- Az IMF szerint az AI növelheti a GDP-t, és ez fontosabb, mint az emissziók
- Az ausztrálok kitartanak a közösségi média életkori korlátozása mellett
- Vámnyomás alatt India, teljes piacot akar az USA az Amazonnak
- Musk szerint bajban van a Tesla humanoid robotja
- Megnyugtatta a Netflix a befektetőket, a vámoktól sem tartanak
- Otthoni hálózat és internet megosztás
- Synology routerek
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Milyen routert?
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Rendszergazda topic
- Hálózati / IP kamera
- Ubiquiti hálózati eszközök
- Információbiztonság, kiberbiztonság, adatvédelem
- Musk szerint bajban van a Tesla humanoid robotja
-
IT café
Alábbi írással szeretnék segíteni, hogy hogyan adjuk fel a motyónkat olcsón:
1., Ha nem fontos, ne dobozolj!
Új hozzászólás Aktív témák
-
lacam
aktív tag
Moderálnám magam, de már nem tudom szerkeszteni a post-omat.
A lényeg, hogy nagyon, nagyon nagyon pipa vagyok a postás bagázsra.
Ilyen link bandával az életben nem találkoztam. Bocsánat a hangvétel miatt.Ha én úgy dolgoznék ahogy ők, már rég nem lenne melóm...
Újfent kihangsúlyozom: Tisztelet a kivételnek..
-
lacam
aktív tag
Sziasztok
Most mondhatnám hogy a Postások úgy ahogy vannak, rabló , tolvaj banda.
Tudom, nem leszek ezzel népszerű.Több csomagot is rendeltem külföldről, érdekes mód azok ideérnek (Magyarisztánba) a világ másik oldaláról 2 nap alatt....itt dekkolnak hetekig (tracking szerint vám már megnézte) és sehol a csomag.
Nagyjából tudom mennyi idő kell egy csominak hogy ideérjenek...Kissé ideges vagyok - kérlek nézzétek el nekem de nekem a postával ezidáig csak negatív tapasztalatom van, így a véleményemet fenntartom: tolvaj banda!
(3 csomagom is eltűnt [nem érkezett meg] az utóbbi 2 hónapban - én saram, mert nem kérdeztem rá a távolkeleti eladónál a tracking number-re, csak a feladás után közölte a kedves eladó hogy ne is várjak nyomonkövetési számot ezekhez)Bemegyek, postásnéni (két köröm kapargatás között felnézve) közli hogy nem érkezett csomag - Nevemet cseszett megkérdezni, s látom hogy mögötte lévő szekrény dugig van pakolva (csaképp dolgozó ember vagyok én is, így csak zárás előtt nagyjából negyed órával tudok csak elslattyogni a postára (értesítő nélkül....hisz ha hazamennék az értesítőért, addigra bezár a bazár)
Másik eset:
Vaterán vásároltam egy tőlem 50km-rre lévő településről. 4. hete nem érkezett meg...és valószínüleg már nem is fog....sokezer forintos veszteség....nemtudom mennyibe kerül egy üvegtábla a posta épületén, de nekem csak egy darab kőbe vagy téglába.....
....cigány banda!
Üdv
ui.: Akinek nem inge ne vegye magára!!!!
-
SzaSza0909
csendes tag
Más is szívott ezzel, érdemes elolvasni, tanulságos...
[link] -
Mr.Csizmás
titán
egy alap kérdés:
ismerős lakik SK-ban (Šturovo). Lehet úgy küldeni neki, hogy megcímzem az ő hivatalos nevére, de Esztergom Posta lenne a cím? lényeg, hogy bemenne érte a postára, és ott adnák ki. hogy kell az ilyet megcímezni, és feladni?
köszönöm
-
Flashcash
Közösségépítő
Ha a postán nem kerül meg a csomagod szerintem még joggal kérheted, hogy mutassák be az átvételi bizonylatot, és nevezzék meg hogy ki volt a postás aki kézbesítette a csomagot, és ki vette át.
Ezután mehet a feljelentés a rendőrségen.
-
Flashcash
Közösségépítő
Nekem volt már ilyenem.
-Helyi posta szó nélkül visszaküldte az RR...HK regiszteres csomagot azzal az indokkal hogy címzett nem kereste, illetve hogy nem tudták kézbesíteni sem. (értesítőt természetesen nem kaptam, az egész a netes követésből derült ki a számomra)
-Hiába mentem be hozzájuk a nyomonkövetést lobogtatva, ők már visszaküldték a központba, náluk már nincs.
-Ugyanerre a címre természetesen már rengeteg csomagot kézbesíteni tudtak korábban.
-Tracking number alapján a csomagot azonnal keresni kezdtem. (postai telszámokon) és végül a visszaküldés előtt sikerült elkapni az Orczy téri kirendeltségen. (a csomag jól volt megcímezve, személyi ellenében ki is hozták nekem)-Gondolom a postásnak aznap nem volt kedve kézbesíteni, és az értesítő is valamelyik kukában landolhatott.
-
FuckeR19
senior tag
Esetleg arra gondoltam hogy volt-e már hasonló esettel dolgotok.
Elnézésed kérem hogy meg mertem kérdezni mielőtt postán érdeklődtem volna, de tegnap este 8kor derült ki mindez így nem sok postára futhattam reklamálni. Addig gondoltam rákérdezek hátha járt már valaki így -
Winner_hun
félisten
Az hogy először is be kell menni a postára, rákérdezni hogy mi van aztán esetleg ide beírni a tapasztalatokat. Nem tudom milyen választ vársz...
-
FuckeR19
senior tag
Szevasztok
Ma nagyot koppantam.
Havi 15-20 csomagos átlagom szokott lenni. Általában HK-ból rendelek nyomonkövetés nélkül. Eddig gond nélkül megérkezett mindenem 2-3hét alatt. Most több mint 1 hónapja nem kaptam semmit. Kezdtem nyugtalan lenni mert elég fontos cuccokat várok.
Véletlenül ránéztem rendeléseimre és észrevettem hogy az 1ik csomagom nyomon követéssel küldte az eladó. Erre a számra rá is kerestem és nagy meglepetésemre a helyi postán már szépen szerepelt hogy febrár 22.-én kiszállították Én semmit sem kaptam, se csomagot, se értesítőt. Többi csomagomnak (~15db) nincs regisztrált száma de gondolom ugyan úgy "megérkeztek".
1szóval véleményem szerint a helyi postán valaki dézsmálni kezdte a csomagjaimat, csak az a gond hogy ezt elég feltűnően csinálja....
Mi a véleményetek? -
DeathAdder
veterán
Ez nálam szerény smiley
-
Winner_hun
félisten
És minek ehhez kérdőrevonó smiley?
-
DeathAdder
veterán
Kösszönöm, nem tudtam
-
Winner_hun
félisten
Bemész a postára és megkérezed hogy jött-e neked pénz.
-
DeathAdder
veterán
Hali.
Eladtam Utánvétellel egy Mobilt.
Szerdán adtam fel,Csütörtökre megkapta az illető,és ki is fizette.De én még MA sem kaptam meg a pénzt a postásbácsitólAz eset elég jól zavar,mert holnapra várok egy küldeményt,amit abból az összegből tudnék kifizetni.
Ha van valami tipp/ötlet,hogy mit tehetek ilyenkor,azt szívesen meghallgatom
Köszi
-
Winner_hun
félisten
A papír színe a könnyebb megkülönböztethetőség miatt van.
-
SzaSza0909
csendes tag
A sárgánál az énáltalam kikalkulált díjra írja, hogy helyes, a rózsaszínnél meg a postás által kikalkuláltra.
De érted, a papír színétől függ, hogy mennyit fizetek egy banki átutalásért. -
Winner_hun
félisten
Elég nagy ellentmondás van a válaszukban.
Egyszer azt írja hogy abban az esetben helyes, ha sárga csekk volt, aztán meg azt hogy rózsaszínnél is helyes. -
vikvuk
senior tag
rablás
-
SzaSza0909
csendes tag
Üfsz válaszolt:
"Tájékoztatjuk, hogy az Ön által megállapított díj abban az esetben helyes, ha a küldemény feladásakor az utánvételi összeg beszedésére, külön erre a célra legyártott készpénz- átutalási megbízást (sárga csekk) adott át a munkatársamnak.
Amennyiben utánvételi lapot töltött ki( rózsaszín), és azon függetlenül attól hogy címzettként számlaszámot, vagy címhelyet tüntetett fel, akkor a díj megállapításánál munkatársunk helyesen járt el.Az Önt ért kellemetlenségért szíves elnézését kérjük."
Nem mindegy milyen papírra írom, ha egyszer bankszámlára kérem, ezáltal nem a postásnak kell rohangálni a pénzzel? Ha Swarowski-kristályokkal kivert papíron írom le a bankszámlaszámot, akkor meg hatcsilló Ft a költség, mert megadhattam egy 24 karakteres számsort????
-
denverx-92
csendes tag
Előreutalás esetén:megfogod az eladni kívánt tárgyat! Belerakod egy dobozba ,becsomagolod(bár azt ajánlom menj el egy papíríroszerboltba ott lehet kapni szabványcsomagolopapírt amelyet elfogadnak szó nélkül a postán( kb 50 Ft) Ha szépen nézel az eladónőre becsomagolja neked nagyon szépen!Aztán jobb felső sarokba felírod a nevedalá Település/Város alá Utca és házszám alá irányítószám . Utána bal alsó sarokba kb 2x akkora betűmérettel a címzettet ugyanilyen sorrendben! Elmész postára sorszámot húzol a csomagfeladáshoz,kivárod ,odadod csomagot megkérdeze mibe szeretnéd feladni te aztmondo ajánlott levél(ha kicsi a csomag) ha nagy akkor csomagként adod fel.Utána kitöltöd a szelvényt ,fizetsz és kész.Megkapod a bizonylatot és go haza
De ha kicsit csalni akarsz : Megérkezik a pénz a bankszámládra és maradsz ott ahol vagy
Bár ezt nem ajánlom!
-
KisBundi
őstag
-
Motion_Blur
félisten
Lesz
-
KisBundi
őstag
Szombaton lesz kiszállítás?
-
SzaSza0909
csendes tag
Szerintem megvan, beleszámolt 860 Ft postautalvány díjat, pedig nem rózsaszín csekken kértem, hanem bankszámlára. Holnap pultnak a verése, amíg vissza nem adják
-
Szabvány méretű levél volt? Nekem a múltkor azért lett drágább mert nem szabvány méretű borítékos levél volt hanem egy jó nagy doboz. Bár az 1725Ft még akkor is nagyon sok.
-
SzaSza0909
csendes tag
Sziasztok!
Az hogy lehet, hogy egy 420 grammos ajánlott levél, ~26 ezer Ft-os utánvéttel (bankszámlaszámot megadva) 1725 Ft-ba került? Siettem, úgyhogy kifizettem, de most utólag sehogy nem jön ki a díjszabásból.
Szerintem 355 (levél 500 g-ig) + 225 (ajánlott) + 285 (utánvét) = 865 Ft lett volna a díj.Kihagytam valamit, vagy csak átb*sztak a közszolgáltatási élményparkban (innen: http://www.nol.hu/archivum/archiv-477051 )?
-
Bling95
őstag
Sziasztok!
Székesfehérvárról Szeretnék feladni Budapestre egy 1 kiló alatti csomagot. Miket érdemes hozzá kérni? ( Értékbiztosítás ilyesmi??) kb 15 ezer a csomag értéke és nem szeretném ha elveszne menet közben.
És kb mennyibe kerülne ez? mert én már belekveredtem ebbe a díjkalkulátorba
-
dana79
csendes tag
Nekem volt hogy használt procikért, alaplapokért ($200 érték) eflszámoltak vámot vagy 5-6000Ft-ot. De volt hogy új cuccokért ($250) nem vámoltak. Érthetetlen!
-
dana79
csendes tag
Hello mindenki!
Szeretném megosztani veletek a tapasztalataimat csomagküldés terén!
Már több-száz csomagot küldtem postán, futárral, kis/nagy értékűt, kis/nagy méretűt. Nem vagyok postás
, csak adok-veszek
Szóval nem olyan rossz a posta több-száz csomagból eddig 2db veszett el valahol...
Futárcégnél 15-20 csomagból 1db!!! Szerintem ez rosszabb arány.Na ha nem olyan drága cuccot akarsz feladni akkor a legjobb megoldás a sima ajánlott levélként feladni és a vásárló a cuccnak+postaköltségnek utalja az árát. Vagy előre vagy utólag, ezt ti beszélitek meg.
Azért mondom hogy nem olyan drága cuccnak, mert pl. ha fel akarsz adni egy olcsó processzort, mondjuk 4000Ft értékű és 45gramm a csomag súlya, akkor annak 345Ft a feladási ára. Ez azért biztonságos, mert ha történik vele valami vagy eltűnik akkor a posta feladási díj 15x-ösét + a feladási díjat kifizeti kártérítésként. Tehát 5520Ft-ot.
Már jártam így egy 1000Ft-os használt switch eltűnt a postán valahol. 810Ft volt a feladási díj mivel nehéz csomag volt és a posta szépen visszafizetett nekem 12960Ft-ot. Jó biznisz volt. A nyereségen osztoztam a vevővel, ez így volt fer mert ő sem kapta meg amit szeretett volna. Ilyenkor azt hiszem 2 hetet kell várni. Ha addig sem érkezik meg a csomag, akkor lehet beadni egy tudkaozványt, amit a posta kivizsgál és fizet! Ha 30 napon túl érkezik meg egy csomag akkor is lehet menni reklamálni és akkor is fizet kártérítést!!!Na ha a cucc amit küldesz drágább, tehát mondjuk 20000Ft értékű akkor lehet választani a postánál értéknyilvánítást. Így sajnos annyira megemelkedik a feladás ára hogy érdemes inkább futárral küldeni. Kb 1000Ft, de a posta csak 20000-et fizet ha eltűnik a csomag, a futárok meg 50000-et. (A DPD talán 140000-et!!!) Ja és házhoz jönnek a csomagodért!
Ajánlom a PPS-futárt vagy DPD, vagy GTR-rt. (a GTR a legolcsóbb, de ők tüntették el egy csomagom)
Linkek: (Itt ki is lehet tölteni és ki is számolja a díjakat)
PPS
GTR
DPDNagyobb nehezebb csomagoknál jó megoldás a posta standard csomagfeladás.
1050Ft és 20kg-ig lehet feladni.
Pl autógumi esetén jól jön. Mondjuk vigyázni kell, mert vittem egyszer 2db autógumit a postára összeragasztószalagozva. Azt mondták hogy nem standard csomag és ezért 1600Ft körül van a díja. Na beleraktam egy kartondobozba és máris standard lettHa utánvételes csomagról van szó akkor olcsóbb kisebb csomagoknál a posta ajánlott levélként feladva jó megoldás lehet.
Ha drágább kisebb csomag akkor futárcég!
Ha drágább nagyobb nehezebb csomag (max 30kg) max 20.000/50.000 utánvét, akkor a posta megint. (1690/1995Ft)
A postánál az utánvétnél a következőket kell számolni pl egy 200 grammos 3000Ft értékű cucc esetén:
Levél - 250 g-ig - Nem elsőbbségi: 195Ft-
Ajánlott: 225Ft-
Utánvétel postautalvány csatolása esetén: 285Ft- (Tehát te kifizeted a postásnak a csomagot és ők meg a pénzt elhozzák nekem a címemre)
Utalvány díjak - 5 000 Ft-ig 330Ft- (Mivel ki kell fizetni azt a szolgáltatást hogy a postás vissza hozza nekem a pénzt)
Összesen: 1035Ft-Az utánvételi összeg átutalásos formája nem igazán működik. 3-4x megpróbáltam már de mindig falakba ütköztem. Volt hogy azt se tudták miről beszélek. Volt hogy annyit számoltak volna fel amennyi a sima utánvételes csomag. Szóval még nincs kiforrva.
Viszont a futárcégeknél vigyázni kell.
Én a GTR-rel jártam úgy hogy kitöltöttem a rendelőt, másnap jöttek a csomagért, de valahol eltűnt a csomag.
Egy laptop volt benne 72.500Ft- utánvéttel. Elvileg 2.510Ft-ot dobott ki nekem a rendszer. Annyit is fizettem a futárnak mikor átvette a csomagot. Viszont csak 50.000- kártérítést fizet mivel nem kértem rá külön értékbiztosítást! Ezt senki nem mondta. Se a futár, se e-mailben nem közölték, senki!!!Egyébként a posta kalkulátora jól működik ha tisztában vagy mindennel (csomag súlya, értéke, stb) és erre hivatkozhatsz is a postán ha többet kérnek.
A futároknál a GTR nagyon szétszórt cég. Nincs rendes nyomonkövetésük, nem tudnak semmiről infót adni. Volt hogy 2 nap múlva vették át tőlem a csomagot és a címzett még erre 3 napra kapta meg. Volt hogy a futár nem tudta mennyit kérjen tőlem feladási díjnak, mert 0Ft volt a papírjára írva. Én mondtam meg mennyi
A PPS viszont korrektül szállít.Szóval ennyi hirtelen,..
Üdv! -
toldy
őstag
üdv,
Azt szeretném megkérdezni, hogy amerikából rendelt csomagok ( esetünkben infós cuccok) milyen gyakran akadnak fent a vámon, mennyire jellemző? -
kpal
nagyúr
Posta.
-
Winner_hun
félisten
Az a baj hogy hozászoksz a jóhoz aztán megy a sírás
Várj türelemmel, 1 hét is lehet míg megkapod a pénzed.
-
R
senior tag
sárga csekket hol lehet beszerezni?
-
generic
senior tag
Sziasztok, tud valaki segíteni?
Már adtam fel és kaptam 100-200 csomagot ajánlottan, általában 2 nap alatt kaptam meg, 2-3 volt olyan ami 3 nap alatt volt csak itt. Ha elsőbbséggel történt a feladás, akkor legkésőbb 2 nap, de inkább egy. Adtam fel utánvétes csomagot is 5-6 db-ot, ami 2 nap alatt ért oda, átvétel után pedig 2 munkanapra megkaptam a pénzt.
Történt a következő eset:
02.08-án feladtam egy csomagot utánvéttel, amit 02.11.-én át is vettek, viszont a pénz a mai napig nem ért ide. Ennek mi lehet az oka??Ez már a 4. nap az átvételtől számítva. Ráadásként feladtak nekem egy csomagot ajánlottan+elsőbbséggel kedden reggel, az sem ért ide. Eléd érdekes, hogy soha nem tűnt el semmi csomagom, most meg egyszerre két dolog is?
Megkapom valaha is a pénzt, és a csomagot? Fenn áll annak a lehetősége, hogy posta húzott le engem? Én erre gondolok. -
R
senior tag
"sárga csekk"-et hol lehet beszerezni ingyen?
-
D@ni88
addikt
Valaki tud segíteni?
Kiskunfélegyházáról adnék fel egy csomagot utánvétellel Tapolcára, a csomag súlya ~5-6kg. Mennyi lenne az postaköltség?
-
dany27
őstag
Hali!
Egy olyan kérdésem lenne hogy az ajánlott levél kategóriába mi fér bele? Csak levél vagy pl.: ha valamit kis dobozba adok fel az is elmegy ajánlott levélként? Vagy az csak úgy ha mondjuk bele rakom egy borítékba és úgy adom fel?
Előre is köszi!
-
tejeskifly
aktív tag
Lenne egy kérdésem
Hogyan és mennyiért, tudok a legbiztonságosabban, és legolcsóbban uk-ba juttatni egy közepes telefondoboz méretű ~70e forint értékű cuccot?
-
apóka
aktív tag
Szia!
Add fel "Start plusz" csomagként (ami érdekelhet, azt kiemeltem):
"A szolgáltatás alapdíja a következő többletszolgáltatások igénybevételét foglalja
magába:
1 munkanapos időgarancia
Értéknyilvánítás 50 000 Ft-ig
Utánvétel 50 000,-Ft összeghatárig
Őrzési idő válaszhatósága (0, 5 vagy 10 munkanap)
Kézbesítési időpont választhatósága (szombati kézbesítés 08.00-12.00 óra
között) a feladó részéről
Kézbesítési időpont választhatósága (munkaidőn túl 17.00-20.00 óra között) a
feladó részéről
Kétszeri házhozkézbesítési kísérlet
A feladó értesítése a kézbesíthetetlenségről (a feladó telefonszámának
feltüntetése esetén automatikusan)
E-értesítés
E-előrejelzés
Nyomkövetés
Postai lezárás (50.000 Ft érnyilvánítás felett)
Feladóvevény/feladójegyzék másodpéldány kiállítása
Adatszolgáltatás (tudakozódás)
Küldemény felvétel háznál/telephelyen 3 db vagy annál több csomag egyidejű
feladása esetén.
Feladó utólagos rendelkezése" -
Winner_hun
félisten
Pénteken van posta? Nem most szombaton volt ledolgozva a 24-e?
-
toxicdog21
csendes tag
Sziasztok!
Egy kis útmutatásra lenne szükségem...Szeretnék feladni utánvéttel egy telefont, 25 000 ft értékben.
Fontos lenne hogy minél előbb megérkezzen a címzetthez (mindjárt itt a karácsony, előtte még kéne nekem a pénz)Gondolom az elsőbbségi opció segít hogy másnap megkapja a telefont.
Átvételtől/fizetéstől számítva mennyi idő alatt kapom meg a pénzt? Adminisztráció címen mennyit vacakolnak a postán? Vagy már aznap/fizetéstől számítva másnap megkapom a pénzt?Tehát,
Hétfőn délelőtt feladva van rá esély, hogy péntek estig nálam lesz a pénz?Köszönöm!
-
I.papi
tag
Valaki aki jártas ebben,kérem segítsen..ezen[link] a csekken, a beszedett összeg címzettje én vagyok,így kapom meg a zs-t,ha felvették a csomagot.Ugye?
Kicsit nem vevőorientált volt a postai alkalmazott,ilyen utánvétes csomagot most adtam fel először.Mert ha nem jó,akkor cseszhetem a pénzem...Köszönöm -
Gampa
aktív tag
Üdv.nemtudja valaki hogy ha utánvételell küldenek nekem 1 csomagot,akkor mielött átveszem,azelött van rá lehetöség hogy belenézzek mi is van benne???
-
NRobi777
csendes tag
Köszönöm.
-
SpeedR
őstag
Kb 2e Ft.
-
NRobi777
csendes tag
Azt kihagytam, hogy kb. 15kg a készülék.
-
NRobi777
csendes tag
Sziasztok!
Abban szeretnék segítséget kérni, ha egy utánvétes csomagot szeretnék feladni
Szegedről Budapestre, egy műszaki cikkről lenne szó és 42000Ft lenne az értéke,
ennyiért venné át a leendő tulajdonosa, és az lenne a kérdésem,
hogy mennyi lenne a postaköltsége amit nekem a postán be kell fizetni?
Köszönöm a választ előre is. -
totyak
aktív tag
Még egy kis adalék az előzőhöz kérdésemhez:
A posta oldalán ugye van az a díjkalkulátor. Ha arra megyek, hogy Utánvétel postautalvánnyal, akkor ott kiad egy kis mezőt, amibe értéket kell írni. Jól gondolom, hogy oda azt az összeget kell írnom, amit a címzettel szeretnék megfizettetni?
A másik pontnál, az Értéknyilvántartásnál szintén van egy mező. Oda meg azt az összeget kell írnom, amennyit ér a cucc, amit feladok? Tehát elveszés vagy sérülés esetén ennyit fizetne nekem a posta?
Köszönöm
-
totyak
aktív tag
Valaki legyen szíves segítsen nekem ebben az utánvétes dologban, mert már az eszem megáll, a postás néni meg olyan flegmán és sablonosan magyarázott, hogy semmit nem értettem meg.
Elmondom mit szeretnék és aztán jöhetnek a javaslatok.Egy játékot szeretnék levélként feladni, ami nem több, mint 250g. A borítékot már megvettem, odáig tiszta volt
Úgy szeretném feladni, hogy biztosítva legyen elveszés vagy károsodás ellen. A címzett átvételkor fizetne és ő állná a postaköltséget is. A játék ára 8000Ft.
Remélem mindent leírtam, ami fontos. Tehát milyen lehetőségeim vannak? Hogy jönnék ki a legolcsóbban, de úgy, hogy még a postás is ismerje azt a lehetőséget, amit én szeretnék? Mit mondjak a postán, mit akarok.
Előre is köszönöm a segítőkész embereknek.
-
runner 125
nagyúr
Értelemszerűen megkapja, mivel a pénznek valahogy vissza kell jutnia hozzád.
chungee
Nincs mese, csak ajánlva mindent.
Nekem is több száz adás-vételem volt már itt PH-n, és az aukciós portálokon is, nem szabad sima levélként kérni/feladni, azt a + 2-300ft-ot mindenkinek érje meg.
Új hozzászólás Aktív témák
- Óra topik
- Apple iPad 11” (A16, 2025) - a táblagépek vanília fagylaltja
- Poco X3 Pro - hardverfrissítés
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Bemutatkozott az ASUS ROG Crosshair X870E Apex alaplap
- Milyen processzort vegyek?
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- További aktív témák...
- iKing.Hu - Apple iPhone 15 Pro Max - White Titanium - Használt, karcmentes
- UHH! Lenovo Yoga 9i x360 Érintős Hajtogatós Laptop Tab 14" -60% i7-1280P 16/1TB Iris Xe 4K UHD OLED
- Asus Tuf Gamer PC. AMD Ryzen 5 3600/GTX 1080 Ti 11 Gb/16 Gb DDR4/500 Gb M2
- Canon EOS 200D gépek, objektívekkel, kiegészítőkkel. (3870 vagy 42200 expoval)
- Xbox 360 E 500 GB Konzol Fekete
- 88 - Lenovo ThinkBook 16p G4 (IRH) - Intel Core i7-13700H, RTX 4060 (ELKELT)
- Részletfizetés elérhető -noblechairs ICON Series Real Leather Gaming Chair - Midnight Blue/Graphite
- Lenovo Thinkpad T14 üzleti i5-10310u 10th gen. 8-24Gb RAM 256GB-1TB SSD gar.
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte H510M i5 10400F 32GB DDR4 512GB SSD RTX 3060 12GB Rampage SHIVA Zalman 600W
- Telefon felvásárlás!! Xiaomi Redmi Note 12, Xiaomi Redmi Note 12 Pro, Xiaomi Redmi Note 12 Pro+
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest