Új hozzászólás Aktív témák
-
Lajmund
őstag
válasz
CragON #14852 üzenetére
Én 12 ezer forintos braunt használok ez szakállvágó fél mm-ként lehet állítani a magasságot. Ezzel vágom le a hajam is mint egy fodrász felnyirva rendesen mivel nagyon jól adagolható és általában a fodrászok is 4-7 magasságot használnak max és ennek a legkisebb fokozatával lesz olyan a hosszúság amire vágysz vagy talán 0.5-1 mm kattintasz ha akarod pluszba. 4 éve használom erre elég nem hiszem hogy bármilyen drága cucc többet tudna ebbe max ha fokozatmentes lenne nem fél milinként lenne állítható. A teljesen csupaszra témánál aláírom hogy biztos jobb a drágább emiatt vagyok itt mert nekem meg kevés amit ez tud rövidebre akarom vágni.
Új hozzászólás Aktív témák
- OLED TV topic
- Ez lenne a népkártya? Teszten a GeForce RTX 5060 Ti 16 GB
- Napelem
- Nvidia GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- AliExpress tapasztalatok
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Micro Four Thirds
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- EAFC 25
- További aktív témák...
- IKEA Format lámpák eladóak (Egyben kedvezménnyel vihető!)
- BESZÁMÍTÁS! GIGABYTE A520 R5 5600X 16GB DDR4 512GB SSD RTX 3060Ti 8GB Rampage SHIVA Seasonic 650W
- Lenovo Thinkpad x1 carbon 6 i7-8650u 8. gen 4 mag 8 szál. 16GB a legjobb üzleti.
- Lenovo ThinkStation P520 Workstation! W-2145, 64GB, 512 SSD /Quadro - Számla, garancia
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy S25, Samsung Galaxy S25 Plus, Samsung Galaxy S25 Ultra
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest