- Megnyugtatta a Netflix a befektetőket, a vámoktól sem tartanak
- Az egész világon terjeszkednek a dollármilliárdos kibercsalók
- Az EU betartatja a szabályokat, mindegy, hogy kik vezetik az óriáscégeket
- Tömeges bevetésre kész az új Huawei AI-chip
- A Deezer zenei kínálatának 18 százalékát már AI generálta
-
IT café
PlayStation 3 összefoglaló.
MIELŐTT KÉRDEZEL, OLVASD EL:
Új hozzászólás Aktív témák
-
Vladi
nagyúr
Nincs gond a gamepaddal, én rendben vagyok vele. 3rd person játék, platformer, kocsis játék sportjáték minden okés vele. Kivéve az fps, az számomra szenvedés... van hogy 5-10 mp-ig próbálok célozni metroban, de az istennek se akar célra állni. Máskor meg fordulnék, de öregasszonyosan fordul, addigra végem. Ez így elfogadhatatlan.
Pedig nagyon szeretem az fps-t. Eddig pont ezért kerültem ezeket a játékokat, pedig szívesen játszanék. De msot fejlesszek pc-t? Azt sem akarom. Úgyhogy megpróbálom egy ilyen kütyüvel, ha fele olyan jó lesz, mint pc-n egerészni nekem már jó. Akkor egy zsák fps-t veszek.Esetleg point and clik kaland játékok neked? Ott jobban rágyúrnak a történetmesélésre, bár ps3-on nem sok ilyen játékot találtam eddig, azok is inkább feldolgozások. Illetve ott a scumvm, azzal dolgozgattam kicsit. De komolyabb játékengine pl: Longest Juerney alatt már elvérzik, maradnak a 90-es évek játékenginei. Azokkal igen jól megy, de megint az van, hoyg 42 colon játsszak 320x240-es játékokat...
Ha meg bármi élsimítást rákapcsolnék elvérezne a a ps3. sima mega drive élsimítás alatt is elvérzett, erre már inkább használom a 10 éves htpc-t azzal is előrébb vagyok. ezért a ps1, ps2 és kalandjátékokat dobtam a ps3-on. átrakom inkább htpc-re.
Új hozzászólás Aktív témák
- Telefon felvásárlás!! iPhone 16/iPhone 16 Plus/iPhone 16 Pro/iPhone 16 Pro Max
- BESZÁMÍTÁS! GIGABYTE Z370 i7 8700 16GB DDR4 512GB SSD RX 5700XT 8GB Rampage SHIVA Zalman 600W
- Telefon felvásárlás!! iPhone 14/iPhone 14 Plus/iPhone 14 Pro/iPhone 14 Pro Max
- Csere-Beszámítás! Asus Rog Strix G733QS! 17.3 Col / 300HZ / RTX 3080 16GB / R9 5900HX / 32GB DDR4
- GIGABYTE B650 UD AX WiFi AM5 DDR5 alaplap bontatlan csomagolásban 3 év garancia 27% áfa
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest