- Melyik tápegységet vegyem?
- Vezetékes FÜLhallgatók
- Computex 2025: az Akko klaviatúráira nem mondható, hogy unalmasak
- AMD Navi Radeon™ RX 6xxx sorozat
- Jókora gond volt az ASRock bizonyos alaplapjaival
- Samsung LCD és LED TV-k
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Házi barkács, gányolás, tákolás, megdöbbentő gépek!
- TCL LCD és LED TV-k
Új hozzászólás Aktív témák
-
válasz
orion1025 #30 üzenetére
A facebookozás egy "betegség", a legtöbb ottani lakos függő, ezt nem kell szépíteni.
Azt mégis honnan veszed?
Lehet, hogy én forgok rossz körökben, de 30-40 Facebook-használóból eddig csak egyetlen egy függő idiótával találkoztam.Igaz a fénykora már lecsengett, de akkor is egy káros szenvedély, semmi több.
Ha ez gondolod, akkor biztosan így is van. Jó tudni, hogy van egy káros szenvedélyem...
Az meg ne az én problémám legyen, hogy általános iskolás osztályoknak van egy zárt csoportja, ahol tudnak kommunikálni egymással, tanárokkal, egyebekkel, de itt a feltörés/majomkodás lehetősége szinte nulla.
Miért lenne ez bárkinek a gondja, a használóknak jó az a csoport. Egyébként ezeket is próbálgatják feltörögetni, ami persze bűncselekmény.
A "felnőtt" ember meg semmi másra nem tudja használni azt a szart, csak a munkahelyi idő elütésére, plusz az elképzelt világának kibontakoztatására, kis emberi százalék meg arra használja amire kitalálták, de ők vannak ultra kevés számban.
Ez a logikád szerint eleve a számítógépre is igaz. Sokan használják hülyeségre, az arányokat meg ugye úgyis Te határozod meg.
De ismétlem: én alig ismerek Facebook-idiótát, bár sokat hallok róluk. Azt viszont nagyon tisztán látom, hogy "felnőtt" emberek és gyerekek milyen baromi hasznos, nagyszerű dolgokra használják a Facebookot.De akkor áruld el mégis mire tudja kötelezően használni egy 20-99 év közötti ember.
Már elárultam, olvass vissza! De segítek: baromi hasznos az egyetemen -- nem kötelező, de brutálisan nehéz lenne nélküle boldogulni. Sok munkahelyen pedig de facto kötelező.
Az egyik munkahelyemen mindenkinek volt céges szifonja, azon ment a kommunikáció, azt sem lehetett megkerülni sajnos, ezért léptem is onnan, mert nem vagyok senki bohóca munkaidőn kívül. Tehát értelmes érveket várok, mi olyan fontosra lehet használni azt a közösségi csodát.
Kaptál értelmes érveket, és meg sem próbáltad értelmesen megcáfolni őket.
Egyébként megsúgom: Rajtad kívül is van világ! Sokan nem tudnak lelépni olyan munkahelyekről, ahol jogellenes dolgokat követelnek meg. Te megtehetted, mert olyanok voltak a körülmények, örülj neki. A többség kiszolgáltatott helyzetben van és nem engedheti meg magának, hogy akkora hős legyen, mint Te.De áruld már el, hogy mi bajod van azzal, hogy létezik egy közösségi platform, amin keresztül emberek kapcsolatot tarthatnak egymással! Még akkor is, ha valóban sok a függő idióta!!!
MaCS
-
válasz
orion1025 #17 üzenetére
Bármilyen vélemény szóba jöhet, akár egy emberölési ügy esetén is, nemi erőszaknál meg rendszerint meg is jelennek a kárörvendő erkölcscsőszök.
Csakhogy Te itt most már nem az ügy lényegét érintve érvelsz, hanem simán a Facebook-használókat ekézed (beleértve a párodat is), holott szemmel láthatóan nem sok fogalmad van arról, hogy mire is lehet használni a Facebookot. (vö.: "Engem nem érdekel más fake élete és illúziói, ennyire lehet komolyan venni az ottani ténykedést.")
MaCS
-
cog777
senior tag
Hat... ha valakik feltennenek par kozel keleten keszult kepet, amit a titkosszolgalat is erdekesnek tarthat, akkor lehet hogy nem venned kitoro orommel az ejjel megjeleno kommandos osztagot.
Termeszetesen ez csak egy pelda, de mutatja hogy igen kifinomultan lehetne valakit tonkretenni. -
Attól, hogy Számodra nem jelentős, szerintem nagyonis van hírértéke.
Kis hazánkban ugyanis szinte nemzeti sport a Facebook és hasonló fiókokba, illetve eleve számítógépekbe belépegetés -- más nevében.
Nem baj az, ha végre a köztudatban is elterjed végre, hogy ez bűncselekmény.
MaCS
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Apple Watch 8 Cellular (Esim) 41 mm, 12 hónap garanciával, 100%-os akkumulátorral + ajándékkal
- GIGABYTE B760M H DDR4 + Intel I5 12400F BOX + TeamGroup 2x16GB DDR4 3200MHz CL16
- AMD Ryzen 7 8700F - Új, 3 év garancia - Eladó!
- Asztali PC , R5 5500 , 1080 , 11GB , 16GB DDR4 , 512GB NVME , 500GB HDD
- Dell Latitude 5520 27% 15.6" FHD IPS i7-1185G7 16GB 512GB NVMe ujjlolv gar
- Geforce GTX 1050, 1050 Ti, 1060, 1650, 1660 - GT 1030 - Low profile is (LP)
- Csere-Beszámítás! Asztali számítógép játékra! I5 14400F / RX 6900 XT 16GB / 32GB DDR5 / 1TB SSD
- Konzol felvásárlás!! Nintendo Switch
- Telefon felvásárlás!! Apple iPhone 16, Apple iPhone 16e, Apple iPhone 16 Plus, Apple iPhone 16 Pro
- Csere-Beszámítás! RTX Gamer Számítógép PC Játékra! I5 12400F / RTX 3070 / 32GB DDR4 / 1TB SSD
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Liszt Ferenc Zeneművészeti Egyetem
Város: Budapest