Új hozzászólás Aktív témák
-
Fastfact
csendes tag
Sziasztok!
Mostanában eléggé megszaporodtak a belépési kísérletek a webes felületre. Az admin fiók tiltva van, de idegesít ez a sok próbálkozás, ezért szeretnék beállítani egy lokáció szerinti IP szűrést.
Admin jogú felhasználóval felraktam a QuFirewall-t, azonban nem tudom rendesen beállítani. Az alkalmazás indítása után mindig a kezdeti beállító varázsló jön fel, beállítom a régiót stb, majd a finish után csak a loading képernyő megy. A műszerfalon látszik hogy nincs leterhelve a hardver. NAS újraindítás is volt, FW frissítés is.
TS-231P, FW: 5.0.0.1932, QuFirewall 1.5.1
Ennyit találtam a dologról hogy kapcsoljam ki a reklámblokkolót (?), de az sem segített.Tudtok valamit javasolni mit csináljak máshogy?
-
Fastfact
csendes tag
Sziasztok!
Van egy 231P NASunk az irodában. Beállítottam, hogy a 4 db Win10 PC-ről Netbak Replicatorral heti egyszer mentést készüljön.
A kérdésem az lenne, hogy hogyan lehetne megoldani, hogy a régebbi mentéseket automatikusan törölje?
Új hozzászólás Aktív témák
- DUALSHOCK 4 WIRELESS Controller PS4 / használt állapotban / 3 hónap jótállással
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 9800X3D 64GB RAM RTX 5080 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A22/Samsung Galaxy A23/Samsung Galaxy A25/Samsung Galaxy A05s
- Tablet felvásárlás!! Apple iPad, iPad Mini, iPad Air, iPad Pro
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450M R5 5600X 32GB DDR4 512GB SSD RX 6700XT 12GB AIO Enigma XL Seasonic 650W
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest