerint személyre szabottan sz@r az oldal, nem általánosságban
⭐⭐⭐ https://elemlampablog.hu/linkek ⭐⭐⭐
-
titán
-
WestBam
senior tag
válasz Gubek-Einste #5195 üzenetére
Fura, mert most nekem sincs semmi ott, csak a segédprogramok. Eddig ott volt az egyéb amiben a fw volt elrejtve, az most eltűnt.
-
embe
nagyúr
válasz Gubek-Einste #5195 üzenetére
De ha visszaolvasol, láthatod hogy nekem a chrome alatt más történik.
Arcam AVR5 felső kategóriás házimozi erősítő, új állapotú, eladó
-
titán
-
embe
nagyúr
válasz WestBam #5192 üzenetére
Köszi a segítséget. Nem vagyok otthon, de talán a 05.03.-án kiadott fw van fent. Csak kerestem, de nem találom.
Egyébként korábban azt a választ kaptam, hogy az "egyéb" fül alatt megtalálom.Akkor kivárunk.
Egy hülye kérdés: Nem kell hozzá regisztrálni esetleg?Update: Érdekes, hogy IE alól bejön az ami neked, viszont Chrome alól nem.
[ Szerkesztve ]
-
WestBam
senior tag
Akkor a baj nálad keresendő, mert nekem bejön a legördülő menü, hogy válasszak oprendszert.
Ha választok akkor meg bejönnek a segédprogramok. Mondjuk itt kellne lenni a fw listának is, azt pl. most nem találom. Lehet náluk is van baj, fene tudja. A napokban volt baj az asuscomm oldallal is, lehet valami golbális átalakítás van folyamatban.
Ha kell gyári fw akkor felteszem szívesen onedrive-ra, a 459 és az 545 végű megvan.⭐⭐⭐ https://elemlampablog.hu/linkek ⭐⭐⭐
-
embe
nagyúr
Az Asus oldalán nem érni el a support oldalt. Vagy csak én bénázok?
-
gubolaa
tag
válasz WestBam #5186 üzenetére
Az Ftp wifi hálózaton megy. Viszont DDNS csak néha jön be. Próbáltam a többi szolgáltatónál regisztrálni , de nem engedte. Gondolom fizetős. Sajna a dl master sem jön be. Már újra telepítettem és indítottam sokszor. Csak az ip vel tudok belépni biztosra és stabilra. A HDD-n meg csak a korábbi FW jó...
Adam
-
WestBam
senior tag
válasz enginev3.0 #5185 üzenetére
Itt minden ok. Most néztem ftp-n is teljesen jól elérek mindent.
-
-
gubolaa
tag
Nekem még mindig nem jó az asuscomm.com DDNS... Van esetleg még valaki akinek nem jó. Nem tudom távolról elérni a routert... Másik kérdés hogy aki gyári FW-t használ próbálta már az újat? Nekem nem ismeri fel a külső winyón csak a kissebb partíciót a frissítés után.
Adam
-
WestBam
senior tag
válasz Gubek-Einste #5181 üzenetére
Eletroszmog.
Az én koromban az én hozzáállásommal már ez is számít
Igen, a konteókat is elhiszem⭐⭐⭐ https://elemlampablog.hu/linkek ⭐⭐⭐
-
titán
-
WestBam
senior tag
válasz Intruder2k5 #5176 üzenetére
Van időzített konnektorom, csak nem tudom mennyire tenne jót a routerre kötött vinyónak, ha csak úgy kilövöm menet közben a routert. Gondolom nap mint nap ezt nem annyira díjazná.
A nason is be lehet állítani, hogy mikor kapcsoljon ki, mikor be teljesen magától (lehet csak alvóba küldi le a valságban, ennyire nem értek hozzá), nem gondolnám, hogy egy routernél annyival bonyolultabb szerkezet lenne, hogy ezt ne lehetne megoldani egy routeren belül is.
Éjjel alszom. Akkor aludjon ő is, ne fogyasszon, ne sugározzon, ne csináljon semmit.
Nap közben meg mire felkelek menjen, míg ébren vagyok tegye a dolgát.
Ez olyan ufo gondolat lenne?⭐⭐⭐ https://elemlampablog.hu/linkek ⭐⭐⭐
-
MODERÁTOR
válasz WestBam #5175 üzenetére
Nem lehet. A router eleve képtelen kikapcsolni magát, nem erre van tervezve. CFW-vel az operációs rendszere ugyan leállítható, de ettől a router még nem kapcsol ki, áram alatt marad, világít, egyebek. A nem működő routert meg automatikusan visszakapcsolni ugyebár reménytelen.
Vegyél egy időzíthető konnektort.
-
WestBam
senior tag
válasz Intruder2k5 #5087 üzenetére
Magát a routert nem lehet automatikus ki-be kapcsolásra beállítani? Nason van ilyen, tök hasznos szerintem. Nekem egyedül ez hiányzik ebből a routerből.
-
ftamas0201
senior tag
válasz Intruder2k5 #5144 üzenetére
Tökéletesen működik, az éjjel ki is próbáltam és most is szépen lekapcsolt. Köszönöm a leírást! De jó lenne ha a modem ledeket is így le lehetne lőni
[ Szerkesztve ]
-
pocok1970
tag
válasz wong kok wah #5166 üzenetére
Egy órája újra működik az asuscomm.com DDNS.
-
WestBam
senior tag
válasz Gubek-Einste #5168 üzenetére
Valóban, most nézem és tényleg nem jön be a dlmaster.
-
titán
-
WestBam
senior tag
válasz wong kok wah #5166 üzenetére
Ez torrentnél számít, jól gondolom?
-
wong kok wah
senior tag
Már egy hete nem megy az asus DDNS-e (asuscomm.com)..
-
MODERÁTOR
-
nTaur
csendes tag
válasz Intruder2k5 #5163 üzenetére
Köszi!
A megosztás lehet maga a HDD név, vagy annak csak valamelyik mappája?
-
MODERÁTOR
-
nTaur
csendes tag
Sziasztok!
Elnézést, ha volt már szó róla, de hosszasan keresgéltem és nem találtam választ a kérdésemre:
A napokban vásároltam RT-N18U routert, amire külső HDD-t raktam, hogy médialejátszóval arról érjek el tartalmat. Eddig erre a célra egy NAS-t használtam, ami Sambával csatlakozott a lejátszóhoz (Popcorn A210).
A problémám az, hogy a lejátszóban a külső HDD elérését kellene valahogy beállítanom (ip cm/név), de bárhogy próbálkozok, nem látja. Amíg NAS-ban volt ez a HDD, addig a NAS ip-jén keresztül ezzel nem volt gond. A routerben természetesen engedélyezve van a Samba kapcsolat. Ha az ezen fülön beállított munkacsoport és eszköznévvel próbálkozom, nem jutok eredményre...Lenne ötletetek, hogy pontosan miként címezzem meg?
Köszönöm a segítségeteket!
-
titán
válasz enginev3.0 #5160 üzenetére
Pl No-IP
Egy dolog állandó: a változás - Internet powered by Vodafone Net L with CBN CH7465VF & Asus RT-AC65P
-
-
zsolt501
nagyúr
Az utóbbi időben igen instabil volt, illetve lassan reagált, most nem tudom mi lehet a szerverükkel, de ha valaki stabilitást akar az nem az asus szerverét használja, már csak azért sem, mert elég lassan reagál ip változásra.
''Mind Így van ezzel aki hasonló időket megélt, de a döntés nem rajta állt neked csak arról kell döntened mihez kezdj az idővel amely megadatik.''
-
Charx
senior tag
Leállt az asus szervere, vagy miért nem megy a ddns?
-
WestBam
senior tag
válasz Intruder2k5 #5156 üzenetére
beírtam a weboldalam címét ami asuscomm.com végű. Valami aicloud vagy mi szokott bejönni, most nem jött be. Így nem működik. De nem engem zavart, én nem hiányoltam
-
MODERÁTOR
-
WestBam
senior tag
Érint ez minket bármiféle szempontból amúgy?
-
pocok1970
tag
Üdv!
Másnál is "szünetel" jelenleg az asuscomm.com DDNS,vagy csak nálam sz...kodik? -
citkar
addikt
válasz Intruder2k5 #5148 üzenetére
Na majd megpróbálom megpingelni a NAS-om.
Visszaléptem a Tomato verzióban, mert rendszeresen leállt Media Server (egy sima Save parancs a router media server oldalán meg is oldotta a problémát) és próbálkozom későbbinél is fennáll-e ez a probléma.
Most 132-es van fenn. -
MODERÁTOR
Elvileg újraindítja... Az egy dolog, hogy csatlakozott, az eddig is ment, de próbálj meg pingelni egy LAN-on lévő IP címet. Ha jól értettem az volt a gond, hogy nem éred el a LAN-t.
Milyen Tomato verziót használsz? ITT azt írnak valami olyasmit, hogy csak az utolsó verzióval lehet elérni a LAN-t.
[ Szerkesztve ]
-
citkar
addikt
válasz Intruder2k5 #5146 üzenetére
A Save-re rányomtam s akkor azt írja újraindítja a klienst, vagy ez nem elég?
Pingelni nem próbáltam, de csatlakozni tudtam, legalábbis azt írja, sikeresen csatlakozott.[ Szerkesztve ]
-
MODERÁTOR
-
citkar
addikt
válasz Intruder2k5 #5142 üzenetére
Nincs változás.
-
MODERÁTOR
válasz ftamas0201 #5143 üzenetére
Elvileg igen, majd elválik.
-
ftamas0201
senior tag
válasz Intruder2k5 #5087 üzenetére
Köszönöm szépen, megcsináltam az időzítést, viszont a vissza kapcsolást meghagytam a schedulernek, gondolom az nem baj, akkor legalább napközben nem futtatja a scriptet. 30 percre állítottam az időzítést, este 9-től reggel 5ig. A scriptek manuálisan jól futnak, este kiderül az időzítés is sikerült-e
És akkor a cru parancsot bemásoltam a Scripts/Init részbe hogy újraindítás után is jó legyen az időzítés.
Jól csináltam mindent? -
MODERÁTOR
-
citkar
addikt
válasz Intruder2k5 #5140 üzenetére
Disabled, van benne
Van benen Lan to VPN, fordítva és mindkettő. -
MODERÁTOR
-
dzoli87
aktív tag
válasz enginev3.0 #5132 üzenetére
-
goop
őstag
Az android alapból tunt tud. ssh alól: iptables -I INPUT -i tun21 -j ACCEPT
A tunxx változó, ifconfig -a ra kiadja, nálad melyik szám van. Lehet több is, akkor külön add meg mind a kettőt.
Szerk. Bocs, ez openvpn. Többit nem ismerem / használom. De ha az is tun adapteres akkor jó lesz neked.[ Szerkesztve ]
-
citkar
addikt
válasz Intruder2k5 #5130 üzenetére
PPTP Serverként.
Open VPN servernél nem tudtam beállítani, user-t adni hozzá.#5131) dzola23
Mi ez TAP? Hol állíthatom át?
[ Szerkesztve ]
-
dzoli87
aktív tag
válasz enginev3.0 #5132 üzenetére
Gyakorlatilag bármire, de TUN esetén a route szabály kelleni fog mindenképp!
-
-
MODERÁTOR
-
citkar
addikt
Tomatot használok. Csatlakozok VPN-nel a routerhez.
Így nem kéne látnom a belső hálón lévő dolgokat, mintha LAN-on csatlakoztam volna a routeremhez?
Mert, a routeren lévő HDD-t LAN-on látom, VPN-nel való csatlakozás esetén ugyanolyan formában nem. Persze távolról FPT-ként elérem, csak reméltem ha VPN-ként csatlakom, láthatom, mint hálózati meghajtó (mint LAN-on). -
Rákötöttem egy usb hdd-t, felismeri, megosztom samban, de üres a megosztott mappa, rámennék wrt-n a mappára ahol az engedélyeket lehet állítani, de csak pörög pörög pörög, miért?
A sas száll ide - száll oda, de a szálloda nem sas ide - sas oda || Logitech <3
-
embe
nagyúr
Hali!
A support oldalon a fw-t felkínálja nektek letöltési lehetőségként?
Már két napja nem adja ezt a lehetőséget.Arcam AVR5 felső kategóriás házimozi erősítő, új állapotú, eladó
-
flegga92
senior tag
válasz enginev3.0 #5119 üzenetére
Én is próbálkoztam az általad linkelt leírással de nem jött valami össze. Megoldás egyszerűbb volt, csináltam egy gyári beállítások visszaállítását majd újra beállítottam az OVPN-t. Elég volt átállítani a speciális fülön a portot 443-ra illetve a Kliensek utasítása az internet-forgalom átirányítására/Reagálás DNS-re igenre állítani. Majd simán kiexportálni a ovpn fájlt. Nem tudom, hogy a frissítések után miért nem megy soha az OVPN.
-
válasz Intruder2k5 #5122 üzenetére
Telefonon nézem, illetve egy Asus EEEbox-on
-
MODERÁTOR
válasz enginev3.0 #5121 üzenetére
Esetleg 150Mbps-re képes LiteN kliensed van, és vagy a routerben, vagy a kliensben 20MHz-re van állítva a csatornaszélesség?
-
Egyébként nem értem, hogy nálam miért csak 72mbps jön Wifin?!
-
flegga92
senior tag
válasz enginev3.0 #5119 üzenetére
Köszi, hogy beírtad nekem ma ment el az OVPN, eddig ment rendesen. Holnap nekiesek és megcsinálom.
-
Sikerült a gyári Firm-en összehozni az openvpn-t tcp 443 porttal
Legújabb firm
És kellett hozzá még key-t generálni, amit az exportált openvpn fájlba be kell másolni
[link]Az eszkoz1 key kellett meg az eszkoz1crt aminek az openvpn fájlban megvan a helye, csak be kell másolni
-
Whynot?
aktív tag
válasz Intruder2k5 #5117 üzenetére
Lehet csak kis idő kellett neki az IP átírás után, mert most nyitva van Nagyok vagytok!
Köszönöm! -
MODERÁTOR
-
Whynot?
aktív tag
válasz Intruder2k5 #5115 üzenetére
Nah ott 0.16 volt, átírtam 0.11-re de még mindig closed.
-
MODERÁTOR
-
zsolt501
nagyúr
válasz Whynot? #5113 üzenetére
Amit a T ad modemet az igazán nem csak modem, hanem router is és bizony az okozza a gondot.
Az lenne az igazi, ha legalább az egyik portját bridge módba lehetne kapcsolni, mert ugye a többi kell az IPTV-hez.''Mind Így van ezzel aki hasonló időket megélt, de a döntés nem rajta állt neked csak arról kell döntened mihez kezdj az idővel amely megadatik.''
-
Whynot?
aktív tag
válasz zsolt501 #5112 üzenetére
De a HGG-vel meg megy így is, de miért? Amúgy ezt olvasgattam már az én nagyon gyenge eszemmel és bridge-be kéne kapcsolni a modemet, de a téhómost nem lehet :S
HGG-vel annyi különbség, hogy 192.168.0.11 helyett 16 lesz a wan(?) IP-je. Egyáltalán miért változhat ez a mögötte levő router FW cseréje miatt? Vagy ez nem a modem?
Néztem az rtorrent felrakást is, de én egy sima duplaklikkes WIN user vagyok és az már első olvasásra is rémísztő volt
[ Szerkesztve ]
-
zsolt501
nagyúr
válasz Whynot? #5111 üzenetére
Ott a T-home eszközzel van a gond, mert az nem csak modem, hanem router is egyben, vagyis dupla NAT-od van vagyis egy már eleve belső hálózati cím meg egy másik belső hálózatba.
''Mind Így van ezzel aki hasonló időket megélt, de a döntés nem rajta állt neked csak arról kell döntened mihez kezdj az idővel amely megadatik.''
-
Whynot?
aktív tag
válasz Intruder2k5 #5110 üzenetére
T-home modem (192.168.0.11), abban az N18U (192.168.1.1) és egy IP TV settopbox. N18U-ban a PC-m (192.168.1.20), egy okos TV és pár wireless cucc. Nincs DMZ, nincs UPnP, bár ezeket nem is tudom, hogy mik, csak látom, hogy nincs bepipálva semmi ezeken a lapokon oO
[ Szerkesztve ]
-
MODERÁTOR
-
Whynot?
aktív tag
válasz Gubek-Einste #5108 üzenetére
mindenhol closed
-
titán
-
MODERÁTOR
-
Whynot?
aktív tag
válasz Intruder2k5 #5101 üzenetére
Bocs nem vágom, hol van ez fentebb írva? Most feltettem a 132-est, kipróbálnám...
-
MODERÁTOR
Új hozzászólás Aktív témák
- Új, makulátlan Asus TUF Gaming A15 FA507 (FA507NUR-LP005), Mecha szürke, 3 év garancia
- Lenovo Yoga Pro 7i Profi Ultrabook -30% 14,5 Brutális i7-13700H 14Mag 16/1TB Intel Iris Xe 2,5K 90Hz
- Lenovo LOQ 15irh8
- Bontatlan Lenovo Yoga Pro 7 Profi Ultrabook -30% Ryzen 7 7840HS 8Mag 32/1TB 2,5K RadeonT 780M 4GB
- Különleges ITX PC (5800X3D 64GB 1TB RTX4060 LP) - Portal Companion Cube
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest