Új hozzászólás Aktív témák

• Vladi

nagyúr

válasz arty #81582 üzenetére

Nincs gond a gamepaddal, én rendben vagyok vele. 3rd person játék, platformer, kocsis játék sportjáték minden okés vele. Kivéve az fps, az számomra szenvedés... van hogy 5-10 mp-ig próbálok célozni metroban, de az istennek se akar célra állni. Máskor meg fordulnék, de öregasszonyosan fordul, addigra végem. Ez így elfogadhatatlan. :(
    Pedig nagyon szeretem az fps-t. Eddig pont ezért kerültem ezeket a játékokat, pedig szívesen játszanék. De msot fejlesszek pc-t? Azt sem akarom. Úgyhogy megpróbálom egy ilyen kütyüvel, ha fele olyan jó lesz, mint pc-n egerészni nekem már jó. Akkor egy zsák fps-t veszek. :DD

Esetleg point and clik kaland játékok neked? Ott jobban rágyúrnak a történetmesélésre, bár ps3-on nem sok ilyen játékot találtam eddig, azok is inkább feldolgozások. Illetve ott a scumvm, azzal dolgozgattam kicsit. De komolyabb játékengine pl: Longest Juerney alatt már elvérzik, maradnak a 90-es évek játékenginei. Azokkal igen jól megy, de megint az van, hoyg 42 colon játsszak 320x240-es játékokat... :F Ha meg bármi élsimítást rákapcsolnék elvérezne a a ps3. sima mega drive élsimítás alatt is elvérzett, erre már inkább használom a 10 éves htpc-t azzal is előrébb vagyok. ezért a ps1, ps2 és kalandjátékokat dobtam a ps3-on. átrakom inkább htpc-re.

Új hozzászólás Aktív témák