Hirdetés
-
IT café
Ha kérdezel, akkor kérdezz úgy, hogy segíthessünk: írd le a gyártót, típust, évjáratot és motorkódot/ teljesítményt!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Kiskokó
veterán
válasz
Gyula84 #155916 üzenetére
Ez már soha nem derül ki, hogy itt tűnt e el róla vagy már akkor mikor az előző tulaj még megtekertette az órát... :S
De sanszosabb hogy már az elején elveszett emlékeim szerint. Régen is ilyen 7.3-7.5 körül ment 100 ra szerintem márakkorse volt rajta.
De akinek nincs chip rajta nem tud mi elveszni XdAttila :
Értem én de gyári szám alapján használtat venni amibe kitudja mennyi KM van hát nem tudom, ha valami nagyon "szaré hugyé" adják talán bepróbálnám. Neked mennyit mondott a bontottra amit külföldről hoz a csóri?
Jó az új is szar de 300ezer kmet megint kibír
Nem tudom mi lesz még ezzel, egyelőre járok vele így. Ezer más bajom van még. Szarul tették fel a szigetelést, szarul hálózták le és csiszolták fel... a benti estrich aljaztbetonom 4-5 hete betonozták de reped szarrá és nem is kicsit... a vakolást is elbaszták bent stb stb stb...idegileg kezdek kilenni már. tegnap volt 1 éve hogy elkezdtem.
Új hozzászólás Aktív témák
- ÚJ AXIS M1114 hálózati kamera Kompakt és adaptív HDTV Onvif Ip kamera
- Eladó Wunderkid Luk babakocsi
- Hatalmas szerszámcsomag Új!!!!!!!! Továbbértékesítésre is!+néhány ajándék CSERE IS!
- Honda FRV 2.2 dizel Executive
- Raktáron! Új EVSE EV 3 fázisú 11kW-os hálózati töltők elektromos autókhoz, 3 év garanciával!
- Csere-Beszámítás! Asus Tuf 17 FX707 Gamer laptop! I7 13700H / 32GB / RTX 4060 / 240HZ 17Col kijelző!
- Xbox Ultimate előfizetések
- LG 27GS95QE - 27" OLED / QHD 2K / 240Hz & 0.03ms / 1000 Nits / NVIDIA G-Sync / AMD FreeSync
- Csere-Beszámítás! Asus Tuf Gamer laptop! R5 3550H / GTX 1650 / 8GB DDR4 / 500GB SSD
- 3DKRAFT.HU - PROFESSZIONÁLIS 3D NYOMTATÁS - AZONNALI ÁRAJÁNLAT - 475+ POZITÍV ÉRTÉKELÉS
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest