- Hálózati / IP kamera
- QNAP hálózati adattárolók (NAS)
- Vodafone otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Alternatív kriptopénzek, altcoinok bányászata
- Windows 10
- Proxmox VE
- OpenWRT topic
- Eladatják a britek a kínai vállalattal a skót chipcéget
- Még ebben a hónapban megbüntetheti az EU az Apple-t
- Microsoft Excel topic
-
IT café
PlayStation 4 összefoglaló.
MIELŐTT KÉRDEZEL, OLVASD EL!
Aktuális:
Kölcsönjáték nyilvántartó
Új hozzászólás Aktív témák
-
Lacko66
tag
Sziasztok.
Ma hozzám is megérkezik életem első komolyabb konzolja, egy PS4 Pro + God of War (Valamikor régen volt egy PSP-m de azt már eladtam évekkel ezelőtt és azóta semmi ilyenem nem volt).
Elmúltam már 52 éves (nem ér kinevetni) de komolyan úgy várom mint egy gyerek.
Remélem rendben lesz vele minden (abszolút nulláról fogom kezdeni az egészet) és sikerül beüzemelni és beállítgatni minden szükséges dolgot.Üdv
[ Szerkesztve ]
Diablo 3 Battletag: Misilaci#1165 | PSN ID: OBH_MihalyLaci |
-
Lacko66
tag
válasz ProEvoFan #148883 üzenetére
Köszönöm és a többieknek is akik írtak.
A hobbyról vagy függőségről annyit, hogy 11000 játékóra felett járok a Diablo 3-ban, emellett kamionszimulátorral is játszom (Euro Truck Simulator 2, American Truck Simulator) ilyenkor a pc a tévére van kötve és fotelből vezetek egy Logitech DFGT-vel. Gondolom ez a kormány a PS4-hez is jó lesz mert alapból ahhoz készült tudomásom szerint.
Megérkezett a gép és beállítottam rajta mindent ami így elsőre fontosnak látszott. Majd még újra nekiállok és lépésről lépésre átnézek mindent de a lényeg, hogy működik. Egy Philips 43PUS6162/12 4k tévére lett kötve, Archer C8 routerből kapja a netet vezetékkel. Először wifivel próbáltam és az is működött de a kábelt stabilabbnak tartom. Még a készülék érkezése előtti napon csináltam PSN regisztrációt, hogy ne akkor kelljen bajlódnom amikor már itt a gép. Be is jelentkeztem ebbe a fiókba és ha minden igaz akkor a 14 napos ingyenes időszakot is sikerült aktiválnom. További 1 éves előfizetést tervezek, ár/érték arányban nekem az megfelelő lenne és olyat keresek ahol csak a kódot kell megadni.
Azért kicsi probléma is adódott a tévére kötés közben. A tévén 3 HDMI csatlakozó van a következő támogatottságokkal.
HDMI1 - max. 4K UHD 3840x2160, 30 Hz-en (ide set top box van kötve)
HDMI2 - max. 4K UHD 3840x2160, 30 Hz-en (ide a számítógép van kötve)
HDMI3 - max. 4K UHD 3840x2160, 60 Hz-en (ide mediaplayer van kötve)Mivel a set top boxot és a mediaplayert nem szándékoztam bolygatni ezért a HDMI2-re csatlakoztattam a PS4-et a pc helyére. Nem volt kép csak sötét képernyő és a tévé kiírta, hogy Nincs jel. Áttéve a HDMI3-ba azonnal jó lett. A HDMI2-re visszatettem a pc-t de most meg mintha az égvilágon semmit nem csatlakoztattam volna, nem jelenik meg a tévé az nvidia control panelen. Nem tudom mi történhetett, ennek még utána kell járnom.
Összességében eddig jó beruházásnak tűnik, az ajándékba kapott God Of Wart kipróbáltam de még nem sokat mentem vele. Először véglegesen be szeretnék állítgatni mindent.
[ Szerkesztve ]
-
Lacko66
tag
válasz Dr. Venkman #148964 üzenetére
Tényleg nem annyi, csak 9284 óra, most néztem meg pontosan, hogy karakterenként mennyit ír és összeadtam. Valamiért 11 ezerre emlékeztem. Az is igaz, hogy az első 2-3 évben nem 5 órát nyomtam napi szinten hanem sokkal többet az mellett, hogy 12 órás műszakban dolgozom. Diablo-függő vagyok, ez van.
-
Lacko66
tag
Pár dolog így 1 nap elteltével.
Átnéztem újra az összes beállítást és most már véglegesnek mondanám. Felszereltem a külön rendelt Vertical stand-et mert nálam kizárólag a függőleges elhelyezés jöhetett szóba.Egy 16 gigás pendrive-ot leformáztam exFAT-ra mivel a God of Warban készült screenshotokat ki szerettem volna menteni. Nem ismerte fel. Kerítek majd egy hdd-t és azzal is megpróbálom.
A tévénél kisebb gubancok vannak. Amikor vettem ezt a tévét akkor az egyik legfontosabb szempontom az volt, hogy minimum 3 hdmi csatlakozó legyen rajta. Kevés lett. Set top box és mediaplayer marad az tuti, azokon nem variálok. Marad 1 hdmi amihez a PC-t és PS4-t is csatlakoztatnom kellene. Van egy Houzetek HDMI Pigtail Switch-em [link]
ami 4k-s és jónak kéne lennie de mégsem az. Ha rákötöm a pc-t és a ps4-et is a tévé szabadon maradt hdmi bemenetére akkor a pc képe jó, a ps4-é folyamatosan villog ami így nem használható. Ha külön-külön csatlakoztatom arra a bemenetre akkor mindkettő jó. A hdmi leválasztást és csatlakoztatást mindig a készülékek kikapcsolt és áramtalanított állapotában csinálom. Azzal a switch-csel lenne valami gond bár erről gőzöm sincs egyelőre. Összefoglalót olvasva találtam hozzászólást és linket is ilyen "közösítő" átalakítóhoz, majd onnan indulok el csak nekem olyan kéne ami tudja a 4k-t is.De legjobban azt sajnálom, hogy a kormányom (Logitech DFGT) nem kompatibilis ezzel a géppel. Az összefoglalóban lévő Reasnow Cross Hair pedig nem olcsó [link] és nem tudom, hogy jó lenne-e.
Tervezem továbbá egy digital optical (toslink)-ről digital koax-ra átalakító beszerzését, hogy a ps4-et is rá tudjam kötni a hangrendszeremre (Logitech Z906) amin a 2 toslink már foglalt
Egyelőre ezek a tapasztalataim így szűk 1 napos használat után.
Bármilyen ötletet, segítséget szívesen fogadok.
KöszönömDiablo 3 Battletag: Misilaci#1165 | PSN ID: OBH_MihalyLaci |
-
Lacko66
tag
válasz Carlos Padre #148981 üzenetére
Így lett a jó. Tegnap kb éjfélig foglalkoztam a PS4 beállítgatásaival, kábelek rendezésével és ez a variáció kimaradhatott. A switch-be megy a pc és a set top box és a rajta lévő gombbal váltok a bemeneti források között. Nincs villogás és semmi másmilyen kép- vagy hanghiba. A PS4 pedig direktben a tv-re kötve. Minden működik el se hiszem.
KöszönömDiablo 3 Battletag: Misilaci#1165 | PSN ID: OBH_MihalyLaci |
-
Lacko66
tag
válasz marilllyo #148996 üzenetére
Már mindegy, közben találtam itthon egy ősrégi 250 gigás külső hdd-t, exFAT-ra formáztam és így már rá tudtam rakni a screenshotokat. Van egy beírás a hibanaplóban, hogy ez az usb tárolóeszköz bővített tároláshoz (gondolom ez jelenti a backupokat) nem megfelelő. USB 3.0 vagy újabb és minimum 250GB - maximum 8 TB kell hozzá. Ez a régi hdd pedig tuti hogy csak USB 2.0-ás. Backuphoz másik hdd-t kell kerítenem majd.
[ Szerkesztve ]
-
Lacko66
tag
Üdv mindenkinek !
1 hetes a PS4 Pro konzolom és írnék pár újabb tapasztalatot.
Eddig teljesen jól működik minden, vettem már hozzá pár játékot is az ajándék God of War mellé. Horizon Zero Dawn mert rengetegen dicsérik és nekem egy játék kinézete is fontos, nos ez a játék elképesztően szép. Driveclub mert autós játék mindenképpen kellett, hogy kipróbálhassam az irányítást vezérlővel. Faltól-falig pattogtam, úgyhogy újra zsebbe kellett nyúlnom és rendeltem egy G29-et ami tegnap meg is érkezett. Így azért mindjárt más lett. Itt lenne egy olyan kérdésem, hogy létezik-e PS4-re az Euro Truck Simulator 2-höz vagy az American Truck Simulatorhoz hasonló játék ? Tehát nyugis, csak hátradőlök és vezetek mert ilyen is kéne.A konzol beállításainál az internetsebesség tesztelésnél nekem 380mbit/15mbit-et ír ami jónak mondható mert 500/20-as netem van és azért megy még pár eszközöm ami netet használ. Viszont amikor elindítom egy nagyméretű játék letöltését (a Horizonnál is ez volt) akkor a sebesség leesik ilyen 18/3 körülire. Ha újra elindítom a sebességtesztet akkor megint 380/15 körülit ír és a letöltés fel is gyorsul. Ezt nem tudom mi okozhatja de majd megszokom.
Egyszóval nem bántam meg, hogy vettem ezt a konzolt, jól el fogok szórakozni vele (még ha kissé költséges is volt az elindulás).
-
Lacko66
tag
válasz Rick3D #149577 üzenetére
Nem túl régóta lett 500-as netem és amikor meghozták az új modemet akkor a lakásban létező összes kábelt CAT5e-re cseréltem. Ugyanilyennel lett netre kötve a konzol is (3 méteres kábel kellett hozzá).
De nem gond, ha belassul akkor újra rámérek a tesztelésnél és begyorsul.Diablo 3 Battletag: Misilaci#1165 | PSN ID: OBH_MihalyLaci |
-
Lacko66
tag
válasz szzoo #149588 üzenetére
Se a menüvel se a Store-ral nincs problémám.
Egy Archer C8 routerem van, arra csatlakozik a konzol is. Ennek a beállításait nem bolygatom meg mert a többi rácsatlakoztatott eszközöm rendben működik.
Ha játék letöltésnél újra jelentkezik a lassulás akkor nyomok egy sebességtesztet és helyreáll.Diablo 3 Battletag: Misilaci#1165 | PSN ID: OBH_MihalyLaci |
-
Lacko66
tag
Lenne egy kérdésem a játékbeli screenshotokkal kapcsolatban.
Most ugye azt csinálom, hogy külső hdd-t rákötöm a konzolra, a képeket átmásolom, hdd-t lehúzom, hdd-t csatlakoztatom pl. a laptopra, a képeket felmásolom a laptopra.
Nincs ennél egyszerűbb mód ? Esetleg nem lehet valahogyan látni például otthoni hálózaton keresztül a konzolnak azt a részét ahol a képernyőmentések vannak és onnan egyből átmásolni oda ahova szeretném ?Diablo 3 Battletag: Misilaci#1165 | PSN ID: OBH_MihalyLaci |
-
Lacko66
tag
Régebbi játékokra mennyire jellemző, hogy újra kiadják modernebb gépre is ?
Engem konkrétan a Kingdoms of Amalur: Reckoning érdekelne ami PS3-on játszható az infó szerint. PS4 Pro-ra hiába is venném meg, igaz ?[ Szerkesztve ]
-
Lacko66
tag
Lenne egy kérdésem porosodással kapcsolatban.
A Vertical Stand-del függőlegesen elhelyezett gép ugyanannyira koszolódik mint amelyiket simán leteszik a lapjára ? A függőlegesen elhelyezett gépen lényegesen kevesebb a vízszintes felület. Vagy pedig hülyeséget kérdeztem és mindegy, hogy milyen helyzetben használják.Diablo 3 Battletag: Misilaci#1165 | PSN ID: OBH_MihalyLaci |
-
Lacko66
tag
válasz ProEvoFan #150562 üzenetére
Sajna csak 2 nap múlva tudom újra bekapcsolni a PS4-et munka miatt. Már felraktam telóra és tabletre is a Playstation app-ot de ugyanazt a hibaüzenetet kapom vásárlásnál. Remélem 2 nap múlva még akciós lesz az a 3 kiegészítő és a konzolról meg tudom venni.
-
Lacko66
tag
válasz ProEvoFan #150562 üzenetére
Végre a konzolhoz kerültem és itt sem tudtam megvenni. PayPal van csatolva a fiókomhoz pénzügyi dolgokhoz és amikor a fizetésre nyomok csak pörög-pörög perceken keresztül a négy kis ikon aztán visszadob a kosárhoz. Megpróbáltam egyesével is hátha az a baja de úgy sem sikerült. Beléptem honlapra és ott most nem jött fel a hibaüzenet, meg tudtam venni. Belépve a könyvtáramba, a Driveclub telepített bővítményeknél nincs ott az a 3 amit most vettem meg. A játékot elindítva az elérhető Driveclub addon-oknál ott van ez a 3 (Season pass, Redline, Finish line) de kosár jel van mellettük mintha nem vettem volna meg. Várok még vagy lehet, hogy éjszakára is bekapcsolva hagyom a konzolt hátha letölti és telepíti de ha nem akkor nem tudom, hogy mi a teendő.
-
Lacko66
tag
válasz RangerFox #150813 üzenetére
Ha böngészőre gondolsz akkor van Download list és Download queue. A list-ben ott vannak a kiegészítők szürke besüppedt Purchased felirattal, download gombot nem látok. Viszont vannak már telepített játékaim (Mass Effect, Dragon Age stb...) amik mellett meg aktív a Download to your PS4 gomb.
Ha konzolról lépek a Store-ba akkor is megtalálom a kiegeket. Ha kiválasztom például a Season Pass-t akkor írja, hogy Purchased. Ezen kívül van egy "lájk" és egy Rate gomb meg egy Read More ami lényegében azt írja, hogy mit tartalmaz. Download-ot itt sem találok.
Bocsi de nagyon kezdő vagyok még konzolos dolgokban és lehet, hogy rossz helyeken keresgélek.Diablo 3 Battletag: Misilaci#1165 | PSN ID: OBH_MihalyLaci |
-
Lacko66
tag
válasz RangerFox #150817 üzenetére
Közben a 3-ból 2 megérkezett. A játéknál az információt választva kilistázza az összes telepített kiegészítőt és így már csak a Season Pass hiányzik. Gondolom idővel az is meg fog érkezni és az lehet amit te írtál, hogy a Sony-nál lehet valami gebasz. Nem gond, van időm, csak szombaton tudok majd autózni.
-
Lacko66
tag
válasz Bad Pritt #151634 üzenetére
Borzasztó elfogult vagyok a Titan Questtel. A mai napig létező legjobb Diablo-klón (ez csak az én véleményem) és én nem kicsit vagyok Diablomániákus. Kb 3 hete van még csak meg a PS4 Pro-m de az első játékok között volt a Titan Quest amire rákerestem. Néztem youtube review-t, gameplay-t és végülis megvettem.
F1 2017 is kosárban van már.Diablo 3 Battletag: Misilaci#1165 | PSN ID: OBH_MihalyLaci |
-
Lacko66
tag
Két napja próbálom megvenni az F1 2017-hez a F1™ 2017 ‘1988 McLAREN MP4/4 CLASSIC CAR DLC’-t sikertelenül. Böngészőben a szokásos hibaüzenet fogad, hogy próbáljam meg később. Konzolnál pedig azt írja, hogy ellenőrizzem a profilomban a Wallet beállításokat. Ellenőriztem, rendben van. Mégsem tudom megvenni. 890 Ft az ára és tudom, hogy a minimálisan levonható összeg 1500Ft de akkor miért nem vonja le vagy mi a nyavalya baja lehet még ? Bosszant már kissé ez a dolog.
-
Lacko66
tag
válasz sp8787 #151820 üzenetére
Megpróbáltam, ez fogad.
The credit card information is not valid. Please check your entries carefully.
De miééért ?
Az égvilágon semmin nem változtattam mióta megvettem a konzolt és létrehoztam a felhasználói fiókomat. Vettem már több játékot is és eddig soha semmi baja nem volt.Diablo 3 Battletag: Misilaci#1165 | PSN ID: OBH_MihalyLaci |
-
Lacko66
tag
Rendesen idegesít már ez a Kérjük, a támogatott formátumban add meg a születési dátumodat (NN, HH, ÉÉÉÉ) hibaüzenet a Days of Play-nél. 3 böngészővel próbáltam már, ezenkívül telefonról és tabletről is de sehogy sem jó. Felcseréltem a napot és hónapot, az adataimban lévő 03 helyett 3-ast írtam de akkor se jó. Mi a megoldás, tudja valaki ?
-
Lacko66
tag
Sikerült be is vásárolnom az akció alkalmából.
Gran Turismo Sport Digital Deluxe Edition
Fallout 4: Game of the Year Edition
The Witcher 3: Wild Hunt – Game of the Year EditionA 3 együtt 21 ezer ft volt, azt hiszem jó vételt csináltam, ezekkel sokáig eljátszogatok majd.
-
Lacko66
tag
Kérek egy kis segítséget mert nekem nagyon nem tiszta, hogy milyen külső hangeszközöket lehet használni a PS4 Pro.hoz. Van egy kis JBL GO bluetoothos hordozható hangszóróm. Természetesen nem ezzel használnám csak kipróbáltam de hiába bluetoothos, nem ismerte fel a konzol. Van egy Sennheiser HD 202 fejhallgatóm amit a kontrollerre csatlakoztatva működik de a hangminőség hagy némi kívánnivalót maga után. Igazából az érdekelne, hogy azt a kis JBL-t miért nem tudom bluetoothon csatlakoztatni ? Ilyesmi kellene nekem (csak kicsit komolyabb kivitelben) mert nem szeretnék fejhallgatóval ücsörögni, a lakásban nem egyedül vagyok és ha szólnak hozzám azért azt jó lenne hallani.
-
Lacko66
tag
A PC-s Ballance-hoz hasonló ügyességi játék létezik PS4-re ? Anno nagyon szerettem és kéne valami ilyesmi konzolra is.
-
Lacko66
tag
Kis segítséget kérnék.
Dark Souls III Deluxe Edition: 20.990 Ft
A mostani Deals and Offers-ben a Games Under 4600 Ft-nál
Dark Souls III: 4490 Ft
The Ringed City addon: 1836 Ft
Ashes of Ariandel addon: 1836 Ft
Season Pass: 3076 Ft
Ez összesen 11.238 FtA kérdésem az lenne, hogy ha így egyesével venném meg akkor gyakorlatilag Deluxe Edition lenne-e belőle vagy az még tartalmaz valamit az alapjátékon és a 3 addonon kívül ?
-
Lacko66
tag
válasz sp8787 #155796 üzenetére
Vagyis akkor a Season Pass leszedi az elérhető addonokat és nem kell külön megvenni ? Elég kezdő konzolos vagyok még és nem teljesen tiszta a Season Pass jelentése a játékoknál.
Akkor így veszem meg.
Köszönöm az infót és a segítséget mindenkinek[ Szerkesztve ]
-
Lacko66
tag
Gran Turismo-ról lenne két kérdésem.
1. Traction Control: tulajdonképpen mi a lényege ? Külföldi leírásokat olvastam és csekély angol tudásommal annyit hámoztam ki, hogy valami útontartást jelenthet, erősebb kocsiknál magasabbra állítják, hogy kanyarban ne csússzon ki. Igaz ez vagy félreértettem valamit ?
2. Save Replay: Nem vagyok még egy Fittipaldi de azért haladok szépen. Egy jól sikerült verseny után a Save Replay opció milyen formátumban menti el a versenyt és ez kimásolható egy csatlakoztatott hdd-re például ?
Köszi előre is ha valaki tud segíteni.
Bocsánat, közben rájöttem, hogy van GT topik, légyszives törölni ezt a hsz-t.
[ Szerkesztve ]
-
Lacko66
tag
válasz SH4D0W2011 #156583 üzenetére
Szuper, már most alig várom.
Ez nekem tuti vétel lesz.Diablo 3 Battletag: Misilaci#1165 | PSN ID: OBH_MihalyLaci |
-
Lacko66
tag
Kellett nekem konzolt venni kb 2 hónapja, azóta folyamatosan csak apad a bankszámlám.
Most is itt van 2 játék amit nem tudtam kihagyni: DiRT4 és Sniper Elite 4 Digital Deluxe Edition megvéve.Kéne még a Diablo 3 is mert itt is és máshol is csupa jókat olvasok róla és hiába toltam a pc-s verzióba több mint 9000 órát, konzolon is kipróbálnám.
[ Szerkesztve ]
-
Lacko66
tag
Csak nekem marha lassú a játékok letöltése vagy másnak is ?
Tegnap vásárolt DiRT 4 letöltését most indítottam el és konkrétan 4 óra múlva már játszhatok is vele. 500mbit-es netem van, most kb 20 mbittel csordogál. Modemet, routert újraindítottam, nálam oké minden. Vagy túlterheltek lennének a szerverek a folyamatos leárazós akciók miatt ? Ez így elég gáz akármi is van.Diablo 3 Battletag: Misilaci#1165 | PSN ID: OBH_MihalyLaci |
-
Lacko66
tag
WRC Collection 5400Ft-ért, én is szemezek vele nagyon.
Az 5, 6, 7 van benne. Ennyit megér szerintem.
[link]Diablo 3 Battletag: Misilaci#1165 | PSN ID: OBH_MihalyLaci |
-
Lacko66
tag
válasz danielgalaxy #158057 üzenetére
Azonnal megvettem én is és el is indítottam a letöltést. Reaper of Souls - Ultimate Evilt ír nekem is, a számlán viszont Eternal Collection szerepel.
Diablo III: Eternal Collection (Full Game) 7.490 Ft(ááá, csak ne lenne ilyen tetű lassú már megint a letöltés )
[ Szerkesztve ]
-
Lacko66
tag
válasz danielgalaxy #158057 üzenetére
Ott lesz az a Necro kieg is.
Így néz ki nálam a Download List.Diablo 3 Battletag: Misilaci#1165 | PSN ID: OBH_MihalyLaci |
-
Lacko66
tag
válasz penge111 #158077 üzenetére
Szívesen írnék de mivel eddig csak PC-n játszottam, nem tudom, hogy van-e különbség a PC-s és konzolos verzió között és így nem szeretnék félrevezető infókat írni.
Update: Már találtam is netes leírásban különbséget, úgyhogy inkább olyannak kéne írnia aki sokat nyomta már a konzolos verziót.
[ Szerkesztve ]
-
Lacko66
tag
Diablo 3 partykba én is jelentkeznék.
Bárki jelölhet barátnak, Misilaci néven szaladgálok most egy friss petes görbehátúval (witch doki). Nagyon bejött eddig és bár tuti nem lesz meg a pc-n játszott 9000+ órám de párezer ebbe a konzolos verzióba is bele fog menni.Diablo 3 Battletag: Misilaci#1165 | PSN ID: OBH_MihalyLaci |
-
Lacko66
tag
Pár Diablo 3-as kérdés.
Nincs semmilyen zene nálam. Harc közben az effekteknek van hangjuk, azzal nincs gond. Többször átnéztem a beállításokat és nincs lenémítva a zene, mégis síri csend van ha például a városban vagyok. Ez mitől lehet ? Nem hinném, hogy ezt így csinálták meg.
A másik, hogy van-e megoldás arra, hogy a földön lévő tárgyakat meg lehessen nézni ? Egy példa. Rift után nem tudom felvenni a shardot mert maximumon van. Ezzel semmi gond, számtalanszor előfordul. Na de hány darab maradt ott ? PC-n az ALT lenyomásával mutatta a földön heverő tárgyakat. Átnéztem a kontroller gombkiosztását de ilyen opciót nem találtam. Van erre megoldás ?Diablo 3 Battletag: Misilaci#1165 | PSN ID: OBH_MihalyLaci |
-
Lacko66
tag
válasz penge111 #158601 üzenetére
Közben megoldódott a dolog, nálam is hasonló a helyzet. Zene maxon, többi 10-20%-on. A tv-men a lehetséges maximum 50 egységből legalább 30-ig fel kell tolni a hangerőt, hogy halljam a zenét. Ami viszont érdekes, hogy ugyanezekkel a beállításokkal ha a hangrendszeremet bekapcsolom, akkor már egészen minimális hangerőnél is ki akarnak szakadni az ablakok. Optikán jóval erősebb jelet küldene ki mint hdmi-n ? Mindegy, lényeg, hogy most minden rendben.
-
Lacko66
tag
válasz #42308056 #159380 üzenetére
Eléggé ráfüggtem az autós játékokra és érdekelne engem is a PC2. Több lehetőség is van a Store-ban, melyiket érdemes behúzni ?
Project CARS 2 Deluxe Edition
Project CARS Bundle
Project CARS 2
Project CARS 2 Season Pass.Diablo 3 Battletag: Misilaci#1165 | PSN ID: OBH_MihalyLaci |
-
Lacko66
tag
válasz danielgalaxy #159391 üzenetére
Értem, köszönöm.
Akkor nekem kell a sima alap Project CARS 2 + Project CARS 2 Season Pass és így elvileg minden tartalmat megkapok hozzá.
-
Lacko66
tag
Összefoglalóban is olvastam és hozzászólások között is többen írták, hogy a játékok mentett adatait, képeket, stb... pendrive-ra ki lehet másolni. Próbáltam 32, 64, 128 GB-os FAT32-re vagy exFAT-ra formázott pendrive-okkal is de nálam mindig egy hibakódot dob, nem ismeri fel. Mi lehet az oka, hogy nálam ez nem működik csak egy 250GB-os külső hdd-vel ?
Gépem típusa: PS4 PRO CUH - 7116B B01Y 220-240VKöszi előre is ha valaki tudna segíteni
-
Lacko66
tag
Csináltam usb-re teljes mentést az összes játékomról az Alkalmazás mentett adatainak kezelése útvonalról. A kérdés az lenne, hogy ha most például törölnék egy játékot de később folytatni szeretném akkor a sok CUSAXXXX mappa közül hogyan lehet kideríteni, hogy melyik az a játék amelyik kell nekem ?
-
Lacko66
tag
válasz lionshamlet #159712 üzenetére
Értem, köszi szépen.
Új hozzászólás Aktív témák
- BESZÁMÍTÁS! Microsoft XBOX Series S 512GB fehér játékonzol garanciával hibátlan működéssel
- SEGA - MEGADRIVE 2 /// +196 játék // +3 eredeti vezérlő / antenna és A/V vezeték / használatra kész!
- BESZÁMÍTÁS! Xbox Series S 2 kontrollerrel, GYÁRI GARANCIÁVAL! Webshoptól!
- BESZÁMÍTÁS! ASUS ROG Ally X (2024) 1TB kézikonzol garanciával hibátlan állapotban
- Beszámítás! Sony PlayStation 5 825GB SSD lemezes konzol 2db kontroller és játék garanciával hibátlan
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest