-
IT café
PlayStation 3 összefoglaló.
MIELŐTT KÉRDEZEL, OLVASD EL:
Új hozzászólás Aktív témák
-
Sonja
nagyúr
válasz vaksi8 #17346 üzenetére
Engedéjezt a java-t is a tűzfalon, mert az is ki akarna menni! Utána mér jó lesz.
Más. Uncharted 1-el lenne kapcsolatban egy kérdésem, de spoiler-es, így privibe jelentkezne valaki, aki segítene? Csak egy embert nem tudok, hogy kicsoda.
[ Szerkesztve ]
Ha csalódni akarsz, bízz az emberekben!
-
Djuree
félisten
-
DM-Fan
nagyúr
válasz vaksi8 #18265 üzenetére
A sima beletekerés nem fog menni a PS3 Media Server-es live stream esetén, ugyanis nem bírja bufferrel a program. Használd az időpillanatra ugrást a PS3 lejátszás menüjében és kis idő múlva odaugrik a filmben.
A PS3 merevlemezére csak a számára lejátszható formátumra kódolt HD-anyagot érdemes felmásolni, mivel a sima .mkv-t nem játssza le, ehhez az mkv2vob nevű programot tudod használni. Ezek után simán fel kell tudnod másolni, ha nem megy és megszakad, annak valószínűleg a router-ed az oka.
Get Moded!
-
Djuree
félisten
válasz vaksi8 #18265 üzenetére
miért nem kötöd rá a pc-re a tv-t? 1 monitorkábel kell hozzá. nem kell hülyéskedni a streameléssel meg a ps3-at is ki lehet kapcsolni, nem fogyaszt még az is. én már csak így nézek filmet
[ Szerkesztve ]
LEGO gyűjtő és moc építő (munkát is keresek, bármit ami LEGOval kapcsolatos!), tankász, bringás, WH40k fan, MacGyver
-
TerryBogard
tag
-
DM-Fan
nagyúr
válasz vaksi8 #18575 üzenetére
Van ilyen, több is, pl. az Unreal Tournament 3-hoz eddig minden DLC ingyen volt, pedig maga a játék is csak 3.500 Ft volt, mikor megvettem anno, pedig egyáltalán nem rossz.
Kelzsoca kollégának sem azzal van baja szerintem, hogy pénzbe kerül a DLC, hanem azzal, hogy ahelyett, hogy kapnánk egy jó hosszú játékot, sok küldetéssel, inkább kiadják kurtaként és ha tetszett, akkor kaphatsz még, csak fizess, vedd meg a DLC-t! Ez a szemétség! Legutóbbi kiváló példa erre a Mafia 2, aminek már a megjelenéskor volt 2 DLC-je és még ki tudja, mennyi várható. De hozhatnám példaként az összes CoD-ot, ahol a multis map-ek miatt játékonként kiadtak 3 DLC-t, melyekben egyesével 3-4 map van, tehát közel 10 multis pályától esel el, ha nem vagy hajlandó egyenként 8 fontot adni a DLC-kért (ami ugye minden CoD részhez több, mint 20 font pluszköltség). Pedig elég sokan megveszik és ráadásul csalinak be is válogat a game lobby-ba, függetlenül attól, hogy neked nincs meg az a DLC, majd mikor indulna a játék, akkor közli, hogy sorry, de Te nem játszhatsz, előbb vedd meg ezt a map-et tartalmazó DLC-t. Elmennek ám a sunyiba! A CoD4 - MW még ilyen tekintetben legalább korrekt volt, nem tett be olyan lobby-ba, amelyben a soron következő map neked nem volt meg, de pl. a CoD5 - WaW és a CoD6 - MW2 már odadörgöli az orrod alá, hogy ha játszani akarsz a többiekkel, akkor vedd meg, majd kivág.
[ Szerkesztve ]
Get Moded!
-
DM-Fan
nagyúr
válasz vaksi8 #18578 üzenetére
Ki beszélt egyáltalán a Red Dead Redemption-ről? Egy szóval nem említettem. Én arról beszélek, hogy általánosságban véve szemét dolog a kiadóktól, hogy elárasztanak minket fizetős DLC-kkel, amikor az alapjáték maga rövidebb, mint kellene.
Most kivételeket én is tudnék hozni, ahol maga a játék baromi hosszú (lásd pl. Half-Life 2, vagy Bioshock), de azért valljuk be, abszolút nem ez az általános. Azzal alapvetően nem is lenne bajom, hogy rövid egy játék, ha tartalmas. De amikor a megjelenéssel egy időben már tolják az arcodba a 3-4 fizetős DLC-t, akkor azért elszakad nálam a cérna. Hányszor fizessek egy és ugyanazon tartalomért, amikor megjelenéskor maga az alapjáték sem nevezhető olcsónak?!
[ Szerkesztve ]
Get Moded!
-
Sdmv8
tag
-
-
mr.dana
aktív tag
-
anulu
félisten
válasz vaksi8 #23439 üzenetére
elnézve a hiba mértékét, jópár nap
[ Szerkesztve ]
"Jelenleg a cloud nem más mint a sales által elhazudott és eladott utópia, egy ígéret, csalánba csomagolt mézesmadzag, amit az üzemeltetés f@$zával vernek" | Feel the power! Intel Core i7 | iPhone 14Pro 256GB | iPad Pro 2017 64GB
-
bcrics
tag
válasz vaksi8 #23580 üzenetére
Hello, Sztem itt mind2 félnek igaza van és felesleges ezen vitázni, az aki hiányolja a kivett featureokat annak is, és aki csak a Móka-Játék miatt használná a gépét, mert azért vette annak is.
Kíváncsian várom a fejleményeket.
Ezért erre azt hiszem senki sem számított, még jó hogy épp időben szereztem meg a jó kis Flower játékot a store-ról,úgy néz ki az első és utolsó játék is onnan egyben.Én személy szerint csak a ps3Exluzív címek, és a blueray miatt vettem meg a konzolt, a multi része sosem vonzott, de ha lehetne kérném rá a kivett opciók visszaimplantálását,ha már a technikai háttér megvan hozzá.
-
anulu
félisten
a kérdésem arra vonatkozott, hogy ez az egész hajcihő onnan indult, h ki lett véve az a feature. az, hogy milyen melléktermékei lettek (backup manager, etc) az más kérdés.
technikai háttér alapján sokkal többet bírna a PS3 mint amit hivatalosan engedélyez a Sony
[ Szerkesztve ]
"Jelenleg a cloud nem más mint a sales által elhazudott és eladott utópia, egy ígéret, csalánba csomagolt mézesmadzag, amit az üzemeltetés f@$zával vernek" | Feel the power! Intel Core i7 | iPhone 14Pro 256GB | iPad Pro 2017 64GB
-
csab2
veterán
Teljes mertekben egyetertek.
Attol meg egyenesen a falnak megyek, hogy minden ingyen kell. En sem veszek minden heten jatekot. Jo ha 2-3 havonta veszek egyet azt sem ujat, hanem platinum kiadasokat. De azzal sokat jatszom, kielvezem. Azt meg ne mondja nekem senki, hogy valakinek futja 70-100 ezer forint egy konzolra, de mondjuk kethavonta 6-7 ezer jatekra mar nem.Asus Vivobook 14 X413EA, iPhone 13 mini, LG 50LF652V, PS4 slim
-
anulu
félisten
válasz vaksi8 #23697 üzenetére
hát nem tudom. nálam tökéletesen jól megy a 1080p is. local gigabit háló, CPU terheltség olyan 10% körül
-
Gerisz
addikt
válasz vaksi8 #23697 üzenetére
Na most kötöttem a koax mellé hálózati kábelt a padon át, így most vezetéken megy. Igen vannak gondok a filmekkel. Van amelyiknél a hang csúszik, de inkább ilyen apró szaggatások vannak. Engem zavar. Tekerni simán tudok.
anulu: Nekem valamiért nem megy rendesen. A 720p vel nincs gond, de az 1080p mindegy, hogy vob vagy mkv, mindkettőnél jelen van a pici szaggatás.
[ Szerkesztve ]
-
HardRic
addikt
válasz vaksi8 #23795 üzenetére
Ez elég elszomorító számomra is. Júniusban fogok PS3-at venni, RDR pedig az első beszerzendők között van (storyt már kijátszottam xboxon, imádom, ps-re pont a multi miatt venném). Remélem azért bele lehet rázódni, és nem abból áll az egész, hogy respawn=>halál=>respawn=>halál.
-
DM-Fan
nagyúr
válasz vaksi8 #23835 üzenetére
"Itt már azért komolyabb szakértelem meg komolyabb technikai háttér kell ahhoz, hogy csak egy két gamer ezt megcsinálja.(gondolom én mint laikus).Van ennek egy kis ellehetetlenítés szaga mondjuk Ms."
Teljesen irreleváns, hogy ki csinálta, mint ahogy az is teljesen nyilvánvaló, hogy nem mezei gamer-ek voltak, de szerintem ilyet nem is állított senki. A tény ettől még tény marad: a Sony-nál saját bevallása szerint NEM VOLT megfelelő védelem, tehát az adatok kvázi közszemlére voltak bocsátva, aki meg egy csöppet is ért hozzá, az meg tudta szerezni. Én nem gondolnám, hogy az MS ilyet tenne, ez nem az ő módszerük, amúgy is röhögnek a markukba, mert toronymagasan vezetnek a Sony előtt és egyébként sem rizikóznának meg olyasmit, hogy kiderüljön, hogy az ő kezük van a dologban, mert abba belebukna a cég.
Ha már összeesküvés-elméleteket kéne gyártani (mondjuk nem értem minek, teljesen lényegtelen ki volt - nem büntetőjogi szempontból persze, kizárólag technológiailag) én akkor már sokkal inkább gondolnék belső munkára, tekintve, hogy állítólag pár héttel korábban tettek lapátra egy rakat embert az online-részlegtől, akik nyilvánvalóan jól tudták, hogy mennyire védtelen a rendszer. Egy elkeseredett, vérszemet kapott munkavállaló a legveszélyesebb. Szerintem egyértelmű a szitu, ezt nyilván ők is tudják, csak kellemetlen lenne ezt a szennyest is kiteregetni.r3dsnake: "Ha egy bankra rábízod a pénzedet, és ellopják, ki ellen lépnél fel egyből? Az ismeretlen tettes ellen vagy a balfasz bank ellen, akinek nem volt rendes védelme?"
Ööö, nem pont ezt írtam én is előbb?
[ Szerkesztve ]
Get Moded!
-
anulu
félisten
válasz vaksi8 #24022 üzenetére
először a multit lövik vissza, aztán a movie dolgot, store, akármi. szerintem a multi részt amilyen gyorsan lehet megpróbálják, a többire hagytak még 2 hetet maguknak. remélem legalábbis
[ Szerkesztve ]
Új hozzászólás Aktív témák
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest